Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nailon

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 17
41
Meksiko / Vs: Mexico city
« : 13.03.2009, 10:15:06 »
Toinen hostelli on tässä meikäläisen kulmilla ihan keskustassa, eli Isabel la Católican metroasemalta kun lähtee käppäilemään Isabel la Católica-katua autojen menosuuntaan, niin noin 1,5 korttelin jälkeen törmää hostelliin, tunnistaa ovella pyörivistä turistiporukoista ;D Nimeä en tähän hätään muista enkä nyt lähde ulos tarkistamaan :D (vilkaisen huomenna ja laitan nimen ylös), en myöskään tiedä tasosta tai hinnoista mitään. Sijainti on kyllä mainio eli melkein Zócalon kupeessa ja lähin metroasema siis vajaan parin korttelin päässä sekä kadulla on kaikenmaailman kaupustelijaa ja kahvilaa turistien makuun.

Olisko tuo Hostal Los Amigos? Siellä oli joskus 2 vuotta sitten dormit ainakin ihan kohtuuhintaisia, en muista paljon maksoi mutta en mä siellä muuten olis yöpyny. Ja sieltä järjestettiin retkiä lucha libreen ali vapaapainiotteluihin, suosittelen!

Keskustassa on myös siellä katedraalin takana vasemmalla yks hostelli jonka nimeä en muista:) Tosi informatiivinen oli tää mun viesti.

42
olipa suoraan sanottuna tyypillinen suomalainen vastaus tuo viimeinen. Miksi ihmeessä oikeasti vaivauduit edes aukaisemaan tätä keskustelua, sä näit aiheestakin että mistä täällä keskustellaan, kyllähän näissä foorumeissa on varmaan kaikki maat jo käyty läpi moneen otteeseen, elikkä pitäisi varmaankin kieltää eri maihin/maan osiin liittyvät kysymykset, koska haun kanssa löytyy kaikki vastaukset ??? anteeksi suurimmaksi osalle teille käyttäjille, mutta sinun kaltaistesi ihmisten takia olen tyytyväinen etten asu suomessa, laeppae, tulet huomaamaan ettei väli-amerikassa ihmiset ole yhtä sarkastisia kuin suomessa (onneksi).

Tarkoitukseni ei ollut vastata sarkastiseen tai muuhunkaan vihjailevaan sävyyn, vaan ihan ystävällisessä hengessä ajattelin vinkata että jo olemassa olevissa ketjuissa on keskusteltu asiasta, ja varmasti saa hyvää tietoa sieltäkin. Suhteellisen kauan foorumia käyttäneenä tiedän, ettei ihmiset jaksa aina vastata uudestaan ja uudestaan samoihin kysymyksin, varsinkaan sellaisiin mitkä ei ole ns. ajankohtaista tietoa.

Pahoittelen jos sulle tuli paha mieli. Ja onpa hyvä tietää että muualla maailmassa kaikki ihmiset on kivoja kun Suomi on täynnä meitä sarkastisia mulkeroita.

43
Juu laittakaa hakuun noitten maiden nimillä, varmaan löytyy, oon useampaankin ketjuun avautunut näissä maissa matkustelusta. Kyllä tietoa löytyy vanhoista ketjuista.

44
Oi kuulostaa mahtavalta reissulta! Älä jätä väliin Keski-Amerikan pikkuvaltioita jos aikaa on, Meksikosta siis etelään maitse vaan, Panamasta pääsee sitten Kolumbiaan.

Kannattaa siis ottaa monikäyttöisiä vaatteita, ja kerroksia joita voi vähentää. Lämpötila ei useinkaan johdu vuodenajasta vaan korkeudesta.

45
Olet joskus ostanut pikkupäissäsi asiaa harkitsematta lentoliput jonnekin - etkä katunut sitä hituakaan seuraavana päivänä.

Pakkaaminen kestää paikkaan kuin paikkaan noin puoli tuntia, koska sinulla on aina mukana samat tavarat eikä pakkaamista tarvitse ajatella.

Muistat ulkoa missä Helsinki-Vantaalla on mitäkin.

Kaverit soittavat aina sinulle kun heillä on mitä tahansa kysyttävää matkailusta.

46
Meksiko / Vs: Meksikossa matkaaminen
« : 16.02.2009, 10:27:39 »
Veikkaanpa ettei 1kk riitä juuri mihinkään Meksikossa, vaan lähinnä kasvattaa nälkää nähdä maata lisää

Toi on ihan totta, välimatkat on yllättävän pitkiä, vaikka kartalla ei näytä siltä. Joskus myös lyhyisiin matkoihin voi mennä pitkä aika, johtuen huonoista teistä tai liikentestä. Manzanillo ja Puerto Vallarta kannattaa kiertää kaukaa jos haluaa niitä muita turisteja ja rantatuoleja välttää.

47
Meksiko / Vs: Meksikossa matkaaminen
« : 16.02.2009, 09:07:30 »
Sit olis tarkoitus lähteä Välimeren puolelle etsimään rauhallisia mestoja...reissussa ollaan 1kk. Pahemmin ei olla paikkoja katseltu etukäteen muuta kuin siltä osin, ettei eksy pahimpiin turistirysiin.

Michoacanin osavaltiossa on rauhallista rantaa toisen perään, niihin on vaan vähä hankala mennä. Muun muassa El Faro ja Manzanillera, en löytäny edes kartalta, kaverit vei autolla mutta kai sinne bussillaki pääsee. Noilla rannoilla ei siis oo mitää muuta ku hiekkaa ja sillon oli kilpikonniaki, tai siis ainakin yks iso ui siinä rannassa. Telttailtiin siis ja oli omat ruuat mukana. En tiedä oliko tarkotus vältellä turistirysiä ihan noin paljon? Myös Nayaritin osavaltiossa on tosi viehättävä pikkukylä nimeltä San Blas, sinne menemistä voin kyllä suositella lämpimästi.

48
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Omahyväisyys
« : 16.02.2009, 09:02:21 »
Muut ehkä pitää mua omahyväisenä ku joka aiheeseen mulla on joku juttu joka alkaa "joo, kerran Espanjassa/Kroatiassa/Namibiassa jne..." Mutta kun on viettänyt niin paljon aikaa muualla viime vuosien aikana, niin ne kaikki jututki on tapahtunu ulkomailla. Kai jos mä olisin ollu vaan Suomessa niin kaikki jutut olis tapahtunu Suomessa. Ja mä en kans kestä ku joku tyyppi jolla on valkoset rastat ja värikkäät housut selittää aina sitä miten Intiassa oli niin henkistä ja se vaan liftaili paikallisten kanssa ja poltti pilvee.

49
Meksiko / Vs: Mexico, Puerto Vallarta
« : 16.02.2009, 08:55:14 »
Asuin Guadalajarassa viime vuonna. Sieltä pääsee Vallartaan bussilla, kestää viitisen tuntia ja maksaa jotain 15 dollaria, voi päästä halvammallaki. Busseja menee usein ja niitä on monen eri tasoisia ja hintaisia. Puerto Vallartassa tosiaan riittää tekemistä. Siellä on yksi ainoa hostelli, Hostel Oasis, maksoi muistaakseni öö, 15 dollaria? Ja oli tosi kiva, ainakin mun vaatimattomaan makuuni. Laadukkaampaa hotellimajoitusta ja muuta riittääkin. Puerto Vallartassa läheisyydessä on monta rantaa ja niihin pääsee bussilla tosi kätevästi. Ruoka on hyvää ja halpaa kaduilla olevissa kojuissa, itse en sairastunu mutta jos on herkkä vatsa niin harkitsisin. Puerto Vallartassa on myös ihana italialainen ravintola La Dolce Vita josta saa kahdelle hengelle todella hyvän aterian n. 40 dollarilla.

Guadalajarassa ei ole turvallista liikkua kaduilla pimeällä, ei edes porukassa. Taksit on turvallisia, niissä sovitaan hinta ennen lähtöä. Noista jalkapallolipuista en tiedä kun kävin yhden ainoan kerran ja sillon olin kavereiden kutsumana VIP-aitiossa. Ulkosalla oli matsin jälkeen aika meno, mellakkapoliisit ja kaikki. Turvallisuudesta en osaa matseissa kommentoida. Kannattaa varautua siihen että välimatkoihin Guadalajarassa saattaa vierähtää tuntikin, jos on ruuhkaa ja pitkä matka. Guadalajaraan ei kannata tuhlata liikaa aikaa. Tlaquepaque on kiva kaupunginosa. Auttaa paljon jos puhuu edes hitusen espanjaa. Guadalajarassa ei puhuta paljon englantia.

Kysykää jos on jotain muuta vielä!

50
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Panama
« : 05.02.2009, 09:50:29 »
Isla Bastimentosilla oli viime kesänä ongelmia ryöstelevien teinipoikien kanssa. Oltiin siellä viikko ja tänä aikana muistaakseni 5 ihmistä ryöstettiin. En tiedä onko tilanne parantunut tästä, silloin ainakin poliisit ottivat tämän ongelman panamalaisittain ihan tosissaan. Kannattaa siis kysellä hostellilla yms. että mikä on tilanne. Red Frog Beach oli aivan mahtava! Me yövyttiin Hostel Bastimentosissa, oli edukas ja ainakin mun vaatimattomaan makuuni ihan tarpeeksi mukava.

Saarelta toiselle pääsee sopimalla kyytejä kalastajien kanssa, ei oo kallista ja on helppo saada kyyti. Kalastajien kanssa voi myös sopia snorklausreissuista.

51
Väli-Amerikka ja Karibia / Vs: Panama
« : 12.11.2008, 16:39:39 »
Onko kellään tietoa/kokemusta pääseekö panamalta mexicoon mitenkään muuten kuin lentäen? Lento on noin 300e eli tarvittaessa jokin halvempi matkustusmuoto (esim. bussi) kävisi hyvin. :)

Pääsee pääsee bussilla. Kestää varmaan parisen päivää ja pitää vaihtaa bussia pari kertaa mutta onhan tuo mahdollista.

52
Ylläpito tiedottaa / Vs: Foorumin kehittämisideat
« : 11.11.2008, 22:27:12 »
Minun mielestäni olisi hyvä ajatus jos täällä olisi juna-, auto- ja lentomatkustuksen lisäksi oma osionsa pyörämatkustus. En tosin ole varma onko täällä niin paljon pyöräilijöitä, mutta itseäni ikuisena wannabe-pyöräharrastajana kiinnostaisi lukea aiheesta.

53
Minun on myös ollut vaikea sopeutua Meksikoon, osittain johtuen varmaan siitä että tiedän olevan täällä vain yhden lukukauden, eli olen kai vähän tietoisestikin välttänyt liiallista kotiutumista, ettei lähteminen olisi niin vaikeaa. Se jos pääsisi puhumaan suomea jonkun kanssa helpottais paljon minunkin eloani. Ei ole ensimmäinen kerta kun asun ulkomailla, ja siitä syystä kaikenlaiset sopeutumisvaikeudet on tulleet täytenä yllätyksenä.

54
Joulu Kaliforniassa kavereitten luona, ja uutta vuotta Oregoniin todennäköisesti. Olispa kiva olla jouluna Suomessa mutta nyt siihen ei vaan ole mahdollisuutta.

55
Suosittelen Steripen -uv streriloijaa, 90 sekunnissa tappaa bakteerit litran pullosta. Akut toimii todella pitkään, aurinkokennolla lataavaakin mallia on myynnissä, pienikokoinen, helppo käyttää muuallakin kuin vaelluksella, ekolooginen.

Paljonkos tuollainen lelu painaa?

56
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Snorklausvälineet
« : 06.11.2008, 17:19:30 »
Ja rapyloita kannattaa harkita jos korallit on lahella pintaa, monesti nakee ku ihmiset niilla rapyloillaan potkii korallia miten sattuu. Itse en snorkaltessa kayta rapyloita, en ole kokenut tarpeelliseksi kun tykkaan snorklailla rauhallisemmissa paikoissa ilman merivirtoja.

57
Yleinen / Vs: Kapsekkien "kelmuttaminen" ja sinetöinti
« : 05.11.2008, 18:18:27 »
Minkä takia jotkut haluavat lentokentillä kelmuttaa ja sinetöidä kapsekkinsa ja reppunsa.Katselin Prahan kentällä ko. toimintaa enkä millään keksinyt mikä siinä on idea? :o

Monet myös kelmuttavat rinkkojaan ja matkalaukkujaan suojatakseen niitä kuljetuksen aikana. Monesti laukut saavat osakseen kovaa kyytiä, ja omakin rinkka on tullut takaisin pari kertaa epäilyttävän likaisena ja märkänä.

58
Afrikka / Vs: Kokemuksia Namibiasta
« : 05.11.2008, 18:14:37 »
Mun mielestä Etosha oli hieno, mutta se olikin ensimmäinen ja ainoa kansallispuisto Afrikassa missä oon käyny. Eli ehkä niitä on vaikuttavampiakin, meillä oli vaan tosi hyvää tuuria ja bongattiin 5 leijonaa!

59
Must olis sairaan hauskaa tavata joskus joku ihan juntti joka ei olis koskaan matkustanu kotikylänsä (tai -maansa) ulkopuolelle eikä ulkopuolelta mitään kaipaiskaan.

Jos vaihdat maanosaa, niin ei ole välttämättä kovinkaan vaikeaa löytää etsimiäsi juntteja. Afrikka nyt vaikka esimerkkinä, ja Aasiastakin varmasti löytyy. 

Juu Latinalaisessa Amerikassakin näitä mainitsemiasi "juntteja" riittää. Tänne vaan pällistelemään! Onhan se aika outoa ja ihmeellistä ettei kaikki ihmiset olekaan niin sairaan kosmopoliitteja ku mä!

60
Yleinen / Vs: Reissuaiheisia elokuvia
« : 31.10.2008, 17:13:46 »
Se uusin Indiana Jones, siinä on hienoja maisemia ja oikeaa matkustamisen fiilistä!

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 17