Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psycho

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
41
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Siis onko Bellan aviovuode psychon pääteasema?


Ei, vaan aviovuode on kellari-ihmisen paateasema.

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
reissuun on aikaa kolmisen kuukautta. Tosin voi olla vähemmänkin.


Koko pallontallaajayhteiso odottaa henkeapidatellen informaatiota siita, minne Mizzoni s-marketin pakastealtaalta suunnistaa. YV:n tassa on jo kovat vedonlyonnit muutaman nimimerkin kanssa kaynnissa.

42
Psycho on aina halunnut olla merkittavan yhteiskuntamurroksen tai vaihtoehtoliikkeen esitaistelija. Siksi mieleni haikaa 50-luvun San Franciscoon, jossa visioitiin hippiliike joka sai merkittavaa kannatusta vuosikymmen myohemmin.

Tosin uskon etta elamme murrosaikakautta juuri nyt. Jopa pahimmat kapitalismikoneiston aivopesemat followerit alkaa tajuta etta onnellinen elama ei valttamatta ole rattaana pyorimista osana koneistoa. Kunhan tasta globalisaatiomorosta selvitaan ja ihmiset tajuavat etta elama jatkuu ja leipaa riittaa vaikka tulitikut ja kahvimukit valmistetaan kiinassa, osa ihmisista tajuaa relata ja etsia virikkeita elamaansa renessanssiajan tyyliin.

Tama kaikki siis tapahtuu vauraissa lansimaissa. Rikastumista tavoittelevat aasian ja itaeuroopan maat ovat kuin sodanjalkeinen eurooppa - ihmiset uhraavat itsensa koneistolle. Se etta naemme muiden toistavan omat virheemme 60 vuoden takaa on omiaan vauhdittamaan muutosta taalla lansimaissa.

43
Lainaus käyttäjältä: "jk"

(Ei suinkaan sattunut psycho tunnuksesi olemaan siellä murrettujen joukossa...)


No ei. Ongelma on siina, etta jokainen persoonani tietaa psychon salasanan. Tiedan etta on saantojen vastaista olla yhdella henkilolla useampi kuin yksi nimimerkki, mutta saisiko silti jokaisella minalla olla oma tunnus. Paivasta riipuen tarvisisin 5-7 tunnusta.

Sina mode joka joudut selvittelemaan tata sotkua maanantaiaamuna. Ehdotan etta naita viesteja ei poisteja, vaan tanne perustetaan Kellariketju ja siirretaan nama viestit sinne.

Vaihtoehtoinen nimi voisi olla "hulluutta pukkaa"

44
Lainaus käyttäjältä: "jk"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Pitaisi paattaa, olenko mina se sekopaa vai kaikki muut?

Eikös meillä ole ihan sellainen valkotakkisten ammattikunta päättämässä siitä yksittäisen pienen ihmisressukan puolesta... :)


Ei tahan valkotakkeja tarvita. Olen huomannut, etta jos kaikki ihmiset ymparilla vaikuttavat hulluilta, niin sita ne todennakoisesti myos ovat.

45
Lainaus käyttäjältä: "jk"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Kaivetaan selkokielisanakirja esille:

Kellari = Suomi

Jaa jaa. Mutta Bellahan asuu Italiassa. Kai se voi lentää vähän lähemmäksi ja mennä sitten vaikka metrolla kellariin. :)


Eiko se lansimetro ole vasta suunnitteluasteella? En tosin tieda, kumman paateaseman kellari on syvemmalla. Jakomaki lienee lahimpana pintaa.

46
naita taman ketjun viimeisimpia postauksia lukiessa tulee vaikean valintatilanteen eteen:

Pitaisi paattaa, olenko mina se sekopaa vai kaikki muut?

47
Lainaus käyttäjältä: "jk"
Mistähän täällä nyt oikein puhutaan?  :shock:


Kaivetaan selkokielisanakirja esille:

Kellari = Suomi
kellari-ihminen = suomalainen

Edelleen kehotan lukeman sen Dostojevskin kellarikirjan, joka on loistava kuvaus kellari-ihmisesta.

48
Lainaus käyttäjältä: "Bella"
Kellon ymparystan paasta ollaan jo jatetty Fiumicino, kun toraytan Suomeen. Tamahan alkaa olla yhta lentelya.


Miten kellarissa voi olla lentokentta? Ei ymmarra.

Reissuun on toivottavasti pitka aika. Tuntuu hyvalta olla kotona.

49
ihanasti paissaan!

ei muuta talla kertaa.

Mina

50
Kanada ja Yhdysvallat / Re: Vancouverista Los Angelesiin?
« : 13.10.2007, 05:28:29 »
Lainaus käyttäjältä: "minfin"
Mistä saa tietoa halvoista lennoista Pohjois-Amerikassa?


Tassa pari:

www.hotwire.com

www.travelocity.com

Tuota reittia lentaa kaikki isommat jenkkiyhtiot kuten American Airlines, United, US Airways. Maksanee jotain $300-400 RR.

Junamatkustus on yhdysvalloissa kallista.

51
A tout mes amis! - tanaan mina fanitan Sebastian Strohia! raakana

hiljaiseloa virtuaalirintamalla - moninaisista syista. Kesa meni kaakkois-euroopassa seikkaillen ja aitillekin piti kayda naamaa nayttamassa suomessa. Viimeiset pari viikkoa elin ilman lapparia, kun kalsarikanneissa tippunut ja rikkoutunut lappari paatti lopullisesti vapauttaa itsensa maallisesta taaperruksesta. Nyt on alla uusi HP!

Koin ajan ilman tietokonetta/nettia erittain vapauttavaksi. Mm. luin kaikki kirjahyllyyn kertyneet lukemattomat kirjat vihdoin lapi ja pari jo luettua viela uusiksi (mm. Erich Frommin The Art of Loving ja Aldous Huxleyn The Doors of Perception, jonka olen lukenut varmaan jo viidesti). Lisaksi tuli kirjoiteltua reunamerkintoja elamasta, joista ehka myohemmin talla. Johtopaatokseni on, etta netti tekee ihmisen tyhmaksi, ajattelemattomaksi ja perspektiivittomaksi! Netti on 21. vuosisadan Moloch, jolle ihmiset uhraavat elamansa. The best minds of my generation, destroyed by madness!

Tekisi mieli elaa 50-luvun San Franciscossa tai renessanssiajan Ranskassa.

Tama taalta,

Mina

52
Lainaus käyttäjältä: "jk"

Taitaapa olla monelle lahjakkaallekin kirjoittajalle aikamoinen kynnys saada aikaan laadukasta kaunokirjallisuutta (jollaiseksi matkakertomuksetkin laskettaneen) muulla kuin äidinkielellään. Tietokirjat ovat tietysti toinen juttu, niissä kun selkeä ilmaisu on tärkeämpää kuin kuin kaunokirjalliset ansiot.


Tama on totta. Jos uskallusta englanniksi kirjoittamiseksi riittaa niin taalta voi lueskella lisaa.

http://www.pw.org/

Kaunokirjoittajan urakehitys USAssa menee niin, etta ensin julkaistaan novelleja pienissa kirjallisuusjournaleissa ja toivotaan etta joku agentti bongaa kirjoittajan kyvyt.

PS. Diogeneksen kellarikielikuvasta tulee osuvasti mieleen Dostojevskin Letters from Underground.

53
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Kuulostaa aika älyttömältä palkkiolta. Eihän jotakuta tuntemattoman kirjoittajan kirjaa yleensä edes paljon Suomen pienillä markkinoilla myydä. Mutta saisihan siinä jalkaa oven väliin jne.

2 euroa parinkympin kirjasta on aivan standardirojalti. Seka Suomessa etta muualla kirjoittajan osuus on yleensa 7.5 - 15% myyntihinnasta - tunnetut kirjailijat yleensa pystyvat neuvottelemaan paremman diilin. Kun ottaa huomioon painamis- ja oikolukukustannukset, vahittaismyyntipalkkiot ja mainointakulut, ei tama mielestani ole ollenkaan huono palkkio.

Kuten todettu, Suomessa voluumit vaan ovat niin pienet, ettei rojalteilla ela kuin ehka 10 tunnetuinta kirjailijaa. Suosittelen kaikille kirjan julkaisemisesta haaveileville kansalaisopiston englanninkurssia. Itse olen julkaissut yhden tietokirjan etupaassa yhdysvaltain markkinoille ja jo hyvin spesifit kirjat onnistuessaan saavuttavat kohtuullisia myyntilukuja maailmalla.

Diokeneksen kielikuvia lainatakseni kellarista ei monta kirjanostajaa loydy.

54
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lainaus käyttäjältä: "Tinja"
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Tämä on vähän outo juttu, tuttuja on paluumuutellut viime vuosina pilvin pimein ja yleensä ovat saaneet sosiaaliturvansa takaisin heti kättelyssä.


Ne ei selvästi halua pitää meitä Suomen turvissa.


Tämä kävi mielessä... Jonkun vuoden takainen edellinen paluumuuttoyritykseni karahti muuten karille kolmessa viikossa. Katsotaan, kuinka nyt käy.


Jahas, ulkosuomalaisten maara on sitten pienentynyt yhdella. Jonkun pitaisi paivittaa sita pallontallaajien yllapitamaa kattavaa listausta ulkosuomalaista.

Ikava kuulla etta kelan pikkusieluiset byrokraatit on alkaneet hankalaksi. Toki sen ymmartaa, ettei kellarissa elaneilla ole elamassaan parempia huvituksia kuin vittumaisena oleminen. Muista Mizzo toki etta on lottovoitto syntya Suomeen ja asua Suomessa. Kun olet tuhlaajatyttona kotimaasi jattanyt, on vahintaankin kohtuullista, etta joudut bambikyyneleita vuodatellen kerjaamaan hyvaksyntaa taman loistoyhteiskunnan jaseneksi paasemiseksi.

Tilastoni kertovat sen faktan etta paluumuuttajat joko tormaavat lukiokaveriin S-marketin pakastealtaalla, menevat naimisiin ja perustavat perheen, tai muuttavat pian pois Suomesta.

55
Toivottavasti kauan - aivan loistavaa olla KOTONA!

56
Lainaus käyttäjältä: "jk"
Epäreilua. Nyt täällä kalsarikännätään juuri sinä iltana, kun jääkaappi on tyhjä ja mukissa vain monivitamisoitua tuoremehua.


Mutta eiko sulla ollut siina joku kioski josta saa olutta puoleenyohon? Viela 5min aikaa.

Mina olen suomessa ja juomat loppu. Mita teet, jos ei baariin huvita lahtea? Niin, vakisin selvapaistyt.

57
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"
Kuumilla kesähelteillä ei oo kyetty pitämään kalsareita kännätessä. Eikä kukaan kait uskaltanut/viitsinyt/halunnut kalsaroida ilman sinua :)


Kai tanne saa kalsaritonna kirjoittaa. Onneksi muutamat ovat uskaltaneet/viitsineet/halunneet. Maailmassa on viela hieman toivoa.

58
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

Selvä merkki, että sinun tulisi juoda lisää. Kyllä kunnon kalsarikännääjä keinot keksii. Tai ainakin vanhat huonot keinot alkavat kännitilan edistyessä vaikuttaa paremmilta kuin pussillinen uusia. Mikäli pyrstofriteerattu ahven on kalsarikännikala, se viihtynee täällä pitempäänkin ratkaisua odottelemassa. Samalla hoituu ahvenen sisäinen marinointi.


No niin pitaisi, mutta oluet on loppu. Ei ole sisaistanyt tata suomalaista "Me tiedetaan paremmin mika teille on parasta" -asennetta, josta seurauksena oluet pitaa tajuta ostaa ennen klo 21 eika baarissa saa edes polttaa. Paitsi niissa krematoriokopeissa.

Mutta ahvenet on jo pyydystetty ja tuossa ne uivat hymysuin tietamattomana vaajaamatomasta kohtalostansa. Oluesta nekin nauttii.

59
Lainaus käyttäjältä: "MaD"
Aivan pakko oli olunen avata, että tohti tänne kirjotella.

Pohdin tuossa semmosta elämää suurempaa kysymystä, että voiko täältä, jo tuossa aiemmissa viesteissä mainitusta, kalsarikännibaarista lentää pihalle jos on liian naamat tai päästä vaikka naamavip:llä sisään vaikkei juoma aikeita oiskaan   :roll:  :D


Ei voi lentaa pihalle eika naamavippeja tunneta. Yltiohumalaiset kalsarikannaajat vaan lakkaavat olemasta kalsarikannibaarissa, jos juovat liikaa eivatka pysty kirjoittamaan tai humalapaissaan tuhoavat tietokoneensa. Molemmista on kokemusta.


Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

Kiitos. Leijonat myyn sirkukseen, mutta yokkoaffena maistuu hyvalta Coronan seurana.


Leijonat on laivattu afrikasta 20.7. osoitteella

Mizzonin Kalsarikannibaari
Sumusaari

Leijonien pitaisi olla pian perilla. En tieda miten nama pyrstofriteeratut ahvenet voisi toimittaa, kun muinaisen kiinalaisen reseptin mukaan ne on tarjoiltava friteerattuna lautasella siten, etta ne viela hengittaa tai ainakin liikuttaa kiduksiaan. Kammottavaa elainraakkaysta.

--

Pitkasta aikaa kalsarikannailen Suomessa tai ylipaataan kalsarikannailen. Kesa reissattu. Matkalla tajusin, miksi matkustan. Matkustan, koska maailma on taynna hienoja ihmisia.

Nyt jo odotan etta paasen kotiin. I love the dirty city, and the journeys away from it.

PS tama ketju piti kaivaa sivulta 3. Miksi?

60
Minusta turhin ketju on nimeltaan Palliksien turhin topic. Keskustelua tama ketju kylla varmasti herattaa.

Bubbling under:

Pakkotoisto-osio seka Parvekkeen maalaaminen, jonka idea on minulle avautunut, mutta ei sen spiritti.

Suuren Mielenrauhakeskustelun typahtaminen kahteen viestiin on minusta vain hienoa, koska se tarkoittaa etta pallikset ovat mieleltaan rauhallista porukkaa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24