Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Avalon

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Kyllä mäkin siihen osallistuin, että toivottavasti nyt kerrankin osuis voitto kohdalle jossain tämmösessäkin jutussa. Kerran olen voittanut luentolehtiön jossain nettiarvonnassa, että jee jee!  :lol:

2
Eli siis, kun täällä on ollut silloin tällöin puhetta erilaisista matkailuohjelmista ja suosikkisellaisista, niin tuli mieleen millaisia ohjelmia porukka haluaisi katsoa?

Suomessa ei nyt älyttömästi ole noita matkailuohjelmia. Oma suosikkini on tähän mennessä ollut Madventures, mutta kaikki Folke Westit ja Ellen Expressit eivät ole oikein napanneet!   :shock:

Mutta niin, kertokaa niitä omia suosikkeja jo nähdyistä ohjelmista ja myöskin sellainen aivan ideaalinen matkailuohjelma, jollaista kaipailette!  :roll:  :)

3
Eurooppa / Varna?
« : 01.04.2005, 12:55:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Outopikkuotus"
Osaatko suositella jotain hostellia tai muuta vastaavaa? Olisin kiitollinen :)


En kyllä hostellia osaa suositella, mutta itse bongasin kotimajoituksen tarjoajan Varnan rautatieasemalta. Siellä näytti olevan joitakin mainoksia myös hostelleista, joten eiköhän niitä löydy kun vähän googletat... Onnea etsintään!  :)

4
Eurooppa / Re: Varna?
« : 01.04.2005, 09:59:00 »
Kävin viime kesänä reililläni Bulgariassa ja juuri Varnassa. Paikka ei ole kamala turistirysä, jos pysyy vähän sivummalla eikä mene sinne Kultahietikoille, jossa hinnat ovat korkeammat ja jossa on paljon turisteja. Olihan sielläkin kiva silti käydä.

Rahaa et varmaankaan tarvitse noin paljon, sillä hintataso on sielläpäin todella alhainen. Itse sain majoituksen 5€/yö (makuuhuone parvekkeella + keittiön käyttö) ja ravintoloissa söin muutamalla eurolla kunnon aterioita (varsinkin vähän sivummalla olevat ravintolat ovat todella halpoja). Et varmasti joudu kitumaan tuolla rahasummalla. Ostostenkin tekeminen on siellä niin halpaa, vaikka en itse mitään juuri ostanut.

Toivottavasti tulee kiva reissu!  8)

5
Lentomatkustus / lennot Pekingistä Ausseihin?
« : 01.04.2005, 09:47:55 »
Aivan totta on, että rahaa saa varmaan menemään. Kiinnostaisi vaan tuokin reitti. Ja jos koulusta otan vuoden väliä, olisi aikaakin. Suunnitelmat on kuitenkin muutenkin vielä niin auki, että varmaan turha tässä vaiheessa alkaa varailemaan mitään lippuja minnekään suuntaan.  :roll:

6
Lentomatkustus / lennot Pekingistä Ausseihin?
« : 30.03.2005, 09:37:17 »
Itsekin olen miettinyt tuota vaihtoehtoa, kun tarkoitus olisi syksyllä lähteä Australiaan ja sen jälkeen Uuteen-Seelantiin tai toisinpäin. Jos menisi Siperian läpi junalla Moskovasta Pekingiin, se maksaisi n. 300 euroa. Luulisi sieltä saavan halpojakin lentoja esim. Sydneyyn tai Aucklandiin tai jonnekin muualle lähialueille. Tosin saattaisi tulla pieni reissuväsymys... Mutta pitää vielä miettiä. Meinasin jo lentoliputkin tilata jokin aika sitten, mutta kun en ole vielä varma reittivalinnoista kun tuli tuo Siperia-vaihtoehtokin nyt mieleen..  :roll:

7
Yleinen / Budjettimatkailija reportaasiin?
« : 24.03.2005, 02:49:36 »
En tarvitse enempää materiaalia reportaasiini. Todella suuret kiitokset vielä kerran teille, joita sain haastatella! <3

8
Yleinen / Budjettimatkailija reportaasiin?
« : 22.03.2005, 01:03:21 »
Hei! Mulla on tässä yks kouluun tehtävä reportaasi vähän vaiheessa, jota teen tällä kertaa budjettimatkailusta. Jos joku täällä voisi olla niin ystävällinen, että suostuisi "haastateltavaksi", kun tarvisin vähän muutakin näkökulmaa kuin omani. Ei haittaa vaikka useampikin kommentoi.  Eli jos reissaat ja teet sen pienellä budjetilla, niin laita mulle vaika privaviestiä tai mailaa suoraan [email protected] niin laitan kysymykset tulemaan sähköpostilla. Kiitos paljon jo etukäteen!  :)

9
Oulun ammattikorkeassa opiskelen medianomiksi  :arrow:  suuntautumisvaihtoehtona journalismi...

10
Kusipääministeri
Papukaijakoorautakanki

11
Mulle tulee Mondo, Kumppani ja Ilmailu. Niiden lisäksi saan ilmaiseksi kaikki Sanoma Magazinen julkaisemat lehdet, joita on noin 40.  Olen siis siellä töissä. Hukunkin pian lehtiin, joten tulkaa hakemaan pois, valikoimaa löytyy Aku Ankasta Cosmon ja Tieteen kautta Auto Bildiin ja  Hifiin ja kaikkee mahdollista siitä väliltä!  :P

12
Ajattelin nyt tännekin laittaa..  Eli jos joku tarvii tai tietää jonkun joka tarvii kämppää Oulusta, niin mulla ois kämppis hakusessa huhtikuun alusta lähtien, kun nykyinen kämppis valmistuu ja muuttaa pois.  Kiva kaksio Tuirassa, josta vuokraosuus tulis olemaan 230€/kk. Lisää voi kysellä!  :)

13
Terveys ja turvallisuus / Uhkaavin tilanne matkalla
« : 13.01.2005, 16:09:06 »
Oltiin San Franciscossa hongkongilaisen kaverini kanssa, molemmat naisihmisiä. Oltiin oltu syömässä juuri "Steps of Rome":ssa ja matkalla kohti yöpaikkaamme. Paikka ei ollut vielä yhtään tuttu, joten eksyimme jonnekin sivukadulle. Vastaan käveli uhkaavan näköinen mieshenkilö, mutta ei viitsitty vaihtaa enää toiselle puolelle katua. Kun mies oli kohdalla, se otti minua olkapäästä kiinni ja alkoi huutaa. Kaverini säikähti ja alkoi kiljua, minä rimpuilin itseni irti ja sitten vaan juoksimme eteenpäin täyttä vauhtia ainakin kilometrin, aluksi kauhuissaan ja kun pääsimme turvaan johonkin kioskiin niin alkoi naurattaa, olimme niin helpottuneita.

Bulgariassa oli inhottava tilanne, kun mummo jonka luona oltiin yötä, alkoi pyytää lisärahaa ahneuksissaan. Olimme maksaneet jo alunperin sovitun summan. Mummo laittoi avaimen piiloon, kun olimme lähdössä, asunnosta kun ei päässyt ulos ilman avainta. Näin avaimen ikkunalaudalla verhon takana ja yritin napata sen, mutta mummo yritti purra minua käteen. Uhkasimme poliisilla, mutta mummo puhui ainoastaan omaa kieltään. Olimme kahdeksannessa kerroksessa. Lopulta menin hakkaamaan ovea, joka römisi kauheasti ja sitten aloimme huutamaan apua. Mummo antoi meille vihdoin avaimen, ja toivotimme hyvää loppuelämää.  :?

14
Itse laitoin Aasian tsunamin uhreille opiskelijaystävällisen summan 10€ Unicefin kautta: http://www.unicef.fi/hataapu/aasia/

Lisäksi olen heitellyt muutaman roposen SPR:n lippaisiin. Eikä tämä katastrofi ainakaan itselläni ollut ainoa kohde, jota halusin avustaa. Raha kuluu kuitenkin aina johonkin, joten laitan silloin tällöin lippaisiin rahaa, lähetän Afrikan köyhille lapsille joululahjoja tai ostan kadulla roikkuvalle kerjäläiselle esim. ruokaa rahan antamisen sijaan. Ja ellei rahaa halua antaa, voi viedä vaikka tarpeetonta kamaa hyväntekeväisyyskirppiksille. Me suomalaiset (opiskelijatkin) olemme kuitenkin hyvässä asemassa niin moneen muuhun maahan verrattuna, että muutama lantti silloin tällöin ei vie ketään konkurssiin. Lisäksi siitä tulee itselle hyvä mieli.

15
Lainaus käyttäjältä: "juspu"
Lainaus käyttäjältä: "tommy"
Lainaus käyttäjältä: "Avalon"

 Lupasin viel jatkossakin esitellä, kunhan löytäis aikaa jostain välistä!  :lol:


Tänää vissiin löyty...?! 8)

Bongaa Avalon -kampanja käynnissä?


Joo näköjään!! Palkintona mentoksia ja Dinersin luottokortti vuodeksi maksutta käyttöön!!  :lol:

16
Lainaus käyttäjältä: "tommy"
Ai siks sä vissiin näytätkin niin tutulta tos kuvas, kun taisin sit sulta ottaa sen kortin....=)


Joo minä ja yks toinen niitä ollaan tääl pohjoses esitelty. Lupasin viel jatkossakin esitellä, kunhan löytäis aikaa jostain välistä!  :lol:

17
Hmm, täähän on hauska kysymys..

- lapsena keksittiin aina jotain, esim. askarreltiin joulukortteja ja myytiin niitä ovelta ovelle (sai maksaa omantunnon mukaan  :lol: )

- ollut siivoojana kuntokeskuksessa, kampaamoissa ja ravintolassa
- ollut kodinhoitoringissä (siivousta, silitystä, kokkausta jne.)
- ollut hevostilalla monitoimityöläisenä
- pitänyt ratsastustunteja, kun oli vielä oma hevonen
- vuokrannut hevostani
- ollut lapsenvahtina
- myynyt kamaa kirpputoreilla
- ollut liittymä- ja kosmetiikkamyyjänä
- ollut lipunmyyjänä
- tehnyt manikyyrejä kauneushoitolassa
- ollut aupairina Yhdysvalloissa ja Sveitsissä
- ollut promoottorina
- juontanut karaokea
- vetänyt laulukilpailuja
- soittanut dj:nä baareissa
- tehnyt kotisivuja
- puhelinmyynti
- kirjoittaminen

Ja varmaan vielä jotain pientä saattais löytyä.... ehkä.

18
Meitsi oli täällä Oulussa promoamassakin niitä kortteja lentoemännän asussa ja tottakai tilasin itsellenikin, kätevähän se on kun matkustelee. Ja jatkan varmaan ilmasen vuoden jälkeenkin jos pelaa hyvin, maksaahan nuo kaikki luottokortit jotain vuodessa ja kun tuolla saa periaatteessa "tienattuakin".   :D   Hyvä juttu on!

19
Tyhmät kysymykset / 13e:n yö Tukholmassa?
« : 07.12.2004, 14:30:59 »
Arlandan lentokenttä ja erään kirkon pihassa oleva penkki toimivat mulla hyvinä majoituspaikkoina Stokiksessa, kun ei tullut hoidettua mitään etukäteen. Säästyipä rahat sitten muuhun!  :D

20
Kauhean vähän tulee oikeastaan televisiota katsottua. Madventures on tosiaan hyvä, niin kuin muutama jo totesikin. Telkkarista en niitä kattonut silloin kun ne tuli, mut onhan nuo koneella kaikki. Salatut elämät pitää katsoa aina jos ehtii, pitäähän sitä rentoutua välillä tyhjänpäiväisten sarjojen äärellä. *selityksen makua*
Bel Airin prinssi on yks, mut ei sitä taida tulla enää. Tai en tiiä. Niin ja hyviä dokkareita on kiva katsoa. Leffassa katsoin viimeksi elokuvan Moottoripyöräpäiväkirja, vaik eihän tätä tässä kysyttykään..

Sivuja: [1] 2 3 ... 6