Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - hannamaria

Sivuja: [1]
1
Yleinen / Mitkä paikat olleet positiivisia yllätyksiä?
« : 04.05.2007, 10:19:52 »
Pelkäsin, että tämä on taas niitä, kehu kuinka monessa paikassa olet käynnyt -ketjuja, mutta täältähän löytyi asiaakin... Positiivinen yllätys itselleni oli Belgrad.

2
Pohjoismaat / Islanti
« : 29.01.2007, 12:55:34 »
Olipas kiva lukea näin pitkä Islanti keskustelu täältä:) Ollaan kaverin kanssa suuntaamassa elokuussa Islantiin ja paljon tuli hyviä vinkkejä täältä... Onkos täällä muita samaan aikaan sinnepäin suuntaavia?

3
Yleinen / Mitkä paikat olleet positiivisia yllätyksiä?
« : 21.12.2004, 14:59:17 »
Minä pistän oman ääneni kanssa Belgradille ja totean saman kuin Suvi, että pitänee Sarajevo vielä käydä katsomassa:)

4
Tiedän tunteen... Se rupeaa hiipimään pikkuhiljaa alitajuntaan pari päivää ennen lähtöä ja kuristava paniikin tunne pahenee ja pahenee päivä päivältä. Helvetti on pääkopassa irti viimeistään hetkellä kun astuu koneeseen sisään;)

  Mutta asiaan eli millä asioilla yritän hallita pelkoani... Ensinnäkin valitsen tunnettuja ja hyviä lentoyhtiöitä, ikinä en lähtisi reissuun esimerkiksi Venäläisellä koneella;) Lentokoneeseen noustessa kerron lentoemännälle pelosta ja kyselen tulevan lentosään, tällöin jos turbulenssia on matkalla tiedän siitä etukäteen ja osaan asennoitua siihen paremmin. Yleensä myös kun lentopelosta kertoo pääsee istumaan koneen etuosaan mikä on huomattavasti vakaampi kuin takaosa ainakin tietyissä konemalleissa.

Ei muuta kun hyvää reissua. Aina koneessa vannon, että jos tästä hengissä selviän ikinä en enää koneeseen nouse, mutta taitanee tällekin vuodelle olla takana jo parikymmentä lentoa...:)

5
Terveys ja turvallisuus / Uhkaavin tilanne matkalla
« : 02.09.2004, 11:08:21 »
Mun ehkä pelottavin "matkamuisto" on Jenkeistä muutaman vuoden takaa... Olin kaveria moikkaamassa Etelä-Carolinassa ja olin yksin kaverin kämpillä, kun kaveri oli koulussa, no naapurin satakilonen järkäle päätti kutsua itsensä kylään, kun tiesi, että olen yksin päivät kotona... Säikähdyksellä selvisin, kun kerkesin vetää oven kiinni tuokion keskustelun jälkeen, kun äijän aikeet tuli selviksi. Tosin se yritti vielä ikkunasta sisään muttei onnistunut... Thank God! Mitä tällänen hippiäinen olisi sille kasvotusten enää voinnut.

6
Mielenkiintoista on lukea kuinka monen henkilön kanssa ajattelee aivan samoin joistain paikoista... Nostaisin esille vielä yhden omista suosikeistani, jota kukaan ei nopean silmäykseni mukaan ollut listoille liittänyt... BELGRAD on aivan upea kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja todella ystävällisiä ihmisiä. Paljon siellä on vielä korjattavaa, mutta alku näyttä hyvältä :)

7
Tyhmät kysymykset / prahasta budapestiin
« : 26.07.2004, 09:48:09 »
Menopaluulippuja kannattaa suosia ehdottomasti Tsekeissä, jos matkustaa junalla... Olomouc- Budapest yhensuuntanen opiskelijalippu paikallisella juniorpassilla makso 27e ja roundtrip oli vähän reilu 30e. Juna olomoucista budapestiin kesti 9h.

8
Tyhmät kysymykset / prahasta junalla
« : 26.07.2004, 09:41:46 »
Huomenta vaan.... Tohon sun 800e reissubudjettiin palatakseni, olen varma, että 2vkoa se riittää aivan mainiosti ko. maissa. Itse opiskelin tämän kevään Tsekeissä ja reissattiin paljon aivan minibudjeteillakin, hauskaa oli! Serbia oli ehkä hienoin kokemus niistä reissuista... Matkusta öisin pidemmät reitit säästät aina yhen hostelliyön hinnan. Hauskaa matkaa :D

Sivuja: [1]