Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oblique

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
141
Eilisen paluun jälkeen kohta taas matkakuume alkaa nousta, 9 päivää pieneen Tallinnan lomaan, jonka jälkeen siitä kahden viikon päästä isompi reissu Bulgariaan. Mikäs tässä odotellessa.

142
Lentomatkustus / Finnairin ikäpolitiikka
« : 05.06.2007, 16:13:59 »
Tuossa lehdistötiedotteessahan hyvin selkeästi todetaan, että:

"Matkustajan ikä merkitään lippuun varausta tehtäessä ja tarkistetaan lähtöselvityksessä. Nuorisohinta on varattavissa Finnairin Internet-sivujen kautta ainoastaan silloin, kun kaikki samalla varauksella olevat matkustajat ovat 18-24-vuotiaita. Muissa tapauksissa varauksen voi tehdä soittamalla Finnair Contact Centeriin."

Löysin tuon hieman eri malliin muotoiltuna myös Finskin usein kysytyistä kysymyksistä, mutta ehkä se sitten on liian epäselvästi siellä, jos joku ei sitä ymmärrä.

143
Vähän aikaa sitten juttelin juuri tuosta palvelusta paljon matkustelevan ystäväni kanssa. Ikinä ei ole kuulemma ollut mitään ongelmia ja aina käyttävät kyseistä palvelua. Itse lähtisin ihan huoletta siis.   :)

144
Tuhannet kiitokset fuego!

145
Upstate girl, tunnen kyllä Amadeuksen, mutten käytä sitä työkseni, varaa lentoja suoraan tms. Toki voisin itse hoidella homman, jos näin olisi. Varaan/myyn ihan toisenlaisia matkoja työkseni.

En ole koskaan matkustanut ylipäätänsä Jenkkeihin, tarvinnut noin montaa välilaskua, kuin nyt tulen tarvitsemaan ja kiinnostaisi, kuinka hidasta se vaihto tosiaan siellä on nykyisine turvatarkastuksineen.

Muutenkin ajattelinpa vain jos jollain olisi jotain ideoita/kokemusta noista asioista. Toki osaan ne lennot varata sitten kun aika on, eihän tässä nyt siitä ole kyse.

146
Mitä mieltä olette siitä, kun lähitulevaisuudessa pitäisi hankkia lennot Kansas Cityyn, Missouriin. Kannattaakohan turvautua johonkin matkatoimistoon vai varailla ihan itse lentoja ja säätää? Ei edes mitään hajua, kauanko välilaskuissa pitää olla aikaa, että varmasti ehtii seuraavaan koneeseen.

Lisävaikeuden tekee se, ettei paluupäivä ole tosiaankaan tiedossa sinne mentässä (se tulee olemaan joskus 6kk päästä lähdöstä). Pitää hankkia joko yhden suuntainen lippu vai mitens jonkun avoimen lipun kanssa, onko sellaista mahdollista saada ja mitäköhän kautta?

Toivottavasti joku osaisi vastata jotain.

147
Lentomatkustus / Arean palvelut, varoitus
« : 24.05.2007, 19:38:01 »
Tuohan ei liity itse Amadeukseen mitenkään, turha virkailijoiden tai teidän on sitä syyttää. Kyllä jos Amadeuksesta tekee varauksen tietystä hintaryhmästä, se on ihan sillä saletti. Ilmeisesti varaukset netin kautta menevät sitten jotain eri reittiä ja todellakin hitaampaa sellaista, jos kerran vasta muutaman päivän päästä saa tietää, onko varaus todella onnistunut vai ei (eli kun joku virkailija on yrittänyt tosissaan varata sen Amadeuksesta/siirtää sen sinne tms).

Onpa kyllä naurettavaa toimintaa, ei tuollainen käy. Kyllä ohjelman pitäisi toimia netissä reaaliajassa tuollaisissa tapauksissa. Onneksi näin on firmassa, jossa itse työskentelen.

148
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Missä maassa asut?
« : 24.05.2007, 19:22:47 »
Kotimaa ja tämän hetkinen asuinmaa Suomi. Asuinmaana viime vuonna Viro, ensi vuonna USA.

149
Terveys ja turvallisuus / Sairastuminen matkoilla?
« : 24.05.2007, 19:16:31 »
Kyllä kovasti kaikki on sitä mieltä, että kotiin ei kannata lähteä. Mitäs sitten, jos iskee niin paha ruokamyrkytys tms vatsatauti, ettei voi poistua vessan vierestä esimerkiksi kahteen viikkoon? Siinä ei hirveästi reissailla tai ainakaan se ei ole nautittavaa. Nimim. kokemusta on.

Toki en itsekään heti pienimmästä lähtisi kotiin, mutta edellä mainitussa oli jo todella paha paikka. Yleensähän tuollaisissa pahin menee muutamassa päivässä ohi. Onneksi omalla kohdalla kotiinlähtö oli puolessa välissä tuota tautia, mutta viikon sitä kotonakin todella vielä kärsin.

Matkavakuutus toki pitää olla aina kaiken varalta.

150
Kiinnostaisi kyllä, vaikuttaako tuo SAS:in lakko (yleensä?) myös Blue1:n lentoihin. Muuten tässä vielä huolestuu, kun 31.5. pitäisi päästä matkaan Euroopan suuntaan.

151
Lainaus käyttäjältä: "LateX"
Ibizaa ja Agia Napaa 198 eurolla:
http://www.takeoff.fi
Meno-paluulennot ja hotellikin viikoksi. Ei paha?

Mahtavatkohan jatkaa talvikaudella?

Hyvä kysymys.

Kuinnon turismomatka varattuna heinäkuun alkuun TakeOffin kautta edukkaan hinnan takia etelän biitseille. Tuskimpa mitään kovin eksoottista matkaa tiedossa..

152
Baltian maat / Paras paatti Tallinna -> Helsinki?
« : 20.05.2007, 18:54:05 »
Tallink Star on kyllä mukavin tie Tallinnaan nykyisin. Nopea, laivalla on normaalit "hitaan" laivan palvelut ja kulkee läpi vuoden säästä huolimatta. Tykkäsin paljon ja aion käyttää kyseistä laivaa jatkossa aina.

Sinänsä en myöskään kokenut kävelymatkoja matkustajaputkissa mitenkään liian pitkiksi, vaikka kyllä siinä muutaman minuutin saa kulutettua.

153
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Stuertiksi...
« : 16.05.2007, 00:49:10 »
Mackanille tiedoksi, että matkailualan koulutus myös ihan toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa on valttia alalla. Ei välttämättä tosiaankaan tarvitse mennä korkeakoulun kautta menestyäkseen alalla.

Varsinkin, kun mainitsit nuo esim. laivaterminaalissa työskentelyn. Esimerkiksi matkailuvirkailijan koulutus on täysin pätevä pohja tuollaiselle.

Nimim. kokemusta on.

Sivuja: 1 ... 6 7 [8]