Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psycho

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Matkaseuraa / Vs: Miesporukka kokoon, EHKÄ naisetkin
« : 31.05.2008, 21:13:44 »
Pallismiitti päätti tänään tehdä seuraavan Pallismatkan Muurmanskiin helmikuussa 2009, eli pahimpaan kaamos- ja pakkasaikaan. Reissuun ilmoittautuivat heti hani, fisu, J-Ko ja puhelimitse Jouni.

Naisia voidaan myös hakemuksesta hyväksyä :)

PS. Pitkät kalsarit mukaan!

Ihanan perverssi matkakohde ja ajankohta. Kannattaa tutustua paikallisiin niin etta paasee vierailemaan niissa 100m x 100m x 100m betonikolosseissa joita myos asuntokomplekseiksi kutsutaan. Tai sitten voi ostaa oman. Ainakin kesalla 2005 siella oli ostajien markkinat asuntobisneksessa. Nykyaan varmaan viela enemman niin.

Mukavaa matkaa. Nyt taitaa jaada itselta valiin.

2
Lainaus käyttäjältä: "noita"
Onko kellään tietoa psykologian maisterin tutkinnon suorittamisesta englanniksi Euroopassa? Kandi siis minulla on jo valmiina. Erityisesti Itävalta kiinnostaisi, mutta taitaa olla aika toivoton ajatus... Ainakaan ei tietoa tahdo löytyä millään. :(

Tai onko kukaan ollut niin hullu ja vain mennyt opiskelemaan vieraalla kielellä ja opetellut siis kielen pakon edessä?? Vaikka ei se taida edes olla mahdollista... Luulisi, että jonkinlaiset kielitestit pitää läpäistä ennen kuin opiskelupaikka irtoaa!  :D


Psykologian maisterin tutkinnon voi suorittaa Hollannissa englannin kielella - itseasiassa useimmat ohjelmat ovat englanninkielisia. Lukukausimaksut vaihtelevat 1500 ja 5000EUR valilla ja stipendisysteemi on varsin hyva lahjakkaille opiskelijoille. Hakuaika syksylle 2008 on useimmissa ohjelmissa juuri nyt ja paattyy yleensa vappuun mennessa. Kannattaa tutkia yliopistojen webbisivuja tarkemman tiedon saamiseksi.

Itse olen ko tutkinnon taalla suorittanut joten laita yv:ta jos asia enemman kiinnostaa ja on yksityiskohtaisempaa kysyttavaa.

3
Lainaus käyttäjältä: "Pivo"
Tähän saattaisi auttaa, että kaikki modet toimisivat nimettömästi esim "moderaattori" nickin takaa, ja tässä tilanteessa ei modeja tietenkään kannattaisi valita julkisella huuto-äänestyksellä.


Tama minakin olen esittanyt tassa ketjussa, mutta ajatus ei saanut kannatusta. Edelleenkaan en nae yhtakaan syyta miksi modet ovat "tavallisia" tallaajia. Lahes kaikilla isommilla ja asiallisilla foorumeilla modet ovat erilisia ja anonyymeja modenickeja ja homma toimii hyvin.

Kaikelta talta p^()&*lta saastyttaisiin.

4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Roskapostia!
« : 14.11.2007, 10:24:55 »
Lainaus käyttäjältä: "phanatic"
Spämmääjäthän tekevät kaikkensa, jotta mahdollisimman moni avaisi postit, joten kyseessä on varmaan botti, joka etsii nimimerkin x viestejä foorumilta, kopioi niistä satunnaisia sanoja ja lähettää sitten räätälöidyn roskapostin osoitteeseesi. Sähköpostiosoitettaan ei milloinkaan kannata pitää selkokielisenä näkyvillä netissä. Jos se on jonnekin pakko pistää, niin [email protected] estää spämmitulvan, mutta ihmiskäyttäjä ymmärtää (toivottavasti) poistaa tuon ylimääräisen osan.


Botithan kehittyvat hurjaa vauhtia kaikilla rintamilla - niin pokerissa kun spammaamisessakin. Silti olen huomannut, etta sahkopostiosoitteen laittaminen nettiiin kuvana (vs tekstina) on riittava turva ja myos selkea ihmiskayttajille.

5
Lainaus käyttäjältä: "Mampu"
Mikä on kokemustenne perusteella koiraystävällinen lentoyhtiö?


Ei ole kokemusta, mutta minusta kaikki koirat voisi laittaa SAS:in lennolle ja sitten vaan toivomaan parasta...

6
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
vaikkapa Mikko Alatalon tai Maarit Hurmerinnan tuotantoa.


Taalla tehdaan kummia rinnastuksia. Viimeksi olin yhta ymmallani kun soin burritoa costa mesassa aukiolla jonka nimi on triangle square

7
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
ihan kivalta näyttää tuo jääkaapissa hyytyvä mäyräkoiran jämä.


Ai Ai AI! Olutjumalat langettavat karmean kirouksen, kun jatit puoliksisyodyn mayrakoiran yoksi kylmaan kitumaan.

Juuri kun aiemmat taiat oli kumottu ja velhot kukistettu..

8
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Oluet
« : 10.11.2007, 16:56:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Churro"
Lainaus käyttäjältä: "handevee"
Voihan dupa


Pylly! Laatulauantai taas tiedossa kun jo tässä vaiheessa tekisi mieli juosta seinää päin, eikä täydy edes taistella korkkiruuvin kanssa kun viinipullossa on kierrekorkki :? Dupa.Laatulauantain elementit taytyy muuten olla aikalailla kohdallaan, koska kierrekorkkiviini ei toimi ainakaan tata laatua kasvattavana tekijana.

Aamu alkoi brunssilla ja skottiviskeilla - nyt vetaydyin hetkeksi kalsarikannailemaan ja keraamaan olutenergiaa illanviettoa varten.

9
Heips,

Kalsarikannaaja psycho vauhdissa mukana!

Scathachille kommenttina se etta tunnetusti kukaan ei ole profeetta omalla maallaan - vaikka nakisi muiden parisuhdeteiden etenemiskuviot kristallipallosta kuinka tarkasti tahansa, oman elaman kohdalla, ja varsinkin parisuhdekuvioiden kohdalla, pallo on sumea. Nain se vaan menee. Toki jotkut ihmiset osaavat rakkausasioissakin sailyttaa objektiivisen suhtautumisen asioihin, mutta ajoittaisesta karventymisesta huolimatta en halua kuulua tahan joukkoon.

Harvinaista herkkua tama kalsarikannays nykyaan - lappari rikki ja kirjojakin pitaisi lukea...  

No ei, enenevissa maarin syy on se etta olen ajatumassa normaaliin 9 to 5 -elamaan lahinna tyokuvioiden puolesta ja viikonloppuina on rampannut tyyppeja lahempaa ja kaukaa ihan riesaksi asti.

Nyt nautin yksinolosta ja hyvasta musiikista! Karhua kurkkuun ja camelia keuhkoihin! Vai oliko se amstel ja L&M - all the same.

Mina taalta tahan,

Psycho

10
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
onko nyt kukaan sitten tulossa
jeesaamaan ikitalven kohmettamaa onnetonta prinsessaa ?
:o


Prinsessa on jo pelastettu mutta palataan yksityiskohtiin paremmalla ajalla..

11
Lainaus käyttäjältä: ""Mizzoni""
Mina naen valon! Mina naen valon!

12
Lainaus käyttäjältä: "kaukomatkailija"
Lainaus käyttäjältä: "skugga"

Paljon köyhiä ihmisiä kerjäämässä, jalkapuolia koiria jolkottelee siellä täällä. Kaupassa voi päällesi pudota rotta. Ravintoloissa huonoa hygieniaa. Ihmiset tuijottavat, ja kaipaat kotiin jo lentokoneesta astuttuasi.

Kaikki muut pitävät paikkaansa, paitsi viimeisin: haluat jäädä sinne loppuelämäksesi ;)


Hehe, paivalla olin kommentoimassa tasmalleen samaa, mutta tyokiireet keskeyttivat viestin.

13
Kaikkea dramaattista ja surullisiakin asioita tassa on tapahtunut, mutta palataanpa hieman ajassa taaksepain.

Narnian kyltteja seuraten loysimme ilman vaikeuksia kellarimaahan johtavan tunnelin, mutta sitten alkoi tapahtua. Kellarimaan puoleinen suuaukko oli tukossa - taynna lunta! Jouduimme kaivautumaan ylos useampia metreja ja kun lapio vihdoin puhkaisi lumikuoren, paivanvalon sijaan kellarimaassa vallitsi usva ja pimeys. Synkat pilvet varjostivat maan ja taivaalta satoi lapsen paan kokoisia lumipalloja.

Parista mannysta veistin sukset chariotin pyorien alle, mutta ei leijonaraukat ole tottuneet lumessa tarpomaan eika varsinkaan vetamaan vaunuja. Jopa Aslan, tuo luomakunnan vahvin ja viisain olento, oli pulassa 5 metrisessa umpihangessa. Aslan tajusi heti, etta jotain on pahasti pielessa kellarimaassa, jossa han oli pitkaan aikaisemmin asunut. Ei koskaan ennen siella ole ollut vastaavaa ikitalvea.

Joudumme jattamaan vaunut ja jatkamaan matkaa jalkasin. Huoli Mizzonista pakastealtaassa keskella ikitalvea oli kumminkin suuri, ja saimme siita lisavoimia jatkaa matkaa joutuisasti. Kellarimaa oli todellinen aavemaa - alkumatkasta emme tormanneet yhteenkaan metsanelaimeen. Muutamia ihmisia oli siella taalla, mutta kun he huomasivat meidat he kavelivat poispain tai sammuttivat mokkiensa lyhdyt jotta eivat tulisi huomatuksi. Ei ollut aikaa selvittaa mita heidan paassaan liikkui, vaan jatkoimme eteenpain.

Vahan ennen pakastealtaan oletettua sijaintipaikka tormasimme karhuemoon ja hanen kahteen pentuun - keskella pimeaa sydantalvea! Tama oli jo niin outoa ja karhut nayttivat niin reppanoilta, etta Aslan meni selvittamaan tilannetta. Kavi ilmi, etta talvi oli vain jatkunut ja jatkunut - kevaan olisi pitanyt tulla jo 21 taysikuuta sitten. Karhuparat olivat nalissaan joutuneet jattamaan pesansa keskella talvea. Annoimme heille Puolasta poimimamme marjat, jotka karhut pistivat poskeen suurella ruokahalulla. Aslan kehoitti heita seuraamaan jalkiamme kohti kellarimaatunnelin suuaukkoa. Toivottavasti ehtivat ennenkuin jaljet peittyvat lumisateeseen. Koska Mizzoni oli pelastettava, emme voineet lahta nayttamaan heille tieta.

Aslan tahysti kaukoputkella kohti pakasteallasta ja huomasin kuinka Aslanin, taman kaiken nahneen leijonan karvat nousivat pystyyn ja kaukoputki tipahti lumeen. Aslan tarisi. Tempaisin kaukoputken ja karu todellisuus selvisi minullekin. Horisontissa, vuonon toisella laidalla oli valtava linna, jonka korkeimman tornin paalla oli pakasteallas ja Mizzoni-raukka kahlittuna sinne. Aslan tajusi heti mista oli kysymys. Linna oli Valkoisen Velhon linna. Velho oli lumonnut Mizzonin ja loihtinut kellarimaahan ikitalven.    

Vuonon yli linnan muurille johtaa kapea riippusilta, jonka juurella kolmisin pohdimme, kuinka pelastamme Mizzonin. Vaikka Mizzoni on tanne lahetellyt kirjeita pakastealtaalta ja ilmaissut olevansa kunnossa, uskomme etta tama johtuu vain lumouksesta ja oikeasti tytto on todellisessa vaarassa Velhon linnassa.

Tilanne on sen verran kriittinen, etten osaa sanoa milloin paasen seuraavan kerran raportoimaan asiasta. Kaiken teemme Mizzonin pelastamiseksi ja kirjoittelen seuraavan kerran heti kun siihen on mahdollisuus.

Aslan, Scar ja psycho

14
Raporttia matkan varrelta:

Aslan ja Scar ovat niin innoissaan Mizzonin nakemisesta, etta matka on sujunut odotettua nopeammin. Tuskin pyorat maata viistaa kun leijonaystavamme vaunua vetaa. Eilen leiriydyimme jossain Puolan takamailla Vistula-joen rannalla. Aamulla kavimme paikallisessa kylassa mummojahdissa ja leijonat kehraavat tyytyvaisena. Metsa oli majavia ja oravia taynna, muuta kaverukset kieltaytyivat tappamasta ja syomasta viattomia metsanelaimia.

Kellarimaan portit lapaisemme huomenna aamunkoitteessa ja Mizzon nappaamme matkaan pakastealtaalta auringonlaskun aikaan. Be there! Alkuperaissuunnitelmista poiketen emme jaa kellariin mahottamaan, vaan neljastaan jatkamme matkaa kohti auvoisempia elinmaita.

Taalta tahan,

Aslan, Scar ja psycho

15
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Tervetuloa.


Kiitos! Aamu sarastaa ja leijonat jo murisevat malttamattomana. Chariotti vauhtiin ja seikkailut kutsuvat. Virtuaalimaailmoista hetkeksi hei hei.

16
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Ja jollei muita motoristeja useampia ilmaannu, niin talvi on sopivaa aikaa hommata pyora alle. (vaikka venerahoista  :wink: )

 :D


Varteenotettava vaihtoehto, omasta mielestäni. :?

Useampikin merkki ja malli olisi valmiiksi katsottuna. Aprilia -skootterista Yamaha FJR 1300:aan.

Täältä saarelta on vaan pitkä matka teidän kokoontumisajoihinne, vaikka seura ja ohjelma olisi kieltämättä mielenkiintoinen. :?  :?


Hyva Hyva! Ei ole sen pidempi matka mita minullekaan. Pyorani nimittain talvehtii Kellarimaassa. Kay nyt nostamassa ne rahat sielta Handelsbankenista ja osta pyora - nyt syksylla saa halvalla. Kesalla laivataan ne sitten saksaan ja poimitaan Diokenes matkaan.

17
Lainaus käyttäjältä: "Strange Little Girl"
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
... tule pakastealtaaseen niin Mizzo puhaltaa pipin pois.


Nyt on jäätävä, tavoistani jyrkästi poiketen, seuraamaan tilanteen kehittymistä. Ettekä sitten vaihda privalle :twisted: .


Ei saisi koskaan jättää kalsarikänniketjua viikonlopuksi lojumaan. Lähetän virtuaalidrinkin sekä Psycholle että Mizzonille, ja jään innolla odottamaan, mitä nopat heille seuraavaksi tarjoavat. Ja käyn kotimatkalla viinakaupan kautta, jotta tämä viehättävä ketju ei mene ohi uudelleen.  :twisted:


Kiitos drinkista! Hyvaa oli!

Seka Aslan etta Scar molemmat vihdoin saapuivat tanne su-iltana. Paatimme jaada paivaksi tanne, kun Aslan oli vahan huonossa kunnossa biletyksen jaljilta ja oksenteli koko yon. Nyt se onneksi alkaa olemaan kunnossa ja ruokakin sille maistuu jo. Soi juuri 10 pakastebroileria ja pari mummoa kadulta.

Rinkka on pakattu ja huomenna lahdemme kolmestaan seikkailemaan kohti Kellarimaan pakasteallasta.

18
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"

BMW R 80 G/S Paris Dakar..

...palotilassa bensailmaseos rajahtaa vain joka toinen lyhtypylvaanvali.


Kannattaa vaihtaa tulpat.

Olen myos iloinen ja onnellinen, etta loydan vanhoista kanssakulkijoista muitakin moottoripyorailyn ystavia.

 :D


Tai vaihtaa pienemmalle. Onkohan taalla viela muita motoristeja? Mehan voisimme jarjestaa ensi kesana kokoontumisajon vaikka mallia Tanska-Hollanti-Alpit-Italia ja takas. Sopivan rauhallisella aikataululla tietty etta on aikaa nauttia tarpeeksi olutta ja muita virvokkeita.

19
Lainaus käyttäjältä: "T-musu"
OT: Onko täällä paljon motoristeja? Ja millaisia kulkineita käskytätte? :D


BMW R 80 G/S Paris Dakar. Varsin ymparistoystavallinen pyora, kun palotilassa bensailmaseos rajahtaa vain joka toinen lyhtypylvaanvali. Vaantoa riittaa ja kulkee hiekkadyynilla kuin juna.

20
Tyhmät kysymykset / matkustelu elämän tarkoitus
« : 22.10.2007, 08:32:03 »
Lainaus käyttäjältä: "skugga"
Joo, toinen löytää onnen lähtemällä, toinen saapumalla. Mutta tottahan se on, että arki on arkea ulkomaillaikin. Valitettavasti.


Niin, toiset ovat muuttolintuja, toiset paikkalintuja..

Sivuja: [1] 2 3 ... 24