Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - helri

Sivuja: 1 [2] 3
21
Aasia / Balille helmikuussa
« : 07.03.2008, 20:24:07 »
illusia, haluatko vinkata firman nimeä?

Ollaan tässä katsottu lentoja kesäkuulle Bangkokin kautta ja se näyttäisi tulevan kalliimmaksi, kuin tuo mainitsemasi hinta.

22
Mulle ei ole palautettu rahoja edelleenkään, vaikka lupasivat hyvittää visalle kahdeksan päivän kuluessa. Nyt on kulunut kolme viikkoa reissusta paluusta ja viisi viikkoa siitä, kun kuulin lentojen peruuntuneen.

Luottokunnasta pyysivät tekemään reklamaation Clickairista. Rahojen saaminen takaisin ei kuulemma ole kovin helppoa, sillä lennot on maksettu jo syyskuussa.

23
En minäkään saanut vastausta lähettämääni sähköpostiin.

Tänään sitten otin puhelimen käteen ja soitin Clickairille. Tyyppi puhui enkkua melkoisella aksentilla ja taustalla oli lentokentän meteli. En edes saanut kunnolla selvää vaihtoehdoista, mitä tarjosivat. Minähän ehdin jo varata uuden paluulennon, kun en uskaltanut jäädä odottelemaan Clickin seuraavaa siirtoa.

Kysyin rahojen palauttamisesta, mutta vastannut henkilö vain halusi numeroni ja aikoi soittaa minulle takaisin. No toivottavasti soittaa ja asia tulee vihdoinkin hoidettua. Uutta Clickin lentoa sitten joskus keväällä kun ehkä lentävät taas, en ainakaan hyvitykseksi halua!

24
Ei mullakaan toiminut se numero, mikä oli Clickairilta tulleessa mailissa. Löysin niiden nettisivuilta toisen numeron, mutta en kuitenkaan päässyt läpi parinkymmenenkään minuutin odotuksen jälkeen.

Varasin tosiaan uuden paluulennon, mutta haluaisin rahat takaisin tuosta Clickairin paluusta. Mailiini eivät ainakaan ole vastanneet, joten eipä kai auta kuin yrittää vielä soittaa sinne.

V*tuttaa kyllä, rahaa meni yli satanen enemmän kuin olin ajatellut ja viikon reissu lyheni päivällä. Plus vielä tuo paskasti toimiva ns. asiakaspalvelu.

25
Täällä kanssa ihmetellään Clickairin toimintaa. Olen lähdössä Barcaan 27.1. ja takaisin 3.2. eli paluulentoa ei nyt sitten ole olemassa. Sain samanlaisen sähköpostin kuin tuossa ylempänä oli.

Yritin soittaa asiakaspalveluun eilen parikymmentä minuuttia, mutta taisi olla melkoinen ruuhka kun eivät vastanneet. Lähetin sähköpostia, mutta vastausta ei ole tullut siihenkään. Varasin jo uuden paluulennon Blue1:lta ja toivoisinkin, että saisin rahat takaisin tuosta Clickairin paluulennosta. Ja tuossa ylempänä olevan viestin mukaan se voisi olla mahdollistakin, vaikka itse vähän epäilinkin.

Jos joku tietää enemmän korvauskäytännöistä tai on niistä Clickairin kanssa nyt jutellut, olisi tosi kiva kuulla!

26
Aasia / Kaupunkilomalle Aasiaan kesäkuussa
« : 25.10.2007, 19:38:27 »
Tällainen keskustelu olikin jo olemassa, elvytetäänpä siis tätä!

Haluaisin kokemuksia Etelä-Intiassa matkustamisesta kesäkuussa. Kiinnostaisi lentää Mumbaihin ja kierrellä sitten etelässä kuukauden verran. Onko sää niin kauhea, että moinen suunnitelma kannattaa unohtaa? Mitä sade ja kuumuus käytännössä tarkoittaa, millaisia lukemia ja sataako siellä koko ajan? Viime kesänä taisi olla melkoisia tulviakin.

Olisiko Thaimaa parempi vaihtoehto? Vai onko kuumuus ja sade aivan samanlaisia sielläkin?

Olisin kiitollinen kesäreissukokemuksista, itse on tullut tähän saakka reissattua Aasian maissa vain talvella.

27
Intia / INTIASSA KÄYNEET
« : 10.09.2007, 23:05:46 »
En osaa vastata kysymykseesi, mutta Intiassa käydessä tuli testattua Spice Jetiä. Se oli ainakin luotettava ja kaikin puolin toimiva. Vähän toki myöhässä, mutta se on varmaan maan tapa :)

Indigosta olen kuullut kanssa, että olisi ok. Ei ole vaan tullut testattua itse.

28
Intia / Goa, calangute beach?
« : 12.12.2006, 11:59:23 »
Kotiuduin viikko sitten Intiasta ja Goalla tuli vietettyä aikaa juuri Calangutessa, Anjunassa ja Palolemissä. Kaksi jälkimmäistä olivat hauskoja rantoja, Calangute taas kopio Espanjan pahimmista turistirannoista.

Rannalla ei saanut olla hetkeäkään rauhassa, kun kaiken maailman kaupustelijat olivat kimpussa. Muutamasta ravintolasta löytyi ruokalistat suomeksi ja kaikki kaupustelijat osasivat suomea. Finnmatkojen toimistokin löytyi! Eli jos Mallorcameno kiinnostaa, niin eihän siinä sitten mitään muuta kuin Calanguteen...

Taksilla matkustaminen on tosiaan edullista. Maksettiin Anjunasta Palolemiin (vajaa kolme tuntia muistaakseni) 800 rupiaa eli alle 20 euroa. Kuskin ajotapa olikin sitten erittäin mieleenpainuva, eli jännitystä sai ihan koko rahalla ja ylikin :D

29
Varusteet ja pakkaaminen / Hyttysmyrkky Intiassa
« : 12.12.2006, 11:52:45 »
Kotiuduin viime viikolla Delhistä ja ei siellä mitään hyttysiä ollut! Ilma on tosiaan sen verran viileä muutenkin, että pitkähihaista ja -lahkeista tarvitsee jo senkin vuoksi. Tai sitten sää vaan tuntui viileältä Goan lämmön jälkeen...

Goalla hyttysiä kyllä oli iltaisin. Samanlaisia otuksia kuin täällä Suomessakin. Mulla oli mukana Off-pullo, mutta ei siitä kovin suurta hyötyä ollut. Enpä jaksanut stressata kuitenkaan ötököistä, kaikkia muutakin ihmeteltävää oli ihan tarpeeksi :)

30
Matkaseuraa / Goa - marraskuu
« : 01.11.2006, 13:28:51 »
Meillä on lennot Delhiin 20.11. Aikaa reissaamiseen tosin vaivaiset kaksi viikkoa... Päädytään ehkä Goalle, jos saadaan edulliset lennot sinne. Toinen vaihtoehto on Chennai. Eli vähän vielä suunnitelmat auki :)

31
Intia / Kohde- ja aktiviteettivinkkejä Intian reisulle
« : 28.10.2006, 13:07:44 »
Iso kiitos taas neuvoista!

Nuo mattojen hinnat on melkoisia, ainakin kun tällaisessa koirataloudessa saattaa sattua kaikenlaisia vahinkoja...

Taitaa kannattaa lähteä reissuun mahdollisimman kevyellä rinkalla ja ostaa viimeisinä päivinä Delhistä toinen laukku kaikille ostoksille. Jos 19 kg on ruumaan menevän matkatavaran raja, niin siihen menee helposti kaksi laukkua. Ovatkohan ne Finskillä miten tarkkoja muutaman kilon ylityksestä?

32
Intia / Kohde- ja aktiviteettivinkkejä Intian reisulle
« : 27.10.2006, 10:54:28 »
Niin, mitä sieltä sitten kannattaa ostaa? Tekstiilejä varmaan ainakin. Millainen on hintataso? Jos jossain Indiskassa/Mokossa maksaa Intiasta tuotu päiväpeitto 300 euroa, niin mitä se maksaa Intiassa?

Jonkunlaista hintatasoa olisi kiva tietää juuri noiden pashminojen ja muiden kanssa :) Se että on halpaa, ei oikein kerro kovin paljon.

33
Intia / Kohde- ja aktiviteettivinkkejä Intian reisulle
« : 27.10.2006, 09:54:03 »
(Netti stn pätkäisi just kun olin lähettämässä vastausta... Sinne meni bittiavaruuteen)

Kyselin samaa täällä jokin aika sitten. Sain vastaukseksi, että Intian mantereella ei varsinaista kunnon snorklauspaikkaa ole. Andamaaneilta ja Nikobaareilta kai sitten löytyy. Sinne pääsee laivalla, ainakin opaskirjani (LP) mukaan.

Me olemme reissussa juuri ennen teitä, paluulento 5.12. Koska meillä on aikaa vain surkeat kaksi viikkoa ja lennot Delhiin, ajattelimme ottaa maan sisäiset lennot jonnekin etelään. Kerala oli ykkösvaihtoehto, mutta sinne ei näytä saavan suoria lentoja. Lento vaihdolla onkin sitten tuplasti kalliimpi suoraan verrattuna.

Toinen vaihtoehto meillä on Chennai. Sinne näyttää saavan halvimmillaan meno-paluulennon vähän yli 100 eurolla. Chennain lähellä oleva Pondicherry vaikuttaa sekin oikein mielenkiintoiselta paikalta.

Goa taitaa todellakin olla ihan turistihelvetti. Me hylkäsimme ajatuksen mennä sinne.

34
Intia / Intian viisumi
« : 25.10.2006, 15:32:00 »
No niin, viisumi tuli tänään!

Tasan kaksi viikkoa siihen meni postipäivät sisältäen.

35
Intia / Valmiita retkiä Intiassa?
« : 25.10.2006, 11:42:06 »
Aloitan nyt uuden aiheen, kun tämä ei oikein mene loogisesti viisumin, eikä valimatkojen alle.

Minkälaisia suhteellisen edullisia matkatoimistoja Intiasta löytyy? Thaimaassa niitä oli moneen lähtöön ja osallistuimme muutamalle mieleen jääneelle päiväretkelle (esimerkiksi olimme merellä kalastamassa omalla kalastaja-aluksella jne). Retket olivat halpoja, noin 20-30 euroa päivä sisältäen ruoat. Pienet matkatoimistot vaikuttivat ja olivatkin kokemukseni mukaan luotettavia ja hoitivat hommaksa ok.

Tarkoitus on reissata Intiassa oman pään mukaan, mutta jonkun pätkän voisi tehdä ryhmänkin mukana. Vaikka kansallispuistoreissun tms. Tälläkin sivustolla mainostetaan retkiä, mutta ne näyttävät olevan aika kalliita. Meille kävisi vähän sellainen underground-touhukin, ei tarvitse olla luksusta.

Vinkkejä ja ideoita? Olis kiva.

36
Intia / Intian viisumi
« : 24.10.2006, 11:26:07 »
Ja kysytään tässä samassa nyt sitten rahoista.

Miten olisi viisainta toimia kahden viikon reissulla? Nostaa rahaa viikoksi ja vaihtaa ne kentällä (huono kurssi, mutta pakkohan sitä on saada heti vaihdettua) ja sitten nostaa toisen viikon rahat automaatista? Ei liene järkevää pitää taskussa kahden viikon rahoja? Matkashekkejä voi olla kuulemma vaikea saada vaihdettua ja onko niiden hankkiminen muutenkaan perusteltua?

37
Intia / Välimatkat Intiassa
« : 24.10.2006, 10:54:24 »
Kiitti! Täytyykin tsekkailla noita lentohintoja.

Jos sitä vaikka lentäisi toiseen suuntaa ja matkustaisi toisen siivun junalla.

Muita suosituksia määränpääksi kuin Kerala? Vai onko se ihan ehdoton? :)

38
Intia / Intian viisumi
« : 24.10.2006, 10:46:57 »
Minun järjenjuoksuni mukaan Kimli passiasiasi olisi ok. Ja joku tuolla kysyi, että voiko sinä aikana matkustaa kun passi on jumissa Intian suurlähetystössä, niin eipä varmasti voi.

Oma viisumihakemus ja passi on olleet siellä vajaan kaksi viikkoa. Kuva oli silmälasit päässä ja vähän hymyilevä. Pelottaa, ettei se ollut tarpeeksi virallinen, mutten ehtinyt käydä uuttakaan otattamassa. Pitänee soittaa perään.

39
Baltian maat / Riika vs Vilna
« : 20.10.2006, 22:03:27 »
Minä valitsen mieluummin Vilnan.

Ei niin paljon turisteja ja jotenkin aidompi meininki, kuten tuossa edellinen jo mainitsikin. Lisäksi Vilnasta löytyy jotenkin paljon enemmän kaikkea pientä hauskaa, kuten Uzupiksen vapaakaupunki. Myös karmica kgb-museo jättää jäljen... Pidin myös baareista ja ruokapaikoista enemmän Vilnassa.

Iso plussa sekin, ettei Vilnassa ole koskaan huijattu. Riiassa sitä taas yritti melkein jokainen taksikuski ja ravintolatkin. Vilnassa en ole moiseen törmännyt.

40
Intia / Välimatkat Intiassa
« : 20.10.2006, 21:53:19 »
Kiitos vastauksista! :)

Kerala voisi ollakin jees. Samoin tuo Chennai kiinnostaa kovasti. Haluaisimme juuri sellaisille rauhallisille rannoille, Delhissä varmaan riittää vilinää ihan tarpeeksi. Snorklaaminen olisi kanssa mahtavaa, onkohan siihen mahdollisuuksia Etelä-Intiassa?

50 euron kieppeillä pyörivät lentohinnat ovat minulle ihan uutta infoa! Ollaan koko ajan ajateltu, että maan sisäiset lennot on liian kalliita ja että mennään siksi kaikki matkat junalla. Toisaalta junailu kiinnostaa, mutta matka etelään asti vähän arveluttaa. Ovatko junat muuten miten turvallisia kahdelle naiselle (kuulostaakohan kysymys hysteeriseltä...)? Miltä lentoyhtiöiltä noita edullisia lentoja löytyy?

Sivuja: 1 [2] 3