Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - leego

Sivuja: 1 2 3 [4] 5
61
paatinkin lennahtaa Brissysta Cairnsiin jo huomenna  ;D

eli onkos siella ketaan maisemissa? enta ajankohtaista tietoa hetelmanpoiminnasta, taitaa kausi olla vahan myohassa..?

0434460980 on mun nro josta tavottaa parhaiten.

62
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa Australiaan
« : 19.03.2008, 02:18:17 »
su 23.pv Brisbaneen lentaen melbournesta, ja sitten onkin aika auki suunnitelmat, paitsi etta suht pian toita queenslandissa jottei kassa ehdy :)

fraser ja whitsundays tehtava ainakin. ilmoitelkaa jos joku siellapain  :)

63
toivottavasti :) ainaki nail nakymin. siella lahella pitais ainaki olla hedelmahommia tarjolla aika hyvin..

64
Eurooppa / Azorit
« : 19.02.2008, 13:04:54 »
Lainaus käyttäjältä: "luzniq"
Plussaa se, jos pääsee snorklaamaan tai edes uimaan sekaan! (avantouimari-äiti ei saa lupaa kieltäytyä!) Toivon tosiaan, että niitä jo järjestetään, vaikka melko aikainen kevät onkin. Säävarauksellahan se homma toiminee..

Luotetaanko siihen että paikan päältä löytää varmiten parhaat ja luotettavimmat?

Kuinkas sitten, onko kukaan kartoittanut lähisaaria? Vai luuletteko että seitsemän päivää hujahtaa ohi sen suuremmin lisäaktiviteettia edes kaipaamatta?


-ei jarjesteta tuohon aikaan vuodesta uintireissuja delfiinien kanssa. saista riippuen valilla saatetaan joutua talvikautena perumaan normaalejakin safareita.

-luottakaa vaan. ja saarella ei kuitenkaan alyttomasti niita teita ole  :D

-varmasti hujahtaa, turha lahtea hotkyilemaan muille saarille viikossa. seuraavalla reissulla sitte, ja suosittelen kylla (6 saarista kayneena) lampimasti ajan kanssa kierrosta :)  talvisaikana paasee lahinna lentamalla..130e ylospain edestakasin, voi kysella sata:lta paikanpaalla.

65
Eurooppa / Azorit
« : 18.02.2008, 05:41:20 »
LateX en ole tormannyt tallaiseen vuodessa, enka ole kuullut ravintoloissa huijauksista/yrityksista. sen kylla allekirjoitan etta asiakaspalvelu voi valilla olla tympeaa, ehka sita opitaan sita mukaa kun turismi kasvaa... :wink:

wampula ihan totta nuo vaellusjutut, mutta niita vaelluksia paasee tekemaan myos paikallisen oppaan matkassa ja siina saa sitten paljon infoakin samaan pakettiin, useimmat ovat vahintaan biologeja/geologeja!

delfiinien kanssa paasee uimaan kesa-aikana, eli kesakuusta suunnilleen eteenpain (hinta reilut 60e, ne retket erikseen). mutta eivat ne kovin lahelle tule ja heikkohermoisempaa (minua :lol: ) hirvittaa syvyys siella kaukana rannikosta.. :D

66
Eurooppa / Azorit
« : 11.02.2008, 05:59:21 »
itse en sukella, mutta 400e paikkeilla on hinta kun suorittaa s.miguelilla padin.siihen kuului kaverilla välineitten vuokrat jne.ponta delgadassa on esim picos de aventura ja vila francan kylässä (20km PD:sta) useita yrityksiä.
ja kyllähän niitä vesiä kehuivat, varmasti paljon nähtävää ainakin maisemien puolesta kun rannikko on jyrkkää ja joitakin suojeltuja "saarekkeita" lähellä, vaikkei vesi niin kirkasta olekaan kuin jossain thaimaassa  :) mutta kuten sanoin niin itse en sukella eli en siitä paljon ymmärrä..


juhlistamiseen löytyy useita hyviä ravintoloita ponta delgadasta, kannattaa kysäistä/kuunnella tervetulotilaisuudessa tuoreimmat vinkit oppailta, mutta esim São Pedro-ravintola on ehdoton suosikkini-aivan mahtavat ruoat eikä hintataso mahdoton! :)
kaupungin ulkopuolella sitten vaikkapa Lagoan kylässä hyviä satamaravintoloita, ja "o gato mia" Ribeirinhan kylässä Ribeira Granden vieressä pohjois-rannikolla...monet ravintolat yllättävät vaatimattoman ulkonäön ensin hämättyä  :wink:

kysy lisää jos tulee jotain mieleen!

67
Aasia / Kota Kinabalu sadekaudella
« : 26.01.2008, 11:37:40 »
hienoa etta saitte paikat!  :)

kerropa sitte oliko mahti reissu! 8) taalla australiassa muistot vaan jaljella siita lihaskivusta mika seurasi.. :lol:

68
jarkko voitti taas!  :mrgreen:

oli helppo hymyilla australian openeissa suomen liput poskissa  :wink:

69
Aasia / Kota Kinabalu sadekaudella
« : 13.01.2008, 03:04:03 »
joo varaa jo sit kiireesti etta saat paikan. ei mullakaan eka ehdotettu pvm kaynyt, mutta niista kuului takaspain suht nopeesti, pari pv.. maksu oli ihan ok.

resthousessa yovyin ja suosittelen kylla sita. silla hetkella osaa todellaki arvostaa puhtaita lakanoita ja lammitysta, suihkua....:) noh, huomaat kylla sitte. ja jos on siel ylhaal maja ni aika matka kivuta syomaan resthouselle jne. hinta tais olla se kallein, 69 ringittia. ja muuten hyva illallisbuffet oli 30 tienoil, aamiaiset 17-27..vesi ylhaalla aika kallista, iso pullo 10. itse vuokrasin pyyhkeenkin vitosella ni eipaha sitakaan tarvinnu kantaa.

paasymaksu puistoon 15, lupa kiiveta on satkun, ja sit opas otettava, joka on 1-3 hlolta 70 yht. ..pikkasen enemman jos enempi porukas. ma olin yksin liikentees ni odottelin siel hq:lla hetken ja kysyin pari tanskalaista veikka gustafssonia seurakseni jakamaan kuluja ;) kyyti kipuamisen alkuun maksaa jotain, vaihtelevasti gallupin mukaan :D meilta 10, eika takastullessakaan velotettu lisaa. hinnastoissa taitaa lukee 30, ja joiltai oli viel jotai muuta otettu..:>

suosittelen muuten ostamaan parilla ringitilla semmosen vaelluskepin, on aikas kiva siina kukkulanvallotuksessa ;)

70
Aasia / kota kinabalu ja sabah - yksin matkaava nainen
« : 08.01.2008, 11:59:33 »
http://www.pallontallaajat.net/pt2/keskustelu/viewtopic.php?t=13721&highlight=

tuolla kirjottelinkin jo ylistysta uncle tanista. suosittelen! :mrgreen:

eika KK oo pelottava paikka. hairitsevaa voi olla miespuolisten huutelut, mutta siltakin valttyy kun pysyy siella missa on paljon ihmisia..

71
Aasia / Malesiassa Taman Negara VS Cameron Highlands
« : 29.12.2007, 14:20:07 »
kesällä ehka parasta mennä, vaikka tietty toisaalta silloin on enempi ryysis. ehkä loppukeväästä?? luulen kyllä että eläimiä ei kovin todennäköistä ole nähdä, ehkä sitten niistä tarkkailutorneista, mutta en itse lähtisi.

borneolla uncle tan's järjestää oikein hyviä leirejä (yli puolet lyhyempi matlustusaikakin viidakkoon) ja siellä tehdään paljon safareita veneellä(myös yöaikaan), vesistön vierellä niitä eläimiä bongaa. staff on tosi innostunu työstään siellä ja ne on uskomattomia bongaamaan niitä eläimiä! leirinkin nurkilla asustelee joukko villieläimiä, ja jo menomatkalla veneellä nähtiin vaikka mitä! eli suosittelen lämpimästi. täytyy tosin varautua askeettisiin oloihin. meillä kävi niin tuuri jopa että ei satanut näin joulukuussakaan ollenkaan, mutta niinkun edellisestä TN-kertomuksestani voi päätellä, on reissu vähän nihkee mihin vaan jos on koko ajan märkää.

borneolla näin "sadeaikaan" näkee enempi vielä sitä wildlifea kun pääsee veneellä ajelemaan "ylimääräsiä" reittejä, paikoin jopa puunlatvojen tasalla! kroko oli ehkä jännin  :wink:

72
Aasia / Kota Kinabalu sadekaudella
« : 27.12.2007, 07:22:40 »
edellisiin kysymyksiini viitaten paivitetaampa vahan..:)

hyvin saattoi luottaa faxaamis-asiassa, ja suosittelen varaamaan tuon majan ajoissa.sita lammitysta todella arvostaa kun saa itsensa laban rataan asti raahattua..:)

kiipesin viime viikolla mt.kinabalulle ja saa suosi ainakin meita! pikkasen roiskas vetta ylos mennessa, mutta pilvien paallahan oli sitten mainio saa.

pakko kylla kommentoida tuota rankkuutta, etta vaikka kuvittelin olevani hyvassa kunnossa niin oli se silti pirun raskas! mutta myonnetaan myos, etta tahti ois voinu olla paaaljon hitaampi, eli ottakaa aikanne ja nautitte enemman. myoskaan ei kannata rynnata sinne huipulle sillon aamukolmelta, jos ei sitten raahaa mukana ylimaaraisia vaatteita ja pysy jollain konstilla lampimana siella! luultavimmin hikisena jaatyy hetkessa muuten sinne ylos jos jaa venailemaan aurinkoa, joka nousee ehka vasta tunnin paasta, riippuen siita kiipeamistahdista toki. ja enempi MUN mielesta saa irti jos vaikka alkaa tulla valoisaa jo kiipeamisen loppuvaiheessa, ei o niin ruuhkaakaan ku sillon aiemmin ;)

ehdottomasti kaiken (varsinkin jalkikateen iskevan ) tuskan arvoinen kokemus!

73
Aasia / Malesiassa Taman Negara VS Cameron Highlands
« : 27.12.2007, 07:13:26 »
tuli reissu heitettya pari viikkoa sitten...

kootaampa ajatukset siis. ei ehka kannata sadekaudella. on ihan tuurista kiinni saiden kanssa sitten, esim emme paasseet canopy walkwaylle koska satoi, se suljettiin (ja kolmen pvn reissullahan ehtii olla paikan paalla vain yhden kokonaisen pvn). ja kun sataa on aika ikava kavella metsassa iilimatojen roikkuessa sitkeasti ja jatkuvasti pohkeissa (meilla oli tuplasukat housunlahkeiden paalla ni eivat paasseet lapi asti...yok)

JA, kun edelleen sataa, ehka koko helv pvn, ei siella viidakossa ole oikein tekemista, ellei sitten ole ratkiriemukkaalla porukalla liikenteessa :) mikaan ei siella myoskaan kuivu eli sadevarusteet ja vaihtovaatteet (lamminta myos) tarkeita!

joki jonka ymparille taman negaran keskus on rakentunut, tulvii talla hetkella aika hyvin. jo bussilla mennessa kahlattiin moottoritiella (pikkuautot ei paasseet siita edes eteenpain). itarannikolle ei toivoa, normaalistihan matkanjarjestajat kuskaavat sinnekin suuntaan suoraan taman negarasta mikali haluaa! (n.55myr)

otimme pakettikuljetukset mika oli helpointa: bussi 35myr ja vene 25 myr/ suunta. haku hostellilta kuala lumpurissa. esim trekker lodge, backpackers travellers inn, crowne plaza, mandarin pacific valittavat reissuja. ei ole mielestani kannattavaa ottaa fullboardia, vaikka niita tyyppeja kylla vahan 'suositaan' sitten ;)

ja tama valitus perustuu sitten vain sadekauden aikaan! suosittelen kesalla ennemmin, ja erittain kaunistahan siella on :!:
(mut menkaa ennemmin borneolle!! ;) )

74
noista ainakin muita paitsi pyorailya voi harrastaa aika edullisesti (valmisretkillakin) borneolla..ei muuta ku hakuun/kuuklettamaan!

nimim. tanaan mt. kinabalulla (4095mpy) kaynyt  8)

75
Lentomatkustus / Kokemuksia Air Asiasta?
« : 18.12.2007, 10:37:39 »
tanaan meni toinenkin lento pienta myohastymista lukuunottamatta mainiosti. mun onni itseasias et oli vahan myohas, ois muuten menny check inni nenan eesta kii... :oops:

76
Yleinen / Whalewatching
« : 17.12.2007, 11:02:23 »
Azorit on mainio paikka valaiden ja delfiinien bongailuun. retket n.45e/3h. (useampi firma jarjestaa)

paras valaiden kannalta kesan puoliskolla, mutta nakee niita ympari vuoden. delfiineista annetaan 'takuu'. kaskelotit yleisimpia mutta kevaalla nahtiin sinivalaskin :)

77
Lentomatkustus / Kokemuksia Air Asiasta?
« : 17.12.2007, 10:59:32 »
kolme lippua tahan mennessa ostanut air asialta, yhden ehtinyt jo niista 'kayttaa', kaksi edessa.

luottokortilla maksussa ei ole ollut sanomista, ja itse kaytanto meni oikein sutjakkaasti, hyva palvelu ja uudet  siistit koneet ja kateva shuttle-bus ainakin kuala lumpurissa, johon myivat lippuja jo matkalla koneessakin.

onhan tuo kuulemma vuoden lentoyhtiokin, ei kai ne semmosia titteleita ihan hepposin perustein myonna? korjatkaa jos olen vaarassa..

78
Aasia / Phi Phi & Koh Lanta majoitus
« : 15.12.2007, 13:24:14 »
jospa talla kertaa menisi tama viesti lapi..

eli Lantalla oltiin hetki sitten, voin suositella lampimasti long beachilla sijaitsevaa Best House-nimista hotellia, kahdes kerrokses huoneet partseilla rannan vieres, ylakerras 800B (twin) ja alakerras 700B. erittain siisti, kivea, ja tilavat huoneet. ja mukava aula ja vastaanoton tati (lankonsa on suomalainen)
siin ymparilla on myos kivoja bungaloweja 700->B, joten monta kivaa paikkaa saa tsekattua jos ottaa vaikka besthouselle 'taxin' satamasta (n.40B/hlo). toki satamassa on majantyrkyttajia vastassa, mutta alkaa uskoko ettei rannasta sais alle tonnilla paikkaa. ei niitten parhaitten majapaikkojen tarvii 'varvata' siella satamassa asti.

Lanta on ihana paikka, just rento ja sopivasti palveluja!:)

79
Yleinen / Sijaintisi NYT?
« : 15.12.2007, 13:15:40 »
kuala lumpur.

onko muita sattumoisin suuntaamassa borneolle ensi viikolla? :lol:

80
Australia ja Oseania / WH-viisumi
« : 08.12.2007, 16:22:42 »
mites muuten voiko uuteen-seelantiin saada tuon viisumin useammin kuin kerran? vai samat sydeemit ku aussien wh:ssa?

Sivuja: 1 2 3 [4] 5