Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - snufkin

Sivuja: 1 2 [3] 4
41
Yleinen / Mieluisin matkaseuralainen
« : 14.03.2006, 11:04:08 »
Mielelläni matkustaisin poikaystävän kanssa, mutta hän on sitä tyyppiä, että hostellin dormeihin ei mennä ja kaupunkilomillakin vain kyllästyy.  :roll:  Eli pitäis melkeen lähtee johonkin ranta-/aktiivilomalle, jossa majouduttaisiin kunnon hotellissa.

Viimeksi olin reissussa kahden parhaan ystäväni kanssa. Mahtava reissu oli. Ollaan tunnettu lähes ikämme, joten toisen kiukuttelut ja pahat hetket menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :)

Olen monesti unelmoinut reissaavani sisarusteni kanssa. Eli isoveljeni ja pikkusiskoni. Sen aion vielä joskus toteuttaakin. He eivät ole matkustellaan nimeksikään, joten olis kva näyttää nille vään mestoja, joissa olen käynyt. Praha vois olla erinomainen kohde sisarusmatkailuun... :P

42
Yleinen / mitä miettii matkailualan opiskelija?
« : 14.03.2006, 10:57:07 »
En suoranaisesti vastaa aloitukseen, mutta olen monesti pohtinut, että mikä koulutus lentokenttätädeillä on? Siis niillä, jotka istuvat check-in -deskien takana.

Joskus olis ihana olla töissä jossain tosi vilkkaalla lentokentällä... :roll:

43
Eurooppa / Wien, Budapest, Praha
« : 07.03.2006, 12:25:14 »
^Karlovy Lazne. Kyllä vain.  :D
Been there, done that.

Jos haluaa tutustua paikallisten elämään, niin Karlovyyn ei kannata mennä. Jos taas haluaa tutustua ihmisiin ympäri maailmaa ja saada yhteyksiä muihin reissaajiin, niin siloin Karlovy on juuri sinun paikkasi.
Musiikkia löytyy kaikille, itse viihdyn alakerran hip hop/r'n'b mestassa, jossa on todella hyvää musiikkia.

Yökerho on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Suosittelen.

44
Yleinen / Miksi matkustat?
« : 06.03.2006, 18:26:24 »
Hmm...miksei?  :roll:

Matkalla olo on sellainen olotila, jota ei voi kuvailla järkevästi. Ja puolethan sitä hohdetta on se, että voi palata kotiin. :wink:

45
Terveys ja turvallisuus / Silmälasit
« : 06.03.2006, 11:59:23 »
Mulla ei ole kans koskaan ollut ongelmia piilareiden kans reissussa. Kuukausilinssit on olleet jo vuosia käytössä. Ihmettelen kyllä suuresti, etten ole minkään asteisia tulehduksia saanut, koska piilareita on tosiaan työnnelty silmiin vähän vanhoista nesteistä, huonolla käsihygienialla jne.
Ainoan kerran, kun meinas silmät palaa pois päästä oli Tukholmassa, kun putsasin käteni ensin neutraalilla savetti tyyppisellä ratkaisulla ja heitin piilarit silmiin. Välittömästi alkoi silmiä kuumottaa ja vesi valui solkenaan silmistä. Vaikka otin piilarit pois välittömästi ja huuhtelin silmät haalealla vedellä niin silti tuntui loppu päivän kuin silmät olisivat  sykkineet kuopissaan. Ei kiva. :roll:

Lasit on kans aina reissussa mukana ja jotenkin tuntuu, että talvisin on kivempi pitää laseja kun kesällä.
Kaikista edullisin tlanne itselleni olisi tosiaan se, etten tarvitsisi minkäänlaisia apuvälineitä näkemiseen. Vaikkei miinusta ole "kuin" 2.75, niin kyllä se vaan haittaa pirusti. :?

46
Ne olikin noin kalliita? No huh, mitähän mie oon uneksinut. Muistissa on ilmeisesti paha vika, koska juuri toissa päivänä palasin matkalta.  :roll:

47
Yleinen / Mitä tuotte matkamuistoksi?
« : 05.03.2006, 22:28:23 »
Mä oon kans sellanen, että kaikki mahdolliset lippuset ja lappuset jää talteen. Liput, kartat, esitteet, jopa osa kuiteista jää muistoiksi. Niitä on hauska käydä läpi vuosia myöhemmin.
Yleisesti matkoilta tarttuu mukaan aina jokin kirja (viimeksi Lontoosta toin Robbiesta kertovan Feel -pokkarin), paitoja ja muita tarpeellisia asioita. Roomasta toin sellasen ylisympaattisen, keraamisen pöllö esineen, joka oli niin raukkiksen näkönen, että oli pakko ostaa se.  :roll:

48
Eurooppa / Euroopan top/bottom pääkaupungit
« : 05.03.2006, 20:55:03 »
* Helsinki 3
* Lontoo 3
* Praha 5
* Rooma 4
* Tallinna 3
* Tukholma 3
* Vatikaani 5
* Varsova 2
* Vilna 2

49
Ainakin metroihin käypiä lippuja on kolmen päivän satsina saatavissa. Maksoi muistaakseni noin 8£.

50
saanko udella missä yövyitte?
parin viikon päästä lontooseen menossa, enkä halua tuoda mitään seuralaisia kotiin... :?

51
minuakin kiinnostelisi erittäin paljon.
vaikka en kovinkaan aktiivisesti ole täällä äänessä, mutta aktiivisesti täällä käyn juttujanne lueskelemassa...
äänetön saalistaja olen.

52
<---koirus on.
ja ensi reissulla avokki jää kotiin sitä hoitamaan ja minä lähden tyttöjen kanssa viettämään synttäreitäni lontoo-rooma -akselille.

53
miulla on tuo miun koirus. ihanuus sellainen.

54
Eurooppa / prahassakäymättömyyskompleksi
« : 02.12.2005, 11:28:05 »
kolmesti käyneenä voinen sanoa, että kompleksit kannattaa hoitaa ja pikaisesti.

turisteja on - valitettavasti aina. mutta mulla on ainakin ollut joku outo moodi aina siellä, ettei ne saksalaiset niin haittaa ja osaan soluttautua sen verran, että en itse näytä turistilta. saksalaisiakin ole viimeisimmillä reissuilla neuvonut, kun ovat niin ystävällisesti apua pyytäneet.
ja mulla on ainakin sellainen sääntö, että jos otan kartan esiin niin eksyn taatusti.

55
Varusteet ja pakkaaminen / Rinkan koko?
« : 29.11.2005, 13:36:22 »
ensimmäisen reppureissuni tein sellasella hirmumonsteri rinkalla varmaan joku 65 litranen kauhistus, jota ei loppujen lopuksi tarvinnut edes kovin paljon kanniskella.
helmikuussa olisi yks reissu tiedossa ja ajattelin sitten hyödyntää tammikuun alennusmyyntejä ja ostaa itselleni pienen rinkan tai tilavan repun. max ehdottomasti 50 l.
mistä ylipäätänsä olette kantimenne ostaneet? tietääkö kukaan tampereen erä-ja retkeilykaupoista vai pitäisikö kääntyä ihan urheiluliikkeiden puoleen?

56
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Uskonto
« : 03.11.2005, 10:12:28 »
jepa jee. testin mukaan minun pitäisi kääntyä muslimiksi, ellen sellainen jo ole!! :lol:  :lol:
muodollisesti olen kristitty, mutta agnostikko -nappulaa painoin. u'll never know.

mikäköhän uskontojen sekamelska olenkaan?  :shock:

57
Yleinen / Matkailu ja Suhde.
« : 17.10.2005, 21:45:19 »
mulla ei oo kovinkaan mukavia kokemuksia aiheeseen. vuosi sitten oli reilu viikon (!!) reissulla saksa-tsekki -akselilla ja yhtä tuskaahan se oli. ero meinas tulla, mutta selvittiin kuitenkin.
ongelmia ei varmastikkaan helpottanut ne seikat, että ex asui kohdekaupungissa ja koko lähtö oli sellainen "ai niin, oonkos mä sanonut, että varsin liput jo?" -tyyppinen ilmoitus.

noh. ens talvena olis aikomus lähteä vähän "interairille" kahden ystävän kanssa ja luulisin sen menevän vähän helpommalla.

58
Yleinen / Pahimmat mokat matkalla?
« : 04.09.2005, 17:25:57 »
hmm. ainahan mokia sattuu kun tienpäällä on, mutta yksi tapaus on jotenkin jäänyt muistiin ylitse muiden.
oltiin tulossa tsekeistä kotiin päin, saksasta lennettiin kotiin. hahnin lentokentällä oli sitten turvatarkastukset, kun kappas vain oillit rupes soimaan niin penteleesti kun mie astelin porttien läpi. samalla rupes soimaan myös käsimatkatavaravalaisukone (mikä ihme sen nimi on?!). aluksi ihan ystävälliset henkilökunnanedustajat tutkivat mut sitten sillä käsikäyttösellä paljastimella, jolloin hupparin taskusta löytyi puhelin ("uups. sori, mä unohin sen sinne.")
sitten pyydettiin avaamaan laukku, jota pengottiin ja tutkittiin, taskut availtiin ja lisää pengottiin, kunnes turvatarkastajan käteen osui marimekon leukapussi, jonka piti olla mun rinkassa, menossa kohti ruumaa. ("ooh shit, i'm in trouble!") pussissa oli nimittäin sellanen matkaveitsen tyyppinen teräaseratkaisu, joka ei suuremmin ilahduttanut henkilökuntaa. minä siinä sitten kovasti selittämään englanniksi ja saksaks sekaisin, että kyseessä oli erehdys ja olen hirveän pahoillani. pienen panikoinnin jälkeen päästiin sopimukseen, joka tyydytti kumpaakin osapuolta. veitsi roskiin ja nolona poistun vähin äänin.
ilmeisesti huolimattomalla ulkonäölläni (reissussa rähjääntyy! pääkallohuivi peittämässä likaista tukkalaitettani, silmänaluset mustina, metalli huulessa jne...) oli osaa epäluotettavaan ensivaikutelmaani, koska eipä kulunut kovin kauaa, kun virkakoirat tassutteli paikalle tekemään pientä hajustelua.
noh, säikähdyksellä selvittiin.
luojan kiitos eivät huomanneet samalla rikkinäistä passiani - olisi voinut saksan visiitti vähän venähtää...

59
Tyhmät kysymykset / Reikävessat.
« : 25.08.2005, 21:58:09 »
kaikista epähygienisin kohta vessassa on vessanvetonuppi.
ihan näin btw.  :roll:

60
koirani ei ole enään narkoosissa.
siitä olen iloinen.

Sivuja: 1 2 [3] 4