Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Thym

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Muutin vuosi sitten ihan uuteen opiskelijakämppään, ja uuden uutukaisessa talossa ravasi jos jonkinlaista miekkosta tarkistamassa ties mitä. Heräsin eräänä aamuna, kun joku mies seisoi tikkailla sänkyni yläpuolella säätämässä katossa olevaa palohälytintä (siis kiinteät, paikalla talon puolesta).

Olisivat voineet etukäteen varoittaa, jos ennen seitsemää kopistelevat sisään, ei kaikki herää ovikelloon. Mulla ainakin on kohtuu hyvät unenlahjat, herätyskello mut silloinkin herätti, vähän kyllä pelästyin, kun avasin silmät.

102
Käyn syksyn ahkerasti koulua, kevään paahdan pääsykokeisiin... Hetki kesäkuun alussa, kun pääsykoeruljanssi on hoidettu korjaan luuni ja suuntaan Skotlantiin retkeilemään ja lomailemaan. Heinäkuun alussa tulen viikoksi Suomeen vaeltamaan Lappiin pitkäaikaisen ystävän kanssa ja sitten nokka kohti Itä-Eurooppaa. Sieltä olisi tarkoitus palailla elokuun puolen välin tienoilla, ehkä vähän ennen.

Olen toivottavasti (jos pääsen lääkikseen) muuttamassa Espoosta Tampereelle tai Ouluun, joten ajattelin sanoa nykyisen kämpän vuokrasopimuksen irti toukokuun loppuun, niin säästyy kesän vuokrarahatkin sitten reissailuun. Toivottavasti onnistun järjestämään itselleni maailmalta käsin kämpän jostakin päin Suomea ennen koulun alkua. Ja toivottavasti pääsen tänä vuonna sisään, viime keväänä napsahti eka varasija Helsinkiin.

Kesää odottellessa...

103
Matkapäiväkirjat / Kävellen Santiago de Compostelaan
« : 09.10.2006, 22:24:37 »
Joo, mikäs siinä olisi kävellessä, tulisi antoisa matka Euroopan halki. Kun vain olisi aikaa. Luulen, että ekalla kerralla tulee kyllä pinnattua ja aloitettua taaperrus vasta Espanjan tai Ranskan tai Andorran kamaralta, mutta jostain täytyy lähteä. Ehkä vielä joskus lampsin halki koko mantereen, kuka tietää...

104
Olen iloinen, koska välit erään vanhan ystävän kanssa alkavat vihdoin olla kunnossa, pääsin kaikille haluamilleni kielikeskuksen kursseille ja olen jollakin tavalla jopa saanut opiskeltua.

Ehkäpä ensi keväänä pääsen lääkikseen, edessä olisi sitten syksyllä muutto Ouluun ja uudet opinnot sillä alalla, josta olen haaveillut lapsesta asti ja sitä ennen kesä ja reissut. Ehkä kaikki menee hyvin ja nämä haaveet toteutuvat.

105
1. 20 vuotta
2. Tyttö.
3. Opiskelen tällä hetkellä kemian tekniikkaa, mutta pyrin taas keväällä lääkikseen.
4. Espoossa tällä hetkellä.
5. Tuosta naapurista, Helsingistä.
6. Agnostikko kai minä lähinnä olen, ei minulle oikeastaan merkitse uskonnot tai ateismi mitään.
7. Melkein raitis ja täysin savuton.
8. Villinä ja vapaana tallaan tätä palloa, mikäs tämän mukavampaa. Toivottavasti aikaa ja kilometrejä on vielä jäljellä.

106
Matkapäiväkirjat / Kävellen Santiago de Compostelaan
« : 08.10.2006, 22:15:33 »
Hei.

Suunnittelen itsekin lähteväni Santiago DC:lle muutaman vuoden päästä, joten arvostin todella päiväkirjaanne. Sitä oli hauska lukea, kiitos viitseliäisyydestänne kirjoittaa ja hyvää jatkoa.

Kuulin koulussa Espanjalaiselta vaihtarilta, että reitti pitäisi aloittaa toukokuussa, jos aikoo kävellä aivan kaiken (sen koko 800 km), ja keväällä ajattelin suunnata, mutta vasta muutaman vuoden päästä siis.

Kiitos vielä hyvistä vinkeistä.

107
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Tympiikö?
« : 07.10.2006, 14:44:56 »
Tympii tympii. Samaa opiskelustressiä kuin edellisillä, tekisi mieli reissuun, mutta ensi kesään on liikaa aikaa... Pennin venetystä edessä vielä vaikka kuinka kauan.

108
Varusteet ja pakkaaminen / parhaat matkalaukut?
« : 05.10.2006, 18:58:26 »
Itse en oikein ole matkalaukkukansaa, rinkan kanssa olen huidellut pitkin maita ja mantuja. Ihan perus Haltin rinkka on toiminut hyvin, tosin siihen ei voi kauheasti kovin särkyviä kamoja laittaa.

109
Yleinen / Mitkä paikat olleet positiivisia yllätyksiä?
« : 05.10.2006, 18:25:00 »
Ulm. Saksa ei oikein ollut mun juttu, mutta kaveri halusi ehdottomasti päästä sinne saksan taitojaan verestämään. Ihan kivaa siellä oli, mutta Itä-Eurooppa upposi muhun paremmin. Valkkasin Ulmin kartalta ihan nimen perusteella. Ihana pikkukaupunki, jossa on mahtava goottilaistyylinen katedraali, jossa on maailman korkein kirkontorni. Paljon kiemuraisia pikku kujia. Tonava oli siellä pieni ja kirkasvetinen joki, joka virtasi talojen välissä, ihan sienien vierestä. Ihan kuin sadussa olisi kulkenut. Jälkeen päin selvisi, että Ulm on Einsteinen syntymäkaupunki, joten tulipahan jotain sivistyttyäkin kaiken haaveilun ja jäätelön ohella.

110
Junamatkustus / Matkan koko budjetti?
« : 05.10.2006, 17:22:56 »
Olin kesällä reilut kolme viikkoa reilillä. Rahaa paloi noin 1400 euroa, siis tuossa on mukana kaikki lennot, reilikortti, muut liput, majoitukset, nähtävyydet, jätskit jne. Olin budjetoinut reissuun 2000 euroa, enkä tietoisesti säästänyt missään, mutta en vain saanut kulumaan enempää.

Nukuin dormeissa ja kahden hengen hostellihuoneissa. Syötiin toisinaan ulkona, joskus ihan hienosti, joskus jotain halpaa, ja lisäksi pärjäiltiin kauppaeväillä.

Reissussa olin kaksi ja puoli viikkoa Saksan, Sveitsin ja Itävallan alueella ja viikon yhteensä Bratislavassa ja Budapestissä.

111
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 05.10.2006, 16:55:15 »
München oli viime kesän noin kuukauden reissun pettymys. Ankeaa, vaikka tiesin kyllä, että kaupunki on pommitettu lyttyyn Toisessa maailmansodassa. Leopoldstrasse oli ahdistava, suorastaan näin ne natsiliput, hurraavan kansan ja Hitlerin ajamassa sitä pitkin. Hrr... Mulla tosin on aika vilkas mielikuvitus on muutenkin olen historiaan hurahtanut.

Museot olivat toki hienoja, Tekniikan museoon saattoi uppoutua tunneiksi. Ja ah, mikä ilmailuosasto.

Budapestissa viihdyin, tosin olin siellä vain yhden viikonlopun. Hostelli oli pieni kodikas paikka, kuin kotiin tulisi, se varmasti vaikutti asiaan.

112
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mitä mukissa?
« : 04.10.2006, 21:13:43 »
Iltateetä ihan vain. Tosin kunnon lehdistä eikä mitää pussikamaa.

113
Lentomatkustus / Seuraavat Stockan hullut päivät?
« : 04.10.2006, 16:32:07 »
Anteeksi aloittelijamaisuuteni, mutta onko nuo siis meno-paluu vai yksisuuntaisia lentoja?

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]