Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Moina

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
181
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Kirjallisuutta
« : 07.07.2004, 15:56:23 »
Matkoilla,ja muutenkin, luen kaikkea mitä sattuu mistäkin löytymään, mutta viimeaikaisia matkakertomushelmiä on ainakin Simone de Beauvoirin America Day by Day, jossa rouva kulkee läpi 1940-luvun Amerikan, huomiot amerikkalaisesta peruslounteesta ovat ällistyttävän samankaltaisia verratuna omiin kokemuksiini New Yorkista 2003. Ihminen ei kai  juuri muutu :shock: .
Bill Brysonilla on myös sanan säilä hallussa, nyt juuri kierroksessa Notes from a Small Island. Useammin kuin kerran olen löytänyt itseni jostain maailmankolkasta hekottelemassa kirjailijan matkojen arkipäiväisen absurdeille käänteille  :o  .

182
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / EVS
« : 07.07.2004, 15:41:40 »
Kannattaa käydä katsomassa http://www.cimo.fi ja sieltä tietoa European Voluntary Service- nimisestä vaapaehtoistyöprojektista joka kuuluu EU:n nuoriso-ohjelmaan,
http://tfe.ymca.fi/eu/eunuoriso.htm.
Projektit on melkein koko Euroopan alueella (siis myös EU:n ulkopuolisia maita) ja töitä löytyy laidasta laitaan yleishyödyllisiltä aloilta. Ja sokruna pohjalla, mitään ei tarvitse maksaa itse   :) .
Itse olen lähdössä ohjelman kautta Englantiin syksyllä, eli jos täällä pyörii ihmisiä jotka ovat oman jo oman EVS:n tehneet, olisi kiva kuulla kokemuksia!

183
Lainaus
Dundernewsissä joku toi esiin tällaisen "suomenkielisen" käännöksen. Oli pakko laittaa se tännekin.  
http://www.australian-hotel-accommodation.com.au/fin/index.html


 :shock:
Toi oli kyllä surrealistinen kokemus. Huhuh  :P

184
Olettekos kuulleet... / Anonymity not a right (eng)
« : 30.06.2004, 22:30:54 »
En halua millään muotoa vaikeuttaa poliisin työtä, jos ne vain pidättelisivät murtovarkaita, raiskaajia, himomurhaajia ja muita
inhotuksia. En myöskään kiellä sitä, etteivät he tee tärkeää ja rankkaa työtä. Mutta poliisillakin on velvollisuus kertoa minulle mistä he minua epäilevät, usein kuuluu vaan kyllästynyttä mutinaa tyyliin "ei nyt aleta rähinöimään", eikä selväsanaista vastausta saa millään nyhdettyä.
Ja kyllä luultavasti antaisin henkilötunnukseni  ja päästäisin sankarit matkaan.
Äskeisessä viestissäkin oli kyse lähinnä ideaalista ja yleisestä asenneilmaston muutoksesta.

185
Erasmusopiskelijoina pitäisi kyllä olla suomalaisia siellä, tälläkin hetkellä.

186
Olettekos kuulleet... / Anonymity not a right (eng)
« : 29.06.2004, 13:07:01 »
Mun mielestä sillä onko sulla puhtaat jauhot pussissa vai ei, ei pitäisi olla mitään tekoa sen kanssa oletko aulis luovuttamaan henkilötietosi.
Juuri se tässä koko Isoveli jutussa mättääkin, koska kukaan ei halua joutua leimatuksi rettelöitsijäksi tai rikolliseksi erilaisia valvontakeinoja vastustaessaan. Meillä kaikilla on joku juttu mitä emme halua toisten tietävän, olkoon rikollista tai suloista, mutta pikkuhiljaa näiden asioiden pitäminen salassa tulee yhä vaikeammaksi, yleisen turvallisuuden nimissä.
Henkilötietojen luovuttaminen poliisille tuosta vain voi tuntua pieneltä jutulta verrattuna 1984:n maailmaan ja toivottavasti sitä ei ikinä tule, mutta jos se on tullakseen, eiköhän se hiivi tänne pikkuhiljaa juuri tällaisien juttujen tullessa yhä hyväksytymmiksi.

187
Olettekos kuulleet... / Anonymity not a right (eng)
« : 28.06.2004, 00:16:46 »
Se on täällä kin jo....

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]