Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Avalon

Sivuja: [1]
1
Eli siis, kun täällä on ollut silloin tällöin puhetta erilaisista matkailuohjelmista ja suosikkisellaisista, niin tuli mieleen millaisia ohjelmia porukka haluaisi katsoa?

Suomessa ei nyt älyttömästi ole noita matkailuohjelmia. Oma suosikkini on tähän mennessä ollut Madventures, mutta kaikki Folke Westit ja Ellen Expressit eivät ole oikein napanneet!   :shock:

Mutta niin, kertokaa niitä omia suosikkeja jo nähdyistä ohjelmista ja myöskin sellainen aivan ideaalinen matkailuohjelma, jollaista kaipailette!  :roll:  :)

2
Yleinen / Budjettimatkailija reportaasiin?
« : 22.03.2005, 01:03:21 »
Hei! Mulla on tässä yks kouluun tehtävä reportaasi vähän vaiheessa, jota teen tällä kertaa budjettimatkailusta. Jos joku täällä voisi olla niin ystävällinen, että suostuisi "haastateltavaksi", kun tarvisin vähän muutakin näkökulmaa kuin omani. Ei haittaa vaikka useampikin kommentoi.  Eli jos reissaat ja teet sen pienellä budjetilla, niin laita mulle vaika privaviestiä tai mailaa suoraan [email protected] niin laitan kysymykset tulemaan sähköpostilla. Kiitos paljon jo etukäteen!  :)

3
Ajattelin nyt tännekin laittaa..  Eli jos joku tarvii tai tietää jonkun joka tarvii kämppää Oulusta, niin mulla ois kämppis hakusessa huhtikuun alusta lähtien, kun nykyinen kämppis valmistuu ja muuttaa pois.  Kiva kaksio Tuirassa, josta vuokraosuus tulis olemaan 230€/kk. Lisää voi kysellä!  :)

4
Eurooppa / Valko-Venäjä ja Ukraina
« : 20.05.2004, 00:04:10 »
Olen reililla ja mietin tassa, etta onkohan Ukrainassa ja Valko-Venajalla millainen hintataso matkustaa esim. bussilla tai junalla.. Reilikortti on voimassa kesakuun puoleenvaliin, mutta sen jalkeen voisi jatkaa takaisin Suomeen viela kyseisten maiden kautta? Onko jollakin kokemuksia niilta seuduilta?  :roll:

5
Junamatkustus / Aktiviteetit reililla?
« : 20.05.2004, 00:01:02 »
Onko kukaan harrastanut reililla mitaan extreme-lajeja lahelta liippaavaa puuhaa tai muita aktiviteetteja? Ollaan mietitty kaikenlaista juttua, mita olis kiva tehda mutta aikaa ei viitsisi kuluttaa etsimiseen, joten ajattelin kysella vinkkeja muilta...
Ollaan Ita-Euroopassa, Puolassa talla hetkella ja tarkoitus menna Kreikkaan asti ja sielta Italiaan.
Mahtuuko talle matkalle suositeltavia paikkoja koskenlaskuun, kuumailmapalloiluun, skoottereiden vuokraamiseen, veneilyyn tai purjehtimiseen tai ihan johonkin muuhun vastaaviin? Ja mielummin itsenaisempaan toimintaan, ei sellaiseen ohjattuun turistiryhmaan ole kauhea innostus pyrkia. Jos jollain on jotain vinkkeja, olisin enemman kuin kiitollinen...  :roll:

6
Eurooppa / Huvipuistot Euroopassa?
« : 19.05.2004, 23:50:11 »
Ollaan taalla reililla ja mietittiin reilikaverin kans, etta onkohan taal jotain hurjia huvipuistoja, jossa sellaisia turvallisuusmaarayksista poikkeavia laitteita ja muutenkin extremempaa menoa.... Niin etta jos jollakin on tietoa Euroopan huvipuistoista, niin laittakaa sijaintia tanne..  :)

Toivottavasti ehtii kayda tsekkaamassa taalla jossain valissa reissua.. Kohta lahtee juna Katowicesta Wieniin, siella on vissiin joku Praten??  :roll:

7
Eurooppa / Kauneimmat paikat Euroopassa?
« : 03.03.2004, 00:05:01 »
Olen suunnitellut reiliä Eurooppaan ensi kesäksi. En ole vielä varma vyöhykkeistä, mutta saatanpa ottaa globalin.. Haluaisinkin nyt kuulla muilta reilaajilta vinkkejä kauniista paikoista, joissa kannattaa ehdottomasti käydä. Haluaisin kuulla mieluummin vinkkejä nimenomaan pikkupaikoista, jonne ei välttämättä muuten tulisi eksyttyä matkalla. Paikoista, joissa on uskomattoman kaunis luonto tai jotakin aivan erityistä..

8
:?:  Mitä muuta pallontallaajat harrastavat kuin ovat ikuisia reissaajia?  :?:

Itselläni kuuluu harrastuksiin matkailun ohella musiikki monessa muodossaan (kitaransoitto, karaoke, musiikin kuuntelu) ja liikunnalliset harrastukset kuten lenkkeily, pyöräily, uinti ja kuntosali. Lisäksi telttailu, laskuvarjohyppääminen, kirjoittaminen, harrastevalokuvaus, leffat ja bilettäminen! Ai niin ja netti!  :D

9
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Leffa haussa..
« : 25.02.2004, 10:32:35 »
Moi!

Kun olin Jenkeissä, osallistuin avustajana yhden leffan tekoon. Jos jollain sattuis olla nauhalla tai muuten vain leffa nimeltä "The Haven" ja vielä haluaisi päästä siitä eroon, olisin erittäin tyytyväinen!  :) Valmistusvuosi 2000.

10
Kertokaapas tähän omia ehdotuksia ja mielipiteitänne sellaisista ammateista, joita harjoittamalla on mahdollisuus matkustella paljon!  :)

Plussat ja miinukset!

Sivuja: [1]