Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oblique

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
41
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 22.01.2008, 01:17:54 »
Lensin AerLinguksella tuossa joulukuussa Dubliniin. Se kyrsi hieman, etteivät matkatavarat (ruumaan menevät) kuuluneet hintaan ja se tuli ilmi vasta, kun lennot oli ostettu. Lisäksi matkatavarahintoja nostettiin imho liikaa siihen mennessä, kun ne ehdimme maksaa. Lisäksi kentällä maksut eivät näkyneet ja check-innissä kului puolisen tuntia hyvin osaamattoman virkailijan kanssa.....

Koneessa oli ihan ok, mutta hiton kirkkaat valot pidettiin päällä koko ajan ja nousun ja laskun aikana oli ärsyttävää musiikkia kovalla, mutta ei siinä mitään. Moni yritti kuitenkin iltaisella lennolla nukkua.

Matkustamohenkilökunta oli muuten mukavaa, mutta jokseenkin liian holhoavaa.

Matkustaisin kyllä mielellään uudelleenkin.

42
Melko kalliilla lähtee.

43
Lentomatkustus / lennot matkapörssistä?
« : 16.01.2008, 13:29:47 »
Ystäväni on töissä kyseisessä putiikissa ja ainakin häneltä sain loistavaa palvelua (yllättäen). Tosin liput jäi ostamatta, kun Arealta löytyi täsmälleen samat noin 100e halvemmalla.

44
Tyhmät kysymykset / Mikä matkailuohjelma?
« : 02.01.2008, 22:04:34 »
Lainaus käyttäjältä: "D mies"
Ei se mun mielestä Matkapassi ollut. Yksi jakso oli ainakin Dublinista, jossa menivät johonkin lähiöön, jossa oli joku ratsastustalli ja siellä kirmailivat pitkin kujia ja puistoja. Irkuilla kun tuntuu olevan erikoisen lämmin suhde hevosiin, pitävät niitä kaupungeissakin aivan pokkana...


Kyseinen jakso oli kyllä sarjasta suomenkieliseltä nimeltään Matkapassi.

45
Cammie: Oletko kysellyt koulultasi, onko heillä yhteistyöyrityksiä jossain päin maailmaa? Voisivat ottaa koulun kautta ehkä hieman paremmin "huonommallakin" kielitaidolla tekemään työharjoittelua.

Itse olen lähdössä juuri Jenkkeihin työharjoitteluun. Kyseessä on juuri kouluni kanssa yhteistyötä tekevä yritys.

46
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 01.01.2008, 20:48:45 »
Oli kyllä järkyttävää miten ihmiset hyppivät juuri ennen joulua sandaaleissa, pikkuavokkaissa/-kengissä, topeissa ja minihameissa (mistään sukkiksista tai legginseistä ei ollut puhettakaan) Dublinin yöelämässä. Päivisin ei ollut outoakaan nähdä ihmisiä shortseissa ja t-paidoissa. Ei ihan tulisi kyseeseen tuollainen Suomessa.. Oli siinä vähän outo olo talvikengissä ja -takissa.

Ehkä on sitten eri, kun sataa ja tuulee. Tai sitten ovat kovin lämminveristä kansaa.

Oli kyllä outoa, kun viiden päivän aikana ei satanut tippaakaan, kun aina kaikki puhuvat, että Dublinissa sataa ja koko ajan.

47
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 30.12.2007, 23:32:44 »
Lainaus käyttäjältä: "starling"
Mutta edelleen, jos kummitusbussit kolahtaa niin mikäs siinä sitten :D

Jotta en antaisi kuitenkaan väärää kuvaa suhteestani Dubliniin, täytyy vielä mainita että kaupungin anti on kokonaisuudessaan hieno ja arvokas. Näkeminen ja tekeminen löytyy kuitenkin pääasiassa kaduilta ja kujilta, irlantilaisesta kulttuurista sekä kaupungin historiasta.


Älä suotta puhu ristiin, tuo kummitusbusseilu juuri liittyy kaupungin historiaan, sen mysteereihin ja tietysti näin myös ihmisiin ja kulttuuriin kuten linkistä saattoi lukea. No suosittelen kaikille, jotka haluavat tutustua Dublinin historiaan erilaiselta kantilta pubikulttuurin ulkopuolellakin. Toisin kuin sinä itse en ymmärrä, miksei kyseinen historia voisi kiinnostaa useampaakin Dublinin kävijää.

Enkä kyllä vieläkään ymmärrä, miksi pitäisi valita jompi kumpi, nähtävyydet tai pubit/kahvilat jne. Itse koen saavani kaupungeista aina eniten kokemalla kumpaakin.

Vielä tuosta eri paikoissa asumisesta... Jostain syystä itsellä jää aina väliin kyseisen paikan historiaan ja nähtävyyksiin tutustuminen kun jossain asun pidempään, enkä todellakaan tiedä miksi. On vaan niin eri asia olla lomalla kuin töissä paikassa x. Harmi kylläkin.

48
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 30.12.2007, 15:08:31 »
Tokihan sitä ihan missä vain voi istuskella pelkissä baareissa kaikki päivät, mutta itse ainakin onnistuin yhdistämään pubeilun ja nähtävyydet keskenään. Mutta kaikkihan tekevät juuri sitä, mikä itseä kiinnostaa.

Asuminen nyt on eri juttu missä vain, opiskeluun ja töihin voi mennä aikaa niin hyvin, ettei paljon nähtävyyksiä jaksa/huvita katsella.

Safir, eikö AerLingukselta löytynyt hyvän hintaisia lentoja tms? Itse en Helsingistä jaksanut lähteä Tampereelle turhan vuoksi, kun lentoja saa hyvällä hinnalla Helsingistäkin. Mutta näköjään nuo lentoaikataulut ovatkin vähän huonot tuossa Patrikin päivän kulmilla..

49
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 19.12.2007, 00:17:18 »
Justiinsa saavuin Dublinista kotiin, oli kyllä todella jees matka. Asuimme viisi yötä Oliver St John Gogartyssä neljän hengen huoneessa (suihku+vessa huoneessa). Ensimmäinen yö oli aika tuskaa, koska emme osanneet käyttää patteria ja palelimme aivan julmetusti. Lattiat olivat myös jotain aivan järkyttävän kylmiä. Villasukat/housut/paita olisivat olleet tarpeen.

Toisena päivänä huoltomies kävi ystävällisesti aamulla katsastamassa tilanteen heti pyydettyämme ja saimme opastuksen patterin käyttöön. Arvostaa taas hiukka enemmän lämmintä kämppää. Petivaatteet olivat kuitenkin aivan mahtavat ja peittokin huikean paksu, joten onneksi sen alla selvisi ensimmäisen yön.

Sijaintihan oli loistava Temple Barin alueella, josta oli lyhyt matka kaikkialle. Melua toki sitten oli öisin ulkona, mutta ei liikaa. Alakerrassa oli baari, joka oli joka ilta tupaten täynnä hauskoja ja iloisia irlantilaisia ja toki turisteja.

Aamupalalla oli tarjolla muroja, mysliä, paahtoleipää, voita ja marmeladia, teetä, kahvia, appelsiinimehua, omenia ja banaaneja. Hyvin sillä täyttyi nuo muutamat aamut.

Kävimme myös Howthissa. Oli aivan mahtavaa, ehkä reissun kohokohta. Aikalailla kaksi tuntia kävelimme ja ihailimme maisemia jyrkänteiltä.

Kävimme Dublinissa myös ns. GhostBus-ajelulla. Suosittelen ehdottomasti kaikille, todella mielenkiintoista ja opas oli kyllä hiton pelottava. http://www.dublinbus.ie/sightseeing/ghostbus.aspx

Satanut ei muuten kertaakaan, aurinko paistoi joka päivä. Oli paras reissu erityisesti kyllä iloisten ihmisten takia :) Varsinkin asiakaspalvelu oli aivan mieletöntä.

50
No jos missään (varauksen yhteydessä, nettisivuilla) ei puhuta lentojen vahvistamisesta ennen lähtöä, sitä ei varmasti tarvitse tehdä.

51
What??

Lentoyhtiöllä on monia eri hinnoitteluluokkia. Hinnat vaihtelevat monen eri syyn vuoksi. Joskus toki erikseen voi saada hankittua edullisempaa hintaluokkaa kuin ns. valmiiksi paketiksi käärittynä, johon on paketoitu tietyn hintaluokan lennot.

Mitään muuta en ymmärtänyt viestistäsi.

52
Eurooppa / Dublin ja Irlanti tietoa kaivataan
« : 15.11.2007, 19:13:21 »
Ihan jos laittaa vaikkapa Googleen Helsinki - Dublin, niin AerLingus on ensimmäinen sana, mikä näkyviin tulee.

Kannattaa muuten huomioida, ettei matkatavarat kuuluu siellä hintaan, vaan ne tulee maksaa erikseen..

53
Lentomatkustus / Lentoyhtiönä TuiFly
« : 03.10.2007, 17:46:25 »
Lainaus käyttäjältä: "Expat"

 :D  :D  :D  Mutta matkustaessasi reittilennolla turistiluokassa et vahingossakaan törmää juoppoihin etkä lapsiin, vai? Ja toki mukavuuskin on reittilennolla täyteen ahdetussa turistiluokassa aivan toisista sfääreistä kuin lomalennolla? ;)


Kyllähän sitä on tullut törmättyä, mutta joskus syystä sitä on ollut leppoisampi tunnelma lomalennolla kuin reittilennolla, jossa suurin osa matkustelee työn merkeissä tms, mitä olen katellut. On sitä pitkällä reittilennollakin joku kersa rynkyttänyt tuoliani jatkuvasti niin, että hermot on meinanneet mennä. Miten joku poikkeustapaus liittyy kuitenkaan?

Mukavuudesta voi tosissaan olla montaa mieltä, mutta itse kyllä koen ne muutamatkin sentit paremmaksi, mitä reittilennolla saa. Lyhyellä matkalla ihan sama, mutta pitkällä jokainen sentti lisää on hyvä. Eri mieltä tietysti saa olla ja matkustaa lomalennolla, jos kokee sen paremmaksi vaihtoehdoksi.

54
Lentomatkustus / Lentoyhtiönä TuiFly
« : 03.10.2007, 14:41:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Aapokki"
Kyllähän TUIFly:ta voi käyttää muutenkin, kuin Finnmatkojen pakettimatkalla. Myyvät esim. Saksasta eteenpäin "halpalentoja" muualle maailmaan. Pallontallaajahan voi tarvittaessa tarttua myös charter-lentoon, jos halvalla pääsee  :lol:


Kiva tietää tuo halpalentojuttu, oppii jotain uuttakin.

Täytyy myöntää, että itsekin olin sortua Finnmatkojen palveluihin aiemmin tänä vuonna, kun kyseisessä firmassa työskennellyt kollegani houkutteli alennetulla hinnalla matkalle. Löysimme kuitenkin sitten vielä edullisemman ratkaisun muualta, kyllä sen verran hinnakkaita nuo Finnmatkojen paketit ovat.

Eihän pakettimatkoissa muuta vikaa ole yleensä kuin hinta (ja ahtaus koneessa, jos kyse lomalennosta, ryyppäilevät ihmiset, kiljuvat kakarat ja ääliömöinen selostus bussimatkalla kohteeseen). Edullisella hinnalla toki jo kestääkin kaikenlaista muuta pientä.

Mutta lentomatka pidempään kohteeseen ihan reittilennolla minulle, kiitos.

55
Lentomatkustus / Lentoyhtiönä TuiFly
« : 02.10.2007, 14:37:12 »
Varmaan aika harva käyttää Pallontallaajissa Finnmatkojen palveluja.

Ja mitä nuo lomalennot nyt ovat, samaa olen kuullut noista: penkkejä liian tiuhaan eli hyvin ahdasta, juoma&ruoka-palveluista nyt ei voi edes puhua reittilentoihin verrattuna jne.

56
Aasia / Goa vai Phuket??
« : 01.10.2007, 23:11:22 »
Olethan tarkistanut, että haluamillanne pakettimatkoilla esim. Phukettiin talvilomien aikaan on edes tilaa?
Mikä siellä Phi Phillä on sellaista, mikä on pakko nähdä?

Itsehän toki lähtisin Thaimaahan, mutta se johtuu vain siitä, etten Intiasta/Goasta pidä. On siinä kohteissa kuitenkin pikkuisen eroa.

57
Matkaseuraa / Thaimaahan syksyllä -07
« : 30.09.2007, 18:15:37 »
Fiksu ihminen toki ottaa tälläisistä asioista selvää ajoissa. Kätevintähän on tosiaan ostaa halpislippu johonkin naapurimaahan muutamalla kympillä, jotta on sitten lippu mitä näyttää.

Esimerkiksi erilaisilla thaikkufoorumeilla tästä on käyty paljon keskustelua.

58
Tyhmät kysymykset / Vilna + juhliminen
« : 29.09.2007, 20:21:59 »
Jookoskookoksen sivuilla löytyy jonkin verran Vilnan baari/klubiesittelyjä. Vilnassa on kyllä oikein hyvä yöelämä, suosittelen. En vain muista yhdenkään baarin nimeä, missä kävin. :)

59
Kanada ja Yhdysvallat / motellien nettisivuja
« : 29.09.2007, 17:39:59 »
Googletit sanalla "motel 8" ja et löytänyt motelleja? Koititko ekaa linkkiä?

60
Olen ollut ulkomailla kesätöissä, tosin en Lontoossa. Otsikko olisi kannattanut olla enemmänkin jotain "Lontooseen kesätöihin", kun kysymyksetkin lähinnä koskevat itse kaupungin tilannetta.

Itse hain ihan erään firman kotisivujen kautta töihin, he sitten hankkivat ja maksoivat kämpänkin.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8