Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tubee

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]
361
Ranska / Pariisi
« : 28.06.2007, 10:52:35 »
Oltiin huhtikuun lopussa Pariisissa pidennetty viikonloppu, blogistani löytyy matkapäiväkirjaa josta voi olla apua/vinkkiä vastaavanlaista reissua suunnitteleville tai Pariisiin muuten menijöille :)

http://tubelius.blogspot.com

Yövyimme Montmartessa 9. piirissä Hotel Modial Europeen -nimisessä hotellissa. Huoneet olivat pienehköt, mutta piti sisällään kaiken oleellisen. Palvelu oli todella ystävällistä ja huoneet olivat siistit, rauhalliset (meillä oli 'pihapuolen' huone) ja mielestäni kohtuuhintainen, kahden tähden perushotelli. Aamiaista ei tullut maistettua, ei sisältynyt hintaan ja lähellä oli loistava kahvila sekä kauppoja/leipomoita. Kulkuyhteydet olivat erinomaiset, vaikka vähän kauempana ydinkeskustasta olikin. Metroasemalle matkaa noin 60m, Sacre Coeur 2 pysäkin päässä (piti vaihtaa ekan jälkeen) ja Moulin Rouge noin 300m päässä.

362
Minulla oli vaihtoaikanani läppäri mukana (kuvien säilyttämisen, koulutöiden ym takia), mikä sitten aiheutti vaivaa puolestaan matkatessa kantamisen muodossa (kun en viitsinyt postissa tms lähettää). Ja täytyy myöntää että sellainen pieni pelko ja huoli oli koko ajan pepussa, ei sillä ettäkö vanhalla koneella olisi ollut mtn arvoa, mutta sillä sisällöllä itselle sitäkin enemmän. Joten kannattaa myös tarpeeksi usein ottaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista, jos läppäriä reissussa rahtaa.

Jokaisella lentokentällä läppäri piti kaivaa turvatarkastuksessa koneeseen mennessä, tästä oli kyltti joka paikassa ettei se sinänsä yllätyksenä tullut.

Ehdottomasti kannattaa se läppäri ottaa käsimatkatavaroihin jo sen takia (tai tästä syystä juuri), että noita laukkuja heitellään lentokoneeseen melko kovakouraisesti --> suuri riski hajoamiselle on ruumassa.

Kerran olin laittanut väärään laukkuun läppärini, joka oli menossa ruumaan. Tuli onneksi kuitenkin puhetta Check-in tytön kanssa tavaroista, ja hänkin kehoitti läppärin ottamista koneeseen sisälle, sillä mtn takuita ei ole että se ruumassa kestää. Piuhat sun muut härdellit voi laittaa matkalaukkuihin/rinkkaan, mutta itse läppäriä suosittelen sisään.

Ja vielä, jos se läppäri on otettava mukaan, niin suosittelisin sellaista reppua jossa läppärille on oma paikkansa. Huomattavasti vähemmän herättää mielenkiintoa kuin läppärin kantolaukku. Osa näistä voi kuitenkin olla vähän epämukavia, kun se läppärin paikka on usein selkää vasten.

363
Australia ja Oseania / Uusi-seelanti?
« : 26.06.2007, 14:14:14 »
Tervehdys kaikille!

Olin 2006 opiskelijavaihdossa Aucklandissa ja tuon ajan blogini löytyypi osoitteesta

http://tubelito.blogspot.com

Enemmän tuolla on juttuja itse matkustamisesta, ei niinkään hirveästi 'arjesta', mutta vaihtoon liittyvissä asioissa voin vastailla myös privana. Tietty muuhunkin :)

Blogi on järjestetty hieman tyhmästi (uusimmat ensin, vanhoja joutuu kaivamaan), mutta ehkä joskus saisin aikaiseksi järjestellä tuon itse vähän järkevämmäksi :) Sitä odotellessa, Archivesta pääsee käsiksi noihin vanhempiin teksteihin. Alussa ja lopussa matkahärdellejä muualta, helmi-elokuu 2006 NZ-aikaa :)

364
Lentomatkustus / Vinkkejä lentotarjouksista
« : 26.06.2007, 11:35:32 »
Kokeilinpa tuossa niin ainakin seuraavilla ehdoilla

meno Tampere-Riika 23.8.07 (torstai)
paluu Riika-Tampere 27.8.07 (maanantai)

Molemmat 0,01€ ja verojen kanssa siis 10€/suunta, eli 20€ menopaluu...

EDIT: kirjotushärö paluupvm korjattu jos sitä kukaan kerkesi ihmettelemään :)

365
Yleinen / Monessako maassa olet maleksinut?
« : 26.06.2007, 11:07:29 »
Aloitetaan oma postailu tälle foorumille listaamalla nämä maat. Yhteensä 23 tähän mennessä (siinä järjestyksessä kun tulivat mieleen):

1. Suomi
2. Ruotsi
3. Saksa
4. Itävalta
5. Viro
6. Ranska
7. Sveitsi
8. Luxemburg
9. Liechtenstein
10. Italia
11. Tanska
12. Belgia
13. Hollanti
14. Espanja
15. Jugoslavia
16. Unkari
17. Kypros
18. Singapore
19. Malesia
20. Thaimaa
21. Australia
22. Uusi-Seelanti
23. Fidzi
24. USA

Nämä siis maita, joissa olen viettänyt vähintään päivän, ei sisällä lentokenttähengailuja.

Loppuun vielä kymysys: oletteko laskeneet esim. Kanarian saaret tms Espanjaksi, jos olette tuolla käyneet? Itse olen joskus käynyt pienenä Kanarialla, en kuitenkaan koskaan 'varsinaisessa' manner-Espanjassa...

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]