Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - FunkyStar

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
5 päivää... sen jälkeen kuukausi Floridan polttavan auringon alla :D

2
Yleinen / Mistä rahat reissaamiseen?
« : 28.11.2007, 14:02:32 »
Palkasta mäkin olen laittanut säästöön. Ja mun matkailuperiaatteisiin kuuluu etsiä halpoja matkalippuja, majoituksia ja aktiviteetteja... joten se säästäminen ei käy ylivoimaiseksi. Tosin siinäkin on oma rajansa, ettei mene ihan turhanpäiväiseksi kitsasteluksi :)

3
Palautusta mullekin. Veroehdotukseen tehty korjaus matkakuluista muutti palautusta mukavasti... nyt tulee n. 200 egee takaisin.

4
Kitos Tubee tuosta vinkistä  :) Täytyy alkaa tutkii näitä vaihtoehtoja, kun tietää vähän enemmän, että millaiseksi ensi vuosi on muodostumassa.

5
Itse pidän formuloista, ja olin luonnollisesti tosi onnellinen kuin mahdottomalta vaikuttanut mestaruus toteutuikin  :D

Lähinnä pohdin, että oisko ensi vuonna mahdollisuutta lähteä seuraamaan yhtä kisaa paikanpäälle. Hintansa ja sijaintinsa puolesta Unkarin GP sopisi parhaiten... ja todennäköisesti on kesälomakin niihin aikoihin. Täytyypi suunnitella  :wink:

6
Mun etunimi, Toni, on kuulostanut ulkomaalaisten suussa yleensä oikealta. Ihmetystä tuottaa enemmänkin tuo kirjoitusmuoto i:llä. Monessa paikkassa kun ovat tottuneet, että Tony on miehen, Toni naisen nimi  :D

Sukunimi onkin kinkkisempi: tuplavokaali+R+tuplakonsonatti-yhdistelmä näyttää olevan mahdoton muunkielisille  :wink:

7
Olettekos kuulleet... / Rita Tainolan Kamala Mumbai
« : 05.11.2007, 11:33:39 »
Uuh, karvat nousi pystyyn tuosta kolumnista. Intiasta en osaa sanoa omakohtaisia kokemuksia, kun en ole siellä ollut. Mutta tuossa kirjoituksessa kyllä haiskahti valtavat ennakkoluulot toista kulttuuria kohtaan  :x

8
Mulla seuraavaan reissuun tällä hetkellä 15 päivää, silloin muutamaan päivän reissu Frankfurtissa ja Luxembourgissa. Täytyy käydä ihmettelemässä autoja... Frankfurtissa IAA Motor Show, yksi Euroopan suurimmista automessuista  :)

9
Yleinen / Upein Rautatieasema
« : 05.09.2007, 11:09:13 »
Useat rautatieasemat ovat ihan mukavannäköisiä... mutta kolme tuli nyt mieleen: New Yorkin Grand Central, Milanon asemarakennus ja Budapestin Keleti-asema... tosin on täällä Helsingissäkin hienot patsaat :)

10
Eurooppa / Kuinka monessa Euroopan maassa on tallattu?
« : 07.08.2007, 12:34:40 »
27/45 ...viimeistään ensi vuonna pari lisää :wink:

11
Yleinen / Internetin kautta löydetty matkaseura
« : 09.02.2007, 11:42:12 »
Vajaa 6 vuotta sitten etsin matkaseuraa netitse. Seuralainen löytyi viikko ennen matkaa... enkä ole päässyt siitä sen koommin eroon  :wink:  :lol: Matkaseura muuttui parisuhteeksi  :D

12
Kanada ja Yhdysvallat / New Yorkin kaupat
« : 25.01.2007, 15:52:51 »
Täällä on puhuttu Century21:sen puolesta ja vastaan. Itse puhun sen puolesta :) Kävin pariin kertaan siellä ja molemmilla kerroilla jotain tarttui mukaan. Lisäksi monia pikkupuoteja joka puolella kaupunkia, esim. Sohossa...joita kannattaa tutkia! Ja jos kirjoista pitää niin Strand:in kirjakaupoissa on hyvä valkoima todella edullisesti! :)

13
Tyhmät kysymykset / Aloitus maat?
« : 25.01.2007, 15:14:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Suvih"
Ei millään pahalla, mutta joku raja tyhmilläkin kysymyksillä... Ei se matkailu niin extremeä ole etteikö "aloittelijakin" uskaltaisi ainakin Euroopassa lähteä lähes minne tahansa.


Mun mielestä tuo Suvih:n huomautus oli aika asiaton. Jos itse olisin saanut tällaisen vastaanoton alussa, niin olisi voinut jäädä kirjoittaminen vähemmälle. Mun mielestä liian tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan  :D Ja mä ainakin muistan sen jännityksen mikä oli parilla ensi kerralla matkustaessa. Moni nyt niin selkeä asiaa tuntui aivan käsittämättömältä ja oudolta..peräti pelottavalta.

Itse suosittelisin pakettimatkaa, jos kyse on ihan ekasta kerrasta. Tai sitten johonkin paikkaan, jonka paikallista kieltä osaa. Se auttaa jo kun voi luottaa siihen että tulee ymmärretyksi.

14
Tyhmät kysymykset / Salmiakki
« : 24.01.2007, 12:32:28 »
Tuo terva on muuten ulkomaalaisille tosi eksoottinen kokemus.
Itse olen täysin addiktoitunut irtokarkkihyllystä löytyviin "tervapiruihin".. jopa niin pahasti, että mulla on usein pussillinen niitä mukana kun lähden matkalle. Ja tottakai kaikille matkalla tavatuille tyypeille on pitänyt niitä tyrkyttää  :)  Yleensä ovat ihmetelleet, että mitä ihmeen skeidaa se on  :lol:

15
Eurooppa / Shoppailupaikat
« : 24.01.2007, 11:56:13 »
Lontoo on mun suosikki europpalaisista kaupungeista. Mukavia pikkupuoteja...ja esim. Camden Townin alue ehdoton romuparatiisi mulle  :D Jos yllämainitussa "siirtomaahengessä" saa sanoa euroopan ulkopuolelta, niin New York on lyönyt kaikki laudalta. Siellä piti ostaa toinen matkalaukku, että sain kaikki ostokset himaan :D

16
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Absintista
« : 03.08.2006, 19:11:47 »
Lainaus käyttäjältä: "vilviis"
Katsopa muuten FunkyStar pullostasi että kuinka paljon siinä tarkalleen sitä tujonea on? Muistaakseni jotain 20-30mg:n luokkaa.

No niin Vilviis, tässä faktaa: eli Bairnsfather Bitterissä on alkoholia 55% ja tujonea löytyy 32-35mg.

"Create your own reality"  :P

17
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Absintista
« : 03.08.2006, 13:27:08 »
Lainaus käyttäjältä: "vilviis"
Katsopa muuten FunkyStar pullostasi että kuinka paljon siinä tarkalleen sitä tujonea on? Muistaakseni jotain 20-30mg:n luokkaa.

Jotain tuollaista mäkin muistelisin, mutta tarkistan kotona pullosta, ja palaan asiaan  :D

18
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Absintista
« : 02.08.2006, 12:42:51 »
Lainaus käyttäjältä: "vilviis"
Hei tarkistapaakas joku jolla on Mondon Praha-opas käsillä sellaisen ravintolan tiedot kuin Zluta pumpa tjt. Keltainen pumppu on siis baarin nimi suomeksi ja ainakin Mondon oppaan mukaan on niitä ainoita paikkoja Prahassa josta kunnon absinttia saa. Eli koiruohoa oli tässä absintissa vielä mainittavasti. Prosentteja tässä absintissa ei ollut mitään 70-80%, vaan taisi olla jotain 60%:n luokkaa.

Ja kun kysyimme baarimikolta että kuinka tämä sitten suositeltaisiin juomaan, vastasi hän että ihan kuivana ilman sokeria ja vettä tottakai. Ja oli kyllä tosi hyvää niin.

Taisi tämä pieni sympaattinen baari löytyä parin metropysäkin päästä vanhasta kaupungista.


Asiaa! Kävin myös samaisessa Zluta Pumpa - baarissa viime reissulla. Baari itsessään oli miellyttävä kokemus, ja samoin absinth - jota en ennen ollut kerennyt maistelemaan  :) Hyvää tavaraa oli. Paikassa myytävä "Bairnsfather Bitter" sisälsi maksimaalisen määrän tujanea. Ihan jännät fiilikset oli, poikkesi normaali humalatilasta  :wink: Baarista sai ostaa myös pullon kotiin, 0,5 litran pullo oli 350 korunaa ja litran pullo 600 korunaa. Sellainen löytyy nyt komerosta  :P

19
Kortti on, auto ei. Ei ole ollut tarvetta autolle, kun asun espoossa ja julkisilla pääsen kaikkialle mihin tarvitsen. Mutta kortti tuli hankittua varmuuden vuoksi, ja muutaman kerran on osoittautunut käytännölliseksi!

20
Jep, uida osaan. Tosin nyt parina vuonna ei ole tullut uitua niin paljon kuin aikasemmin... Mutta eiköhän taidot ole vielä jäljellä  :wink:

Sivuja: [1] 2 3 ... 6