Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psycho

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24
21
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"
ps. ainiin ja missäköhän ihmeessä minä viettäisin kolmekymppisbileeni? Semmoiset on ehdottomasti pidettävä tässä kriisin vaiheessa. Kohtuuhintaisia juhlapaikkavinkkejä pk-seudulta otetaan vastaan yksärinä..


Jos kolmikymppiset on talvella, niin rakenna iglu. Nain mina tein. Puusta tehdaan muotti johon survotaan lunta, ja nain muodostetaan sopivia palikoita iglua varten. Sisahalkasijaltaan 5 metrisen iglun rakentamiseen menee 3:lta miehelta n. kolme paivaa tupakkataukoineen. Puolipallon muotoinen tila sopii vallan loistavasti kemuihin, ja tuohon 5 metrin igluun mahtuu helposti 30 ihmista + Aslan ja Scar.

Ja nyt jotkut ryokaleet lapissa ovat varastaneet mun idean, ja alkaneet tehda igluilla rahaa. TTu.

22
Alea iacta est!

Ja noppan silmaluku on... (enpas kerrokaan). Ihan niinkuin se jotain oikeasti kiinnostaisi.

23
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Pitaa heittaa noppaa ja katsoa mita tanaan tapahtuu.


1) Kännään läppärin edessä
2) Maustan pizzani basilikalla
3) Pistän *****lle privaa
4) Lähden baariin
5) Menen nukkumaan
6) Syön suklaata


Hyvia vaihtoehtoja kaikki. Nain siis olkoon. Taidan kaivaa laatikosta tetraedrin eli siis nelisivuisen nopan, ja jattaa vaihtoehdot 5) ja 6) suosiolla pois laskuista.

24
Lainaus käyttäjältä: "jk"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Psycho pitaa itseaan ihmisena joka osaa varsin hyvin lukea ihmisia ja on kohtuullisen immuuni taman tyyliselle impression-managementille, mutta viime aikoina kristallipallo on ollut pahasti hakoteilla. Pitaisi ostaa uusi pallo.

Alkaapa "katoamistempun" taustat valjeta. Vai että muka tietokone ollut rikki ja kirjoja luettu.  :twisted:


[hehe, erinaisia keltaisia pallopaahymioita tahan mielen mukaan]

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Älä lyö lyötyä. Pai pai psycho, tule pakastealtaaseen niin Mizzo puhaltaa pipin pois. (Tosin siinä on otettava riski - mistä tietää, etten kuulu silikonisisarkuntaan?)


Pitaa odottaa etta Scar palaa tanskasta tai etta Aslan lopettaa juhlimisen ja tulee nayttamaan tieta.

Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Mizzo kun ei ole silikonisielu.


Tama lienee kaikille selvaa (tai sitten kristallipallo on taas todella pahasti pois focuksesta, mutta tuskin). Hanen leijonistaan en tieda.

En muuten ole kalsarikannailemassa tanaan enka muutoinkaan kannailemassa, ainakaan viela. Hyi minua kun kirjottelen tanne. Pitaa heittaa noppaa ja katsoa mita tanaan tapahtuu.

25
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Millainen on silikonisieluinen ihminen? Sitä on käyty ehkä liian poshissa baarissa. Onko se silikonisielu vähän kuin teflon-pinnoite - mikään ei tartu eikä pala pohjaan?

Sellaista ihmistä on varmaan vähän hankalaa manipuloida ja tökkiä. Noin niinkuin työn kannalta. Jos taas kyse on psychon karrelle kärventyneestä sydänparasta jonka Kylmä Nainen on nirhinyt vereslihalle, siihen auttaa parin viikon muhiminen lähimmässä pakastealtaassa (mieluiten nimetön pystyssä). Kylmenee oma sydänkin siihen malliin, ettei siihen enää edes silikonit tartu.


Silikonisielu on epaaito ihminen, nainen. Nainen, joka henkisella tasolla nayttaa ensisilmayksella hyvalta ja antaa oikeat vastaukset oikeisiin kysymyksiin, vaikka todellisuudessa olisi asiasta toista tai ei mitaan mielta. Taman lajityypin naiset viela osaavat jotenkin ihmeellisesti yllapitaa tata kuplaa yllatavankin kauan. Psycho pitaa itseaan ihmisena joka osaa varsin hyvin lukea ihmisia ja on kohtuullisen immuuni taman tyyliselle impression-managementille, mutta viime aikoina kristallipallo on ollut pahasti hakoteilla. Pitaisi ostaa uusi pallo.

26
Sita pitaa tanne tulla viela tilittamaan, etta miksi maailma on taynna silikoonisieluisia ihmisia?

27
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Tunnettiinko noppa jo Roomanvallan aikoina?


Voihan kolmisarmainen noppa, tein tassa matkan wikipedian ihmeelliseen maailmaan ja opin etta noppa on niin vanha ettei sen historiaa edes tunneta. Ainakin backgammonissa sita on kaytetty jo 5000 vuotta! Jeesus!

Mitaan merkittavaa ei ole keksitty vuosituhansiin. Pyora, noppa ja olut ovat viihdyttaneet esi-isiamme jo satojen sukupolvien takaa.

28
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 20.10.2007, 03:29:07 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"

Oluet loppu? Lahetan taalta virtuaalioluen liitetiedostona.

Kippis!


Eikun pista oikea olut tulemaan teleportin kautta.

Vaikka Heineken, jos ei mitaan muuta enaa loydy.

Kippis.

 :D


Heineken on scarin hampaissa tulossa. Osoite on tuttu Diokeneksen kalsarikannibaari, Tanska. Lahti matkaan 10 min sitten. Perilla hyvin pian.

29
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 20.10.2007, 02:42:04 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"

Mika taman suklaan nimi oli? Lucky Bites?


Ei vastaa ei, alan mies, varmasti ennen huomisaamua.

Omassa pullossani oli paikallista 7.7 % vaaleaa olutta.

Nyt se on loppu, mutta kehnoa suklaata on viela.  Shit.

Onx se hei joku sananlasku: "Kylma kalja kaunistaa" ?

 :D


Nayttaisi silta etta alan mies ja muut ryokaleet ovat taalta jo havinneet, kuka minnekin. Toivottavasti alan mies on kunnossa eika syonyt liikaa niita suklaapaloja.

Kaansin tassa juuri nupit 11:ta ja pian mennaan lujaa! Kyytia antaa tanaan normi Heineken, 5% vol.

Oluet loppu? Lahetan taalta virtuaalioluen liitetiedostona.

Kippis!

PS Kylma kalja varmasti kaunistaa, ei epailystakaan. Esimerkiksi saksalaiset juovat oluensa melkein huoneenlampoisena. Niin teen muuten minakin, hehe, mutta eihan miesten kuulukaan olla kauniita.

30
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 20.10.2007, 01:22:34 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"

Juomista viis, mutta vielä on hollantilaista tummaa suklaata levy jäljellä, namskis.


Ala helvetissa vaan mene syomaan sita !

 :shock:


Menit sitten haukkaamaan palasen ?

Aktiviteetista paatellen.

 :?


Mika taman suklaan nimi oli? Lucky Bites?

31
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Jossain vaiheessa toki kaannaan nupit sinne yhteentoista.


Tee se - tai tehkää se kaikki. Jos nuo jututkin muuttuisivat paremmin ymmärrettäviksi koko ryhmältä.


Pian kaantyy nupit, ei viela aivan just nyt. Selvennykseksi kaikille etta nama leijonajutut loytaa paikkansa C.S. Lewisin tarinoista.

Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Kippis, kiva tyopaikka, voi tehda hommia kaljoitellen kalsareissa.

Pomonkin kanssa varmasti loytaisin piankin yhteisen savelen.

Mita tyota se on ?

 :o


Tassa tyossa punotaan juonia, manipuloidaan ja huijataan ihmisia. Ja sitten yritetaan ennustaa miten nama rotat kayttaytyy kun niita tietylla tavalla tokkii. Sangen mielenkiintoista touhua. Sopii sairaalle mielelle varsin hyvin.

--

Tuli tuossa juuri kaverilta tekstiviesti, etta kaupungilla oli nahty puhuva leijona. Varsin vekkuli otus, kuulemma. Ei ole epailystakaan, etteiko tama ole Aslan. Yritan ehka loytaa sen tassa myohemmin illalla.

Kristallipallosta ei ole enaa apua, se varmaan pitaisi kalibroida uudelleen. Antanut vaaria ennustuksia jo pitkaan. Paskan moivat.

32
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Aslan on varmaankin heittänyt myös noppaa ja seilaa jo puolivälissä Atlanttia kohti autuaampia metsästysmaita. Hii-o-hoi. Ei kai siinä auta muu kuin odotella, että noppa myös tuo sen takaisin oikealle reitille. Ja viihdyttää sillä aikaa itseään niillä kaffiloilla ja muilla Amsterdamin houkutuksilla.


Mutta kuuluuko noppailu kristillisiin periaatteisiin?? Eliko jeesus noppaelamaa? Onko tama tulkittavissa niin, etta Aslan on langennut. Ja jos nain on, voi olla etta se ei enaa nouse kuolleista.

Tasta aiheesta on muuten loistava parodia, jossa Valkoinen Velho oli White Bitch. Nain pyhia tarinoita loukataan.

Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Jo riittaa off topic, onko tanne tultu turisemaan, vai juomaan viinaa ?

Kylla nyt pitaisi jo kiireen vilkkaa moderaattoreiden herata.

Kyl maar maa nii kauhiast ihmettele tat menoo.

  :?


Kalja uppoaa viela n. tolkki per tunti tahdilla, kun pitaa nain pe-illan kunniaksi tehda toita. Jossain vaiheessa toki kaannaan nupit sinne yhteentoista.

Kippis,

psycho

33
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Diokenes, oletko lahdannut Aslanin? Tyrmistys. Onneksi Aslan on sitä tyyppiä leijona, että se kyllä pikkuhiljaa kohoaa vaikka kuolleista (ovela valinta).

Tosin en ole nyt ihan varma, onko psycho harkinnut kyllin tarkkaan tätä maisemanvaihdosta kanavien kaupungista pakasteallasparatiisiin. Edes väliaikaisesti.


Tai sitten Aslan on saapunut tanne, mutta ratkennut ryyppaamaan tai langennut coffee shoppeihin ja muihin amsterdamin houkutuksiin, autuaasti unohtaen tehtavan mika sille oli annettu.

Harkinnut? Noppa paatti tutustua pakasteallasparatiisiin!

34
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lähetän Aslanin noutamaan psychoa.


Nyt on vahan huoli, kun ei ole Aslania kotiovella vielakaan nakynyt.

Lienee joutunut Valkoisen Velhon kynsiin, joka on Aslan-paran lahdannut. Surku ja nyyh.

35
Lentomatkustus / Lihavat lentomatkustajat
« : 18.10.2007, 00:28:29 »
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lähetän Aslanin noutamaan psychoa. Se ja Scar ovat tähän mennessä syöneet kaikki pakasteallastani lähestyvät potentiaaliset sulhoehdokkaat suihinsa, joten joutavatkin pitää vähän breikkiä. (Ahvenet ovat jo muuten ihan jäässä, enkä erityisemmin pidä pakastekalasta.)


Nyt tuli siis psycholle noutaja! Ai ai! Elama on kuin pokeriturnaus. Ensin voittoja voittojen peraan ja olo on voittamaton. Voitto-onanoinnin hetkella yksi viattoman nakoinen virhearvio ja game over.

36
Lainaus käyttäjältä: "J<3H"
tännehän sai esittää mitä ihmeellisimpiä kysymyksiä, joten esittäisin seuraavanlaisen.

Minulla kun sattuu olemaan ärsyttävän nopea aineenvaihdunta, niin tuleeko olemaan ongelmallista matkustaa bussilla Intiassa pitkiä matkoja? vai miten/kuinka usein bussit pysähtelevät vai mitä vaihtoehtoja on sen lisäksi, että voi pissata housuun, mikä ei erityisemmin houkuttele...


taktak :D


Goa-Bangalore bussimatka kesti huonojen keliolosuhteiden takia 16h, sisaltaen 2 puolen tunnin taukoa. En osaa sanoa onko tama paljon/vahan/riittavasti whatever.

37
Lentomatkustus / Lihavat lentomatkustajat
« : 18.10.2007, 00:04:29 »
Lainaus käyttäjältä: "diokenes"


Painovoimalaki ei haittaa


No ei jos juo amparillisen Red Bullia.

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Tarjoan psycholle kaksi pakettia seitiä, suoraan pakastealtaasta (terveellistä, ei rasvaa eikä karsinogeenejä). Jälkiruoaksi hernemaissipaprikaseosta.


Kiitos. Mistahan loydan taman pakastealtaan? Huolestuttaa muuten niiden leijonien kohtalo. Vielako ne viruu konteissa jossain sumusaaren satamassa, vai kavitko ne pelastamassa?

38
Lentomatkustus / Lihavat lentomatkustajat
« : 17.10.2007, 23:25:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

e) Ei edes sitä yhtä kertaa, mutta mua vaan **tuttaa lihavat ihmiset.


Psycho valitsee taman. Lakikirja sanokoon mita sanoo, mutta eiko ole ainakin painovoimalakien vastaista, etta lihavat ihmiset lentavat?

39
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Tämä pakasteallas olisikin joo vähän turhan kylmä kellariminuuteni pääteasemaksi. Mieluummin siis aviovuode. Oma tai jonkun muun


Eli siis paateaseman loppukohtaus on joko sydankohtaus tai henkirikos, aviovuoteen omistussuhteista riippuen?

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Pitäisikö huolestua, olitko reissussa liian pitkään? Vai onko kauhu seuraavan reissun lähestymisestä alkanut nostaa isoa karvaista päätään ylös kellarinportaita?


Huolestunut olen minakin. Matkustelu ei nyt vaan pyori aktiivisesti mielessa. Kellarinportaiden esirippu on sulkeutumassa, eika tee mieli livahtaa lapi. Tarvittaessa sen voi toki aina repia.

40
Lainaus käyttäjältä: "ex-psycho"

Ei, vaan aviovuode on kellari-ihmisen paateasema.


ei, vaan paateaseman kellari on aviovuode.

Se on siina.

ei muuta

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24