Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - anssku

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]
461
Matkaseuraa / Aasian läpileikkaus syksy 2006 -->
« : 13.07.2006, 16:55:47 »
Yllättävän paljon Aasiaan lähtijöitä! Pitäisikön minun ja poikakamuni vaihtaa suunnitelmia, kun emme pidä mistään trendeistä ja Aasia tuntuu olevan nyt hyvin trendikästä :)

Minä ja poikakamuni olemme lähdössä Thaimaaseen, Malesiaan, Indonesiaan, Kambodzaan, Vietnamiin ja Laosiin. Tässä järjestyksessä kulkee reittimme.(taisi olla samat maat mitä Fiber mainitsi) Meihin saa ottaa yhteyttä jos kaipaatte matkaseuraa!

postini on: [email protected]
ja meseni: [email protected]

462
Matkaseuraa / Indonesiaan
« : 13.07.2006, 16:46:16 »
Minä ja poikakamuni olemme luultavasti noihin aikoihin Indonesiassa. Menetko minne päin sinne? Me ajattelimme pyöriä vain Sumatran alueella, koska varsinkin pienet saaret siellä kiehtovat suuresti. Otahan yhteyttä jos sinua kiinnostaisi törmäillä paikan päällä!

Minulla on käyntikortti city. fi sivuilla jos haluat käydä kurkkaan. hakuun, kun kirjoitat "anssku83". Ei siitä tietty paljonkaan saa tietoa kuka on kyseessä...Voin kuitenkin vakuuttaa että sekä poikakamuni että minä olemme mukavia persoonia :D

463
Matkaseuraa / Aasian matka
« : 12.05.2006, 14:00:28 »
Mekin olemme poikakamuni kanssa suuntaamassa syksyllä Kaakkois-Aasiaan noin 5 kuukaudeksi. Maita joissa seikkailemme ovat: Thaimaa, Malesia,Indonesia, Kambodza, Vietnam ja Laos( reittimme kulkee tässä järjestyksessä) Olisi mukava jossain välissä törmäillä suomalaisiin ja vaikka reissatakin vähän matkaa porukassa. Se voisi lievittää koti-ikävääkin, kun kuulee välillä suomea :D Tosin en usko, että siellä tulen paljon kaipaamaan kylmää, räntäsateista suomea. Ottakaa yhteyttä kaikki reissaajat, jotka olette suuntaamassa samalle suunnalle ja kaipaatte seuraa!!

464
Matkaseuraa / Aasian matkasta
« : 12.05.2006, 13:52:07 »
Missä maissa ajattelit reissailla? Mekin olemme poikakamuni kanssa suuntaamassa syksyllä Kaakkois-Aasiaan noin 5 kuukaudeksi. Maita joissa seikkailemme ovat: Thaimaa, Malesia,Indonesia, Kambodza, Vietnam ja Laos( reittimme kulkee tässä järjestyksessä) Olisi mukava jossain välissä törmäillä suomalaisiin ja vaikka reissatakin vähän matkaa porukassa. Se voisi lievittää koti-ikävääkin, kun kuulee välillä suomea :D Tosin en usko, että siellä tulen paljon kaipaamaan kylmää, räntäsateista suomea. Ota yhteyttä, jos haluat jossain vaiheessa liittyä seuraamme ja jos maat sopivat suunnitelmiisi!

Sivuja: 1 ... 22 23 [24]