Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Put

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
81
Huhtikuussa Prahaan :D

Suunnitteilla ollut reili kesälle 2005 taitaa siirtyä ensi kesään opiskelijabudjetin takia, mutta ainahan voi haaveilla. Tai sitten paiskin koko ensi kesän hommia ja häivyn syksyllä jonnekkin rentoutumaan :)

Mutta minä menen Prahaan :))

82
Minun listani ei ole pitkä :)
Ikää 17v.

Olen:

-hoitanut lapsia
-ollut lastenleirillä ohjaajana
-vapaaehtoistyössä festareilla
-postilla lajittelussa jouluna
-teatterilla (narikka, käsiohjelmat, Amica + muu pikkuhomma)

Lisäksi:

-joskus pienenä partion joulukalentereita
-myynyt Invalidiliiton joulupinssejä 2003 (sain diblomin :D)
-myynyt koulun kautta vessapaperia, pesupulveria, kransseja jne.

83
Lentomatkustus / CD soitin lentokoneessa?
« : 03.12.2004, 12:22:10 »
Mennessäni 2002 Espanjaan muistaakseni menomatkalla sai kuunnella, mutta paluumatkalla ei. Kannattaa kuunnella kuulutukset tarkkaan.

84
Tyhmät kysymykset / Kaikista tyhmin kysymys?
« : 09.11.2004, 11:27:44 »
Olen itse törmännyt tälläiseen:

"Missä päin lentokoneessa voi vaihtaa yölennon aikana yövaatteet?"

X)

85
Tyhmät kysymykset / Reili + huono selkä
« : 09.11.2004, 11:22:03 »
Kiitos kiitos perustiedoista :)

86
Tyhmät kysymykset / Reili + huono selkä
« : 09.11.2004, 09:01:51 »
Etsiskelin, mutta en löytänyt ainakaan varsinaista keskustelua aiheesta. Elikkä onko kellään kokemuksia reilaamisesta huonolla selällä? Itselläni on onnettomuudessa murtunut selkärangan nikamia. Olen muuten parantunut täysin, mutta selkäni väsyy yleensä helposti. Olisin lähdössä toden näköisesti ensi kesänä reilille ja olen mietiskellyt mitenkä jaksan raahata rinkkaa kuukauden. Onko muilla "huono selkäisillä" kokemuksia ja mitään käytännön niksejä miten reili on onnistunut? :)

87
Nykyinen allekirjoitukseni on poikaystäväni mummon kommentti minusta. Eli toisin sanoen kelpaan :D

88
"Matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan"

Minä tykkäisin tuosta X)
Yhdyn kyllä mielipiteeseen, että fontti jne. olisi tehty tyylillä eikä mikään tylsä Arial.

89
Estonia:
Nyt vähän vanhempana olen ihmetellyt suuresti miten en ole tiennyt koko tapahtumasta kuin vuosia jälkeen päin. Olin tosin onnettomuuden aikana eka luokkalainen, mutta silti. Aloin oikein pohtimaaan tätä ja mieleeni tuli, että uutinen oli yksinkertaisesti pimitetty minulta ja pikkuveljeltäni. Miksikö? Isäni on ammatiltaan matruusi ja on monia kuukausi työkeikalla. Voisin kuvitella vanhempieni peitelleen tapahtunutta, koska lapsen mielessä jäänmurtaja ja risteilijä ajaa saman asian. Laiva kuin laiva.

Diana:
Hauskaa huomata, että pari muutakin henkilöä on saanut tiedon samalla tavalla. Katsomalla aamulla telkkarista sen hetkistä heppasarjaa (Täyttä laukkaa?). Muistan itse tilanteen hyvin. Asuimme silloin vielä nuhjuisessa pienkerrostalossa kaksiossa ja istuin olohuoneen lattialla katsomassa tätä sarjaa, kun ohjelma keskeytettiin ylimääräisen uutislähetyksen vuoksi. Minä tietenkin pöllämystyneenä, että mikä on nyt niin tärkeää? Kuultuani Dianan kuolleen ryntäsin soittamaan parhaalle kaverilleni jonka tiesin myöskin olevan telkkarin ääressä heppasarjan takia. Siinä me sitten ihmettelimme vaikka kumpikaan ei niin ollutkaan kiinnostunut kuninkaallisista julkkiksista. Hevoset olivat paljon mielenkiintoisempi ;) Ehkä asia kuitenkin kosketti sen takia, koska ala-asteen englannin opettajamme ihaili suuresti Dianaa ja mainitsi hänet aika usein tunneilla.

11/9:
Olin ylä-asteen kasi luokalla. Itselläni koulu meni sillä hetkellä vähän niin ja näin. En muista missä järjestyksessä sain tiedon tapahtuneesta, mutta muistan hyvin aamun (olisiko ollut seuraavana päivänä?). Lintsasin kotona ja nökötin keittiössä. Kuuntelin radio Novan "kriisipuhelinta" jonne soitti kaikenlaisia henkilöitä. Joka toinen räyhäsi rättipäistä ja juontaja yritti tosissaan ettei enää kuka mainitse rasistisesti ketään. Ei se oikein auttanut. Lisäksi muistan jonkun hyvin nuoren tytön soittaneen ohjelmaan ja, kun juontaja kysyi ikää, tyttö alkoi paniikissa selittämään, että kyllä hänellä olisi koulua jne. mutta ei hän lintsaa ja plaa plaa plaa. Minua se huvitti suuresti. Itse olin huolissani isästä joka oli tällä kertaa töissä meksikonlahdella. Hän oli jotain puhunut U.S.A:sta, mutta en ollut varma missä hän sillä hetkellä oli. Isä oli ollut ihan normaalisti töissä, mutta oli kyllä kuulemma selkäpiitä karminut heidän kuulleessan työpaikalla mitä maailmalla tapahtuu. Muistan katsoneeni illalla telkkarista kaiken infon tapahtuneesta.

90
Lainaus
Saksa kuulostaa siltä ku ne kiroais koko ajan. Mut kai ne tajuu sen itsekin.


Olen itseasiassa samaa mieltä X)
Kauheimmiksi kieliksi voisin sanoa juuri saksan, tanskan ja britti-englannin.

En muista kuka kuvasi tanskaa siten, että puhujalla olisi kuuma peruna kurkussa. Outoa mokellusta koko kieli.

Britti-englannilla tarkoitan tätä hienostelevaa ja hirveän tarkasti artikoloitua puhetta X)

"...Helllllllöy..."

91
Keväällä 2005 haaveissani olisi paukani kanssa pieni esim. viikonloppureissu Prahaan. Tsekki jäi lähtemättömästi mieleen :D

Kesällä 2005 olisin lähdössä reilille joko itsekseni tai sitten jätkäkaverini ja hänen kaveriporukkansa kanssa. Itse ainakin matkaisin Damiin ja haaveissani olisi myös itä- eurooppa. En sitten tiedä jos päädyn matkaamaan porukan mukana, että miten sitten reitti menee. Heidän suunnitelmissaan on ainakin keskeisesti Saksa.

Mutta onneksi tässä on vielä pitkä ja pimeä Suomen talvi aikaa suunnitella ;)

92
Tyhmät kysymykset / ikärajat
« : 30.09.2004, 10:24:59 »
Lainaus
Melkeinpä voisi sanoa, että tuolla muualla merkitsee enemmän se, miltä näyttää ja miten käyttäytyy, kuin se kuinka vanha on.


Olen samaa mieltä. Itse olen ostanut suomessakin 14-vuotiaasta omat röökit. Ulkomailla en ole edes miettinyt asiaa. Juomien kanssa ei myöskään ole ollut ongelmia. Baareissa en ole käynyt, mutta uskon siellä vaikuttavan saman asin.
Virossa ja Tsekissä ei ollut 16-vuotiaana mitään ongelmia 40% kanssa :D

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]