Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kirnauskis

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Kampaajalle/parturiin reissulla
« : 07.10.2011, 16:18:48 »
Olisi hauska kuulla ihmisten kokemuksia parhaista/kauheimmista parturointikokemuksista, samaten jos jollakin on antaa vinkkiä paikoista, joissa ehdottomasti kannattaa käydä karvojansa siistityttämässä.

Omat kokemukset ovat esim. että Thaimaassa ei kannata mennä siihen paikkaan, jossa kutrit kynitään partakoneella ja  että Jenkeissä "vaalea" voi tarkoittaa samaa kuin keltainen.

Nyt haluaisin vaan tietää, että onko Roomassa kenties jokin hyvä kampaamo, jossa voitaisiin suomalainen kuontalo laittaa kohtuuhintaan suht' tyylikkääksi.

2
Haku tästä aiheesta ei oikein tuottanut tulosta. Jos en vaan osannut latoa oikeita sanoja, niin joku varmaan valistaa ja sulkee tämän ylimääräisen.

Olemme lähdössä pyöräreissulle Eurooppaan. Yleensäkään en raahaa kovin ihmeellisiä tavaramääriä mukana, mutta nyt ne pitää saada vielä pienemmäksi kuin yleensä. Ihonpuhdistus ja muut jälleenrakennusaineet painaa aina eniten, joten ottaisin mieluusti vinkkejä miten tätä puolta saa minimoitua. Tämä kysymys on suunnattu erityisesti tämän saitin naispuolisille, mutta saa herratkin asiallisia kommentteja antaa.

Kauhean mielelläni en osta matkan varrella esim. naamanpuhdistusainetta, kun ei koskaan ole takeita siitä, että toimiiko ne sitten kuitenkaan omalla nassulla. Naama näppylöillä ei millään viittis riehua ympäriinsä.

Ja ihan tuotemerkkejä voi sanoa, jos se tämän saitin sääntöjen mukaan on sallittua.


3
Yleinen / Hyviä honeymoon-kohteita kootusti
« : 16.09.2008, 14:27:12 »
Painoin äsken haku-nappia enkä löytänyt topiccia häämatkakohteista, jotain sekalaisia mainintoja ainoastaan. Hääalan lehdet ovat täynnä juttuja syrjäisistä merensaarista, joilla ei ole muuta tekemistä kuin kylkimyyryä kiehnääminen, mikä pelkästään ei meikäläistä nappaa - ja fakta tietysti on, että häämatkan voi tehdä minne tahansa. Ehdottaisin kuitenkin, että koottaisiin yhden otsikon alle passeleita honeymoon-kohteita (pallontallaajahenkisesti tietenkin) ja varsinkin kävijöiden perusteluja & kokemuksia niistä.

4
Olemme saaneet hääkutsun Saksaan, vihittävä pari on umpisaksalainen. Onkos kellään kokemusta saksalaisista häistä? Pätevätkö samat etikettisäännöt kuin Suomessa vai onko ko. maassa joitakin spesiaalijuttuja, jotka olis syytä tietää etukäteen?

5
Eurooppa / Lechin juna-asema?
« : 27.03.2008, 14:21:29 »
On varattuna lennot Zurichiin ja siitä pitäisi päästä Lechiin mäkeen. Mut mikä kumma on Oikea Virallinen juna-asema Lechin lähellä kun ei sen nimellä tunnu löytyvän?

6
Eurooppa / Kreikka ja joulu
« : 23.08.2007, 08:32:40 »
Sain päähäni lähteä Kreikkaan jouluviikoksi ja lentoliput Ateenaan on jo plakkarissa. Nyt kiinnostaa laittaa majoituspuoli kuntoon mut en viittis varailla mitään etukäteen, jos paikan päältä vaikka löytyykin jotain halvempaa ja hauskempaa.

Erityisesti kiinnostaa domatia-tyyppiset ratkaisut. Onko kellään kokemusta näistä ja erityisesti joulun aikaan (saatavuus, hintataso, kannattaako varata jostain byroosta)?

7
Nyt se myrkyn lykkäs. On aikomus lähteä talvella Thaimaahan ja siellä vihdoin suorittaa sukelluskurssi. On joskus ollut ongelmaa paineentasauksen kanssa lennoilla, joten tarvitsen lääkärintodistuksen. Varasin terveysasemalta ajan sitä varten ja hetken ehdin olla tyytyväinen, mut justiinsa sain ilmoituksen, että "ei me tällaisia lääkärintodistuksia kirjoitella. Mene yksityiselle." Niin teen. Kertokaa nyt, hyvät ystävät, jos tiedätte kohtuuhintaista lääkäripalveluntarjoajaa, joka vois Helsingin alueella tehdä ko. paperin.

8
Lentomatkustus / Aeroflotilla Bangkokiin
« : 03.08.2006, 14:08:35 »
Päivää taloon!
Olen lähdössä joulun alla Bangkokiin ja lennot on Moskovan kautta Aeroflotilla. Onko kellään kokemuksia kyseisestä firmasta tai Moskovan kentästä? Mitä kannattaa ottaa huomioon? Mukaan? Vaihtoaikaa mennessä on 8 tuntia, jolloin on aikaa tehdä kaikenlaista.
Kiitos etukäteen vastauksesta.

Sivuja: [1]