Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ipetorr

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Halvimmat lennot Brasiliaan
« : 30.01.2006, 21:16:11 »
Lainaus käyttäjältä: "LittleStar"
Pariisin kautta lentäminen vain lienee jonkin sortin riski jos haluaa tavaransakin mukaan. :lol:


Jep 2 kertaa jääny laukut Pariisiin Australiaan mennessä...ja voin sanoo ettei mikään oo niin vittumaista kuin matkustettuaan n.25h saakin kuulla että laukut on "jossain" ja ne tulee "3päivän sisällä"...

2
Pakko hehkuttaa bornin aluetta! Ihania rafloja, paljon baareja ja myös hyviä kauppoja. Ehdottomasti sinne jos kyseiset asiat kiinnostaa..ja Ramblaltahan kannattaa pysyä poissa, pelkkiä turisteja.

3
Eurooppa / Amsterdamiin!
« : 30.01.2006, 21:10:31 »
Jos muuten kesällä matkustaa Damiin niin kannattaa varaa se huone etukäteen..Kolmisen vuotta sitten oltiin kaverin kanssa reilillä ja joka paikka oli täynnä..jouduttiinki sit menemään hotelliin joka oli kallis mutta toisaalta siihen kuulu perkeleen hyvä aamiainen ja oma huone. Venytti budjettii mut eipä voinu mitää..

4
Just kyllä puhuin lääkärin kanssa ja se sano että hepatiittiin voi tänäkin päivänä kuollla tai maksa voi mennä todella huonoon kuntoon niin ettei se siitä enää parane. Mutta siis oma valintahan se on, ite ajattelin kuitenkin ottaa. Varmuuden vuoksi...

5
Etelä-Amerikka / Peru, Ecuador,Chile 2006
« : 24.01.2006, 10:36:47 »
Viatonsilli jos oot tosiaan tonne lähdössä niin laitas mulle mailia osoitteeseen [email protected] (myös messenger)! Ois kiva jutella matkasuunnitelmista sun muista..

-Ilona

6
Etelä-Amerikka / Peru, Ecuador,Chile 2006
« : 23.01.2006, 22:09:54 »
Hei,

olen lähdössä tuohon suuntaan ensi syksynä. Nyt kaipaisinkin vinkkejä siitä mitä paikkoja kannattaa nähdä ja mitä välttää. Kaupunkiehdotuksia, reittivalintoja ja tottakai hostellivihjeitä otetaan vastaan! Matkustan luultavimmin ainakin osan ajasta yksin, onko turvallista jos käyttää maalaisjärkeä ja osaa espanjaa jotenkuten?

7
Matkaseuraa / Väli/Etelä-Amerikka syksy 2006
« : 23.01.2006, 11:42:18 »
Nyt on matkakassa koossa ja päätös lähteä loppuvuodesta lattareihin on kypsynyt. Tarkoituksena vierailla ainakin Ecuadorissa, jossa asuu yksi tuttu pienessä vuoristokylässä. Myös Peru ja Brasilia kiinnostavat! Tarkoitus olisi viipyä reissussa 3 kuukautta. Reissulta odotan mutkatonta oleilua ilman painostavia suunnitelmia. Tietysti myös historialliset nähtävyydet, juhliminen, luontojutut ja paikalliseen kulttuuriin tutustuminen kiinnostaa! Jos siis harkitset matkan tekemistä jo tänä vuonna (etkä jätä sitä aina siihen seuraavaan vuoteen) niin otappa yhteyttä! Myös muut (lomalaiset jne) pistäkää postia! Ja osoite on [email protected]


Niin ja vielä jotain itsestäni: Olen kohta 21-vuotias yliopisto-opiskelija Helsingistä. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu musiikki, ruoka ja hauskanpito.

Sivuja: [1]