Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - yojik

Sivuja: [1]
1
Noniin, viimevuoden reissusta on saatu yks osa kansien väliin, eli valokuvia kirjamuodossa allekirjoittaneen kamerasta. Kirjoja voi tilata suoraan kotiin kova- tai pehmeäkantisena, 80 sivua ja laadukas painojälki. Linkistä pääsee kurkistamaan ennakkopätkän:

http://www.blurb.com/bookstore/detail/192089

Juha


2
Mä olen menossa juuri tuolla air berlin / LTU combolla joulukuun alusta eli voin heittää infoa sitten miten homma toimii. Olettaen tietenkin että vievät perille asti ;)

3
Matkaseuraa / Bangkok 10.12.06, onko ketään muita?
« : 23.11.2006, 12:04:22 »
Jepajee, meitsi on mestoilla bangkokissa myös joulukuun kuudennesta lähtien. Eli suomipossea löytyy...itellä on suunnitelmat vielä auki aika pitkälle, tosin ei ole kiirekään kun tulee vasta kesäksi takaisin. Jos tulee siis.

Juha

4
Terveys ja turvallisuus / Rokotuksista
« : 01.11.2006, 14:42:45 »
tuli vaan mieleen näitä rokotusjuttuja lukiessa että onko kellään kokemuksia tai ajatuksia mitenkä rokottaminen onnistuu paikan päällä? tosin se nyt ei välttämättä ihan ole se rokotuksen idea, mutta voisin kuvitella että piikit sais varmasti hieman edukkaammin vaikka jossain aasiassa. Harvemmin sitä kai kuitenkaan malaria pukkaa päälle ekana reissupäivänä...

Sivuja: [1]