Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kirnauskis

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
141
Kiitos tuhannesti tiedoista. Taidan kallistua sille kannalle, että skippaan koko lekurin täällä ja meen sitten Thaimaassa. En usko että korvieni kanssa sen suurempia ongelmia tulee (kuuluisia viimeisiä lauseita...), mulla yhden korvalääkärin suullinen lausunto jo on, mut se peijakkaan paperi vaan puuttuu.

142
Krabin suuntaan. Tiedän että kaikki (mukaanlukien lääkärintodistukset) on siellä ihan sikana halvempaa, mutta kaikeksi onnettomuudeksi olen siellä vuodenvaihteessa, jolloin siellä ovat kaikki muutkin talvilomaansa viettävät, ja haluan saada opetukseni suomeksi, sillä vaikka puhunkin englantia sujuvasti, niin tässä kohtaa suosin omaa kieltä. Tästä taas seuraa se, että paikka on syytä varata ajoissa. Siksi siis lekuriin Suomessa. Vai voiko tehdä niin härskisti että varaa paikan kurssilta, mutta sitten paikan päällä sanookin, että ei vaineskaan?

143
Nyt se myrkyn lykkäs. On aikomus lähteä talvella Thaimaahan ja siellä vihdoin suorittaa sukelluskurssi. On joskus ollut ongelmaa paineentasauksen kanssa lennoilla, joten tarvitsen lääkärintodistuksen. Varasin terveysasemalta ajan sitä varten ja hetken ehdin olla tyytyväinen, mut justiinsa sain ilmoituksen, että "ei me tällaisia lääkärintodistuksia kirjoitella. Mene yksityiselle." Niin teen. Kertokaa nyt, hyvät ystävät, jos tiedätte kohtuuhintaista lääkäripalveluntarjoajaa, joka vois Helsingin alueella tehdä ko. paperin.

144
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tätä en osaa
« : 30.08.2006, 08:05:13 »
Ateljee on vaikea sana, siitä meinaa aina tulla ajeltee ja niinpä vältän koko sanaa :)
Heh, kuvittelen vielä olevani jotenkin verbaalisesti keskitasoa lahjakkaampi, mut totuus taitaa olla toinen...

145
Tyhmät kysymykset / Jättisuuri maailmankartasto
« : 29.08.2006, 15:09:46 »
Karttakeskuksesta löytyy kiitettävän isoja karttoja, tosin niistä saa sitten maksaakin mutta näyttää kyllä hyvältä seinällä.
www.karttakeskus.fi
Vuorikatu 14 (Kaisaniemenkatu 4)

146
Ostin pari viikkoa sitten liput joulu-tammikuulle Thaimaahan. Kaikki halvat olivat menneet, ainoa kohtuullinen oli Aeroflot Moskovan kautta eikä sekään ollut halpa. Helmikuussa on hiihtolomat, joten veikkaan että sekin on kysyttyä aikaa. Suosittelen lämpimästi, että panet töpinäksi ja varaat lippusi niin pian kuin mahdollista.

147
Lentomatkustus / Halpa pitkä viikonloppu
« : 11.08.2006, 10:48:16 »
Kävin itse pikaiseen Virossa heinäkuussa ja suosittelen lämpimästi Tarttoa. Hintataso oli edullisempi kuin Tallinnassa, joka on Hgin tasoa ja Pärnu taas oli turistihelvetti.
Tartossa oli myöskin sellainen mielenkiintoinen ilmiö, että lämpö oli jotenkin pehmeämpää kuin täällä meillä vaikka kilometrejä eroa ei olekaan niin paljon. Tuli vähän samaa fiilistä kuin Unkarissa.
Laivalla yli lahden vaan ja siitä hyppäät bussiin.

148
Yleinen / Mitä mässyä mukaan?
« : 08.08.2006, 13:00:07 »
Vesi on must ja salmiakki tulee hyvänä lisänä, joskin ilman sitä voi elää. Kaukana maailmalla sitä voi kylläkin käyttää koston välikappaleena, esim. itselleni syötettiin Thaimaassa erinäisiä kertoja durian-hedelmää (haisee ja maistuu vaniljakastikkeen ja likaviemärin sekoitukselle ja jollekin muulle kammottavalle) ja vaikea on kieltäytyä jos olet jossain thai-paikassa kylässä. No, kerran sattui olemaan salmiakkia mukana ja tietty kohteliaana tarjosin talon emännälle :) Hänellä näytti olevan vaikeuksia ihan yhtä paljon kuin minulla durianin kanssa...

Jos menomatkalla on pitkiä vaihtoja lentokentällä, niin mukaan ihan perinteiset eväät: ruispaloja, väliin suolalihaa ja suolakurkkua.

149
Terveys ja turvallisuus / Korviin koskee lentokoneessa!
« : 04.08.2006, 13:38:20 »
Oma kikkani on apteekista ostettavat ihan peruskorvatulpat, ne keltaiset joiden ansiosta ei sitten kuulekaan kovin paljon. Ei maksa paljon mut ajaa asiansa. Ilahduttavaa on ollut, että lentely on totuttanut korvat, joten nykyään enää harvemmin mitään apuvälinettä tarvin, korkeintaan laskeutumisen aikana ja silloin työnnän muovinpalat korviin heti, kun alkaa tuntua.
Mut sen sanon kokemuksesta: älä lennä flunssaisena. Siinä hajoo pää :(

150
Lentomatkustus / Aeroflotilla Bangkokiin
« : 04.08.2006, 12:35:35 »
Lainaus käyttäjältä: "marlee"
Anteeksi hieman OTa, mutta eka kertaa kuulin koko Aeroflot-lentoyhtiöstä tässä ketjussa :shock: . Minkälainen yhtiö on kyseessä? Onko liput esim Bangkokiin huomattavasti halvemmat kuin monilla Eurooppalaisilla lentoyhtiöillä, eli toisin sanoen kannattaako istuminen ikävällä kentällä savupilvessä? nimim.Opiskelijabudjetilla kaukoitään


Aeroflot on vanhojen ystäviemme venäläisten "Finnair".  Joulun alla pahimpaan sesonkiaikaan mennessä sain lennot hintaan 950 erkkiä, mikä on hirmuisesti, mutta kaikkien muiden kohtuuhintaiset oli jo menneet ja tarjolla vaan 1500 e maksavia. Olen siis töissäkäyvä ja keski-ikää lähestyvä (35!) täti, joten mitään opiskelijalentoja mulla ei ole mahkuja saada. Ja nyt on meneillään hirmuinen säästökuuri...

151
Varusteet ja pakkaaminen / Vartalokukkaro
« : 04.08.2006, 09:58:05 »
Oma käytännöntuoma kokemus on kaulapussin solmiminen vyötärölle niin, että pussi roikkuu just nivustaipeessa. Ei hiosta, ei näy, ei hankaa.

152
Lentomatkustus / Aeroflotilla Bangkokiin
« : 04.08.2006, 09:38:42 »
Kiitos vastauksista. Jo lentoja varatessa olikin sellainen oletus, että kovin sydämellistä palvelua on turha odottaa. Ja joo, kenttä on Sheremetyevo. Olen menossa joulukuun lopussa ja palaan tammikuussa, joten seuraava kysymys on, että miten vetoisaa/kylmää kyseisellä lentoasemalla on? Ei millään viittis raahata palttoota mukana Thaimaahan...

153
Lentomatkustus / Aeroflotilla Bangkokiin
« : 03.08.2006, 14:08:35 »
Päivää taloon!
Olen lähdössä joulun alla Bangkokiin ja lennot on Moskovan kautta Aeroflotilla. Onko kellään kokemuksia kyseisestä firmasta tai Moskovan kentästä? Mitä kannattaa ottaa huomioon? Mukaan? Vaihtoaikaa mennessä on 8 tuntia, jolloin on aikaa tehdä kaikenlaista.
Kiitos etukäteen vastauksesta.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]