Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tiina58

Sivuja: 1 2 3 [4]
61
Yleinen / Elämäni matka.
« : 11.04.2006, 20:35:11 »
Mennyt tai ei, niin parasta on lähteä vain tuolla suunnitelmalla ja todeta matkan aikana se mitä todettavissa on. Niin syntyy parhaat tarinat :D . Itse olen siinä perheen loukussa, joten en pääse ihan noin vain lähtemään minnekään enää. Mutta päivittäin lasteni kanssa seikkailen ja samalla tunnustan hieman haaveilevani.

62
Yleinen / Extreme ja once-in-the-lifetime
« : 11.04.2006, 20:09:08 »
Se taisi olla jo tuolla aikaisemmin. Se Israelin rajalla koettu pommitus, jossa kuoli siis yksi ja kaksi haavoittui. Olin heidän välissään eikä tullu mitään! Sotilaiden kanssa juoksin heidän pommisuojaan jossa tärähteli niin, ettei meinannu puupenkillä pysyä. Nauratti se siellä niiden raavaiden nuorten  miesten ja tyttöjen kanssa. Aseita jokaisella. Kyselivät kovasti mistä oon kun naurattaa. Liekö järkytys ollut, mutta vakuutin heidät suomalaisuudesta...

63
Terveys ja turvallisuus / Uhkaavin tilanne matkalla
« : 11.04.2006, 19:58:53 »
84 Lontoossa yöllä pari transsua näytti meille minne ei kannata mennä. Yksi poliisiauto paloi ja porukkaa heitteli kivillä sitä. KARKUUN.
Mutta tosi paikka oli 98 Israelissa Libanonin raja-alueella olevan ravintolan edessä olevalla kalliolla, kun hesbollah ampui raketteja ja raskaalla heittimellä siihen! Näin sotilaat mulle kertoivat. Yksi paikallinen kuoli ja kaksi haavoittui. Olin heidän välissään ja selvisin ilman mitää haavereita, mutta juoksin israelilaisten sotilaiden kanssa henkeni hädässä pommisuojaan! Siellä sitten naureskeltiin kun maa tärisi :roll:

64
Joo oon kuullut saman tanskalaisilta.

65
Olettekos kuulleet... / Jerusalem
« : 01.04.2006, 13:08:20 »
Tää nyt on vanha enkä jaxa käydä tsekkaan onko jo ilmoitettu,  mut Jerussa saa ilmaisen majoituksen vanhalla puolella hostellien katoilla, kun tarjoilee jonkun aikaa ruokaa ja olutta sinne. Kannattaa käyttää mahd kesäisin :D

Sivuja: 1 2 3 [4]