Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - helri

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Hyviä matkakertomuskirjoja?
« : 01.02.2009, 20:09:24 »
Mitä matkakertomuskirjoja suosittelette?

Madventures-opas on luettu (vaikkei varsinaisesti mikään matkakertomus olekaan) ja pitkästytty Kyllikki Villan parissa (voi sitä ahdistuksen määrää, minkä matkustaminen aiheuttaa). Nyt haussa olisi huikeita kertomuksia matkoista, ja teokset saavat olla vanhempiakin. Onko näitä oikeasti vain tosi vähän, vai enkö vain ole onnistunut löytämään?

2
Intia / Valmiita retkiä Intiassa?
« : 25.10.2006, 11:42:06 »
Aloitan nyt uuden aiheen, kun tämä ei oikein mene loogisesti viisumin, eikä valimatkojen alle.

Minkälaisia suhteellisen edullisia matkatoimistoja Intiasta löytyy? Thaimaassa niitä oli moneen lähtöön ja osallistuimme muutamalle mieleen jääneelle päiväretkelle (esimerkiksi olimme merellä kalastamassa omalla kalastaja-aluksella jne). Retket olivat halpoja, noin 20-30 euroa päivä sisältäen ruoat. Pienet matkatoimistot vaikuttivat ja olivatkin kokemukseni mukaan luotettavia ja hoitivat hommaksa ok.

Tarkoitus on reissata Intiassa oman pään mukaan, mutta jonkun pätkän voisi tehdä ryhmänkin mukana. Vaikka kansallispuistoreissun tms. Tälläkin sivustolla mainostetaan retkiä, mutta ne näyttävät olevan aika kalliita. Meille kävisi vähän sellainen underground-touhukin, ei tarvitse olla luksusta.

Vinkkejä ja ideoita? Olis kiva.

Sivuja: [1]