Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ainoh

Sivuja: 1 [2]
21
Vanhoilta au paireilta haluaisin kuulla kokemuksia (laittakaa vaan linkkejä aikaisempiinkin keskusteluihin, joitain kävin jo lukemassa). Erityisesti saksankielisissä maissa olleilta? Ja vielä semmosta että mitä kautta hankitte perheenne?


Itse olen nyt lukion viimeisellä ja ajattelin että välivuosi au pairina voisi olla mulle oikea vaihtoehto ens vuodeksi. Mielenkiintoa olisi nimeenomaan saksankielisiin maihin, koska pidän saksasta ja haluan parantaa kielitaitoani. ja tietenkin toinen kulttuuri kiehtoo! Olen vaan hieman sekaisin kun vaihtoehtoja tuntuu olevan niin paljon.


Tulevien au pairien kanssa olisi kiva jakaa ajatuksia. Miksi au pairiksi? ja minne?

22
Chileläinen kaverini oli suomessa vaihto-oppilaana ja piti suomesta todella paljon. Oli aivan innoissaan kun oli 20 astetta pakkasta ja peuhasi innokkaasti lumessa :D
Eräs saksalainen kaverini oli taas sitä mieltä että me suomalaiset olemme paljon urheilullisempia kuin saksalaiset, koska pukeudumme aina tuulipukuihin.
ja toinen saksalainen kaverini nauroi kovasti kun känniset suomalaispojat lauloivat hänelle suomalaisia juomalauluja ja kävivät metsässä ihailemassa puita (okei, taisivat olla tosi kännissä). Samainen saksalainen sanoi kuitenkin myös että suomalaiset ovat todella lämpimiä ja ystävällisiä!

23
Mitäs luulisitte ihmiset? Miten paljon futiksen MM-kisat haittaavat reilausta Saksassa ensi kesänä? Tunnelma katossa vai kallista ja junat niin täynnä ettei pääse yhtään mihinkään?

Suunnitelmissa olisi mennä Saksan läpi (nopeahkosti) heinäkuun alussa eli juuri kun tärkeimmät pelit siellä pelataan. mietin kannaisiko siirtää reilausta hieman myöhemmäksi tai suunnitella reitti uudestaan niin ettei olisi saksassa pahimman pyörityksen aikaan.  

Jos asiasta on käyty aikaisemmin keskutelua, laittakaa linkkejä! Itse en löytänyt...


ja lisäkysymyksenä... kuinka moni ajatteli lähteä katsomaan kisoja :?:

Sivuja: 1 [2]