Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ReiseReise

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
121
Aasia / Vietnamin viisumit
« : 06.07.2007, 23:12:10 »
Tuolla www.wikitravel.org -sivulla sanotaan:

"Most visitors to Vietnam, except citizens of Nordic or ASEAN countries, South Korea and Japan, require a visa in advance."

Eli pohjoismaisilta ei vaadita viisumia etukäteen? Tarkoittaako se siis, että sen voi hommata siitä rajalta, vai että sitä ei tarvitse ollenkaan jos ei ole maassa jotain tiettyä aikaa pitempään?

Ota noista nyt selvä  :roll:

122
Intia / intiasta thaimaahan
« : 06.07.2007, 23:03:45 »
Tarkoitus olisi lentää Delhistä Bangkokiin ja mitä kattelin tuossa männä viikolla Kilroyn sivuilta, niin aika pajon saisi moisesta maksaa.

Olisiko siis vaan fiksumpaa etsiä lentoa vasta Delhissä ja saisi sitten halvemmalla? Onko mahdollista ostaa sellaista "next possible flight" -lippua ja maksaako se silloin enemmän vai vähemmän? Onko jollain kokemuksia lentojen ostossa Intiassa? Onnistuuko helposti vai koittavatko huijata turistilta isompia maksuja?

Olisi ainakin se hyvä puoli siinä että ostaa lipun vasta Delhistä, että ei tarvitse etukäteen määritellä kuinka kauan viettää aikaa Intiassa vaan voi lähteä sitten kun siltä tuntuu.

123
Mulla on läjä juurikin sellaisia armeijan vedenpuhdistustabletteja, joiden parasta ennen päivä taitaa olla juuri tässä kuussa. Meneeköhän niitten teho täysin kun ovat nyt vanhoja, vai vieläkö tohtisi käyttää?

124
Terveys ja turvallisuus / Ryöstely reisssuilla
« : 06.07.2007, 20:29:29 »
Reilatessa hävisi Milanossa yksi laukku. Meitä oli kolme tyttöä ja yksi jäi vahtimaan kaikkien rinkkoja ja laukkuja sillä aikaa kun kaksi kävi vessassa. Siinä oli käynyt joku tyyppi yrittämässä jututtaa tätä vahtijaa, eli varmaankin tämä tyyppi kiinnitti vahtijan huomion itseensä ja sillä aikaa takavasemmalta rikostoveri tuli ja vei mun laukun.

Ei siis ryöstö vaan varsinainen kelju huijaus. Tuon jälkeen laitettiin aina rinkat ja laukut remmeillä kiinni toisiinsa kun yksi niitä vahti, jotta siitä läjästä ei ihan niin vaan saa laukkua napattua.

125
Tyhmät kysymykset / Kasvisruoan tilaus Thaimaassa
« : 06.07.2007, 19:31:07 »
Aivan mahtavaa! Kiitos Jepulis!

126
Jos on lähdössä kaverin kanssa matkalle niin kannattaa katsoa mitä kaikkea voitte käyttää yhteistä että molempien ei tarvitse kantaa omaa. Esimerkiksi hammastahnatuubista riittää varmasti molemmille, samoin shampoosta yms. Ompeluvehkeet, kynsisakset ja muut voivat olla yhteiskäytössä... riippuu ihan kuinka läheinen suhde teillä on, että mitä kaikkea viitsii toisen kanssa jakaa...  :wink:

Pyyhkeistä oli tässä ketjussa monta viestiä, mutta kukaan ei maininnut vohvelikangasta! Mulla on ollut aina vohvelikankainen pyyhe matkassa. Eli jos muistatte jostain ala-asteelta kun on tehty sellaisia käsitöitä että langalla tehdään pujottelemalla kuvioita kankaan poikittaisiin ja pitkittäisiin lankoihin kankaan pintaan, niin se on juuri sitä vohvelikangasta. Paljon ohuempi kuin frotee ja kuivaakin nopsempaan.

127
Varusteet ja pakkaaminen / Halpa rinkka = huono rinkka ?!
« : 06.07.2007, 16:21:35 »
Oon tässä katellut nettianttilasta Jotoksen 60l rinkkaa, jonka hinta ois 49,95 €

Uskaltaako netitse tilata, kun sitä ei pääse etukäteen selässä kokeilemaan? Voihan sen aina toki palauttaa... paljon on ollut puhetta halpisrinkkojen saumojen rikkoutumisesta, niin ajattelin että voisin valmistautua siihen ja hurruuttaa saumat ompelukoneella vahvemmiksi, mutta lähinnä juuri mietittyttää se, että kuinka tärkeää on kokeilla rinkkaa omaan selkään etukäteen?

Rinkan ois tarkoitus kestää puoli vuotta Aasiassa kiertelemistä. En aio pakata sitä ainakaan kotoa lähtiessä täyteen, eikä sitä matkallakaan päivittäin tarvitsisi kanniskella, koska kiertelyssämme on rauhallinen tahti. Matkakaverilla on jo halpisrinkka, että ainakin oltaisiin samassa veneessä molemmat halpiksinemme.

Onko halpisrinkoissa sellaiset vetoketjut, että onnistuu laittaa pikkumunalukoilla ne kiinni tarvittaessa? Onko kellään hajonnut Jotoksen vetskarit?

Seitsemän vuotta sitten olin reilaamassa 5 viikkoa ja silloin oli kaverilta joku rinkan räyskä lainassa. Ei mitään muistikuvaa sen merkistä, mutta siinä ei ollut kunnollisia olkapehmikkeitä remmeissä. Painoi aika ilkeästi. Lentokoneeseen mennessä joku vanhempi reissaaja kävi neuvomassa, että ne remmit voi laittaa rinkan ympäri ja sieltä takaa yhteen, pysyvät siten hyvin paketissa. Tuolloin siis otin kaverilta sian säkissä eikä tullut mieleenkään että olisin ostanut omaa. En tainnut kantaa rinkassa mitään ennen tuota reissua, sitä on nuorena niin ajattelematon...  :roll:

128
Tyhmät kysymykset / Kasvisruoan tilaus Thaimaassa
« : 05.07.2007, 23:44:10 »
Lainaus käyttäjältä: "chao"
käykö linssille vegaaniruoka?
oheisessa linkissä pitäisi olla thaikielinen vegaanipassi, jossa on lueteltuna mitä vegaani syö ja mitä ei. esimerkkinä vegaanipassista vielä linkki suomenkieliseen vegaanipassiin.


Wau, hieno lappu!

Oiskohan olemassa sellaisia passeja, joissa selitetään että merenelävät ja maitotuotteet on ok?

Voisin hommata useammallekin kielelle :)

Sivuja: 1 ... 5 6 [7]