Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tkukka

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Working & holiday Australia?
« : 08.09.2014, 09:51:14 »
Hei!

Oon lähdössä ensi vuoden alussa Aussien kautta maailmanvalloitukseen, mutta ensin olisi tarkoitus olla Ausseissa ainakin puolisen vuotta Working & Holiday -viisumilla. Tarkemia plänejä ei ole muuten kuin, että olen säästänyt nyt tänä vuonna sen verran rahaa, että reissu on mahdollinen. Onko kukaan lähdössä tammi-helmikuussa tien päälle ja kaipailis seuraa ainakin alussa uuteen paikkaan totutellessa? :)

2
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Kengistä vielä...
« : 13.09.2012, 13:14:16 »
Heijjaa,

viikonloppuna olis tarkoitus poistaa jostakin semmoiset kengät, joilla pystyy trekkailemaan pidempiäkin aikoja ja jotka kestää edes jonkunlaisia sääolosuhteita (sade). Kannattaako 3kk reissulle ostaa ihan kunnolliset ja sitä myöten ehkä arvokkaatkin varrelliset ulkoilukengät? Riittäisikö reissuun ihan vaan sään kestävät lenkkarit?

Menossa siis Kaakkois-Aasiaan niin kaupunki- kuin maaseutuolosuhteisiin.

Kattelin Budget sportista tämmösiä: https://www.budgetsport.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=56419738

I'm lost!

3
14 päivää ja sitten alkaa kolmen kuukauden LOMA Kaakkois-Aasiassa!


Motivaatio kaikkeen Suomessa tehtäviin juttuihin lähes olematon.

4
Terveys ja turvallisuus / Vs: Japanin aivokuume
« : 04.09.2012, 20:09:07 »
Mulla pistettiin nyt tänään rokotteen toinen osa ja kyllähän tuo kirpaisi aika kivasti lompakkoa, mutta uskon että se on sen arvoinen rokote, että voin mennä suht rauhallisin mielin reissulla -  myös maaseudulla.

Minkäänlaisia sivuvaikutuksia ei tullut ekasta enkä usko että tästäkään piikistä.

Ton Ixiaron saatavuus on tällä hetkellä aika huono ainakin Helsingissä, joudun ite soittamaan muutaman apteekin läpi että sitä sai ja monesta paikasta sanottiin, ettei tukussakaan tällä hetkellä sitä ole..

5
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 09.08.2012, 11:28:40 »
Meduzz, sulla on mahtava reissu luvassa! Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi. :)

Itse oon lähdössä ensimmäiselle pidemmälle reissulle nyt syyskuun lopulla ja pidän siitä blogia osoitteessa http://tulikukka.org. Siellä tosin on asiaa vähän muustakin elämässäni tapahtuvista muutoksista näin opintojen päättymisen merkeissä.


6
59 päivää ja tää tyttö suuntaa kohti Singaporea ja siitä sitten Javalle Indonesiaan! Noilla hoodeilla tammikuun alkuun asti. Ensimmäistä kertaa Aasiassa. :P

7
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Minkä rinkan ostan?
« : 05.07.2012, 12:09:41 »
Äkkiseltään veikkaisin, että oleellisin ero on kantolaitteessa. Olkaviillekkeet ehkä lähempänä toisiaan (kapeammat hartiat), lantiovyö lyhyempi ja jollei selän pituus ole säädettävissä, se on varmasti lyhyempi. Samoja eroja on myös miesten ja naisten malleissa, ja etenkin naistenmalleissa lantiovyön muoto on hieman erilainen.

Jos tuntuu selässä hyvältä, nii olkoot vaikka pygmeille suunniteltu. Itse olen hoikka mies yksi rinkoistani on naisten mallia.
No arvelinkin, ettei ero voi olla muualla kuin jossakin säädöissä eikä niinkään kestävyydessä. Mallissa sai vielä säätää selän pituuttakin. Toi rinkka tuntui kyllä sen verran hyvältä selässä, että on tällä hetkellä listalla ykkösenä. Onneksi tässä on aikaa vielä kokeilla eri vaihtoehtoja!


8
Terveys ja turvallisuus / Vs: Japanin aivokuume
« : 05.07.2012, 12:03:09 »
Kävin tossa äsken hakemassa ensimmäisen erän B-hepatiittirokotetta, ja keskustelua käytiin myös tuosta Japanin aivokuumerokotteesta. Tiesin sen olevan kallis, mutta melkein 300e euroa?! Nyt täytyy kyllä todella harkita sen ottoa.. Olen menossa 3kk reissulle Indonesiaan ja Vietnamiin (ja sinne suunnalle :D) enkä todellakaan tiedä missä sitä tulee huideltua, varmaan kaupungeissa mutta myös pikkukylissä. Saiskohan Bandungista tai Jakartasta sitä helposti?

Poikaystävä on ollut noilla seuduilla nyt kolme kertaa monen kuukauden ryppäissä eikä mitään ilman rokotusta.. Mutta kestääkö pää, jos ei ota rokotetta.. Muutenkin jaksan stressata kaikesta niin reissukin voisi olla mukavampi ja rennompi jos olisi kaikki rokotteet..

9
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Minkä rinkan ostan?
« : 03.07.2012, 21:37:14 »
Okei totaalinewbie näissä rinkka- ja reppuasioissa kyselee vähän.

Edessä olisi 3kk reissu Aasiaan ja reissatua tulee varmaankin eniten Indonesian sisällä ja mahdollisesti yksi reissu Vietnamiin ja takasin.. Mies sanoo, että joku 40L-45L ois sopivan kokonen meikäläiselle (160cm nainen) ja nimenomaan tommoselle reissulle. Toki jos travelfly iskee pahasti niin ei haittaa, jos rinkkaa kestää ikää.

Kävin tänään kaupoilla ja mulle suositeltiin erästä Ospreyta(en kuollaksenikaan muista mikä malli, mutta oli jokin 38L), joka tuntui ihan hyvältä selässä, mutta vielä paremmalta tuntui Vauden Hidalgo 45 + 10. Siinä sai kivasti säädettyä selän ja muutenkin oli myös yllättävän siro noin isoksi, mikä sitten nyt jälkikäteen johtuu saletisti siitä, että kyseessä on "lasten rinkka" (jota myyjä ei kyllä mulle maininnut). Scandinavian Outdoor Store ainakin sanoo näin..

Mikäs tekee nyt sitten rinkasta "lasten" mallin? Kestääkö se mitään? Onko kyseisestä mallista mitään kokemuksia tai muutenkaan tosta Vaudesta merkkinä?

Myös tota Haglöfsin Matrix 40 +10 olen netistä katsonut, mutta en vielä selkään saanut..

Sivuja: [1]