Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sokerikukko

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
101
Japani / Vs: Majoitus tokiossa
« : 22.01.2009, 00:37:44 »
Noniin talla hetkella majoitun Taito Ryokanissa ja taytyy sanoa, etta huonoin majapaikka missa olen koskaan ollut. Vahan harmittaa kun otin 9 yota tuolta. Toivottavasti Khaosan on parempi.

Valaise vähän missä mielessä huono. Tiukat "kotiintuloajat", surkea kunto, ikävät pitäjät, idiootit kanssamajoittujat vai?

102
Aasia / Vs: Varoitus Indonesian matkaajille
« : 15.01.2009, 07:29:44 »
Heh, itse kun olin Indonesiassa mulle jäi pussukka ganjaa reeppuun jota olin balilta hommannut...Paluu matka oli vielä singaporen kautta ;D  Unohdin että olin tunkenut sen jonnkkin repun kätköön. Suomesssa sitten huomasin että kappas, tuli smuglattua vähän ganzaa! No sai siiitä parit sauhut!


"Vau".... Hyvä että sait hippi vähän kuuppaa sekaisin.

103
Lentomatkustus / Vs: Ryanair
« : 21.11.2008, 20:04:48 »
Tervehdys kaikille.
En jaksanut jokaista sivua lukea lävitse tässä ketjussa joten kysyn suoraan tähän jatkoksi:

Olemme menossa porukalla Tre-Bremen-Tre ja yhdellä meistä (sattuu olemaan allekirjoittanut...) on sukunimessä kahden kirjaimen virhe. Tarkoittaen että J vaihtunut L ja yksi S liikaa. Mahtaako olla kuinka nihkeää virkailijoiden suhtautuminen asiaan vai pitääkö nimi muuttaa? Mitä katselin ryanair.com niin nimenvaihto maksaa hulppeat 100e.

Ajattelin huomenna soittaa ryanairille (onko puh. numero jossa puhutaan suomea olemassa? Helpompi selittää asiansa) ja tiedustella itse asiaa, mutta jos jollain on omakohtaista kokemusta tälläisestä mokasta niin vastaukset erittäin tervetulleita, kiitos!

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]