Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - leego

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
81
Aasia / Kota Kinabalu sadekaudella
« : 19.11.2007, 02:49:15 »
hei semmonen vielä;

te, jotka olette varanneet Laban Ratan majoitusta, oletteko todella lähettäneet faxilla luottokorttinne tiedot heille? epäilyttää suuresti turvallisuus, vaikka nimenomaan kehoittavat faxaamaan eikä meilaamaan turv. vuoksi... :?

ja ilmeisesti meilissä pitäisi olla joku "credit card form", mutta mulla ei ainakaan siinä kohtaa mtn linkkiä ollut, joten nyt aikaraja lähenee että se varaus peruuntuu automaattisesti.tiedustelin heiltä sitä lomaketta mutta eivät kai ymmärtäneet kysymystä kun tuli takas vaan että "please fax it to number.....
eli kaipa voisin vaan kirjottaa ylös ne numerot (lk nro ja exp.date ja vimpat 3-nroa kortin takaa, eikö vain?) ja faxata sellasenaan..

 :?:


Pystyykö kiipeämään myös yhdessä pvässä ylös saakka ja alas taas jos majan kanssa ny menee puihin..?

82
Australia ja Oseania / Lentämällä Outbackiin?
« : 18.11.2007, 00:36:18 »
esim. minulla on lento cairnsista aliceen..tuli vähänkuin kaupan päälle lippupakettiini. luotan siihen että sieltä saa buukattua jonkin valmiin retken sitten kivelle, ellei lähde ominpäin, sekin lienee mahdollista? (bussi?hinta?tiedättekö?suosituksia?)

nyt senkin uhalla että tätä on kysytty aiemmin; onko järkevämpää lähteä sitten alicesta junalla kohti kakadua pohjoiseen (ja sieltä länsirannikkoa etelään), vai lentää ennemmin perthiin ja sieltä rannikkoa myöten pohjoisen suuntaan? taitaa juna olla kuitenkin aikasen kallis... :?

83
Aasia / Malesiassa Taman Negara VS Cameron Highlands
« : 18.11.2007, 00:26:11 »
taman negarassa olisi tarkoitus käydä joulukuun aikana. te siellä olleet; onko järkevämpää ottaa kuala lumpurista asti (josta lähtö joka tapauksessa) joku pakettireissu kyyteineen, vai mennä bussilla (?) lähikylään ja sieltä ostaa joku vaelluspakettisysteemi tai vastaavaa..? ja onkohan se tuo jarantut-niminen paikka, mihin kannattaa yrittää suunnata jos ominpäin lähtee..?

pakettireissut taitaa aika monesti olla muutaman yön keikkoja, onko se mielestänne riittävästi? joitain opastettuja kierroksia siellä olisi kiva käydä jotta sais vähän opastusta kasveista ja eläimistä jne.. :)  
esim. "Alif Travel& tours SDN" mainostaa 3D/2N-pakettia aktiviteeteilla 270RM, (sis boat transfer,majat,veneretken,walkkeja..)

mielellään kuvailkaa vähän millainen se paikka on, tarkoitan miten valtava..? ja mitä ehdottomasti koettava siellä? ilmeisesti venekyydillä mennään varsinaiselle puiston alueelle?

kiitos kaunis sille joka viitsii neuvoa.. 8)

84
Aasia / Kota Kinabalu sadekaudella
« : 14.11.2007, 18:20:09 »
Nopeasti vastasivat tuohon majapaikan tiedusteluun, ja toinen ehdottamani pvm kävi joulun tienoilla. Onhan se sadekautta, mutta siihen on jo totuttu, sateeseen....

varauksessa on tietty aika "pahat" ehdot.. :wink:

"SSL shall not be held liable or responsible for failure to execute arrangements specified herein directly or indirectly occasioned or through or in consequence of war, strikes, riots and Acts of Gods or conditions beyond the control of SSL. "

eihän sitä koskaan tiedä mitä ne keksii...

85
Tyhmät kysymykset / matkustelu elämän tarkoitus
« : 13.11.2007, 00:48:14 »
^no ei siinä mitään väärää voi olla, jos lähteminen tekee sut onnellisemmaksi, oli syy mitä oli. eiköhän elämässä ole tärkeää juurikin tavoitella sitä onnellisuutta. :)
hieman epäselväksi kyllä jäi että oletko kaamosmasentuja, vai pimeyttä&kylmyyttä rakastava?  :wink: vai eikö ne suljekaan toisiaan pois?

86
täälläkin yksi jonka reitti muotoutui seuraavaksi: lontoon kautta bangkok//singapore-melbourne//sydney-Christchurch//Auckland-Fiji-NY-Lontoo.

Thaimaata kierrän maita pitkin ja siitä Malesian kautta Singaporeen, matkalla lennähdän jouluksi myös Borneolle!:) 20pv lähtöön, jännittävää, vielä kun itsekseen matkaan lähdössä..

87
20 pv.... 8)  hullua miten pitää suunnitella niin montaa kohdetta samanaikaisesti tässä ennen lähtöä, hakee tietoa ja vinkkejä, buukkailla lentoja jne ja toisaalta vähän tulee mietiskeltyä sitäkin mitä sitten kun routa köyhän porsaan kotiin ajaa taas ensi syksynä.. :wink: (no, siis suunnitelmistahan ei ole puute vaan taas päinvastoin siitäkin eteenpäin..)

88
Matkaseuraa / Löhölomalle Malesiaan/ Egyptiin
« : 06.11.2007, 19:04:30 »
Moi! :)

tämä tyttö(22v) suuntaa kuun lopussa thaimaahan, bangkokista suunta maita pitkin etelään, Kuala Lumpurista aion lennähtää Borneolle n.viikoksi kiipeämään vuorelle ja joulua viettämään viidakkocampille..lähetkö messiin?  :wink:  Borneo(Malesia) kiinnostaa hulluna, mutta vähän hetkisen epäilytti yksin lähtö kun luin sieppaus-varoituksesta jostakin  sielläpäin :roll:

Yhteensä Aasian puolella n.kk, ja 27.pv lento Singaporesta Melbourneen.

Tai jos muillakin samansuuntaisia suunnitelmia niin antakaa kuulua itsestänne! 8)

89
Lentomatkustus / Matkatoimisto E-Ticket
« : 04.11.2007, 18:33:01 »
varasin lennot (vertaa.fi kautta) tältä firmalta, ja tykkäsin kun ei tarvinnut maksaa luotolla vaan pääsi suoraan op:n verkkopankkiin. ja nopeasti tuli lippu spostiin.

harmitti kyllä kun yön aikana oli pompsahtanu heathrowlle lennot min 160euroon ed. pvn 120 sijaan.... :evil: mutta oma moka kun en heti varannu.

90
Yleinen / Uusivuosi
« : 03.11.2007, 02:15:17 »
Melbourne, laskeutuminen 29.12 aikaisin aamulla  8)

Jos on uudenvuodenviettäjiä siellä päin ja menovinkkejä (ompa mummosana) niin antakaahan kuulua itsestänne  :)

91
Australia ja Oseania / australia kevät 2008
« : 02.11.2007, 01:23:13 »
Moi,

täällä yks joka laskeutuu Melbouneen 27.12 ( ensin Aasiassa kk)  8)

Varmaan syyskuulle asti kiertelen aika löysillä suunnitelmilla töitä välillä tehden ja jatkan sitten NZ-Fiji-NY ja kotia lopulta  :) ihanata ku vihdoin liput varattu!

92
Lentomatkustus / roundtheworldflights.com
« : 27.10.2007, 01:51:58 »
Nyt on varaus aika lähellä, joten avasin oman aiheen tälle firmalle. En löytänyt aiempaa, mutta jos sellainen on niin ohjastakaa minut toki sinne  8) Tahdon kuulla kokemuksia, mikäli niitä löytyy:

A Global Village Company tuossa otsikon osoitteessa myy edullisia RTW-lippuja. Riippuen vuodenajasta hinta vaihtelee, mutta esim nyt saa 6 stopin lipun 847£+taxes/airline imposed fuel surcharges, jotka myyjä kertoi olevan tällä hetkellä yhteensä 400£ tuohon päälle. 1247£=about 1800e. Lisäksi tarvitaan lennot Lontooseen, mutta nehän tiettävästi saa erittäin edullisesti meidän kaikkien tuntemalta halpalentoyhtiöltä.

Kokonaishinta jää joka tapauksessa väkisin reilusti alle 2000, ja stoppeja on 6, itse valkkasin uk-bkk//singapore-bali-australia-nz-fiji-ny (mutta luulenpa vaihtavani kuitenkin vielä nykin es. Santiagoon)

Kilroylta 5 pys/26 000 mailin oneworld-lippu on aika rajoitettu ja hintaa tulee 2100 (hki-(mumbai)-bkk-syd-nz-ny).

Toki olisi luottavaisempi olo bookata suomalaiselta virkailijalta jne, mutta aika vakuuttavat tiedot oli noilla RTW:n sivuilla, ja pidin erityisesti salamannopeasta vastauksesta, ja siitä, että minulla on ns. "oma" virkailija hoitamassa asiaani.

Edelleenkin skeptisesti odotan, että jostain kosahtaa tämä diili, mutta hyvältä vaikuttaisi tähän saakka. Jos jollakin on kokemusta/tietoa kyseisestä lafkasta, antaa kuulua! :)

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]