Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - nailon

Sivuja: [1]
1
Meksiko / Meksikon hintataso
« : 08.06.2008, 22:29:17 »
Olen menossa puoleksi vuodeksi Guadalajaraan opiskelijavaihtoon. Ennen sitä kuitenkin reppureissaan yli kuukauden Costa Ricassa ja Panamassa.

Haluan pitää matkatavaroiden määrän minimissä, ja mietin, että esimerkiksi urheiluvälineitä ei jaksaisi mukana raahata. Minkä hintaista olisi ostaa Meksikosta esimerkiksi lenkkarit yms? Mulla ei oo mitään käsitystä vaatteiden hinnoista Meksikossa, edellisellä visiitillä jäi shoppailut väliin. Myös hintataso muuten kiinnostaa.

2
Etelä-Amerikka / Perusta Kuubaan
« : 21.05.2006, 20:25:15 »
Olemme lokakuussa menossa Peruun ja sieltä Keski-Amerikkaan. Haluaisin tietää miten kätevimmin ja halvimmin pääsisi Limasta Havannaan lentämällä ja paljonkohan tämä lysti maksaa. Kiitos jos joku jolla on asiasta tietämystä jakaisi sen kanssamme!

3
Terveys ja turvallisuus / Matkalla sairastuminen
« : 28.04.2006, 18:14:43 »
Ootteko koskaan sairastunu reissun päällä? Missä, mihin ja mitä sitten tapahtui?

Itse joskus Unkarissa kurkku oli kipeenä ja angiina tulossa, kuumettakin oli. Kurlasin vodkalla, ei tullut angiinaa ja kuumekin lähti. Sillä se lähtee millä on tullukin...

Sitten Intiassa yrjösin, paskoin ja itkin kolme päivää vuorotellen ja samaan aikaan. Olin mm. illalla jättänyt jo hyvästit matkaseuralleni hourupäissäni... Antibioottikuurin paikka se sitten oli. Ei muuten houkuta intialainen ruoka enää... :)

Sivuja: [1]