Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - psycho

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24
61
Ostin menopaluun Zagrebista 60%:n alennuksella vaikka tarvitsin vain menon, tuli halvemmaksi. Lippu voimassa syyskuun loppuun.

Voin sen postittaa suomessa 25.8 asti. Sen jalkeen se on noudettavissa Amsterdamista.

62
Matkaseuraa / Sziget 2007
« : 01.08.2007, 19:32:35 »
Eikohan tuolta suomalaista seuraa loydy ihan riesaksi asti kuka sellaista kaipaa. Formulaviikonloppu ennen festaria ja kaikki.

Jos jollain sattuu ihmeen kaupalla olemaan ylimaarainen lippu festarin ensimmaiselle paivalle, olen kiinnostunut sen ostamaan. Noppajumalat paattivat etta tamankertainen budapestvisiitti on lyhyt.

Terveiset serbiasta,

psycho

63
nelisen tuntia. Kamppa raivattu ja puunattu ja rinkka (melkein) pakattu.

Suuntana Italia ja Romania nain ensin. Sitten mennaan nopan nayttamaan suuntaan. Alkuosa matkasta isolla kaveriporukalla. Eipa ole pitkaan aikaan tullut matkustettua isommalla jengilla. Janna nahda milta se tuntuu.

Joten siirryn virtuaalitallauksesta oikeaan tallaukseen n. 1 1/2kk:ksi. Hyvaa kesaa kaikille ja palailen virtuaalimaailmoihin joskus elo-syyskuun vaihteessa,

psycho

64
Tassa ohikulkumatkalla paatin istahtaa kalsarikannikapakkaamme ihan yhdelle kolajuomalle. Baaritiskin takana komeilee kylla vakuuttava rivi oluttolkkeja ja muuta juomaa, mutta nyt ajattelin ottaa ihan iisisti. Ainakin viela.

Huomenna olisi viela tavoitekeskustelut pomon kanssa, mutta muilta osin loma alkoi perjantaina. Tiistaina alkaa Milano-->Venetsia-->Bukarest-->XXX-->YYY-->ZZZ-->Amsterdam -kiertue. Sitan ennen pitaisi pesta pyykit ja raivata kamppa. Varmaan jonkun sairausvakuutuksen voisi myos matkalle jostain hommata.

Huikeat fiilikset kun kaikki kiireet on viimein takana ja on aika nauttia kesasta. Aurinkokin paistaa.

Taidan siirtya tuonne terassin puolelle nauttimaan loput tasta kolasta.

65
Tyhmät kysymykset / Tyhmiä kysymyksiä Intiasta
« : 15.07.2007, 20:02:00 »
Lainaus käyttäjältä: "mil8zi"
lisäänpä yhden lisätyhmän kysymyksen:

kaiken kuulemani perusteella täällä ja takavuosina intiassa käyneiltä tutuilta, oletan, että intiassa ei pelaa saniteettijärjestelyt yms. jätehuolto/viemäröinnit ilmeisesti juuri mitenkään (ainakaan länsimaisella asteikolla). tästä johtuen (?) monet sairastuvat reissussa vatsavaivoihin..

kysymys kuuluukin, että läträättekö te intian matkaajat käsiä esim. desinfioivilla aineilla ja sairastutte silti? vai onko pöpöt niin tiukassa, että niitä vastaan on turha edes yrittää taistella? vai onko kyse edes siitä, että bakut kulkeutuvat käsien kautta elimistöön?


Omien kokemuksieni mukaan bakteerit tulevat nimenomaa huonosti valmistetusta/sailotysta liharuoasta ja tahan kasien desinfionti auttaa huonosti.

Huomasin nimittain, etta ensimmaisen 10 paivan aikana, jolloin nautin paikallisen ystavaperheen vieraanvaraisuudesta ja jolloin soimme pelkastaan hyvin tehtya ja sailottya kotiruokaa, ei mitaan ongelmia ollut.

Valittomasti kun painuin omille teilleni ja aloin syoda ulkona, tuli elamani tuskallisin 3pva kestanyt mahakipu. Siita selvittyani pystyin taas syomaan ruokaa normaalisti.

66
Ja tilanteen ulkopuolelta siirrymme kalsarikanniketjun liveseurantaan:

Viela nayttaisi olevan hiljaista, joten perinteiseen tapaan otamme katsausksen edellisillan tapahtumiin.

Jaamme leijonat ja lampaat.

Kolme leijonaa menee itseoikeutetusti nimimerkille "Tirppa"

Lainaus käyttäjältä: "Tirppa"
Viiniä, hyvää.


Viimeinen muokkaaja, TirppaSeitseman leijonaa ja 30 dariuksen sotanorsua menee nimimerkille "diokenes"


Lainaus käyttäjältä: "diokenes"
Tiedätte kyllä minne.


Kalsarikannibaari! Sanattomaksi vetaa. Allistyttavaa lsd-maista tilatajua. Ehdotan fysiikan nobelia diokenekselle ja vaadin etta diokeneksen kunniaksi joku moderaattoreista muuttaa taman ketjun otsikon muotoon Kalsarikannibaari.


143 leijonaa ja kaksi henkeahaukkovaa pyrstofriteerattua "yoks yoks" ahventa suoraan lautasella tarjoiltuna: Mizzo

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lainaus käyttäjältä: "alan_mies"
Tai sitten nuo ovat molemmat poistuneet joko Amsterdamin tai Dublinin yöhön.


Staying in is the new going out. "Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä."


Priceless! Erityismaininta lisaksi kakkukynttilaitseironiasta.

Viimeisimpana kunniamaininta alan_miehelle, joka aina jaksaa isahahmon ominaisuudessa olla kiinnostunut pallontallaajayhteison ihmissuhteista.

Takaisin paauutislahetykseen

67
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"

Ihan oikeassa olet. Petti Mizzon sisalukutaito taas kerran, sorry. Tallaisia me blondit ollaan. Ymmarsin nimittain kieroutuneesti tehtavanasettelustasi neitokaisesi olleen tapahtumahetkella juuri tasan 18-vuotias eika vahintaan 18-vuotias. Saamani tulos ei tasmannyt ennakko-oletukseeni, joten tasta masentuneena lopetin kalsaroinnin ja menin nukkumaan. Mika olikin nain tata paivaa ajatellen ihan hyva veto.


Tehtavanasettelu oli huono. Viittasin taysi-ikaisyyteen amerikan yhdysvalloissa, joka tulkinnan mukaan on joko 18 (esim aanestys) tai 21 (esim juominen). Tarkoitin jalkimmaista. Taidan luopua naista pahkonoista ja vast'edes esittaan asiat selvasanaisemmin.

Nain se on: kun todellisuus ylittaa enakko-odotukset, tulee iloiseksi. kun todellisuus (tai kuvitelma siita) alittaa ennakko-odotukset, masentuu. Jannaa huomata etta tama saanto on niin universaali, etta se patee jopa tahan tilanteeseen (palstanimimerkin odotettu vs todellinen ika)

68
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Aika pahan laskutehtävän heitit blondille. Joko laskin väärin tai sitten taidetaan olla saman ikäisiä eli psycho-setä onkin aika nuori setä (tai vaihtoehtoisesti kaikki on suhteellista, ja Mizzo jo hyvin, hyvin vanha). Tosin yksi vaihtoehto voi olla, että jätän nämä kinkkiset probleemat suosiolla vähän teknisemmille aivoille. Tai edes päivänvaloon.


En ole aivan varma, meniko se oikein. Jostain syysta muistan Mizzon sanoneen olevan eligible for australian WH visa. Eiko taman viisumin ikaraja ole 30, vai muistanko vaarin? Btw 3/2*21=31.5, joka tuli tayteen klo 6:ssa vajaa pari viikkoa sitten.

Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Aika ei ole lineaarista. Se toimii vähän kuin laavalamppu. Todellisuus muutenkin vähän venyy ja vanuu: moni homma alkaa ihan säädyllisesti, mutta päättyy kummasti. Tai vähintään puoliltaöin. Tällaista tämä on ajopuuteoreetikon elämä. Yritä siinä sitten luoda uraa ja menestyä ja kiillotuttaa sädekehää. Nopat tosin heitin mäelle (itse asiassa kissaa häätääkseni ikkunasta, vahingossa).


Laavalamppu, tama jokaisen sisustajan ja lahjapaketinavaan kauhistus. Mikaan ei ole torkeampaa vittuilua kun antaa lahjaksi laavalamppu, ja viela kysella peraan missa se on ja eikos ole hieno asia. Mutta todella, aika on kovin epalineaarista.

Heitanpa noppaa juonko viela yhden heinekenin.

vaihtoehdot

jos kahden nopan yhteenlaskettu silmaluku on 2 tai 12, jatan juomatta.

tuli 2 ja 6 eli siis 8.

kippis ja skol,

psycho

69
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Tama leikkimielinen pisukka-ajatusleikki oli tosiaan vain ajatusleikki sellaiseksi se oli tarkoitettu jaamaan.


No huoh. Vähän jo pelkäsin, että olet epähuomiossa palavasti rakastunut johonkin ns. lissuun ja näin kauttarantain koitat tiedustella suuren yleisön mielipidettä moisesta käänteestä. Että mitäs jos psycho-setä ottaa nuoren ja vähän hassun vaimon.

Itse harkitsen parhaillani kesäkissan ottoa, tai oikeastaan minulta ei paljon kysellä. Naapurin valkoinen, kaunis ja hyvinhoidettu katti kun väkisin tuppaa sisään makuuhuoneen ikkunasta. Eikä ymmärrä, etten siitä tykkää. Kun olen allerginen, piru vie. Mitä se täältä oikein hakee. Vaikeasti tavoiteltavan esittäminen ei yleensä pure ei sitten millään, miksi sitten elukoiden kohdalla.


Mutta oikeesti: harvoin olen kenenkaan asiaan valittomasti liittymattoman hyvaksyntaa kysellyt mita olen tehnyt. Olen vain tehnyt. Itseasiassa, viime syksyna oli suhde tyttoon jonka ika oli 2/3 omastani, mutta juuri ja tasmalleen yhdisvaltaisesti taysi-ikainen (pl pokerparatiisi Nevada, jossa taysi-ikaisyyden raja on 18v).

Kesakissojen valinnassa ei kannata olla turhan tarkka. Tarkeinta etta nayttaa sopolta ja tuntuu hyvalta. Tama allergia-asia on kylla paha. Mita tehda? ottaa talvi-kissoja?

Muttamutta, kalsarointiin. Mika siina on, etta jos aloittaa kalsaroinnin saadyllisesti seiskalta, niin yht'akkia on jo puoliyo. Tama on elamassa epareilua jos mika.

70
Lainaus käyttäjältä: "Mizzoni"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
OK, suoriin kysymyksiin suorat vastaukset: ....


Liikuttuneena moisesta avomielisyydestä saanen tiedustella, kuinka Pisukan hankinta sujuu. Vai joko on hankittu ja kehrää onnellisena ja puskee päätään puvunlahkeeseen? (Jos ei tule mitään elämää suurempaa totuutta mieleen, minulle saa myös valehdella. En juurikaan välitä.)


Hehe,

tama projekti ei ole edennyt suuntaan eika toiseen. Kieltamatta kuvailemasi skenario antoi vahan ajattelemisen aihetta, joten ei se ehka sittenkaan ole "jarkiratkaisu".

En ole suuri lemmikkien ystava. Tai no, exien kautta koiriin ja kissoihin olen kylla tutustunut, ja on lemmikit ihan jees. Mutta isommalla perspektiivilla, mun nakokulmasta, vapaus ja riippumattomuus ajaa edelle selkeesti. Tama leikkimielinen pisukka-ajatusleikki oli tosiaan vain ajatusleikki sellaiseksi se oli tarkoitettu jaamaan.

71
Lainaus käyttäjältä: "Tirppa"
Lainaus käyttäjältä: "psycho"
Tanaan on siis vuorossa kevytta kansarikannailya, kun huomenna pitaa olla teravana heti ysilta.

Kalsarikannailyyn erittain epasopiva asuste: Suorat housut ja paita, kravaatin sentaan heitin jo pois.


Kun nyt olet juominkien maailmassa, voisin kysyä asiaa, joka on jo kuukausia syvästi painanut mieltäni.

Olet yliopistolla? Tutkijana vai väikkäriopiskelijana? Onko kivaa? Miten rahoitat/tit väitöskirjan? Onko/oliko sen kirjoittaminen ihan kauheaa?


OK, suoriin kysymyksiin suorat vastaukset:

Vahan molempia. Talla hetkella kirjoitan toista vaitoskirjaa psykologiasta. Ensimmainen tuli lapsena kirjoitettua suomessa eksaktien tieteiden saralta.

Palkan maksaa NWO eli paikallinen suomen akatemia. Olen osana erasta isompaa tutkimusprojektia, jolle NWO:sta on saatu rahoitus.

Ei, kirjoittaminen on mukavaa. varsin mukavaa. Olen tyoskennellyt myos yritysmaailmassa muutamissa paikoissa ja tahan verrattuna tutkimustyo on herkkua, niin herkkua..

Tanaan tosiaan oli konferenssi jossa oli niin coolia esitella ihmisille mita coolimpia tuloksia. Jatkuu huomenna ja pitaisi osata lopettaa tama juominen pian..

73
Lainaus käyttäjältä: "annupas"
Ei ole paljon varaa kalsareilla. Tuli sekin jo testattua, kun viime viikolla pääsykokeisiinluvun tökkiessä pahemman kerran itsepetoksen vallassa mietin, että jos joisi välissä pari lasia viiniä niin sujuiskohan paremmin, ei sujunut...   :(

Eli tavataan 5.7 jälkeen. Poistun väärästä ketjusta, nyyh.


toisesta ketjusta poimittua:

Lainaus käyttäjältä: "annupas"
Tänään viimeinen osa pääsykoetta tehty ja selvisi jo että sain erikoistumispaikan :D En tiedä edelleenkään milloin työt alkaa (eikä tiedä ylilääkärikään eli meidän pomo), huhuja liikkuu että heti elokuun alussa alkaisi... Ihan sama, mielenkiintoista hommaa luvassa ja työkaveritkin on jo tuttuja ja tosi mukavia. Nyt vielä 2 päivää vapaaehtoishommia samassa paikassa ja sitten lomalle etelä-Italiaan viikoksi.
Elämä hymyilee Spaghetti-maassakin.


Hienoa! Juuri nain! Paamaarat on asetettu ja ne saavutetaan.

Samalla tama tarkoitanee sita, etta on aikaa kalsarikannailyllelle?!

Vahan huolta kannoin pallisyhteisomme hyvinvoinnista, kun huomasin etta tama ketju oli jo vaipumassa bittiavaruuden syovereihin.

Omalta osaltani ihan havettaa, kun ei ole kerennyt kalsarikannailla.

Mutta nyt kaikki on toisin...

Mutta nyt joo. Viikko sitten heitaydyin "puolilomalle", tanaan 3/4 lomalle ja maanantaina uskallaudun ihan tayslomalaiseksi.

Pitaisi kirjoittaa ylos kaikki loma-ajan harrastusprojekteihin liittyvat suunnitelmat, kun yleensa lomat menee laiskemmin kaikkien asioiden suhteen kuin arki, myos harraistusten. Ihan vain siksi etta saisi syyskuussa huvittuneena lukea. Mikahan siina on, kun tyosta huolimatta arkena yleensa on aikaa monille asioille, mutta lomalla ei.

Tanaan on siis vuorossa kevytta kansarikannailya, kun huomenna pitaa olla teravana heti ysilta.

Kalsarikannailyyn erittain epasopiva asuste: Suorat housut ja paita, kravaatin sentaan heitin jo pois.

74
Vielako saa vaihtaa suosikkia?

Miten olisi Viipuri. Vuokrataan veli-venalaiselta osa viipurista ja rakennetaan sinne eduskuntatalo ja muu byrokratiainfrastruktuuri. Siella on paljon jo olemassaolevaa suomalaisarkkitehtuuria ja sinne paasee napparasti saimaan kanavaa pitkin. Rakentaminen ja elaminen on selvasti halvempaa mita "ydinsuomessa", joten rahaa saastyy ja kansanedustajien palkatkin voitaisiin puolittaa, jollon rahaa saastyy entisestaan.

Jotkut karjala-takaisin -hihhulitkin voisivat lammeta ajatukselle, kun saataisiin ainakin pieni osa luovutetusta alueista takaisin.

75
Lainaus käyttäjältä: "fuego"
Jos paperi- ja kolikkorahojen kasittely on noin hankalaa suosittelen luottokorttia.


Olen kokeillut tata, mutta luovuin siita nopeasti. Tulee nimittain luottokorttilaskua silmaillessa kiusallisen tietoiseksi siita, mihin kaikki rahat uppoavat. Ignorance is bliss.

76
Yleinen / Monessako maassa olet maleksinut?
« : 09.07.2007, 21:58:07 »
Lainaus käyttäjältä: "dua"
Noppamatkailuakin voisi harrastaa :D

Hmm, pitääkin kaivaa kartta (ja ne nopat) esille ja alkaa suunnitella talven aikataulua..


Tassa on asenne, joka uppoaa meikalaiseen. Uskon, etta satunnaispaatokset ovat vahintaan yhta hyvia ellei parempia mita tietoiset paatokset.

Oma noppamatkustus alkaa Bukarestista taman kuun lopussa. En tosin suunnittele noppareittia etukateen, vaan seuraavana paivana lahden sinne minne noppa, minun ylijumalani, tahtoo.

77
Jos unohdetaan tama kiinteistojen kayttotarkoitukseen liittyva arvokeskustelu ja oletetaan etta olen kanssasi samaa mielta - kiinteistot ovat liian hienoja vain suppean poliitikkopiirin kaytettavaksi.

Mitka (jarki)seikat puoltavat paakaupungin siirtamista pois helsingista. Miksi ei vain rakenneta poliitikoille uutta temmelluskenttaa jonnekin muualle helsinkiin?

78
Lainaus käyttäjältä: "nl"
"Olen jo kaksi kertaa kirjoittanut siitä, kuinka ikävää on, kun Helsingin keskustan hienoista vanhoista rakennuksista niin moni on kaupungin tai valtion hallinnon käytössä"


Pitaisiko samalla logiikalla sitten vaikka siirtaa Helsingin yliopisto Jakomakeen. Rakennetaan sinne campus, jotta saadaan lukuisat keskustan arvokiinteistot palvelemaan laajempaa vakijoukkoa, mita ikina niilla sitten tehdaankaan. Kuka paattaa mika on tarpeeksi yleva tai laaja kayttotarkoitus arvokiinteistoille. Tiede, politiikka, yms.

Ihan jo kansainvalisen tunnettuvuuden takia en siirtaisi paakaupunkia.  Samoin ulkomaalaisten poliitikkojen on helpompi kayda helsingissa mita lahdessa ja ensimmaisessa niille on paljon enemman tekemista politiikan ulkopuolella.

Koko ajatus paakaupungin siirtamisesta on mielestani hyvin absurdi, varsinkin joidenkin talojen takia. Tai tehdaan sitten siita jakomaesta se politiikan keskus.

79
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"

En vaan ymmärrä mikä tässä ongelma alunperinkään on ongelma, miten ihmeessä te ne rahat vastaan otatte?


No tietysti juuri niinkuin sina tuossa ansiokkaasti kuvailit. Oletko ajatellut, etta kaikki asiakkaat eivat olet terveita nuoria miehia ja naisia joilla hienomotoriikka toimii moitteettomasti.

Vahemman ongelmia tassa suhteessa aiheuttavat ne kassat, jotka antavat kolikot ensin. Tarkkaile kun kayt seuraavan kerran kaupassa.

80
Lainaus käyttäjältä: "Juzt"
Eipä tuossa käytännössä minusta ole mitään ongelmaa, kääntäkää rannetta sen verran että kolikot valuvat kämmeneen, vie noin 0,2 sekuntia. Kuitin ja rahat voi sitten pistää lompakkoon, ja hilut lopuksi taskuun, tai mihin kukin ne tunkeekin.

Tiskille laskeminen minusta rasittavaa on, nopeammin se kädestä käteen menee (joissain maissahan tapana on pistää rahat ensin tiskille/tiskillä olevalle lautaselle, josta toinen osapuoli ne sitten ottaa).


Niin, ei tama seteleiden ja kolikoiden jarjestys ehka maailmankaikkeuden polttavimpia ongelmia ole, mutta luulisi etta olisi kauppiaillekin tehokkaampaa kun asiakkaat eivat tukkisi jonoja kerailemalla kolikoita lattialta. Pieni vaiva olisi opettaa kassat toimimaan nain mutta miljoonien ihmisen elama helpottuisin ainakin hiukan. USA:ssa kaytetaan yleisesti kolikoita laskevia koneita, mutta siella missa kolikot loydaan kouraan, melkein aina ne annetaan ensin (pl hampurilaisketjut ja huoltoasemat).

Tiskille laskeminen tulee kyseeseen silloin, kun vaihtorahat ovat vahan suurempia mita kympin setelilla maksetusta tarjousmayrakoirasta saa takaisin. Talloin on asiallista etta asiakas voi reaaliajassa seurata etta vaihtorahat on laskettu oikein. Tosin nykyaan kaikki isommat ostokset maksetaan kortilla.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24