Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Thomez

Sivuja: [1]
1
Moroo,

myydään tai vaihdetaan johonkin 970 Mosambikin rahhaa eli meticaleja. Tämän päivän arvo näytti olevan 22,69 € mutta tarjoappa rohkeasti mitä vain, sillä näitä taaloja on hieman vaikeampi myydä koto Suomessa  :)

2
Moikka,

onko kellään tietoa ostaako joku muu pulju valuuttoja kuin Forex? Olis tukko Mosambikin meticaleja joista haluaisin päästä eroon ja rahan heittäminen menemään on jotenkin vastenmielistä  :P

3
Afrikka / Zimbabwe & valuutta
« : 28.05.2015, 21:35:53 »
Morjensta!

Olisikohan kellaan ajantasaista tietoa miten Zimbabwen valuutan kanssa tulisi toimia? Sinnepain olen suuntaamassa ja hieman toisistaan eriavaa tietoa loytyy muilta reissaajilta (jotka on kaynyt vuosi sitten) seka vanhoista opaskirjoista ja palstoilta. Jossakin vaiheessa on ollut ainakin jarkevaa vaihtaa rahaa mustan porssin kautta jolloin kurssit on kymmenkertaiset, pankkikortilla nostaminen on vissiin ollut aina huono idea ja jossain vaiheessa dollarit,eurot yms on otettu yleisesti kayttoon.

Monet vaan tuntuu sanovan etta riippuen siita miten rahan kanssa toimii voi Zimbabwe olla huippuhalpa tai sikamaisen kallis paikka matkustaa mutta ajantasaista tietoa ei tunnu loytyvan  :)

Joten anyone?

4
Afrikka / Itä Afrikka ja Internetin saatavuus
« : 08.10.2014, 10:51:04 »
Moikka!

Tuossa olisi suunnitelmissa ponnistaa  vuoden vaihteen jälkeen ihmettelemään Itä Afrikkaa ja työni luonteesta johtuen minulla olisi myös mahdollista tienata hieman "karkkirahaa" työnantajaltani tekemällä muutamia tunteja viikossa etänä töitä.  Ainoa huoli on, että minulla ei oikein ole minkäänlaista käsitystä internet yhteyden saatavuudesta (joka on pakollinen työtä tehdessä) tuollapäin maailmaa. Joten kysymys kuuluukin: Onko kellään kokemuksia Itä Afrikasta ja yhteydenpidosta/ muusta Internetin yli liikennöinnistä ja onko nettiä miten saatavilla?

Kiitoksia kaikille jo etukäteen!

5
Afrikka / Kanarialta Afrikkaan?
« : 10.08.2011, 14:39:08 »
Moi!

Onkohan kellään tietoa, miten pääsisi kätevästi lentämällä Kanarian saarilta/Teneriffalta Afrikan mantereelle? Itse en ole millään löytänyt mitään suoria lentoja vaikka kuinka olen yrittänyt. Onko muka niin että Kanarialta pitää lentää takaisinpäin aina Lontooseen asti josta sitten takas Afrikkaan??? :o

6
Aasia / Vietnamilaista kahvia?
« : 11.04.2011, 14:05:55 »
Moikka!

Onko kellaan tietoa mista saisi hommattua Vietnamilaista kahvia koto Suomessa? Vai olenko kenties ainut kuka on vahvasti addiktoitunut tahan alyttoman hyvaan tavaraan ;D

7
Moikka!

Onko kellään kokemuksia tuosta DAN-vakuutuksesta? Se mitä olen itse lukenut siitä vaikuttaa todella hyvältä. Eli siis ainakin "DAN-sport silver"-vakuutus tuntuisi korvaavan hyvin sekä sukelluksessa että muualla tapahtuneet tapaturmat ja vain 85€ hintaan (+national tax mitä ikinä tarkoittaneekin).

Mutta mutta muutama kysymys nousee mieleen:

  • Miten pian vakuutukset astuu voimaan kun on liittynyt tähän DAN:iin?
  • Voiko DAN:iin liittyä kesken reissun, esimerkiksi niin, että on kolme kuukautta reissussa jonka perus matkavakuutus turvaa, ja ottaa sitten perus matkavakuutuksen turvan loppuessa DAN-vakuutuksen?


8
Terveys ja turvallisuus / Suojautuminen kulkukoirilta?
« : 13.12.2009, 16:55:37 »
Elikkäs paljon puhutaan jokapuolella aina reissulla koetuista vaaratilanteista, jolloin kulkukoiralauma on hyökännyt tai lähtenyt uhkaavasti lähestymään matkailijoita. Tietääkseni nämä elukat monesti sairastaa aika pirun pahoja tartuntatauteja ja siksi kyselisinkin, että mikä mahtaisi olla paras keino suojautua hyökkäyksiltä? En nimittäin itse millään  haluaisi minkää vesikauhuisen koiran kohteeksi :)

Onko paras tapa vaan pysyä poissa öisin kaduilta (milloin käsitykseni mukaan koirat ovat todella tarkkoja reviiristään ja aggressiivisia) vaiko kenties kantaa jonkinnäköistä keppiä mukana ja tarpeen tullen antaa mailan avulla pikku karvaturreille kyytiä?

9
Yleinen / Kärmesviina??
« : 17.01.2009, 14:48:03 »
Niin, onko kellään kokemuksia käärmeviinasta, mihin on käärme tungettu pulloon? kuulemma pirun pahaa, mut silti on pakko päästä kokeilee joskus ;D Ja mielellään kyllä toisin yhden pullon tuohon takanreunalle mut mitähän tullit meinaa asiasta?

10
Varusteet ja pakkaaminen / Paras aurinkorasva
« : 23.12.2008, 14:26:18 »
Noniin! Elikkäs kyselläämpä nyt hieman että minkälaisia merkkejä käytätte ja kannattaako ostaa Suomesta vaiko paikanpäältä?

Ite ostin kerran Intiaan jotain Nivean 30:stä ja sehän teki musta ihan lumiukon näköisen olemalla ihan valkoista ja niin paksua ettei iho paistanut yhtään läpi ;D Ja toinen minkä ostin paikan päältä, oli joku BananaBoat tai joku sellainen ja oli 50:stä mutta laatu tuntui olevan pirun paljon huonompi kun tossa 30:sessä. Ne paikat mihin laitto 30:stä pysyi kunnossa mutta ne mihin paikallista 50:stä, kärventyi hetkessä :o
11
Aasia / Laitesukelluksen hinnat Aasiassa?
« : 29.10.2008, 16:51:18 »
Moro!
Onko ne sukellusreissut oikeasti niin pirun kalliita mitä noissa nettisivuilla näyttää olevan? Esim. Kambodzassa,missä muuten tuntuu olevan tosi alhainen hintataso, näyttäisi 2 sukelluksen reissu veneellä maksavan yli 50$. Mikä on mielestäni aika pirusti.. Ja sama homma Vietnamissa.

Miten siis on, löytyykö yleensä halvempia "pikkupuljuja" paikan päältä vai kannattaako jättää suosiolla vaan maski narikkaan?

12
Aasia / Varaaneja Indonesiassa?
« : 28.10.2008, 19:50:53 »
Moikka Moi! Ihan sellaista tässä vaan lähdin kyselemään indonesiassa reissanneilta että onko varaaneja mahdollista nähdä muualla kuin Komodon saarilla? Kun olen menossa tuohon Lombokin saarelle ja kun aikaa ei ole kuin pari viikkoa ni ajattelin ettei tarvis ihan sinne Komodolle asti lähteä niitä kattomaan ja hinku on kauhia (vaikka tuo lento ei ainakaan Balilta sinne kestä ku pari tunti mutta sitten pitäis taas mennä lombokista komodolle jne.).

13
Aasia / Mekong-joki?
« : 01.10.2008, 14:26:39 »
Mitenkäs tuo Mekong-joki? Onko joku käynyt sitä pitkin seilaamassa ja onko se sen arvosta? Itse ajattelin että olisin laskeutunut Phom Phen:stä- Ho chi minh:iin ja jatkanut siitä indoneesiaan, mutta tuntuu että kaikki reissut ovat sillä välillä jotain viikon kestäviä joten taidan skipata ainakin sen ajanpuutteen takia.

Mutta ajattelin että kun tuola Laosissa, kambodzassa ja vietnamissa tulee pyörittyä ni kannattaskohan sielä käydä ainakin nopeasti pyörähtää paatilla?

Sivuja: [1]