Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - annehelleeni

Sivuja: [1]
1
Italia / Procidan saari ja Napoli
« : 10.07.2019, 11:27:53 »
Hei!

Minua kiinostaisi käydä/ mennä Procidan saaselle ehkä viikoksi ja sitten myös muutamaksi päiväksi Napoliin. Onko kenelläkään kokemusta Procidasta, mukavat, suht edulliset hotellit ja samanlaisia vinkkejä kaipaisin Napoliin. Kiitos!

Anne

2
Anteeksi, jos käytän vääriä termejä. Olen vaan jostakin napannut sellaisen tiedon, että Kuubaan matkustettaessa täytyy täyttää ESTA. Koska olemme saaneet muutama vuosi sitten ESTA-kiellon (tarkoittaako samaa, kuin USA:n lentokieltolistalla olo?), kysyn , onko Kuubaan mahdollista lentää ilman tuota lupaa. Mutta kysyn lentoyhtiöltä tai matkatoimistolta asiasta suoraan. Kiitos.

3
Hei!

Kiinnostaisi, pitääkö Kuubaan matkustettaessa täyttää ESTA-ylilentoviisumi? Meille on kerran pamahtanut ESTA-kielto (miehen nimi) ja nyt ollaan loppuelämä turistiviisumin varassa USA:han matkustettaessa. Ja sen hankkiminen on kallista ja työlästä. Joten, onko mitään matkareittiä, jolla Kuubaan voisi lentää ilman tätä ESTA-menettelyä?

Anne

4
Espanja / La Gomera ja kansallispuisto
« : 25.11.2017, 17:53:58 »
Olemme lähdössä 11.2. La Gomeralle. Haluaisin mennä myös Garajonay-kansallispuistoon ja kysyn, onko joku mennyt sinne omin päin ja mitä kautta sinne kannattaa mennä? Tai jos on mentävä jonkun retkueen mukana, mitä toimistoa suosittelette? Jos menee omin päin kansallispuistoon, löytääkö sieltä myös omin päin pois, ettei tarvi helikopterilla hakea :-\?
Muutenkin, kuulisin mielelläni kokemuksia tuosta saaresta!

Kiitos!

Anne

5
Meille kävi pari vuotta niin, että lähdimme New Yorkiin ensimmäistä kertaa elämässämme ja meillä oli myönteiset ESTA:t. Kuitenkin ennen koneen lähtöä, istuessamme jo koneessa miehelleni tultiin sanomaan, ettei USA hyväksykään hänen tuloaan maahan. No, en minäkään lähtenyt. Kielteinen ESTA tuli sähköpostiini seuraavana päivänä. Olen yrittänyt selvittää asioita sen jälkeen ja olemme saaneet redress-numerot. Todennäköinen syy: miehell'ä sama nini, kun yhdellä Hells Angels-rikollisella, jolla porttikielto USA:han. Ollaan ihan suomalaisia ja suomalaisilla nimillä varustettuja emmekä ole käyneet koskaan Lähi-idässä. Haluaisinkin nyt tiedustella: Kannattaako hakea turistiviisumia, jos jostain syystä kuitenkin haluaisi ottaa riskin ja käydä New Yorkissa elämänsä aikana? Jos hakee, onko se pitkällinen ja hankala prosessi? Onkohan odotettavissa vaikeuksia USA:n päässä? Onko kukaan kokenut samaa?

6
Intia / Pohjois-Goan rannat
« : 21.08.2016, 14:02:49 »
Olen lähdössä ensimmäistä kertaa Goalle ja tykkäisin, että meressä voisi myös uida. Luin kuitenkin, että Pohjois-Goalla, missä hotellimme sijaitsee, eivät esim. Bagan tai Calanguten rannat ole turvallisia uimapaikkoja merivirtojen vuoksi. Onko näin? Missä muualla, kuin Etelä-Goalla on hyvia ja uintiturvallisia rantoja? Kiitos, jos viitsitte vastata varmasti typerän tuntuiseen kysymykseeni.

Sivuja: [1]