Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mossad

Sivuja: [1] 2
1
Eurooppa / Vs: Ukraina
« : 24.09.2014, 11:52:57 »
Osaako kukaan sanoa mikä on tilanne kiovassa tällä hetkellä? Olisi suunittella lähteä pidennetyksi viikonlopuksi kiovaan. Ainaskin yhdysvaltojen suurlähetystö varoitellut matkustamista sinne, mutta olisi kiva kuulla äskettäin paikalla olleen näkemyksiä

2
Lähi-itä / Vs: Iran ja reppureissaaja
« : 31.05.2013, 21:48:20 »
Pitääkö lennot olla ostettu ennen viisumianomusta? vai saako viisumin miten varmasti Helsingistä? Mietin vain että lennot sen verta kalliita, että olisi hyvä saada jonkinlainen varmuus. Suomen Ulkoministeriön sivuilla sanotaan Iranin kiristeneen viisumipolitiikkaansa presidentinvaalien ajaksi. Oma matkani olisi kyllä niiden jälkeen.

3
Eurooppa / Vs: Kokemuksia Istanbulista?
« : 17.05.2013, 12:45:49 »
Kannattaako Istanbulissa liikkua miten taksilla? onko halpaa? entä pitääkö hinta aina sopia etukäteen vai mittarillako mennään?

4
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 29.04.2013, 01:17:35 »
Ilmaisin itseäni vähän huonosti. Lähinnä halusin tietää sitä, että jos myöhästyy passijonon takia jatkolennolta, niin pitääkö minun itse ostaa uusi lentolippu vai siirtääkö lentoyhtiö minut vain toiselle lennolle veloituksette.

5
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 29.04.2013, 00:14:56 »
Mielenkiintoista että kaksi erillaista tulkintaa korvauksesta. Olen aina itse ymmärtänyt että lentoyhtiö lennettä toisella yhteydellä sinut perille jos vika on lentoyhtiön, mutta pitkät passijonot eivät varsinaisesti ole heidän syynsä. Joutuuko tuosta yleensä tappelemaan?

6
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 28.04.2013, 18:34:48 »
Riittääkö 2 tuntia 10 minuuttia new yorkissa? Finnairin lento ja siitä tarkoitus jatkaa AA:lla san fransiscoon. Lennot saapuvat ja lähteävät samasta terminaalista, mutta check in pitää käsittääkseni tehdä uudestaan, vaikka lennot ovat samalla lipulla. Kuka korvaa jos myöhästyn esim pitkien passitarkastusten takia?

7
Eurooppa / Vs: Ukraina
« : 04.12.2012, 00:11:35 »
Osaisiko joku suositella Kiovasta jotain hyvää hostellia/hotellia hyvältä paikalta? Hostelworldistä moni hostelli tuntuu saavan ihmeen hyviä arvosteluja. Moni vieras antanut 100% arvosteluja, joka herättää vähän kysymyksiä.

The Hub-hostelli. Uusi, siisti ja erittäin hyvällä sijainnilla parin korttelin päässä pääkadusta.
En kyllä suosittele edes pahimmalle vihamiehelleni tätä hostellia. Minulla oli varaus kyseiseen hostelliin viime viikolla. Sain tiedon siitä että hostelli on muuttanut muutamaa tuntia ennen kuin koneeni laskeutui kiovaan. Kun menin paikalle niin näkymä oli järkytys. Perilla odotti rakennustyömaa. Hostellin manageri yritti vakuuttaa että kaikki saadaan tänään vielä valmiiksi. Hetken odottelin siitä ja lopulta hänkin myönsi että tänään ei onnistu. Soitti taksin ja varasi minulle huoneen Dream House Hostelellista, joka olikin kyllä erittäin hyvä hostelli. Hub hostellin uusi sijainti on todella huono. Dream house hostellia voin suositella lämpimästi.

Muuten Kiova hieno kaupunki. Suomalaiselle hyvinkin edullinen, ja nähtävää ja tekemistä riittää. Ukrainaan meinaan palata vielä parempana ajankohtana ja paremmalla ajalla.

8
Eurooppa / Vs: Ukraina
« : 05.11.2012, 23:42:11 »
Osaisiko joku suositella Kiovasta jotain hyvää hostellia/hotellia hyvältä paikalta? Hostelworldistä moni hostelli tuntuu saavan ihmeen hyviä arvosteluja. Moni vieras antanut 100% arvosteluja, joka herättää vähän kysymyksiä.

9
Miten on, kannattaako hostellit varata etukäteen jos matkustaa bussipassilla ympäri seelantia? ymmärtääkseni kuski on avulias hostellien järjestämisessä? mikä on yleisesti ottaen hostellien saatavuus marraskuun aikoihin? ja paljonko ne yleensä maksaa?

10
Miten tuo bussi toimii? pitääkö siinä koko ajan matkustaa saman ryhmän kanssa? mitä jos haluaa jäädä johonkin pidemmäksi aikaa?

11
Australia ja Oseania / Vs: Uusi-seelanti?
« : 05.07.2010, 22:47:58 »
Olisin vaelluskenkien viemisestä uuteen-seelantiin kysellyt. Olet saanut sellaista vihiä, että vaelluskenkiä ei saisi viedä uuteen-seelantiin? ainaskin meinaavat tehdä jonkinlaisen desifioinnin. Tietääkö kukaan mikä on politiikka kenkien suhteen nykyään.

12
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Highway motellit
« : 22.04.2009, 23:29:49 »
Itseänikin kiinnostaisi tietää, että puhuttiinko tässä per huone ja vai per naama hinnoista? melko kovilta nimittäin 50$ per naama kuullostaa kyllä.

13
Eurooppa / Vs: Amsterdamiin!
« : 28.02.2009, 00:14:22 »
Täytyy kyllä sanoa, että olen aivan ensikertalainen olen siellä päin. Ajattelin, että suunnilleen tunnin verran voisin sen rautatieaseman lähimaastoa kierrellä. Ehkä käydä bissellä tai vetämässä mieltä laajentavaa savuketta/kakkua jossain siinä lähellä. Mihinkään kauas en viitsi lähteä, koska kaupunkia en tunne lainkaan.

14
Eurooppa / Vs: Amsterdamiin!
« : 27.02.2009, 23:29:02 »
Olen ensi kesänä menossa jenkkeihin ja on koneen vaihto on damissa. Aikaa on 5 tuntia ja 10 minuuttia. Kerkeääkö tuossa ajassa lähteä keskustassa käymään? siitähän menee käsittääkseni metro keskustaan 15 minuutissa. Itse ainaskin haluaisin käydä vähän katselemassa kaupunkia, vaikka aikaa ei paljoa olekkaan. Onko se punaisten lyhtyjen alue kaukana tuosta rautatieasemasta, minne tuo metro käsittääkseni menee. Kuinka usein näitä junia menee?

15
Ostin tuossa jokin aikaa sitten netistä lentoliput jenkkeihin arealta. Nyt vasta aloin miettimään sitä, että olisiko nimi sarakkeeseen pitänyt lisätä kaikki etunimet? Siitä kun kysyttiin "Etunimi (kuten passissa):" ei ollut monikossa. Voiko tuosta nyt tulla jotain ongelmia, että kaikkia etunimiä en laittanut?

16
Lentomatkustus / Lentolippu ja nimet
« : 14.12.2008, 01:05:13 »
Ostin tuossa jokin aikaa sitten netistä lentoliput jenkkeihin arealta. Nyt vasta aloin miettimään sitä, että olisiko nimi sarakkeeseen pitänyt lisätä kaikki etunimet? Siitä kun kysyttiin "Etunimi (kuten passissa):" ei ollut monikossa. Voiko tuosta nyt tulla jotain ongelmia, että kaikkia etunimiä en laittanut?

17
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 03.12.2008, 23:02:30 »
Riittääkö Amsterdammin kentällä 2.30 tuntia vaihtoajaksi? olisimme menossa Los Angelesiin. Ne on vissiin samalla lipulla.

18
Kiina / Peking
« : 07.10.2008, 00:23:13 »
Ajattelin lähteä viettämään joulua ja uuttavuotta Pekingiin. Matkan pituus olisi noin kaksi viikkoa. Onko se liian pitkä aika vietetäväksi pelkästään Pekingissä? Eikös Pekingissä talvet ole aika kylmiä?  En tiedä kerkeisikö tuossa ajassa käymään jossain muuallakin. Mihinkään hirveän pitkälle ei viitsisi kuitenkaan mennä, koska en ole matkustellut paljoakaan. Ilmeisesti turistikausi on ohi tuohon aikaan, joten kohtuu helposti majoitus pitäisi saada. Olisi kiva jos porukka kertoisi jotain vinkkejä reissua varten.

Tämä avaus siirretty tänne ketjun jatkeeksi. Keskustelua voi jatkaa täällä. Heloriina/mode

19
Terveys ja turvallisuus / Hepatiitit A ja B
« : 14.05.2007, 10:12:44 »
Osaako kukaan sanoa, että saisiko pelkkää b-hepatiitti rokotusta? itse olen törmännyt vain tuohon a ja b-hapatiittien yhdistelmään. Lähdin viime syksynä matkalle ja matkaan oli vain 2 viikkoa, joten lääkäri antoi vain a-hepatiitti rokotuksen. Nyt kävin olen käynyt tehdosteen ottamassa. Nyt on vain tullut mieleen, että kun b-hepatiitti on paljon a-hapatiittia vaarallisempi tauti, niin pitäisi siihenkin rokotus saada. Eli voisinkohan ottaa tuon TWINRIX rokotteen, joka sisältää myös a-hepatiitin.

20
Lentomatkustus / Lomalennolla goaan
« : 28.03.2007, 10:05:51 »
Käsittääkseni Finnairilla ei ole edes myynnissä lomalentoja goan. Kaikki menee matkanjärjestejien kautta. Sinnekkin varmaan lennetään tämän kevään viimeisiä lentoja.

Sivuja: [1] 2