Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - otso

Sivuja: [1] 2
1
Kiina / Vs: Reittivinkkejä Kiinaan?
« : 25.10.2014, 10:56:29 »
yeren ja Kesis,
selkeästi Guangxissa enemmän aikaa viettäneinä, voisitteko kertoa lisää vierailemisen arvoisia mestoja Guangxissa? Painotuksena vielä, että putonghua sujuu hyvin ja helpointa reittiä en ole etsimässä (yangshuo/guilin jääkööt siis välistä, vaikka ympäristössä varmasti mielenkiintoisia kyliä löytyisikin). Kiinassa olen asunut muutaman vuoden, mutta GuangXi on kokematta.

Toisesta topicista bongattuna, Detian oli hyvä vinkki! Olisikohan siellä ympäristössä hyviä trekkimahdollisuuksia?
Olen menossa Baisen lähelle kaverin häihin, mutta aikaa olisi ennen ja jälkeen kierrellä alueita.

2
Tyhmät kysymykset / Vs: Dubaista-Iraniin?
« : 10.07.2010, 00:31:54 »
http://www.airarabia.com/home
Hyväksi koettu "halpalentoyhtiö", jonka hubi on Sharjah, aivan Dubain naapurissa. Lentää niin etelä-Iraniin kuin pohjoiseen. Shiraz ja Tehran.
Viisumit Suomesta joo, muun infon saa varmasti Iran-ketjusta..

Toinen vaihtoehto on mennä laivalla Persian Gulfin yli, mutta hintana olisi tullut ainakin omalla kohdalla kalliimmaksi ja muutenkin huonommaksi vaihtoehdoksi. Taisi olla suuntaansa n. 100usdia

3
Lähi-itä / Vs: Iranin viisumin vaatimukset?
« : 26.11.2009, 21:21:22 »
Viisumin sain tasan viikossa. Itsekkään en haastatteluissa käynyt, ja kaikki onnistui kätevästi kirjeitse. Liitin kyllä vaaditut dokumentit, sis. hotellin (bongasin vain jonkin majoitusosiosta), paluu lentolippujen kopiot, kuvat ja kopion maksusta. Selitin myös matkasuunnitelmani. Hyvin toimi, eikä pahoin pelkäämiäni ongelmia syntynyt. Käsittelyaikakin oli tosiaan huomattavasti lyhyempi tällä kertaa kuin mihin nettisivuilla on kehotettu varautumaan.

Nyt voi suunnitella itse matkaa huoletta. 30 päivää aikaa, ja vain Iranin rajat rajoina.

4
Olettekos kuulleet... / Vs: RailAway
« : 28.09.2009, 20:36:40 »
Jaahas, vai että ihan teeveehen pitäisi päästä..

En ihan tiedä mistä aloittaa, mutta ajatuksena ko. projekti varmasti on ihan ok. En kuitenkaan usko että kyseiselle euroopankiertuekatsaukselle olisi tarpeeksi kysyntää netin ulkopuolella. Jotenkin kamerapersoonana ette yllä myöskään tarpeeksi korkealle tasolle, mikä tietysti on harmi.

Ehkä eniten ristiriitoja herättää tämä "lähde keskustan hälinästä, ja koe oikea Riika" -jutustelu, kun kuitenkin todellisuudessa kaikki esittelemänne paikat löytyvät http://wikitravel.org/fi/Riika :sta  :D

Että: yritys hyvä, mutta toista kertaa en videoitanne katso.

5
Matkapäiväkirjat / Vs: The pearl of thailand
« : 04.04.2009, 09:49:56 »

kuulostat tosi miellyttävälle persoonalle, kun jokainen kohtaus päätty kiroiluun tai v***uiluun.
Otso voisi opetella suomenkielen salat ennen pätemistään.. nimittäin "miellyttävälle persoonalle" karahtaa korvaan aika pahasti..
ah, ihana sijapäätekeskustelu :)
Tais vaan osua pahasti kohdalleen kritiikki, mutta mielummin päätän lauseeni väärin allatiiviin, kuin "*itun *uoraan".

Okei, mutta rakentavaa kritiikkiä tosiaan: hauskoja tapauksia, joita olisi mukavampi lukea jos agressiiivisuus ei paistais noin pahasti läpi. Viimeiseksi mä sua tiukkis-linjaan olisin ohjaamassa ja liian kliiniset kertomukset onkin tylsää luettavaa.

6
Matkapäiväkirjat / Vs: The pearl of thailand
« : 03.04.2009, 11:16:38 »
kuulostat tosi miellyttävälle persoonalle, kun jokainen kohtaus päätty kiroiluun tai v***uiluun.

7
Intia / Vs: Intia / vinkkejä kaivataan
« : 29.12.2008, 10:11:02 »
Kiitos Merjah taas kerran...
Ensinnäkin kun kone laskeutuu Mumbaihin klo 5.00 aamulla ja juna lähtee kohti Hyderabadia illalla mietin rinkan säilytystä. Olen joskus kantanut kyllä rinkka koko päivän mutta... Täällä on ollut aikaisemmin keskustelua Mumbai ja rinkan säilytys, mutta mielestäni siihen ei ole tullut selvää vastausta. Eli onko säilytysbokseja missään? Mietin kyllä, että voisi pyytää jotain hotellia pitämään päivän rinkkaa korvausta vastaan.
Me toissapäivänä ratkaistiin asia ensin menemällä juna-asemalle Victoria Terminukseen, jossa olisi ollut säilytys junalipun omaaville Rs10 hintaan per päivä. Mutta koska lippua ei ollut, mentiin Salvation Armyn guesthouseen, jossa on vissiin Rs100 per päivä mahdollista säilyttää rinkkaa. Otettiin dormihuoneet Rs200 joten en kokeillut rinkan säilytystä, mutta luultavimmin siellä onnistuu.

8
Yleinen / Vs: Futismatkailu
« : 14.10.2008, 22:19:21 »
Taitaa juhannus ja pari ylimäärästä lomapäivää vierähtää Ruotsissa ens kesänä. HIENOA!

9
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 01.10.2008, 08:57:47 »
2 Day Sale

    * Boston from 449 €*
    * Hong Kong from 599 €*
    * Nanjing from 449 €*
    * Portland from 599 €*
    * Seattle from 599 €*
    * Toronto from 449 €*
    * Tunis from 299 €*

Nääh, jään odottamaan Hulluja Päiviä tyhmäntoivekkaana

10
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 01.10.2008, 00:24:30 »
Sama homma oli keväälläkin.  :D Malttia, malttia...  ;)
Ai aamulla vasta pitäisi näkyä?

11
Aasia / Vs: Filippiinit
« : 27.06.2008, 15:55:19 »
Mites onko Malapascuan saarelta kokemuksia?
On. Kiva saari, omasta mielestäni ei niin häävit sukellukset/snorklaukset, kuin jossain hehkutettu (tosin tuuli haittasi omaa snorklausreissua => meripahoinvointi) Niinkuin muilla Aasian "paratiisisaarilla" kannattaa ottaa bungalowii jostain syrjäsempää kuin päärannalta. Yllättävän vähän oli porukkaa kun itse kävin saarella. Mayasta lähtiessä kannattaa vaan odotella suosiolla paikallisia mukaan niin pääsee 1/10 hinnalla mitä yrittää muuten länkkäriltä.

Nyt kun on kaikki itsesään selvyydet käyty läpi, niin voisin mainita hyvästä bungalowista Logon beachilla. oma idyylinen rantakin löytyy (suosittelen rentouttavaa biitsi-, tuli-, olut -yhdistelmää tähtitaivaan alla). Ehkä vähän honeymooners -tyylinen mesta, mut olin tyttökaverin kanssa, joten se kävi ainakin itselle. Tämä kaikki siis kohtuu tuoretta tietoa tämän vuoden puolelta.

hauskoina detaljina kerrottakoot paikallisista jotka eivät olleet käyneet parinkymmen ikävuoden saavutettuaan vielä edes saaren TOISELLA puolella ;D pieni saari on kyseessä

12
Matkapäiväkirjat / Vs: Kaakkois aasia kutsuu!SK
« : 31.05.2008, 17:28:24 »
HAHA  :D tää on aivan paras blogi. Luulin aluks et tää on vaan jonku vanhemman immeisen huumoriblogi, terästettynä hivenyksen opettavaisella otteella, mut kai se pitää pikku hiljaa uskoo et taitaa siellä olla kirjottelemassa tosiaan joku untuvikko. Tässä tulee mieleen et onkohan toi ihan teidän juttu? :D Tulkaa pojat jo kotiin.

Tätä on varmasti mukava lukea tulevaisuutta ajatellen
Elä ihmeessä ota mallia ainakaan näistä jampoista. Eihän toi oo enää mahollista kuinka hukas ne on tuolla.

13
Aasia / Vs: Laos
« : 08.04.2008, 14:02:33 »
Itse lähdin Paksesta liftaten itään Bolaven Plateau -alueelle. Aluksi oli tarkoitus ottaa mopo alle, mut yksin liikkuvana ja huonolla ajotaidolla varustettuna päädyin liftaamaan. Kävin itse parilla putouksella, ja vähän tuli kävelyy yms kun oli offseason eikä liikenteessä ollut juurikaan porukkaa. Itse pääsin kuitenkin helposti peukulla esim. Tat Fan -putoukselta Sekongiin, mut saatto olla tuuriakin pelissä kun pari kertaa jäin väärään kaupunkiin :)

Sekongista en itse lähtenyt käymään Nam Tok Katamtokissa, koska se olisi vissiin vaatinut skootterin tai kyydin vuokrausta. En uskoisi että kuitenkaan hirveän hankalaa olisi, jos asiaan perehtyisi. Toisaalta Sekong, joka siis olisi sinun matkan varrella, oli aivan eristäytynyt, sillä postista eikä mistään saanut kaupungin karttaa tai juuri muutakaan ohjeita. Muutenkin ymmärrän ylläolevan kysymyksen, sillä tuolla alueella liikkuminen tuntui olevan erittäin hankalaa, mutta korostettakoon että myös mukavaa. Lyhyellekkin matkalle suosittelen varaamaan, Aasiassa kun ollaan, paljon aikaa.

14
Lentomatkustus / Lennot Manilaan 330 euroa
« : 19.01.2008, 15:23:09 »
Kiitoksia myös TRElta. Neljä yötä lähtöön, ja kuume nousee. Tenttiputkea pakoon lähtään Manilaan josta Cebun läheisille saarille.
Olihan hankalaa löytää juurikaan tietoa Filppareista, selvästi huomaa että poikkeaa suuresta osasta lopusta South-East Asia alueesta. Potentiaalia varmasti löytyisi travellauskulttuurin laajentamiseen noillekkin alueille suuremmassa mittakaavassa. Jossakin kommentoitiin että Filpparien valtio ei ole itse tukenut yhtään travellauksen leviämistä sinne päin. Ja se näkyisi lähinnä niin että heidän mielessään travellaaja on ajatus rikkaasta länsimaalaisesta joka haluaa elää leveästi ja myös näyttää sen. Tämähän ei pidä hyvin isolle osasta maailmaamatkaavista ollenkaan paikkaansa. Eli Filippiineiltä puuttuisi ajatus siis että myös budjettimatkailua voitaisiin mainostaa/viedä eteenpäin. (parempana esimerkkinä tästä voitaisiin pitää esim Indonesiaa, joka on kuitenkin aika samanlainen maa matkustaa kuin Filpparit)

Noh, ensi viikollahan se nähdään.

-Otso

15
Lentomatkustus / Ryanair
« : 29.11.2007, 18:02:18 »
MIten niin ei koske Suomea? ite ainakin vähällä urakalla sain Pariisiin Bremenin kautta lennot 31€ edes takas  :D

16
kertokaapas jo lennon varanneet millä korteilla/tavoilla oli mahdollista maksaa? Ei oo mitään tullut vastaukseksi asiakaspalvelusta..

Visa electron sais olla jo standardina nettimaksuissa mut epäilen..

17
^ Group certificaten eli payment summaryn kannattaa pyytää/vaatia työnantajalta heti kun lopettaa työt kyseisessä paikassa.

ja sitten vielä tähän verokysymykseen et jos ei haittaa ylimääräiselle rahalle ole niin ehdottomasti on sen arvoista et vähän käy jossain näissä toimistossa (taxback, travellersxpress yms) kyseleen. Itselle ainakin ylimääräinen 1300$ oli aika hieno juttu. Travellersxpressistä on juuri superit-hakemuskin vetämässä.

Vaatimus on että Ausseissa pitäs sen 6kk olla vähintään jotta veroja vois vaatia takaisin mutta ainakaan Travellersxpressissä ei asiaa pidetty ongelmana. Tuntu olevan hyvin asiantuntevia ihmisiä. suosittelen!

18
OVALTINE

ice ovaltine.
Voisin luoda syväluotaavan katsauksen tähän aiheeseen myös mutta tyydyn tärkeimpään eli ovaltineen.
Kiersin ainakin oulusta kaikki potentiaaliset kaupat mutta ei niin ei. Laosissa ei päivä mulla lähtenyt käyntiin ilman tätä virkistävää juomaa.

Kertokaapa että mistä moista myydään!?!

19
Aasia / Hyttysverkot Laosissa ja Myanmarissa
« : 07.06.2006, 11:47:26 »
Niksi pirkka: Jos ei hyttysverkkoa löydy niin juot pari beerlaoa ennen nukkumaanmenoa niin et tajuakkaan hyttysten olemassaoloa kuin vasta aamulla hyvät yöunet nukuttua.  :wink:

Jos idea on pitäytyä erossa hyttysten kantamista taudeista, niin en oo vielä kehittänyt tuohon sen kattavaa 2.0 versiota.

Ite kyllä nukuin myös ilman verkkoakin parissa mestassa Laosissa et ilmankin pärjää jos ei jaksa verkkoja kannella niinkuin allekirjoittanut

20
Pohjoismaat / Fauske/Bodo - Narvik
« : 09.05.2006, 12:56:30 »
Kuuluuko tuohon Scanrail lippuun mitään alennuksia tolle välille? koska vanhoista jutuista oon huomannut että porukka on käyttänyt tuota väliä.

Nyt ainakaan VR:n sivuilla en millään malta löytää infoa tästä. Taitaa olla aika kallista lystiä jos bussilla sen matkaisi?

Sivuja: [1] 2