Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Severide

Sivuja: [1]
1
Kiina / Ocean Park Hongkong
« : 14.10.2017, 13:23:58 »
Onkos porukalla kokemusta Honkkarin Ocean parkista? Lippujen hinnat suhteelliseen tyyriin oloiset. Aikaa on neljä kokonaista päivää pyöriä kaupungissa ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia ja mielipiteitä että kannattaako yhtä päivää tai päivän puolikasta uhrata tuolla Ocean parkissa.

2
Kiina / Chungking mansions Hongkong
« : 20.05.2017, 19:33:02 »
Onkos kellään kokemusta kyseisestä paikasta? Syksyllä olisi tarkotus matkustella Honkkariin neljäksi yöksi yksikseen ja hakusessa edullinen majoitus. Vähän ristiriitaista tietoa ja kommenttia tuntuu paikasta tulevan vastaan niin ajattelin että löytyisikö täältä porukkaa jolla omakohtaista kokemusta? Uskaltaako sieltä asumuksen ottaa vai onko syytä katsella vähän hinnakkaampia paikkoja?

3
Italia / Rooman hintataso
« : 09.03.2017, 11:55:16 »
Kellään viime hetken tietoa Rooman nykyisestä hintatasosta? Ensi viikolla menossa Ma-Pe reissulle Roomaan ja hieman yrittänyt saada käsitystä että paljonko tuolla saa rahaa palamaan. Selatessa erilaisia artikkeleita saa hyvin ristiriitaisen käsityksen siitä onko siellä halpaa vai todella kallista. Kaksi aikuista lähdössä reissuun ja lähinnä tarkoitus vaan oleskella ja katsoa paikkoja. Maksullisista nähtävyyksistä varmaan ainoastaan Colosseum tulee käytyä katsomassa.

4
Italia / Lentokentältä Rooman keskustaan
« : 04.01.2017, 12:50:51 »
Minkäslaisia tapoja porukka käyttänyt siirtymiseen rooman lentokentältä keskustaan? Katselin että taksilla liikkuminen olisi suhteellisen hintavaa molempiin suuntiin joten kaipaisin kokemuksia muista vaihtoehdoista

5
Eurooppa / Majoitus Dublinissa
« : 10.06.2016, 13:30:26 »
Tarkoituksena olisi matkata loppu kesästä Dubliniin pitkäksi viikonlopuksi. Kiinnostaisi tietää kokemuksia kohtuu hintaisista majoitus vaihtoehdoista. Mitään luksusta ei hakusessa ole mutta kuitenkin oma huone ettei mitään hostellien yhteishuone hommia. Noin ainakin nopealla vilkaisulla näyttää keskustan hotellit olevan suhteellisen hinnakkaita niin kysymys kuuluukin että onko muutaman päivän reissulla järkeä majoittua jopa hieman kauemmaksi keskusta? Minkälaiset on kulkuyhteydet ja tuleeko loppu pelissä maksettua sitten liikkumisesta niin paljon jos asustaa kauempana että olisi sama melkein asua sitten ihan keskustassa?

6
Olemme kaverin kanssa lähdössä Nykiin kesällä, mutta mitä kautta löytyisi halvimmat lennot Suomi-New York? Onko halvempaa ottaa toisesta maasta Usaan lähtevä lento?

Mistä halvimmat hotellit?

Mitä kannattaa huomioida hotellin valinnassa?

Mitä keskustan alueita kannattaa välttää?

Onko Nykin hotelleissa minibaaria/jääkaappia huoneessa?

Miten pääsee halvimmin kentältä (JFK) NY;n keskustaan?

Muita vinkkejä?

Kiitokset jo näin etukäteen!

Lentojen tämän hetkisestä hintatasosta en tarkalleen osaa sanoa että miten tulisi halvimmaksi mutta itse omalle reissulle otin koko setin Supersaverin kautta ja lähtö ihan Helsingistä. Hintaa kertyi tuollain vain noin 430 euroa meno-paluulle.

Hotelleista sanoisin sen verran että mikäli ei ole tarvetta majoittua ihan Manhattanin ytimessä niin suosittelisin majoituksen katselemista esim Brooklynista. Myös mikäli saavuttu juurikin JFK:n kentälle niin matka kentältä Brooklynin alueelle on hieman lyhyempi kuin Manhattanille. Tämä lähinnä pointtina jos liikutte kentältä taksilla hotellille. Itse käytin kenttä siirtymisissä ainoastaan taksia joten en osaa muista vaihtoehdoista sanoa juuri mitään.

Alueista joita kannattaa välttää sanoisin ainakin keskustan alueella ettei tule kyllä mitään mieleen. Ainakaan turvallisuus näkökulmasta katsoen en kokisi mitään alueita erityisen turvattomina. Toki sitten siirryttäessä vähän pohjoiseen jota tietysti ei ihan keskustaksi voi laskeakkaan niin tulee vastaan Harlem ja muut alueet mutta kokisin kyllä tuonkin alueen vielä ihan turvallisena tavalliselle liikkumiselle.

Varmasti löytyy hotelleja joista tuo minibaari löytyy mutta ainakaan meillä se ei kuulunut varustukseen. En toki tiedä teidän matkabudjetista mutta voisin sanoa että hotelli hinnat ovat suhteellisen tyyriitä ihan perus huoneista lähtien. Oma hotellimme sijaitsi 47th streetillä eli sijaintina tosi keskeinen paikka kun oli lähes Times Squarella mutta huoneen hinta oli viikolta noin 1300 euroa ja huone oli kooltaan semmonen että siihen juuri ja juuri mahtui kaksi sänkyä rinnakkain ja sitten tietysti pieni kokoinen kylpyhuone löytyi.

7
Lentomatkustus / Lentoaikojen muuttuminen
« : 02.03.2016, 03:42:59 »
Semmosta kyselisin että mitenhän asiaa kannattaisi lähestyä kun huomasin tuossa juuri tarkastaessani varaamiani lentoja että aikataulut muuttuneet. Toki aion olla yhteydessä paikkaan josta lennot ostin mutta lähinnä kyselisin kokemuksista että miten homma toimii jos meinaa mennä hankalaksi. Ongelmana siis että lentoa Helsinki-Istanbul on myöhästetty ja näin ollen jatkolento Istanbulista lähtee jo useita tunteja ennen kun edes saavun Istanbuliin. Oudolta myös tuntui että aiemman peruuntuneen lennon tilalle oli kyllä automaattisesti vaihdettu uusi lento mutta ei oltu mitenkään huomioitu tätä jatkolento asiaa. En myöskään ollut saanut tästä minkäänlaista ilmoitusta. Huomasin asian mentyäni tarkastelemaan lentoja check my trip sivustolta.

8
Eurooppa / Alanyan hintataso
« : 05.02.2016, 14:37:19 »
Syksyllä olisi tarkoitus matkata kohti Alanyaa ja olisi mukava vähän kuulla siellä lähi aikoina käyneiltä paikan hintatasosta. Paikka on jotakuinkin tuttu 8 vuoden takaiselta reissulta mutta nykyinen hintataso kiinnostaa. Viime keväänä matkatessa Kanarialle pidin paikallisia hintoja suhteellisen kalliina niin jos joku osaisi vaikkapa verrata näiden kahden välillä että vieläkö Alanyassa selviäisi kuitenkin halvemmalla.

9
Aasia / Everest base camp
« : 11.08.2015, 13:49:23 »
Löytyykö ketään Everest base campilla tai ympäristössä käyneitä? Itseä kiinnoistaisi patikointi reissu noihin maisemiin mitä useampikin firma tuntuu tarjoavan. Kiinnostaisi myös että minkähänlaisella pohjalla tuonne uskaltaisi lähteä, varsinaista kiipeily kokemustahan noille retkille ei kuulemma vaadita.

10
Itseä luultu usemman kerran USAn reissuilla jenkinksi. En kyllä tosin ymmärrä oikeen miksi koska luulisi jo siinä vaiheessa kun suun avaan tajuavan että aksentti ei nyt ihan puhdas amerikkalainen ole sitten kuitenkaan :D

11
Lentomatkustus / Vs: Kokemuksia Norwegian'ista?
« : 22.11.2014, 03:23:49 »
Niin onko se niin että kyseisellä yhtiöllä maksaa siis aivan kaikki jopa vesi erikseen? Mikäli siis ei ole minkäänlaisia aterioita tilannut etukäteen. Tammikuussa olisi tarkoitus lentää yhtiön koneella ensimmäistä kertaa. Aiemmin olen tottunut lentoihin missä mistään ei tarvitse maksaa mitään mutta ymmärrettävää toki että kyseessä halpalentoyhtiö joten en nyt kaikkea ilmaiseksi odota saavani.

12
Itsellä oli tämä viimeksi 3vk reissulla! Aivan loistava hintalaatusuhde  :) Monta osiota ja selän puolella vielä jemmatasku passille yms!

http://www.varusteleka.fi/fi/product/mil-tec-assault-pack/19611

Aivan loistava valinta kyllä. Kyseinen reppu reissannut itsellä joka reissulla mukana ja lähtee kyllä jälleen mukaan parin kuukauden päästä.

13
Oma mielipide on myös että ei kannata mitään turhia alkaa siinä hölisemään ellei erikseen kysellä. Itse selvinnyt noista suhteellisen vähillä kysymyksillä yleensä eikä ikinä ole kyselty mitään varallisuudesta. Chicagon reissulla kun olin yksin liikkeellä ja vähän pidemmän aikaa niin olivat vähän enemmän kiinnostuneita reissun tarkoituksesta. Kyseisellä reissulla myös kyseltiin suhtellisen tarkasti ammattiin liittyvistä asioista.

14
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Chicago majoitus
« : 22.11.2014, 01:26:02 »
Itse vietin 16 päivää Chinatown hotel nimisessä hotellissa. Eihän se mikään laatu paikka ole mutta mielestäni hintalaatusuhde riittävän kohdallaan. Sopi hyvin juuri tämmöiseen hieman perus viikkoa pidempään oleiluun. Mielestäni alue oli ihan mukavaa ja mikäli ajattelee matkaa keskustaan mitä kertyy ehkä noin kolmisen kilometriä niin sen taittaa mukavasti metrolla ja asema löytyykin ihan parin sadan metrin päästä hotellista

15
Espanja / Bahia Feliz
« : 21.11.2014, 23:09:55 »
Onko porukalla minkälaisia kokemuksia Bahia Felizestä sekä sen välittömästä läheisyydestä? Tammikuussa olisi tarkoitus kyseiseen paikkaan matkustaa. Itse Felize tuntuu olevan melkoisen pieni paikka. Mitä aktiviteetteja suosittelette matkalle? Olisiko kellään tietoa minkälainen mahtaa olla tämän hetkinen hintataso alueella?

Sivuja: [1]