Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tuanth

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Reili kaveria 5.6 - 20.6.2007
« : 03.06.2007, 22:12:53 »
Hei, olen parhaillaan krakovassa. Lahden parin paivan paasta varmaan sofiaan seka mustan meren rannalle ja palailen romanian lapi kohti budabestia pikkuhiljaa. Budabestissa vikat pari paivaa ennen kotilentoa helsinkiin. Mahdetaanko me olla samalla lennolla? Blue1 20.6 lahtee budasta joskus 22:jotain ja on helsingissa 21.6 n. klo 1:25 ? Jos tallainen reissu kiinnostaa niin laita mailia.

2
Baltian maat / Paras paatti Tallinna -> Helsinki?
« : 21.05.2007, 14:12:25 »
Itsellä liput Viking Linelle yhteensuuntaan. Opiskelijat pääsee suurimman osan vuodesta normaalin reittimatkan ilman hyttiä 15e eikä tuo paatti seilaa lahdenkaan yli kuin sen 3h. Olen mennyt aiemminkin, tosin vain Tallinnassa käymään tuolla ja mitään muuta ongelmaa, kun hirveä ryysis kaljakuskaajien seassa.

3
17 päivää ja lähtee lautta rapakon yli Tallinnaan ja edelleen Eurolinesillä puolaan ja Itä-Eurooppaan. Ei malttaisi enää millään. Tässä alkaa jo pelätä, että kerkeää suunnittelemaan reissua liikaa...

4
Eurooppa / Mustalta mereltä Suomeen
« : 06.05.2007, 19:15:26 »
Terve, olen lähdössä kesäkuussa Itä-Euroopan kiertueelle ja yritän selvittää pääseekö reissulta mitenkään fiksusti takaisin Suomeen. Lähimmät inhimilliset lennot olen löytänyt Budabestistä, mutta sinnekin on matkaa, jos aikaa viettää loppumatkan Romanian ja Bulgarian rannikolla. Onko kenelläkään kokemuksia?

Toinen, mikä minua on hämännyt, että en onnistu löytämään junayhteyttä Belgradin ja Bucharestin välille, ilman että se tekee välireissun Budabestiin. Ihan metsässä? Meneekö välillä muuten bussiyhteyksiä? Varsinainen kiire ei ole, joten välillä voi pysähtyäkin.

5
Matkaseuraa / Reilaamaan -07 Itä-Eurooppaan
« : 23.04.2007, 09:12:20 »
Minä olen myös lähdössä Itä-Eurooppaan. Enemmän kai kyllä bussimatkailemaan, koska ne on kuulema hyvä tapa liikkua ja verkosto on toimiva. Tarkoituksena on lähteä kesäkuun alussa reittiä viro-latvia-liettua ja puola ja päätyä jonnekin mustanmeren rannalle tai vastaavaan paikkaan, mistä pääsisi halpalennolla kotiin.

Olen 22-vuotias opiskelija Helsingistä ja budjetti on melko pieni. Itä-euroopassa en ole ennen käynyt, mutta muualla jonkin verran. Voisin kaivata matkaseuraa ainakin joillekin osuuksille. Laittakaa mailia.

6
Hei, olen 22-vuotias tyttö ja suunnittelen Itä-Euroopan kiertuetta kesäkuulle. Saattaa olla, että matkasuuntamme on sama jossain vaiheessa ja olisi kiva saada seuraa. Minulla on tarkoituksena liikkua ehkä enemmän busseilla (kesäkuun alussa tallinna-latvia-liettua-puola) tai vastaavaa, mutta myöskään junat eivtä ole varsinaisesti poissuljettuja.

Miten tarkka matkasuunnitelma sinulla on. Entä budjetti? Itse olen melko pienellä budjetilla liikkeellä ja tarkoitus matkalla on kerätä kokemuksia ja pysähtyä jonnekin jos siltä tuntuu (Ehkä bulgarian rannoille) Jos vielä olet kiinnostunut seurasta niin laita vaikka mailia ja voidaan vertailla suunnitelmia vaikka mesessä.

Sivuja: [1]