Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Zara

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]
321
Yleinen / Re: Valinnanvapauden sietämätön taakka
« : 09.07.2003, 14:22:17 »
Mä kyllä syvästi toivon, että matkustamaan ehtii vielä "aikuisenakin"... Itselläni suurimmat paineet tällä hetkellä liittyvät siihen, etten uskalla valita alaa, mitä opiskella, kun pelkään herääväni 30 vuoden päästä huomaten että olen aivan väärässä paikassa. Oikeestaan tilanne on kyllä ihan sama sullakin (ja monilla muilla nähtävästi) - liikaa vaihtoehtoja ja pelottaa että valitsee väärin. Mutta mä yritän saada itseni uskomaan, että väärän valinnan voi korjata suuntaan tai toiseen: hylätä uraputki ja lähtee kiertämään maailmaa tai yhtä hyvin asettua aloilleen ja hankkia "kunnollinen" (hah..) ammatti. Itse olen niin kunnianhimoinen, etten yksinkertaisesti uskalla häipyä edes muutamaksi kuukaudeksi, vaikka haluja olisikin... Tuntuu, että pakko olisi kauheesti koko ajan edetä jonnekin. Kuitenkin - jos/kun rohkeutta riittää, olis hyvä ehkä olla vaan jonkun aikaa, ja oppia tuntemaan itsensä!

322
Lentomatkustus / Re: Lento"reileistä"
« : 23.04.2003, 10:48:11 »
Lainaus
Jos ikää ei ole liikaa kertynyt on Lufthansan Y.E.S aika halpa vaihtoehto. www.lufthansa.fi


Kilroyssa sanoivat että noilla Y.E.S-lipuilla pitäisi aina mennä Saksan kautta. Eli esim. jos haluaa käydä useammissa maissa ja ajattelisi vaikka reittiä Hki-Berliini-Pariisi-Lontoo-Helsinki niin se pitäis tehdä Hki-Berliini-Pariisi-Berliini-Lontoo-Berliini-Helsinki. Tietääkö kukaan, että onko todella näin? Kuulostaa aika kummalta... Ja tuostahan tulisi siis jo 6 lentoa neljän sijasta.

323
Terveys ja turvallisuus / Re: Sairastelua ulkomailla
« : 04.05.2003, 13:05:28 »
Olen kyllä noista vakuutuksista aivan samaa mieltä - kannattaa varautua jos ei pahimpaan niin ainakin siihen pienempään vaivaan eli sairauksiin. Itse sairastelin viime kesän 4 viikon matkalla yhteensä reilu pari viikkoa. Ensin kovassa kuumeessa, hammaskin tulehtui (onneksi Espanjasta sai antibiootteja senkun apteekkiin marssi) ja sitten vähän myöhemmin uudestaan taas kovassa kuumessa ja jossain ruokamyrkytyksen tapaisessa (ja ei, en juonu vesijohtovettä enkä ostanut ruokaa epäilyttävästä katukioskista - vaan McDonald'sin kalahampurilaisen). Vaikka reissun aikana ei menny yhtään rahaa lääkäriin (olin jossain ihme ilmaissairaalassa) niin vakuutusyhtiö korvasi kaikki Suomessa menneet yksityislääkärikulut kun olin vielä kotonakin aika sairaana. Ja sainpa muuten vielä muutaman euron jotain korkojakin vielä päälle  :)

324
Yleinen / Re: ISIC vs IYTC
« : 23.04.2003, 10:25:43 »
Ihan sellaista sanoisin että meidät "naurettiin ulos" Kilroysta viime kesänä kun mentiin kysymään ISIC:iä Espanjan reissulle. Muita opiskelijakortteja ei ollu eikä sitten irronnut alennuksiakaan vaikka kuinka yritimme selittää että ollaan kyllä opiskelijoita mutta just nyt ei sattunu kortit mukaan.. Toisaalta eräs puolituttu väittää matkustaneensa ammattikorkeakoulun opiskelijakortilla ilmaiseksi jonkin maan paikallisbusseissa... Että enpä tiedä. Itse luulen kuitenkin ostavani tuon ISIC:n, vahingosta viisastuneena. Euroja olis säästynyt kun olis kortti ollut.

Sivuja: 1 ... 15 16 [17]