Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - pfr

Sivuja: [1]
1
Iso-Britannia / Lontoo - olut ja pubit
« : 01.02.2009, 11:38:06 »
Yllätyksekseni en löytänyt haulla asiaa käsitteleviä viestejä, joten perustaanpa  aihe.

Tarkoituksena olisi keväämmällä käydä pitkä viikonloppu Lontoossa lähinnä olutmatkailun merkeissä, eli ideana kiertää kasa pubeja ja muuten vaan nauttia oluista. Mistä siis löytää parhaat pubit, jotka mielellään esim. tarjoilevat real alea ja valikoimat ovat kattavat (eli ei siis pelkkää fuller'sia jne.)? Joitain nettipalveluita? Bonusta tietenkin siitä jos jollakin alueella olisi laadukkaiden pubien keskittymä, mutta jonkin verran voi kunnollisten pubien perässä juostakin :) Sohon alue on toki jo sen verran tuttu ja (ei-olut-)turisteille suunnattu, että katseet voisi suunnata muualle.

Entäpä mistä marketista / torilta / off-licencestä löytää kattavimmat valikoimat pullo-oluita, kun ei jatkuvasti kuitenkaan viitsi pubeissakaan istua? Tarkoituksena siis olisi löytää kohtuullisen läheltä ydinkeskustaa paikka, josta kaivaa kassiin entuudestaan tuntemattomia oluita. Kokemusten perusteella arpapelillä ei hirveän pitkälle pötki. Mitä tavarataloketjuja kannattaisi metsästää?

Tiedän, että britit itse juovat lähinnä Stella Artoisia (:)), mutta saaneekohan lontoosta esim. jenkkioluita jostain (en tarkoita budweiseria, vaan pienempiä panimoita esim. luoteisosista)? Suomessa näiden tarjonta on olematonta, valitettavasti. Tietenkin myös paikalliset panimot kiinnostavat.

Pubithan tyypillisesti sulkevat ovensa jo aikaisin, ennen puoltayötä, mutta minkä verran on myöhempään auki olevia pubeja vai mihin sitä kannattaisi pubien sulkemisajan jälkeen suunnistaa?

Sivuja: [1]