Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - arjuska

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
21
Juuh, määkin päätin vielä "vanhoilla päivillä" hakea yliopistoon lukemaan sosiaalipolitiikkaa ja nyt on luettu kolmesti aineisto läpi. Lisäksi olen tehnyt muistiinpanot kirjasta samalla kun luin sitä. Auttaa ainakin omaa muistamistani. Lisäksi käytän lippulappusia seinillä. Aloitin lukemaan reilut kolme kuukautta sitten. Pääsykoe on kymmenen päivän päästä, joten loppukiri pitäisi aloittaa huomenna. Vaikka aihe on tuttu ja teksti "helppo lukuista", tulee minulle epätoivon hetkiä, "enhän mä saa jäämään mitään päähäni"! Luen ajatuksella ja jne., mutta välillä meinaa epäilys valtaa mieleni.  :?

Kaikille innokasta lukua!  :D

22
Junamatkustus / Kokemuksia syksyllä reilaamisesta
« : 13.05.2005, 15:27:46 »
Juu, viime syyskuun olin reilaamassa keski-Euroopassa ja kyllähän siellä vielä oli melko helteet! Junassa istuminenkin oli välillä hieman tukalaa... Hostelleihin mahtui suht´ hyvin ja junatkaan eivät olleet pullollaan väkeä!

On tuo sää kyllä mennyt sen verran erikoiseksi, että eihän sitä oikein enää "viime vuoden" mukaan osaa arvioida, mitä tuleman pitää.  :roll:

23
Yleinen / Te syntiset!!
« : 07.05.2005, 15:49:29 »
Todellakin! Pistää niin vihaksi tuommoinen toiminta!  :evil: Minja on tehnyt suuren työn monien puolesta, ja sitten löytyy tuollaisia ihmisiä, jotka täysin piittaamattomuuttaan aiheuttavat suurta vaivaa ja harmia!

24
A.R.J.U.S.K.A

Aamu-uninen Rötösherra Johdonmukainen Uimamaisteri ja Sensaatiomaisen Kansainvälinen Ankka-asiantuntija

Varisinkin tuo Rötösherra!  8)

25
Suomi voittaa! Täällä ei myöskään kärsitä uskonpuutteesta, loppuun saakka ja viimeiseen mieheen hengessä mukana!

Paitsi ehkä tänään illalla...  :o

26
Vuonna 1982 tapahtui (muutaman muun jatkoksi):

- Puola kielsi Solidaarisuuden
- Leonid Breznev kuoli
- Rocky III ensi-iltaan sekä
- Keke Rosberg voitti maailmanmestaruuden

Halusin pienenä olla sekä Keke että Nykänen.  8) Meni melkein 20 vuotta ennen kuin tulin järkiini!

27
Nyt, kun olen hieman pakosta (en ainakaan omasta tahdostani) "kotona", käyn katsastamassa viestit ehkä liiankin usein! Kyllä, minulla ei siis ole muuta elämää tällä hetkellä.  :roll:  Suunnittelen tulevaa reissua ja istun siis säälittävän paljon tietokoneen edessä!  :oops:

28
Minulla ei ole ollut mitään ongelmia sivuston kanssa, ei minkään ominaisuuden käytössä! Sen enempää taas en kyllä osaa sanoa/neuvoa... (Olipas viesti.)  :?

29
Meidän perheeseen iski kauhea kuume, joka ei taltu kuin Aasiaan suuntaamalla! Thaimaa, Malesia ja Singapore ovat luultavasti parasta lääkettä siihen!  :D Tämä tulee olemaan taas aivan uusi aluevaltaus meille ja jälleen kerran en saa tarpeekseni näistä sivuista! Pakahdun menemisen halusta!  :twisted:

30
Eurooppa / Kosice (Slovakia)
« : 14.04.2005, 10:34:48 »
Zilinasta voin sanoa sen verran, että vaikka "hotelli" Polom on siinä rautatieasemaa vastapäätä, niin en todellakaan suosittele sitä! Hinnatkin olivat siellä kyllä alle tuon 1000 Sk, mutta paikka oli mielestäni todella rähjäinen! (Tämä siis vuonna 2004.) Ja olen kuitenkin nähnyt kaikenlaista...  :) Muuten olen käynyt Zilinassa vain päiväseltään autolla Puolan puolelta, joten sen kummempia majoitusvinkkejä en osaa antaa! Muuten Zilina on aivan upea paikka. Kesällä, mutta myös talvella! Ei mikään suuri, mutta kaunis ja ainakin vielä toistaiseksi suht´ turisti-vapaa!

31
Lainaus käyttäjältä: "fisu"
Lainaus käyttäjältä: "arjuska"
Minun avatarissa on kuva riippuliitäjästä(?)


Kyseessä lienee varjoliitäjä. :wink: Ihan kun tälläkään olisi loppujen lopuksi mitään merkitystä. :D


Heh heh, kiitos! En ole perillä IHAN kaikesta, vaikka niin monesti kuulema luulenkin!  :)  Riippuliitäjällä on varmaan hieman järeämmät varusteet!? Ja kyllä tällä ainakin tälle pienelle ihmiselle on hieman merkitystä!  :)

32
Minun avatarissa on kuva riippuliitäjästä(?) Slovakian ja Puolan rajalta. Otettu joulukuussa 2004 puolalais-suomalaisen retkikunnan Zakopanen reissulla.

33
Varusteet ja pakkaaminen / Passin ym. säilytyksestä
« : 06.04.2005, 17:32:23 »
Me ollaan monesti tehty niin, että rahavyössä on molempien passit, kortit ja hieman rahaa ja rahavyöhän on miehen housujen sisäpuolella, siis vyön paikkeilla. (Eli semmoinen malli (=Deuter), että joustavaan "kuminauhaan" on kiinnitetty sellainen kankainen läpyskä, johon sopii passit ja liput.) Kuulema ihan miellyttävä pitää, laadukas vyö ei purista, hierrä eikä hiota! :) Jotenkin on mukavampi fiilis, kuin että olisi passit yms. jossakin muualla. Passeista otetut kopiot ovat eri paikoissa, ja sama homma käteisen kanssa!

34
Vuokralla mieheni kanssa, 2h+k ja 49 m2, vuokra on kohtuullinen. Muutettiin kaksi kuukautta sitten. Enkä aio muuttaa ihan heti, inhoan sitä!  :x Laatikoita ja osoitteenmuutoksia lehdille ja järjestöille, sillä sen virallisen muistaakin vielä, mutta muut tekevät tiukkaa!  :roll:

35
Kyllä, yhdyn edellisiin hehkutuksiin! Hienoa jälkeä!  :D

36
Yleinen / Miltä matkalla tuoksuu?
« : 30.03.2005, 18:59:30 »
Lainaus käyttäjältä: "Jouni"
Entisen Neuvostoliiton ja yleensakin Ita-Euroopan rautatieasemille luo oman tuoksunsa vaunujen lammityksessa kaytettava kivihiili. :) Entisen Neuvostoliiton ulkopuolella kivihiilen kaytto on vahenemassa, mutta vedan rastin seinaan sina paivana, kun RZD:lla ei ole enaa yhtaan hiililammitteista vaunua. :lol: Kovimmilla pakkasilla vetivat taalla Pietarin Vitebskin asemalla ainakin junarungot katoksesta ulos, ettei koko halli olisi taynna savua. :roll:


Kyllä. Kivihiili on suoloinen haju myös minulle! Ehkä hieman imelä jopa!  :)

37
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 24.03.2005, 10:30:14 »
Tympii, kun pääsiäinen tulee ja pitkät pyhät sen mukana. Kivana lisänä vielä armottoman pitkät sukulaisvierailut ja ruokailut... Ja totta kai olen vielä lievästi kipeä!  :?

38
Lentomatkustus / Wizzair
« : 24.03.2005, 10:27:09 »
Ei mitään erityistä sanottavaa, mutta toimii aivan kuten muutkin halpalentoyhtiöt ja ilmassa pysyi!  :)

39
Huh, on sulla minja hommaa!  :) Hienoa, että jaksat tehdä tämän! Maksan kyllä itse mieluusti hieman(!)  :wink:  enemmän, jotta saadaan itse puuhaajalle vaivanpalkkaa!

Omana mielipiteenä voisin sanoa, että tuo naisten punainen hihaton näyttää todella hyvälle vaihtoehdolle ja uskon sen myös sulautuvan hyvin ensi kesän matkakohteisiin!

40
Minä varaan myös yhden paidan! Jäin viimeksi ilman...  :cry:  Punainen tai musta olisi suosikit, mutta koska olen joskus itsekin tehnyt vastaavaa hommaa, niin jätän päätökset suunnittelijalle!  :wink:

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6