Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ReiseReise

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7
81
Matkaseuraa / Lokakuussa Intiaan..
« : 02.08.2007, 18:02:11 »
Hips!

Just äsken (noin vartti sitten) maksoin liput itselleni ja kaverilleni Helsinki-Mumbai 10.10. lähtö kello 20:00 ja perillä aamulla 6:10!

Kumpikaan ei ole koskaan käynyt Intiassa, joten vähän jänskättää! Seura voisi sekä piristää että tuoda vähän turvallisuuden tunnetta, varmaan pieni kulttuurishokki luvassa :)

Tarkoitus kuljeskella noin kuukauden verran Intiassa ja sitten koittaa saada marraskuun puolessa välissä lento esim Delhistä Bangkokiin, jossa reissumme jatkuu.

Minä olen 27 -vuotias ja matkassa siskonpoikani 19 vee. Ei olla kumpikaan mitään hienohelmoja tai vaikeita ihmisiä. Tarkoitus elää pienellä budjetilla, tutustua ihmisiin, nähdä maailman menoa ja imeä kaikenlaisia kokemuksia sienen tavoin.

Saa nakata yksityisviestillä jos seuramme kiinnostaa! :)

82
Lentomatkustus / kilroy travels lentolippu
« : 02.08.2007, 17:46:38 »
Jeps!

Tässä on lähetelty sähköpostia ja soiteltu puolin jos toisin Kilroyn kanssa. Lopputulos oli, että pääsin samalle lennolle matkaseurani kanssa, joka on alle 25, mutta minä maksan lipustani yli kaksinkertaisen hinnan kaverin lippuun nähden.

Nooh, minulla kyllä kuuluisi tuohon vielä paluulento, mutta en aio sitä käyttää.

Syy kaikkeen oli, että Finnairilla ei ole opiskelijalippuja, joten niissä Kilroyn Flexibleissä, missä lentoyhtiö on Finnair, pitää matkustajan olla alle 25 vee.

Kyllä vähän ottaa pattiin!

Siis todellakin kaikki nuoret GO BEFORE IT'S TOO LATE! Tosi veemäistä joutua maksamaan tuplahinta, vain koska sattuu olemaan puolitoista vuotta liian vanha. Ihan ku ikä kertoisi jotain taloudellisesta asemasta! Ois pitänyt älytä tehdä matka jo kaksi vuotta sitten :D

83
Lentomatkustus / kilroy travels lentolippu
« : 31.07.2007, 17:49:29 »
Kilroyn piru periköön!  :evil:

Juuri yritin varata lentolippuja, mutta pöhkö online booking ei anna ostaa lippuja ellei ole alle 25 -vuotias! MITÄ KUMMAA! Kilroyn sivuilla kuitenkin sanotaan että lentoyhtiöstä riippuen myös OPISKELIJAT alle 29-33 vuotta saavat ostaa lippuja. Tuohon ryhmään kyllä kuulun, joten miksi siinä systeemissä ei ole tarvittavia raksiruutuun kohtia, joilla voisi ilmoittaa kuitenkin olevansa opiskelija, eli LIPPU TÄNNE!

Innoissani olin lippuja ostamassa niin tuli v*tutus ja viha!

84
Lentomatkustus / Erikoisruokavalio ja lentokoneruoka
« : 31.07.2007, 09:30:46 »
Lennoillahan yleensä tarjoillaan ruokaa, mutta mites jos on joku erikoisruokavalio (minun tapauksessani siis, että en syö lihaa)?

Pitäisikö tästä ilmoittaa etukäteen ja miten se tapahtuu? Olen aikeissa netitse tilata Kilroylta lennot, niin tuleekohan siellä lomakkeessa vastaan joku lisätietoja tms. kohta?

Jos lennoilla on valittavana kaksi ruokaa ja toinen sattuisi olemaan kalaruoka, niin kyllähän se minulle kävisi. Mutta jos pitää alkaa valitsemaan possuruoan ja kanaruoan välillä niin jää kyllä tämä tyttö nälkäiseksi. Työpaikka- ja opiskelijaruokaloissa yleensä on kasvis- tai kalaruoka yhtenä vaihtoehtona ihan automaattisesti, mutta en tiedä miten lentokoneissa.

85
Yleinen / Säästäminen
« : 30.07.2007, 12:58:53 »
Miksi maksaa enemmän kun voi maksaa vähemmän? Pienistäkin säästöistä kasvaa pikkuhiljaa kivoja summia. Elän muutenkin aina niin, että tarkkailen kaupassa kilohintoja yms. saadakseni rahoilleni eniten vastinetta. Miksi käytökseni siis muuttuisi matkatessa?

Yöpyessäni tarvitsen turvallisen paikan, jossa nukkua ja peseytyä. En haluaisi maksaa lisää hienosta sisustuksesta tai suuresta huoneesta, mitä niillä on väliä? Se mitä reissusta haen on siellä huoneen ulkopuolella.

Halpa huone on se mitä haluan. On sivuseikka onko huone hostellissa vai hotellissa vai jossain muualla. Mieluusti vietän yöni junassa tai bussissa, koska siinä saa ikään kuin ilmaisen yöpymisen ja samalla saapuu uuteen paikkaan.

Kaikkihan on kiinni siitä miten priorisoi ja mitkä omat arvot ovat. Minä en haluta tuhlata rahojani yöpymiseen, vaan sijoitan ne mieluummin hyvään ruokaan, aktiviteetteihin ja matkalippuihin. Jollekulle on varmasti rahan laittaminen ruokaa varsin naurettavaa tuhlausta, ja hän mieluummin maksaisi hyvästä hotellihuoneesta ja tinkisi ruoasta. Se hänelle suotakoon, onhan meitä moneen junaan.

86
Lentomatkustus / Kuka syynätään tarkemmin?
« : 29.07.2007, 15:33:30 »
Tunnustan olevani takkutukkainen (a.k.a. rastatukka) hippi. Tuli siis mieleen, että pitääkö pelätä joutuvansa suurempaan syyniin potentiaalisena pössyttelijänä tms.  :shock:

Hui, pelottaa että joutuisi kopeloitavaksi ja tutkittavaksi!   :cry:

87
Voisiko uusia käyttäjiä rohkaista vanhojen ketjujen selailuun ja niistä tiedon etsimiseen, vaikkapa siten, että oikeus aloittaa uusi viestiketju tulisi vasta kun on kirjoittanut jonkun X määrän viestejä? Käsittääkseni tuollainen ainakin olisi mahdollista niitä käyttäjäryhmäasetuksia säätämällä, eli luomalla rajoitettujen oikeuksien käyttäjäryhmä josta siirtyy seuraavaan parempien oikeuksien ryhmään viestimäärän perusteella.

Myös tänne rekisterlityessähän tulee sähköpostiin sellainen tervetuloa foorumille viesti. Tuossa viestissähän voisi myös tähdentää haun käyttämistä. Eipä niitä kaikki taida lukea, varsinkaan useilla foorumeilla käyvät ihmiset. Eniten tuo "uusien ongelma" koskeekin varmaan ihmisiä joille foorumit ylipäätään ovat uusi ja vähän oudompi asia. Jos on jo aikaisempaa kokemusta foorumeista, niin tuskin sitä täälläkään heti ensimmäiseksi alkaa uusia ketjuja availemaan.

Tällaisia tuli nyt vain mieleen, kun olen tarkkaillut täällä foorumin kirjoituksia ja ilmapiiriä. Itsekin tosin olen täällä uusi, mutta toivottavasti en sentään ole käynyt kenenkään hermoille. Ehkäpä joku päivä uskallan avatakin jonkun ketjun.

:)

88
Terry Pratchetti kiinnostaisi kyllä, ootko siis myymässä, lainaamassa. lahjoittamassa vai mikä on homman nimi? Moon vaan niin kaukana täällä keski-suomessa, että pitäs vaan postiin laittaa... :/

89
Aasia / Re: Viisumi
« : 26.07.2007, 20:33:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Fanski"
Et tarvi viisumia alle 15päivän reissulle Vietnamiin. Poistuminen maasta maksoi 2005 noin 10$. Taalan määrästä en pistä päätä vadille.


Maksaako se maasta poispääseminen vain jos on ollut 15 päivää ilman viisumia siellä, eikä siis jos on jo maksanut 30 päivän viisumista?  :roll:

Tää taitaa mennä jo tyhmän kysymyksen puolelle, mutta kun kerran 15 päivää saa olla ilman viisumia, niin voiko sen aikana käydä jostain hommaamassa sen 30 päivän viisumin niin että se ois yhteensä 45 päivää?

90
Junamatkustus / ateenasta- helsinkiin?
« : 26.07.2007, 16:43:32 »
Hii!

Mun reilini nimenomaan suuntautui Ateenasta kohti kotosuomea. Matka alkoi maaliskuun lopulla ja kotona oltiin Vapuksi. Kyllä siinä tuli viidessä viikossa kierrettyä nuo perusnähtävyydet ja maat (kreikasta, italiaan, etelä-ranskaan, espanjaan, ranskan halki saksaan, tanskaan ja siitä ruotsiin). Tukholmasta ei päästy Helsinkiin menevään laivaan, kun oli täyttä, joten ei muuta kuin yöjunalla Tornioon, eli Lapin kautta Suomeen :)

Siinä mielessä oli hienoa tuohon aikaan reilata, että ei ollut oikeastaan muita reilaajia ja matkaajia lainkaan, joten yövyttiin ihan hotelleissa hostellihintoihin. Matkan varrella oli paljon yöjunamahdollisuuksia, ja nehän ne ovat parhaita kun saa yösijan "ilmaiseksi".

Suunnitelmasi ei siis minusta kuulosta laisinkaan järjettömältä!

91
Kuulostipa muksalta reissulta! Itse tässä matkaa suunnittelen ja on mukava fiilistellä lukemalla toisten kertomuksia!

Kaikki hinta- ja budjettiasiat kiinnostavat kovasti :)

92
Aasia / Asiaan/oseaniaan häämatkalle
« : 23.07.2007, 17:39:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Harri1980"
Alustavasti ollaan suunnittelemassa reissua akselille: Thaimaa-Kambodza-Laos-Vietnam-Myanmar.

Budjetiksi on kaavailtu 30€/vrk/hlö, riittääkö? Tuon lisäksi lennot ja sukelluskurssi maksetaan erikseen. Eli pärjääkö 60€/vrk kaksi henkilöä? Noihin aktiviteetteihin varmaan menee jonkinverran rahaa. Bileitys ei kiinnosta, mutta janoon voi aina jokusen paikallisen oluen tai vastaavan nauttia. Majoituksen ei tarvitse kovin kaksista olla. Tarkoitus ei olisi ihan kituuttamaan lähteä, kun kyseessä on häämatka.


Hmm, meillä on budjettina noin 15 euroa/vrk/hlö, mikä ei sisällä lentoja eikä aktiviteetteja, viisumeja ja muuta sälää. Ajateltiin sillä pärjätä ihan hyvin, joskin vasta jälkeenpäinhän sitä voi sanoa miten meni. Suuntana meillä intia-thaimaa-kampodza-laos-vietnam-thaimaa. Häämatkalla tietysti kiva olla vähän enemmän rahaa! :)

93
Oon vähän niinku gradua vaille maisteri  :roll:

Mutta päätin suosiolla jättää IsoonGeehen tarttumisen vasta ensi kevääseen kun palaan maailmalta.

94
Lentomatkustus / Kuka syynätään tarkemmin?
« : 12.07.2007, 17:42:59 »
Tässä alkoi vallan kiinnostamaan, että onko koskaan saatu ketään kiinni turvatarkastuksessa, joka oikeasti suunnitteli jotain pahaa (koneen kaappaamista tms.)?

95
Intia / Hennatatuointi Intiassa
« : 11.07.2007, 00:16:06 »
En löytänyt haulla tästä keskustelua, niin tohdin aloittaa uuden.

Kyselisin, että onko kukaan ottanut hennatatuointia Intiassa? Siellähän kuuluu morsiamen koristelumenoihin ainakin nuo hennalla tehtävät kuvioinnit, mutta tehdäänkö niitä muillekin? Jossain matkailuohjelmassa joku täti joskus sai pieniä kiemuroita käteensä, mutta olikohan se erikoiskohtelua kun oli matkailuohjelmaa tekemässä?

Eli jos jollain on tästä asiasta tietoa, niin kaikki kiinnostaa (mitä, missä, milloin ja maksu). Kiinnostaisi nimittäin tuollainen ottaa.

96
Lainaus käyttäjältä: "hra.HUU"


Päästiin myös toteuttamaan pitkäaikainen haave,  Taksikuskille kerrottuamme että olemme Suomesta aloitimme naksuttelemaan kieliämme ja nyökyttelemään toisillemme outojen äänähdysten saattelemalla. Kuskin ilme oli ns. "Priceless"  :PHehee, repesin! Pakkohan tuollaista on kokeilla  :twisted:

97
Aasia / Laosin maksupolitiikka?
« : 10.07.2007, 20:16:25 »
Hip!

Pärjääkö dollareilla ja sillä että saa kippejä vaihtorahana, vai onko tarpeellista vaihtaa vartavasten valuuttaa kipeiksi?

Eli millaiseen tarpeeseen käy kipit minne dollarit?

98
Wow!

Kiitos BlueZ! Yhteen viestiin tungettuna niin paljon kaikkea sellaista mitä olen halunnut tietää!

Budjettiasiat ovat rassanneet mieltä, kun täällä on niin ristiriitaista tietoa ollut, mutta jos sinä olet pärjännyt tuollaisella summalla niin mun 15 euroa päivä + hätävararahaa on varmaankin riittävä. Vallan tipahti kivi sydämeltä!  :)

Samanoloinen lenkki suunnitteilla itselläkin, kuin mitä SirHenryJon suunnittelee. Rajanylityspaikkoja ja reittejä olen koittanut kartoista katsoa ja lähes olen menettänyt hermot viisumiasioitten kanssa. Miksi viisumit ovat vain 30 päivää, kun itsellä olisi aikaa noin 40-50 päivää per maa?  :?

99
Thaimaa / Songkran -Thai Uusivuosi!
« : 10.07.2007, 18:59:32 »
Nii juu,

oisko suosituksia että minne kannattas tuolloin mennä? Missä pääsee helposti mukaan vesileikkeihin?

Onko tää semmonen juhla, että ihmiset palaavat kotikonnuilleen tapaamaan vanhempiaan yms. eli onko majapaikat kiven alla?

100
Thaimaa / Songkran -Thai Uusivuosi!
« : 10.07.2007, 18:54:06 »
Juuri törmäsin tietoon moisen vesisodan olemassaolosta, ja juuri sopivasti on suunnitelmissa olla huhtikuussa Thaimaassa, joten pääsee itse mukaan. :D

Tiiä sitten jaksanko yhtä päivää pitempään, mutta pitäähän sitä kokeilla!

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7