Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Elfelejtett

Sivuja: [1]
1
Pohjoismaat / Vs: Malmöön
« : 31.03.2017, 23:01:53 »
Lund on nätimpi, tuu käymään täällä  :D Junalla menee parhaillaan 10 minuuttia. Ystad on myös tosi nätti, mutta vähän kauempana.

Malmössä sitten ei oo mitään varsinaisia nähtävyyksiä, mutta on sielläkin jonkinlainen vanha kaupunki ja ihan kivoja kävelypaikkoja.

Jos uskallat miitata, voisin ainakin jonkun verran näyttää paikkoja Malmössä tai Lundissa  :D

2
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Nordjobb?
« : 05.03.2017, 15:39:55 »
Onko täällä ketään, joka on hakenut tänä vuonna? :)

Ite odotan kuumeisesti työnantajan päätöstä Färsaarilta, jos siellä ei onnista niin koitan Tanskan ja Ahvenanmaan suunnilta

3
Olin Norjassa kesätöissä viime vuonna ja asuin siellä syksyn opiskellen. Norjassa on tällä hetkellä vähän huonot työmarkkinat, mutta jos niitä töitä saa niin ehdottomasti suosittelen! Varsinkin länsi/pohjoisrannikkoa!

Finn.no on hyvä sivusto sekä töiden että asunnon hakemiseen.

Kielen suhteen riippuu vähän omasta kielipäästä ja alueesta, kuinka paljon tulee ongelmia :D Jos opettelee muutamat perussanat, pitäis Itä-Norjassa pärjätä ihan hyvin, lännessä joutuu sitten vähän enemmän totuttelemaan puhetyyliin. Ite asuin etelässä, ja sitäkin oli helppo ymmärtää vaikkei idältä saati ruotsilta kuulostanutkaan.

Ruotsissa sitten töitä on tarjolla, varsinkin terveysalalla (ilman koulutustakin poikaystävä pääs töihin sairaalan keittiöön). Sitten esim. Espresso Housea ja muita kahvilaketjuja voi yrittää, nekin tuntuvat työntekijöitä tarvitsevan.

Sivuja: [1]