Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Bagrish

Sivuja: [1] 2
1
Tunisia / Vs: Tunisia?
« : 20.02.2009, 18:59:35 »
Jotkut puhuivat, että Saharan retkeilyä on mahdollista tehdä. Itsekin ajattelin lähteä ystävättäreni kanssa Tunisiaan Sousseen viikoksi, kenties jo pääsiäisenä jos sää suosii(?). Ni tuli tässä mieleen, että onko Saharan reissua mahdollista tehdä itsenäisesti, kunhan vaan löytää Saharan retkeilyn järjestäjän ja tehdä sitten kaupan, vai?

2
Tarkoittaako tämä, että Pietarin risteilyt otetaan taas käyttöön ensi keväänä?? :D Eli on vielä toivoa päästä pyörimään Pietariin edes päiväksi? ;)

3
Egypti / Vs: Egypti
« : 10.01.2009, 20:57:33 »
Ystävättäreni kanssa ollaan suunnittelemassa 1-2viikon reissu Egyptiin viim. pääsiäisenä. Täytyykö meidän rokottaa jotakin ennen Egyptiin menoa? Onko hepatiitti -riski suuri? Entä malaria-taudit? Muistaakseni pohjois-afrikassa on lieviä riskejä taudin saamiseen, joten rokottaminen ei olisi tarvetta?

4
Jos kerta olette himoreissaajia, niin uteliaisuudesta kiinnostan tietää kuinka paljon omistatte ulkomaalaisia ystäviä ympäri maailmaa, vai omistatteko lainkaan?

Matkailu-elämäni alkoi siis vuodesta 2007 ja siitä lähtien olen tavannut huikeasti kansainvälisiä ystäviä:


Parhaimmat ystävät löytyvät Irlannista, Pohjois-Irlannista, Saksasta ja Tanskasta.

Sitten Ruotsista, Ranskasta, Belgiasta, Norjasta, Itävallasta, Sveitsistä, Hollannista, Islannista, Australiasta, AMERIKASTA ja Englannista löytyy muutama mukavaa tuttua.

Virosta, Bulgariasta, Etelä-Afrikasta, Turkista, AUSTRALIASTA ja JAPANISTA asuu yksi tai pari ihanaa ihmistä.

Ja viimeisin uusin tuttavuus oli tänään: Yksi poika Pietarista.

Uskomatonta, vai mitä? ;)

5
Yleinen / Vs: Halvin Mc Donalds?!
« : 01.11.2008, 03:08:57 »
Söpö kysymys! :D
Elämäni maukkain mäkki-ateria oli Lontoossa viime kesänä: Söin siellä ystävättäreni kanssa McAamupalaa, mikä oli *** hyvää!

6
Yleinen / Vs: Montako kertaa samassa kohteessa?
« : 01.11.2008, 03:07:23 »
Saksassa, Englannissa ja Irlannissa 2 kertaa.
Ruotsissa 7-8 kertaa, ja missä eniten haaskasin aikaa: Espanjassa 9 kertaa!


Käytetään jatkossa lihavointia yms. tehokeinona. Koko tekstiä ei tarvitse korostaa. -Milma

6 § Isojen kirjaimien toistuva käyttö on kiellettyä (HUUTAMINEN). Jos haluat korostaa sanaa, käytä foorumin tarjoamia tekstin muotoiluja, eli lihavointia, kursivointia tai alleviivausta. Käytä näitäkin harkiten, eli ydinsana tai kaksi, perusteellisen harkinnan jälkeen maksimissaan kokonainen lause.

7
Yleinen / Vs: Kuinka paljon rahaa majoitukseen?
« : 01.11.2008, 03:05:13 »
Halvinta mitä minulle on ikinä käynyt, oli tietenkin 0€:D :D :D
Tunnen hirveästi ihmisiä ympäri maailmaa, joten vaivanongelmat ratkaistiin! ;)

8
Isäni on matkustajaguru, hän rakastaa aina käydä amerikassa, mutta pelkkä vanhempien vaikutus ei riittänyt. Kaikki alkoi, kun eräs ystäväni kertoi matkoista paljon. Hän kävi Aasiassa toteuttamassa unelmiaan muunmuassa surffailemassa Australian aallonmurteiden rannikoilla. Hänen tarinat ovat olleet mielenkiintoisia ja ne rohkaisivat minua näkemään maailmaa!

Matkustelu-elämäni starttasi vuodesta 2007 lähtien...!

Siitä lähtien olen hulluna käynyt moneissa maissa:

2007
Ranska
Espanja
Marokko
Gibraltar
Ruotsi

2008
Irlanti
Hollanti
Belgia
Ruotsi
INTERRAIL: Englanti + Skotlanti + Pohjois-Irlanti + Irlanti
Tanska
Saksa
Itävalta
Ruotsi

Kiitos sinun, Sami!

9
No voihan juku! :-\
Mä tapasin ihan äsken erään venälaisen pojan Pietarista ja tämä kutsui mut sinne viihtymään. Päätin lähteä sinne ensi vuoden alussa, jos tämä laivayhtiö olisi jatkanut kampanjaansa!

Toiv. tällaisia tapauksia otetaan taas käyttöön mahd. pian!  ???

10
Yleinen / Kokemuksia passin katoamisesta?
« : 20.09.2008, 15:18:37 »

Päätinkin luoda uuden aiheen passin katoamisesta. Eli siis, onko teillä ollut kokemuksia passin katoamisesta sekä Suomessa että ulkomailla? Olisi mukavaa kuulla joltain samoista kokemuksista, etten olisi maailman hölmöin ja huolimattomin reissaaja. ;)


Minä olen joutunut kadottamaan passiani useita kertoja!


Siis eka kerta kävi niin, että vanha ylä-asteen luokkani voitti matkan Ruotsiin. Menimme heti seuraavana viikkona naapuri-maahaan, enkä sinä aikana löytänyt vanhaa passiani kotona. Jätin sen väliin, kun uskoin löytäväni sen joka tapauksessa. Lähtö-päivänä en sittenkään löytänyt passiani ja äitini muistutti minua, ettei Ruotsiin välttämättä tarvita passia. Tartuin siis hlökorttini mukaani. Vasta lentokentällä minulle huomautettiin, että passia todella tarvitaan! Hätätapauksessa juoksin lentokentällä olevalle poliisi-asemalle ratkaisemaan ongelmaa: Siellä sitten tehtiin mulle viikko-kestoista passia!


MUTTA!...
Mulla on käynyt tämän puolen vuoden aikana traagisesti: Kehtasin unohtaa passini ruotsinlaivan hyttiin ja lentokoneeseen, kun saavuin Lontooseen interreilaamaan! Arvaa kuinka paniikkiin menin heti etsittyääni passiani?

Eli siis aloitetaan alusta: Lähdin viime keväänä Ruotsin laiva-risteilyyn. Päätin ottaa sillä kertaa passini mukaan ajokortin sijalle, jotta saisin tunnelman ulkomaille lähdöstäni! Laivalla tuli bailattua railakkaasti ja ruotsin paluun jälkeen en krapula-päisenä älynnyt tarkistaa passiani. Vasta viikon päästä kämpässäni yritin etsiä ja luikertella passini löytämiseen ympäri aluetta laatikosta kaappiin, kun tarvitsin silloin passiani Interrail-passin ostamiseen! Sinä aikana menin hetken paniikkiin ja mietin mihin "helevetissä" passini laitoin. Hetken päästä tajusin olinkohan jättänyt passini laivalle. Monien päivien mietiskelyn jälkeen uskoin, etten varmasti ole jättänyt passini laivalle, sillä hämärän muisti-kuvan perusteella muistin nähneeni passini vielä rautatie-asemalla, kun tultiin laivalta.
  Jouduin ikäväkseni kärsimään passin katoamisesta ainakin muutaman viikon. Oli oikeasti ahdistavaa tyytyä Suomeen ilman ulkomaiden matkoja, se oli kuin olisin vankilassa! Mutta elämäni palautui jälleen, kun postiluukkuuni putosi kirje löytötavara-toimistolta. Siinä siis mainittiin mun arvo-tavaran löytämisestä! Riemustuin passin olevan jälleen turvassa ja hain heti seuraavana päivänä passini luokseni!

Toinen kerta tapahtui, kun lähdin ystäväni kanssa Britti-saareihin reilaamaan. Eka pysäkin kohde oli tietenkin Lontoo, lähdimme siis lentokoneella. Saavuimme onnellisesti uuteen maahaan ja vaeltelimme passin tarkastukseen asti. Silloin tajusin hävittäneeni passin kaivallen laukkuani ja menin paniikkiin. Hätäisesti juoksimme ympäri lento-kenttää ja passin tarkistaja kehotti meitä palaamaan takaisin Suomeen tehdääksemme passin katoamisilmoituksen ym. Emme tietenkään suostuneet palata niin-yhtäkkiä Suomeen, kun pitkää reissua on suunnitelmissa. Pyörimme pitkin lentokenttää pyytäen henkilö-kunnilta apua löytämiseen, kunnes eräs vanha toimiston täti ystävällisesti vastaanotti meiltä apua soittamalla kyseisen lentokoneen kapteenille. Puhelun jälkeen toimiston täti vastasi hymyillen, että passini on turvassa. Se onnekseni löytyi juuri lentokoneen istumapaikkani edessä, jonne taisin vahingossa pudottaa sinne. Sain rakkaani passini takaisin taskuuni eräältä turvamieheltä.

Tapaturmien jälkeen olen ollut pitänyt passistani silmillä lähes joka minuutin välein, ettei passini taas karkaisi!

Siinä kaikki meitsin turmat passin katoamisesta!
Siis ihan oikeasti, pitäkää passistanne hyvää huolta!


P.s. pahoittelut kirjoitusvirheistäni, sillä äidinkieleni ei ole kovassa hallussani.

11
Irlantilainen aamupala. Ne ovat kuulemani mukaan isoja paloja ja rasvaista ruokaa.
Sitten marokkolaisten päivällinen, en muista enään mitä siinä oli mut ruoat eivät maistuneet miltään!

12
Jaa'a, en ole pohdiskellut näitä vastaavia tapauksia, joten unohtamus iski...

Paitsi pienenä, kun yllätyin ja ihmettelin mitä suomalaiset tekivät Espanjan Torremolinosin ranta-kadulla. Sukulaisteni kanssa vaeltelimme pitkin ranta-katua, kunnes pikkuveljeni tökki ja osoitti meidän vieressä oleviin ihmisiin: "Ne on suomalaisia!" Se oli vissiin salakuunnellut niiden suomenkielisiä puheita. ::)

Yksi asia tuli melko heti mieleesin, kun tämä sattui hassusti ruotsin laivalla. Palasimme juuri Tukholmasta ja laiva lähti liikkeelle kohti paluuta. Yöllä diskossa ystäväni kanssa tanssimme tanssi-lattialla ja siellä törmäsimme pariin miehiin. Aluksi puhuimme englantia, kun luulimme toisiaamme ulkomaalaisiksi. Totuus iski heti kysyttyääni mistä he ovat kotoisin: Lohjasta!

13
Lähes kuukauden Britti-saarien reissulla ollessani mulla oli hirveä himo syödä ruisleipää ja suomen maitoa. En uskaltanut luottaa brittien maitoon, kun niillä on kuulemman enemmän sairausriskiä ja muutenkin ne maistuvat mielestäni pahalta.

Edes yksi ruisleipä pitkien matkojen jälkeen maistui TAIVAALLISELTA!

14

1) Englantilaiset miehet
Käytyääni britanniassa olen kohdannut monia herrasmiehiä. Englantilaiset miehet kunnioittavat naisia, ja niillä on uskomattoman hyvät tyyli-tajut! Hyvännäköistä porukkaa löytyi ainakin 90% ympäristöltä! ;)

2) Tanskalaiset miehet
Omistan suurimman osan tanskalaisystäviä, ja ainakin 1/3 heistä ovat miespuolisia.  :D Toisaalta niiden ulkonäöt muistuttivat hieman suomalaisilta, mutta he ovat avoimempia ja enemmän huumorintajusta porukkaa!

3) Ranskalaiset miehet
Tummat ja tuliset miehet hurmaavat lähellä sydäntäni. Niilläkin on osoitukset naisten kunnioittamiseen ja he vaikuttavat mielestäni romanttisilta. Osaavat myös olla varovaisia flirttailemaan naisten suhteen, ainakin Pariisissa tuli huomattua.


Suomalaiset miehet eivät ole suoraen sanoen minun makuuni. He ovat mielestäni liian sulkeutuneita tyyppiä, eli tylsää porukkaa. Btw, haluun ulkomaalaisen miehen...

15
Eurooppa / Edullisin tapa Saksaan?
« : 13.08.2008, 23:00:01 »
Mikä olisi edullisin tapa päästä Saksaan - laivalla? Mikä oli se laivayhtiö, jolla pääsee Helsingistä Saksaan edullisena? Vai olisiko se edullisempaa lähteä lentokoneella?

Ystäväni kanssa suunnitelmassa Müncheniin lähtöä ensi kuulla.

16
Yleinen / Vs: Maailman kaunein kaupunki?
« : 03.07.2008, 21:54:33 »
Kaupunkeja tultu käytyä peräti sata!
Joten osaan muodostaa maailman kauneimmat kaupungit tähän mennessäni:

1. Benalmadéna, Espanja
- Aivan uskomattoman kaunein paikka, jossa olen koko elämäni aikana käynyt! Siellä on tajuttoman kaunista katseltavaa pimeissä venesatamoissa ja kauniilla auringonlaskun aikana puistossa pyörihtämässä!

2. Edinburgh, Skotlanti
- Niin sanattoman upea, ettei mitään rajaa... Rakastuin tähän kaupunkiin heti ensi-silmäyksellä, kun astuin tähän alueeseen elämäni ensimmäistä kertaa. Siellä oli tajuttoman upeita rakennuksia, etenkin yöllä, kun satumaan linna kirkastuu todella kauniisti kuin pilvilinna! Awww...

3. Scheveninge, Hollanti
- Kaunista katseltavaa! Sopii rakastuneille pariskunnille. Auringonlaskua on kiva katsella sillalta ulos pitkin mertä!


17
Ensimmäisen kerran ulkomailla olin Ruotsissa joskus pienenä, kenties 2vuotiaana.

Ellei sitä lasketa, niin ensimmäinen kunnon lentokone-matkani oli silloin kun lähdin perheeni kanssa Espanjaan, kun olin 6-vuotias.

18
Minäkin olen vasta nuori, mutta olen ehtinyt matkustella aika paljon viime aikoina:

Suomi
Ruotsi
Viro
Saksa
Ranska
Hollanti
Belgia
Espanja
Gibraltar
Englanti
Skotlanti
Pohjois-Irlanti
Irlanti

Ja just huomenna menossa Tanskaan!


19
Yleinen / Vs: Parasta matkamusiikkia
« : 03.07.2008, 21:44:35 »
AINA kun ajattelen lentokoneita tai vastaavaa tapahtumia, päässäni soi:

Schooc - Flying The Flag For You
(Heitä tunnetaan parhaimmillaan Britannian Euroviisun ehdokkaana)

20
Ehdottomasti EDINBURGH tähän mennessä.
Oon luullut sitä jonkin muunlaiseksi kaupungiksi, mutta... Erehdyin täysin...

Sivuja: [1] 2