Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - oblique

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
61
Tyhmät kysymykset / Perustavanlaatuista tietoa kaivataan
« : 28.09.2007, 16:17:30 »
Miten elämässä edes pärjää, jos aina pitää olla tiedossa, miten pitää toimia? Itselle ainakin tulee jatkuvasti eteen uusia tilanteita, toki ne voi jännittää, muttei aina voi tietää etukäteen, miten tulee toimia. Varsinkin ulkomailla uusissa paikoissa on ensin usein ihan pihalla, mutta mitä sitten. Aina voi kysyä apua, jos on pulassa.

62
Tyhmät kysymykset / Perustavanlaatuista tietoa kaivataan
« : 28.09.2007, 14:17:38 »
Kun menette lentokentälle, katsotte valotaulusta/tietokoneelta tms, missä tiskillä lähtöselvityksenne tehdään. Lähtöselvityksessä teille kerrotaan, mistä portilta lento lähtee. Sen voi toki myös tarkistaa vielä myöhemmin valotauluista tms, sillä portti voi muuttua lähtöselvityksen jälkeen. Toki kannattaa myös kuunnella kuulutuksia. Lentokentillä on kyllä infopisteitä, jos on jotain epäselvää.

Kohteessa poistutte koneesta ja yleensä jossain vaiheessa ilmoitetaan, mistä (aulasta) voitte hakea ruumasta tulevat matkatavaranne. Jos ei ilmoiteta/missaatte tiedon, menette sinne, mihin matkatavarat saapuvat viittojen mukaan ja etsitte esim. tietokoneen/valotaulun, jossa lukee, mihin hihnalle lentonne tavarat tulevat.

Onpa vaikea selittää. Periaatteessa en ymmärrä, miksi tätä pitää etukäteen miettiä. Tietysti ihmisiä ohjataan, koska ei voi mitenkään olettaa, että ihmiset osaavat uudessa paikassa toimia ihan jonkinlaisia ohjeita/viittoja, mihin pitää kulkea jne. Muutenhan ihmiset sekoilisivat ympäriinsä vielä enemmän, eikä se ole kenellekään etu.

63
Lentomatkustus / Volareweb
« : 28.09.2007, 13:40:55 »
Tietystikään omille matkustuspäiville ei löytynyt enää noin halpislippuja, todella harmi kyllä. Tulee halvemmaksi lähteä esim. Dubliniin, jonne taidammekin päätyä. :)

64
Lentomatkustus / Nettimatkatoimistot myyvät tyhjää
« : 28.09.2007, 13:35:48 »
Itse yritin muutama viikko sitten varata Amadeuksesta edullisen hintaluokan paikkoja, jota järjestelmä näytti olevan vapaana. Se ei kuitenkaan onnistunut jostain mystisestä syystä, kun varausta yritti sitten tehdä.

Luultavasti näissä nettivarauksissa on aivan sama homma, joskus teknisen vian vuoksi varaus ei onnistukaan, vaikka se näyttäisi olevan mahdollista. Amadeuksen vikoja siis.

Ei yleensä suotta pidätetä oikeuksia hinnan- jne muutoksiin, jottei tälläisestä jouduta vastuuseen.

mljv:n tapaus oli samanlainen. Koitin myös ensin SMT:n matkatoimistovarausjärjestelmän (vai minkä ikinä onkaan) kautta, jossa paikkoja näytti olevan. Ei onnannut varaus siellä eikä suoraan Amadeuksessa.

65
Thaimaa / Pois Bangkokista!
« : 27.09.2007, 10:48:28 »
Koh Chang kuulostaa aika sopivalta toiveisiinne, sieltä kuitenkin löytyy jotain elämääkin sekä myös bungaloweja ja rauhallista paikkaa varsinkin näin sesongin ulkopuolella. Hyvinä vaihtoehtoina toki myös muut saaret, esim. Koh Samet tai sen läheiset. Tietysti pitää sitten sitä miettiä, haluaako tosissaan vain rauhaa vai jotain muutakin.

Melkein kaikkialta merenrannan lähistöltä löytyy myös matkatoimistoja, jotka järjestävät kalastusreissuja. Lisää tietoa löydät runsaasti aiheesti esim. www.thaiklupi.fi

Hua Hinistä en tykkää, joten sitä en suosittele pahimmalle vihamiehellekkään.

66
Vinkkinä esim. www.thaiklupi.fi, topic T.A.T. huijaus.

67
En kyllä käsitä, miten jahkailette esim. tuota T.A.T-juttua täällä. Thaikkufoorumeilta voi jo lukea (omasta mielestäni) tarpeeksi paljon asiasta ja ihmisten kokemista huijauksista.

68
Mikä päivä on kyseessä ja mihin aikaan lähtö olisi Schönelta tarkalleen? Itse löysin vähän laajempaakin aikataulua ihan jollain ramdom päivällä kuin katsoin.

Kun asustelin Berliinissä kuukauden, en kertaakaan tarvinnut taksia ja aika usein yöllä matkustelin.

69
18 päivää -> Thaimaa. <3 Niin ei kertakaikkiaan voi elää, ettei seuraava matka olisi suunnitelmissa.

70
Yleinen / Paikka johon on vielä joskus päästävä
« : 25.09.2007, 18:37:22 »
Polynesia olisi ihana ja yleensäkin erilaiset paratiisisaaret. Ausseissa on pakko käydä myös joskus. Norjan vuonot olisi kiva nähdä. Yleensä on tapana toteuttaa haaveet, joten paljon sitä on jo nähty.

71
- Lääketehtaalla kesäapulaisena
- B-to-B puhelinmarkkinointia
- Marjamyyjänä ja itsepoiminnan ohjaajana
- Hotellin respassa/rafla/huonesiivous 2 päivää jopa :)
- Erilaisia ravintolatöitä (aamiaistarjoilu, lounas, hampparavintola, baari, kahvila, esimiehenä)
- Matkamyyjänä (nykyinen työ)

72
Jos lentoyhtiön lento tulee vahvistaa uudelleen, ohjeet siitä löytyvät aivan varmasti jostain kyseisen yhtiön nettisivujen usein kysytyistä kysymyksistä tms.

73
Siis pitää re-confirm eli "vahvistaa uudelleen" lento ennen lähtöä. Mikä kohta tuossa on vaikeasti ymmärrettävää..?

74
Niina-nimeni on usein joku "ninja".

75
Yleinen / Paluumuutto Helsinkiin ei olekaan niin helppoa!
« : 15.09.2007, 20:28:54 »
Hui, kaverini juuri palasi pidemmän ajan jälkeen ulkomailta, eikä ole tullut mieleenkään, että olo voi olla varmaan aika yksinäinen. Pitääpä keksiä pian jotain yhteistä tapaamista, jotta hän pääsee taas juttuihin mukaan.

76
Thaimaa / Varoitus Bangkokin matkaajille
« : 13.09.2007, 16:50:46 »
Maalaisjärki mukana, aina sitä drinkkiään pitää vahtia. Mallorcalla ystäväni huumattiin teinibiletysmatkallamme, siitä asti osannut kattoa vielä tarkemmin juomaansa.

77
Yleinen / Pahin floppi ja pettymys?
« : 11.09.2007, 13:46:53 »
Koh Chang, Thaimaa. Odotin paratiisia ilman turisteja, rannatkaan eivät olleet parhaita näkemiäni. Muutoin matkakohteet ovat yleensä vastanneet odotuksia.

Ja miten unohdin Hua Hinin ensin. Aivan hirveä rysä, ei mitään tekemistä, liian pitkät välimatkat joka paikkaan päiväretkiä ajatellen jne.

78
Eurooppa / dublin
« : 10.09.2007, 12:46:32 »
Lainaus käyttäjältä: "T-musu"
Mutta mites hei kokeneemmat.. Tuo majoitus, uskaltaako tosiaan lähteä vain reppu selässä varaamatta majoitusta etukäteen?


Riippuu varmaan aikalailla mihin vuodenaikaan olet lähdössä eli siis low vai high seasonilla riippumatta kohteesta. Hostelleita ja muuta majoitusta ainakin netin bookkauspalveluiden mukaan tuntuu löytyvän runsaasti Dublinista.

79
Eurooppa / dublin
« : 10.09.2007, 12:38:08 »
Joo Mizzonin tapaan en yhtään tykkää koleasta, palelusta jne ja varsinkaan lomalla. Kiitos suorasta mielipiteestäsi. Huonosti lämmitetyt talot on kyllä lähinnä sääntö kuin poikkeus myös muissa matkavaihtoehtokohteissamme. Katsotaan mihin päädymme.

80
Muistelinkin, että esim. Ryanairilla on tapana tälläinen lentojen vahvistaminen. "Passengers who book well in advance should reconfirm their outward/return flight timings between 24 and 72 hours prior to departure." Ja niin kuin aiemmin totesin, Ryanairin sivuilta löytyy kyllä ohjeet, miten lennon reconfirm tehdään.

http://www.ryanair.com/site/FI/faqs.php?sect=con&quest=reconfirm

Tietääkseni tämä ei kuitenkaan vaikuta siihen, että jos ei ilmoita mitään, lennolta voidaan potkia pois esim. ilman korvauksia. Ainahan sitä voi joutua ylibookatuksi kuitenkin huonolla tuurilla.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8