Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mossad

Sivuja: 1 [2]
21
Intia / Goa, calangute beach?
« : 09.12.2006, 17:35:07 »
Hintataso on Calangutessa aika paljonkin korkeampi kuin Panjimissa. Varsinkin ravintoloissa sen huomaa. Calangutessa syö turistiravintolassa jossa on muovituolit 150-250 rubialla. Annokset ovat sielä suomalaisittain aika pieniä. Panjimissa söimme varmaan kaupungin hienoimmassa ravintolassa 300 rubialla. Annokset olivat hyvän kokoisia ja sellaista palvelua en ole ikinä suomessa kokenut. Kannattaa myös käydä club cubanassa. Sisäänpääsymaksu on 900 rubiaa, mutta siihen sisältyy kaikki juomat. Naisilla on ilmainen sisäänpääsy tiettyinä viikonpäivinä.

22
Aasia / Goalta Taj Mahaliin
« : 15.10.2006, 22:31:08 »
Osaako kukaan sanoa, että kuinka paljon kyseinen reissu maksaisi. Olen vain kahden viikon matkalla, joten kulkuneuvoista vain lentokone tulisi kyseeseen. Matkaan sisältyisi 1-2 yötä jossain halvassa mestassa. Yritin netistä katella lentojen hintoja, mutta mikään lentoyhtiö ei tuntunut lentävän Agraan. Voipi olla, että tämä reissu jää tekemättä, mutta olisin kiitollinen jos joku osaisi antaa jotain hinta arvioita tai muita neuvoja

Sivuja: 1 [2]