Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BooRadley

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
41
Eurooppa / Vs: Innsbruck ja ympäristö
« : 30.12.2011, 14:22:23 »

Toteutin tuollaisen suunnitelman itse pari vuotta sitten (maaliskuu 2010), ja toimi kyllä ihan hyvin. Siellä on hotelli -> bussiparkkipaikka tilausbusseja (ilmaisia, pitää vaan tilata respasta), ja sitten bussiparkkipaikka -> kasa eri hiihtokeskus busseja (myös ilmaisia).

Kävin viitenä päivänä rinteessä, ja taisi olla neljä eri bussia, kun halusin kokeilla eri vaihtoehtoja. Plussana tosiaan vaihtoehtojen monipuolisuus, ja tietenkin oikea kaupunki jossa asuu iltaisin (ruoka-optioita jne on enemmän). Miinuksena oli se että meni keskimäärin ~1,5h päivässä bussilla säätöön..

Muistaakseni ainakin silloin viikon reissu oli 'halpa', vrt. mitä pakettimatkat maksoivat - neljän tähden hotelli + lennot oli ~750€.

Tuossa reissun kuvat jos kiinnostaa: https://picasaweb.google.com/107924289593935009906/Innsbruck132032010


Kiitoksia tästä ja muistakin vastauksesta :) Komeita kuvia kans, ihan jo vesikielellä odotan paikalle pääsyä. Nappasimme tosiaan kaverin kanssa lennot + hotellin kahdeksaksi yöksi. Hotelli on (tai pitäisi olla) ihan Innsbruckin keskustassa sellanen kun Hotel Central jolle annetaan neljä tähteä (tosin nämä Keski-Euroopan tähtiluokitukset eivät ihan vastaa meikäläisiä) ja hintaa tolle paketille tuli se about 750 €, eli ei mun mielestä paha ollenkaan. Tietty tohon pitää vielä laskea liput ja mahdollinen kamojen vuokraus, mutta silti laskin että tulee pari kolme sataa halvemmaksi kun esim. Alppimatkojen kautta otettuna. Plus että STS Alppimatkat ei tee reissuja Innsbruckiin vaan pienempiin kyliin.

42
Tyhmät kysymykset / Vs: Passin katoaminen
« : 22.12.2011, 11:40:50 »

Toisen EU-maan suurlähetystö pystynee auttamaan, jos sattuu olemaan lähempänä. Älä sitten kerro mistään Meksikosta mitään. Vaikea kuvitella, että olisi mitään mahdollisuuksia saada passia, jos et naamaasi jossain näytä. Lentokoneeseen et tietenkään ainakaan pääse.

Mahdollisesti hukkasit passin? Selvitä nyt aivan ensiksi se oletko hukannut sen ???

Boldattuun kohtaan vahva eri. Itsellenihän kävi toissa kesänä Cincinnatissa niin, että joku ruoja meni huumaamaan mut baarissa jonka seurauksena heräsin kadulta penkilät kun palopojat tulivat herättelemään. Noh, pahaksi onneksi mulla oli taskussani kukkaro sisältäen ajokortin ja joka helevetin luottokortin. Tiedän tiedän, ei pitäisi pitää mukana kaikkea mutta koska Jenkit on kutakuinkin toinen kotimaani, niin eihän sitä omalla takapihallaan osaa olla varovainen. Näiden lisäksi taskussa oli tietenkin myös passi! Noh, siitä kun aamuyön tunteina selvisin hotellille (olin työmatkalla) ja nukuin pari tuntia oloani selväksi, käpöttelin poliisiasemalle tekemään rikosilmoitusta. Poliisikin vähän mietti, että mitenhän käy mun koneeseen pääsyn. No, soitti siinä sitten lentokenttäpoliisille joka varmisti saman kuin UM:n nettisivut, rikoisilmoitus kun on mukana niin koneeseen pääsee - vaikkei mitään henkkaria ollutkaan! Check-inissä tyttö ihmetteli samaa ja soiti huikkasi paikalle esimiehensä. Tulos: boarding pass kouraan ja kohti turvatarkastusta. Siinäkin henkilölle tilanne oli uusi, hänenkin esimies vahvisti että mut voi päästää jatkamaan. Portilla sitten olikin jo tieto minusta ja tapahtuneesta.

Ongelmia tulikin sitten Ranskassa ja ah niin ihanalla CDG:lla. Siellä mua istutettiin pari tuntia jossain hiton kopperossa yhdessä prostituoitujen ja ties minkä salakuljettajien kanssa. Kovasti olivat santarmit sitä mieltä, että mihinkään en pääse. Kysyivät miksi en ollut ottanut yhteyttä suurlähetystöön. No, siksi koska oli juhannus ja suurlähetystöt kiinni! Prkl! Santarmien huoli oli se, että Finnair ei ottaisi minua jatkolennolle. Ei auttanut vaikka sanoin että kyllä ottaavat. Yrittivät soittaa Finskille joiden aspa aukeaisi vasta klo. 9:00. Kello oli tuolloin about 7:00 ja jatkolentoni lähti muistaakseni 7:40. Tälle lennolle mulla oli jo boarding pass olemassa. Yritin ehdottaa, että josko joku santarmeista lähtisi mukaani portille selvittämään asiaa. Mutta ei, puhelimella vaan yrittivät. Tämän jälkeen sanoivat, että vaikka Finski päästäisikin mut lennolle, niin entäs jos jään nalkkiin Suomessa, ts. en pääsisi omaan maahani vaan käännyttäisivät minut rajalta takaisin Ranskaan!! No, aikamme siinä vatvottua minulle viimein ehdotettiin että santarmi lähtisi saattamaan minua portille, samaan aikaan kun koneeseen nousu alkoi. Tulos: asian selvittyä myöhästyin lennoltani. Onneksi Finski buukkasi mut heti seuraavalle lennolle ja sain vielä fast track -passin turvatarkastukseen. Olisivat laittaneet ykkösluokkaan jos se ei olisi ollut täynnä, damn!

Kaiken kaikkiaan tämä oli enemmän kuin mielenkiintoinen kotiinpaluu Jenkeistä, ei rahaa (kollega oli Jenkeissä lainannut mulle 100 $ viimeistä päivää varten, ja näistä oli jäljellä euroissa 20 €), ei henkkareita, ei käytännössä mitään. No, oli mulla käyntikortti joka ei jostain kumman syystä käynyt henkkarina  :P Passikopiokin sattui olemaan kotona Suomessa rinkassa joka on yleensä matkoillani mukana. Nyt konferenssiin kuitenkin näin parhaaksi ottaa rinkan sijasta oikean matkalaukun. Sain sentään tuosta passikopiosta kadonneen passin numeron rikosilmoitusta ja Jenkkejen check-iniä (jossa sitä ei olis edes tarvittu, tietenkään) varten kun soitin puolisolleni kotiin. Pitkän tarinan opetus: pitäkää huoli passistanne ja useampi kopio mukana eri paikoissa. Ja älkää vaan lentäkö CDG:n kautta ilman henkkaria :P No, Suomessa onneksi pääsin jatkolennolleni kotiin ihan ilman ongelmia ja yllätyksekseni laukkunikin oli tullut - jo ennen minua!

43
Tyhmät kysymykset / Vs: Kysymyksiä koskien hostelleja
« : 22.12.2011, 09:11:12 »
Tottakai tilanteet vaihtelee mutta millaisia kokemuksia teillä on hostelliyöpymistä, millaisia huonetovereita on osunut kohdalle? Ryyppääjiä/rellestäjiä jne?

Olen ollut hostelleissa suhteellisen paljon kaverini kanssa sekä kahden hengen huoneessa että dormeissa. Yleisesti voin sanoa, että hostelleissa - ja etenkin dormeissa majoittuessa - tapaa aivan loistavaa porukkaa. Samanhenkisiä reissaajia joiden kanssa on mukava jakaa kokemuksia ja saada/antaa vinkkejä hyvistä spoteista. Kerran tosin kävi Nykissä niin, että pari nuorta naista olivat dormissamme meidän nukkuessa siirtäneet rinkkamme ja kamamme toisille sängyille kun olimme itse kaupungilla. Eipä siinä jaksanut yöllä alkaa taistelemaan, ja onneksi nämäkin sankarit hävisivät seuraavana aamuna. Muuten ollut todella asiallista ja mukavaa porukkaa, parhaat hostellikokemukset itselläni ovat Prahasta hostellista nimeltä Elf (http://www.hostelelf.com/) ja Chillton Belgradissa (http://www.chilltonhostel.com). Chilltonissa hostellin pitäjä laittoi vielä monasti ruokaa koko majoittuvalle köörille, sitä sai syödä jos tahtoi eikä maksanut mitään!

44
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 22.12.2011, 09:04:17 »
Jos BT on hieman myöhässä, niin homma kusee nilkoille ja myöhästyt Ryanairin lennolta. BT:llä ei ole velvollisuutta huolehtia, kun erilliset liput.

Tämä täysin totta. Mutta pointtini olikin, että aika itsessään riittää enemmän kuin mainiosti, saa olla BT vielä vähän myöhässäkin. Mutta jos myöhästyminen on reipas, niin sitten ollaan omillaan.

45
Lentomatkustus / Vs: Vaihtoajoista taas
« : 21.12.2011, 12:50:20 »
Kysymys Riikan kentästä. Luin virallisilta sivuilta, että 25 minuuttia riittää vaihtoajaksi, mutta se on vissiin tapauksissa, jolloin on jatkolento samalla yhtiöllä.
Mulla on lento Riikaan AirBalticilla ja jatkolento Ryanairilla. Vaihtoaikaa 1,5 tuntia. Laukut pitää siis ottaa ulos ja tehdä lähtöselvitys uudelleen 40 minuuttia ennen lennon lähtöä. Riittääkö aika? Uskaltaako ottaa riskiä, jos vaikka eka lento on myöhässä. Onkohan noi samassa tarminaalissa?

En tiedä auttaako vastaus enää eli oletko jo mennyt, mutta riittää oman kokemukseni mukaan oikein mainiosti. Riikan kenttä on todella pieni eli mitään pitkiä siirtymiä ei ole, sanoisin että kentän koko on noin 1/4 - 1/3 Helsingin kentästä. Olen pari kertaa mennyt Riikaan niin, että olen ottanut laukut ulos koska olen ko. kaupunkiin jäänyt. Siitä, että on ulkona terminaalista laukkujen kanssa menee n. 15 minuuttia - tämä siis omalla kohdallani. Sitä paitsi, aina voit tehdä lähtöselvityksen Ryanin lennolle jo ennen Riikaan menoa netissä, jolloin pitää käydä vaan kamat jättämässä. Eli summa summarum, itse sanoisin että tuossa 1,5 tunnissa on aikaa jo tuhlattavaksikin. Pakko tähän todeta vielä, että viime kesänä lensimme puolisoni kanssa Riian kautta Vilnaan (kummatkin lennot toki AirBalticilla ja ei ollut kuin käsimatkatavarat), niin menomatkalla kone oli myöhässä siten että vaihtoaikaa jäi 10 minuuttia => ehdimme hyvin. Takaisin tullessa kone olikin sitten vielä enemmän myöhässä ja vaihtoaikaa ei käytännössä jäänyt => koneesta ulostauduttaessa vierellä odotti kaksi bussia (!), toinen vei matkustajia terminaaliin ja toinen suoraan jatkolennollemme :)

46
Eurooppa / Vs: Innsbruck ja ympäristö
« : 19.12.2011, 11:14:57 »
Nostetaas tätä ketjua jos saisi vaikka vinkkejä... Eli siis, mietin ottavani helmikuussa  lennot + hotellin Innsbruckiin laskeminen mielessä. En siis mitään valmista alppimatkaa vaan enemmän tuollainen omatoimisetti. Käsittääkseni Innsbruckin ympärillä on lukuisia hiihtokeskuksia ja niistä kysyisinkin. Eli ovatko nuo keskukset miten hyvin saavutettavissa kaupungista käsin? Kulkeeko tuolla ilmaista skibussia niin kuin monissa alppimestoissa on tapana. Olen siis aiemmin käynyt vain tuollaisella valmiilla alppimatkalla ja niissä aina majoitutaan jossain pienessä kylässä aivan hissin vieressä. Innsbruck kiinnostaisi paikkana muutenkin, mutta pääpointti reissulla kuitenkin olisi laskeminen.

47
Yleinen / Vs: Maailman kaunein kaupunki?
« : 03.06.2011, 20:37:38 »
Kingston, Jamaica! Kaupungissa on kauneutta vaikka muille jakaa kunhan osaa etsiä.

48
Tyhmät kysymykset / Vs: Lentoliput & ääkköset
« : 28.05.2011, 20:57:52 »
En usko että tulee mitään ongelmia, ei ne jenkitkään ihan niin tyhmiä ;=) Siis kun tuohan on todella yleistä että esim. Mäkelä kirjoitetaan muoton Makela. Eli siis tässä tapauksessa Mäkelä=Makela ja vice versa, ei varmasti tule ongelmia. Mutta jos tahdot pelata mahdollisimma varman päälle (en näe siihen yhtään mitään syytä), niin kysy lentoyhtiöltä. Ja oletettavasti tuossa lipussasi on kuitenkin etunimi oikein ja samalla tavalla kirjoitettu kuin passissasi. Itselläni ei ole nimessäni ääkkösiä joten en ole joutunut noita miettimään, mutta kohtuullisen monen jenkkilään menon kokemuksella voin sanoa, että ongelmia ei tule.

49
Tarjotaan vuokralle asunto, 3h+k+lasitettu p Kuopion ydinkeskustasta. Kyseessä ylimmän kerroksen kulmahuoneisto (vain yksi seinänaapuri). Torille matkaa n. 300 metriä, yliopistolle n. 1,5km ja AMK:lle 100m. Asunnon kooksi väitetään talonkirjassa 60 neliötä, mutta huomattavasti tilavamman tuntuinen. Sopii pohjaratkaisultaan myös kimppakämpäksi. Asunto on todellakin kalustettu, vuokrataan ulkomaankomennuksen johdosta. Vuoka 720 € / kk sisältäen veden ja autopaikan (myös Internetin, jos niin sovitaan). Asunnossa on oma pyykinpesukone. Lisätietoja saa kysymällä :)

50
Baltian maat / Vs: Vilna/Riika musiikki-safkapuoli
« : 26.05.2011, 11:03:54 »
Nostetaanpas tätä vähän ylöspäin kysymyksen muodossa. Tarkoitus siis tehdä pikapyrähdys Vilnaan ensi viikolla (to-la). Tuo Play -klubi kuulostaa erittäin kiinnostavalta, mutta olisiko kellään tiedossa muita vastaavia klubeja? Tai tietääkö kukaan, löytyykö Vilnasta reggaebaaria. Mitä muita must see/do -juttuja Vilnasta löytyy noin lyhyelle ajalle? En siis tarkoita mitään kaikkien tuntemia turistikohteita, vaan ehkä enemmänkin ug-meininkiä.

51
Tyhmät kysymykset / Vs: Tupakointi lentokentällä
« : 20.05.2011, 09:53:28 »
Päivitetääs tätä pitkästä aikaa.. Eli lista näyttää tältä:

Helsinki-Vantaa
Amsterdam Schipol
Frankfurt
Belgrad
Riika (ei-Schengen puoli)
Wien
Kööpenhamina
Moskova Sheremetyevo
Havanna
Nassau (maksullinen mutta kuitenkin)
Vilna
München
Kap Verde
Barcelona
Praha
Bukarest
Dublin
Rooma Fiumicino
Funchal
Ulaan-Bator
Peking
Kathmandu
Mumbai
Kiova
Donetsk
Zürich
Hong Kong
Soul
Narita (Tokio)
Kansai (Osaka)
Atlanta
Cincinnati
DEN - tarkoittaakohan Denveriä?
Dallas
Washington / Washington Dulles International Airport
Las Vegas
Memphis
Salt Lake City
Washington / Regan-Washington National Airport
Istanbul
Tel Aviv
Turku (terminaali 2)
Delhi

52
Tyhmät kysymykset / Vs: Tupakointi lentokentällä
« : 28.02.2011, 13:17:45 »
Enpäs ole kyllä koskaan törmännyt Hartsfield-Jacksonin kentällä Atlantassa tupakointimahdollisuuteen, vaikka tämä onkin ns. kotikenttäni Jenkeissä. Monet kerrat olen siellä kironnut tupakoinnin mahdottomuutta, mutta pitää varmaan seuraavalla kerralla (viimeistään syyskuussa) katsoa uudestaan. Tuon Cincinnatin kentän olin täysin unohtanut avaavasta listastani. Kyseisellä tosin en ole käynytkään kuin kerran. Eikö sinne muka ole lentoja suoraan Euroopasta? Outoa, koska olen lentänyt ko. kentältä suoralla lennolla Eurooppaan (Pariisiin).

Ja näköjään listalta pitää siis poistaa Münchenin kenttä, eli jälleen kerran listaa uusiksi:

Helsinki-Vantaa
Amsterdam Schipol
Frankfurt
Belgrad
Riika (ei-Schengen puoli)
Wien
Kööpenhamina
Moskova Sheremetyevo
Havanna
Nassau (maksullinen mutta kuitenkin)
Vilna
München
Kap Verde
Barcelona
Praha
Bukarest
Dublin
Rooma Fiumicino
Funchal
Ulaan-Bator
Peking
Kathmandu
Mumbai
Kiova
Donetsk
Zürich
Hong Kong
Soul
Narita (Tokio)
Kansai (Osaka)
Atlanta
Cincinnati
DEN - tarkoittaakohan Denveriä?
Dallas
Washington / Washington Dulles International Airport
Las Vegas
Memphis
Salt Lake City
Washington / Regan-Washington National Airport

53
Tyhmät kysymykset / Vs: Tupakointi lentokentällä
« : 28.02.2011, 10:13:54 »
Listahan alkaa kasvamaan, hienoa hienoa :) Ainakin näin tupakoitsijan näkökulmasta.

Helsinki-Vantaa
Amsterdam Schipol
Frankfurt
Belgrad
Riika (ei-Schengen puoli)
Wien
Kööpenhamina
Moskova Sheremetyevo
Havanna
Nassau (maksullinen mutta kuitenkin)
Vilna
München
Kap Verde
Barcelona
Praha
Bukarest
Dublin
Rooma Fiumicino
Funchal
Ulaan-Bator
Peking
Kathmandu
Mumbai
Kiova
Donetsk
Zürich
Hong Kong
Soul
Narita (Tokio)
Kansai (Osaka)

54
Tyhmät kysymykset / Vs: Tupakointi lentokentällä
« : 26.02.2011, 13:16:01 »
Eli lista näyttää tällä hetkellä seuraavalta:

Helsinki-Vantaa
Amsterdam Schipol
Frankfurt
Belgrad
Riika (ei-Schengen puoli)
Wien
Kööpenhamina
Moskova Sheremetyevo
Havanna
Nassau (maksullinen mutta kuitenkin)
Vilna
München
Kap Verde
Barcelona
Praha
Bukarest
Dublin
Rooma Fiumicino


55
Tyhmät kysymykset / Vs: Tupakointi lentokentällä
« : 25.02.2011, 09:55:07 »
Nostetaanpa tätä keskustelua vähän ylöspäin.. Itseänikin näin tervakeuhkona kiinnostaa kovasti kentät, joilla nimen omaan saa tupakoida. En ainakaan nopealla haulla löytänyt tällaista listausta. Eli, jos kansalle sopii, niin listatkaamme etenkin eurooppalaisia kenttiä joilla voi tupakoida (eli on tupakkahuone tai -koppi) turvatarkastuksen jälkeen. Toki kentät voivat olla muuallakin kuin Euroopassa, itselläni tulee vain eniten Euroopassa lenneltyä. Laitan itse alkuun muutaman jonka nyt muistan.

Helsinki-Vantaa
Amsterdam Schipol
Frankfurt
Belgrad
Riika (ei-Schengen puoli)

Ei ole pitkä lista, esim. Jenkeistä ei tule mieleen nyt yhtään kenttää joissa olisi tupakkakopit turvatarkastuksen jälkeen. Euroopassa on varmasti useampia, mutta yleensä on ollut niin kiire juosta koneeseen että ei ole ehtinyt ihmettelemään :P Mutta etenkin jos vaihtoaika on pitkä, olisi kiva tietää onko kentällä mahdollisuutta tupakoida.


56
Tätä nyt ei yllättävänä voi millään lailla pitää, mutta keväällä Jamaikalta palatessa Miamin lentokentällä. Olimme kaverin kanssa odottamassa nousua koneeseen ja edellä oli kaksi perusjenkkiläisen näköistä, kaunista tyttöä. Onneksi kommentoimme (omasta mielestämme) hiljaa tyttöjen olemusta, koska kohta toinen kysyi selvällä suomenkielellä että olemmeko Kuopiosta. Kaverillani oli KalPan t-paita päällä :P Yllätti, koska pitkään aikaan ei ollut suomea missään kuullut. Mutta muuten Floridassa suomen kuuleminen ei ole yllättävää.

Toinen, etäisesti aiheeseen liittyvä seikka on kesäkuulta Atlantan lentokentältä. Tulliin mennessäni tullimies ystävällisesti sanoi "now, I need you to put your vasen hand...." Piti vähän hieraista silmiä! Oli kuulema oppinut suomea kuuntelemalla matkaajien puhetta.

57
Yleinen / Vs: Kaiken maailman tupakit
« : 20.08.2010, 12:35:02 »
Serbia on myös hyvin tupakoijaystävällinen paikka :) Kessua saa vetää käytännössä missä vaan (paitsi kaupoissa) ja rööki on suomalaisittain halpaa. Itse polttelin merkkiä nimeltä Bond, hinta 75 dinaaria (n. 70 senttiä). Suomessa polta Pall Mallia, tämän hinta Serbiassa oli 95 dinaaria (eli noin 90 senttiä) ja kaiken lisäksi samaan hintaan sai askin joko normaaleja tai sitten pidempiä versioita kyseisestä syöpäkääryleestä :)

58
Baltian maat / Vs: Riika
« : 13.08.2010, 16:56:28 »
Laitetaas tänne loistava ruokapaikkasuositus, pahoittelen jos joku on ko. paikkaa jo kehunut, mutta en ainakaan ollut huomaavinani.

Kävimme siis eilen tyttöystäväni kanssa täällä Riiassa syömässä pienessä galleria/kahvila/ravintolassa. Kyseessä on paikka nimeltään Istaba Gallery ja osoite on Kriðjâòa Barona iela 31a. Kyseessä on paikallisen taiteilijan omistama galleria jossa on taidemyymälän lisäksi ravintola. Ruoka on aivan mahtavaa! Keittiömestarina häärii herra nimeltä jota en muista, mutta kyseessä on ns. paikallinen Hans Välimäki. Ja ruoka on sen mukaista. Varsinaista ruokalistaa ei ole, vaan tarjollao on (ainakin eilen oli) liha, kana ja kala. Näistä valitaan pääruoka ja settiin kuuluu myös alkusalaatti (aivan järkyttävä kippo) ja leipää neljällä erilaisella, tyylillä tehdyllä levitteellä. Ruoka on oikeasti aivan tautisen hyvää ja myös melko halpaa (kyseessä siis gourmetmestarin safkat, eli siihen nähden halpaa). Muistaakseni liha-annos maksoi 8 latia ja kala 12. Koko laskun loppusumma oli 33,20 Lvs. eli pikkaisen vajaat 50 €. Hinta ei ole todellakaan paha, kun ottaa huomioon kokin, ruoan laadun ja annokse koon ja sen, että tuohon laskuun tuli kaksi pääruokaa, olut, pullollinen erittäin maukasta viiniä ja kahvi. Suosittelen kaikille Riian kävijöille!

59
Lentomatkustus / Vs: Psyykkauslista lentopelon hallintaan
« : 21.07.2010, 00:31:36 »
Erittäin mielenkiintoinen ketju! :) Mullakin oli aiemmin lentopelko, ja vielä aika paha sellainen. Se tuli mulle joskus 18-vuotiaana paluumatkalla Jenkeistä ja aivan puskista! Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, se on myös hävinnyt ihan yhtä yllättäen! Sanoisin, että suurin syy pelkoon oli jo tässäkin ketjussa aiemmin mainittu kontrollin puute. Kun ei ole itse puikoissa kuten vaikka autossa, niin ei vaan voi tietää. Ja toisena tietenkin se, että lentäminen on ihmiselle erittäin epänormaali olotila. Meitä ei vaan ole tehty hengaamaan 10km korkeudessa metallidildon kyydissä.

Se, millä mä pääsin omasta lentopelostani eroon, ei ole se kaikkein fiksuin tapa. No okei, parilla reissulla otin rauhottavia joita tuttu lääkäri mulle määräsi (erittäin mietoja). Toinen vaihtoehto oli alkoholi (ei yhtäaikaa rauhoittavien kanssa sentään ;)), kännissä kun ei oikein osaa pelätä mitään. Ja sit oli kans jo nämä mainitut henkilökunnan seuraamiset, jos ne ei panikoi, niin ei munkaan ole syytä, ne on kuitenkin lentänyt aika pirun paljon. Mutta tosiaan, kun oli riittävän paljon bilettänyt ennen lentoja, niin ei niillä enää muuta tehny kuin nukkunut - joka on muutenkin paras tapa viettää lento :) Mutta en tosiaan mitään ihmeempiä kursseja käynyt, pelko tuli yllättäen ja meni ihan yhtä yllättäen. Ja aina pitää pitää mielessä, että lentomatkustaminen on turvallisin matkustamisen muoto. Toki vieläkin huomaa, että nousu saattaa joskus jännittää, lasku ei koskaan. Mutta nykyään tosin nautin lentämisestä paljon, ja ennen kaikkea lentokentistä! Kentillä on vaan aina niin mahtava lähtemisen fiilis että sitä ei muualla koe!

60
Lentomatkustus / Vs: Carpat Air
« : 21.07.2010, 00:05:27 »
Moi! Viikon päästä lähdössä Kuopiosta Riikan kautta Belgradiin. Lentojen piti olla Air Balticin (mm. ostettu niiden sivuilta), mutta nyt näyttää ainakin kun huvikseni Supersaverilta katsoin päivän hintaan, että sen operoisin tuo kyseinen Carpat Air. Siis se ei mua haittaisi pätkääkään, kysymys vaan lähinnä, että pitääkö tuo Matkaaja87:n komentti siitä, että paikkaavat Air Balticin konevajetta paikkaansa? Mielelläni sitä tuollaiseenkin yhtiöön tutustuisi.

Pakko kysyä sen takia, että Supersaverilla ei tosiaan aina pidä paikkaansa nuo ilmoitetut lentoyhtiöt. Esim. toukokuussa Lontoosta Helsinkiin luki että "operated by BA", mutta niin vaan oli Finskin lento (olimme tulossa Jamaikalta Miamin ja Lontoon kautta Helsinkiin ja meni vähän säätämiseksi check innit).

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8