Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - cryptic

Sivuja: 1 2 [3]
41
Tansania / Vs: Zanzibar
« : 11.05.2009, 11:05:16 »
kyllä ilmotellaan sitten kun Zanzibarille päästään kunhan löydetään nettikahvila tai vastaava  :)

tämän aamun suunnitelman mukaan oltaisiin aluksi ehkä 3-5 päivää Darissa tarvittavia hankintoja tekemässä (hammoc, sandaalit jne...) ja paikalliseen menoon totuttelemassa ja sitten valtaamaan Zanzibaria  8)

42
Tansania / Vs: Zanzibar
« : 02.05.2009, 21:42:17 »
ajateltiinkin vaihtaa Suomen puolella euroja dollareiksi ja ommella isoimmat setelit paitoihin ja housuihin  ;D kai sillä alkuun pääsee.

Darista sitten paikallista valuuttaa parin kolmen päivän budjetin verran ja eikun testailemaan Stonetownin tomaatteja :) luottavaisin mielin kyllä, koska matkan alku sijoittuu tiistaipäivälle niin ehkäpä tomaateissa on rahaa.

43
Tansania / Vs: Zanzibar
« : 30.04.2009, 09:39:05 »
ja jälleen tyhmä kysyy: käykö Visa Electron eli nk. teinivisa Zanzibarilla?. että onnistuuko nostot tomaateista taikka maksaminen kortilla?. ???

Visa Electron ATM Locatorin mukaan Stonetownissa on kaksi tomaattia joihin käy Electron, mutta siihen se rajoittuu. Uskaltaakohan kuukauden masseja kanniskella mukana jos muualla päin kyseistä saarta ei tomaatteja ole... kertokaa viisaat, valistakaa tyhmää.  ;D

44
Afrikka / Vs: Omatoimimatkailu Afrikassa
« : 25.03.2009, 10:41:44 »
Suuret kysymykset askarruttavat taas pienen reissaajan pientä pääkoppaa:

Miten onnistuu auton vuokraus Darissa?. entä saako vuokra-autolla ylittää rajaa Tansania-Malawi?. ja kuinka kauan suurinpiirtein menee reissuun Darista esimerkiksi Nkhata Bayhin autolla, junalla tai bussilla?.  ???

Olisi siis kuukausi aikaa, tarkoitus mennä jollakin konstilla Darista Malawin puolelle, palata takaisin Dariin ja chillata Zanzibarilla viimeiset hetket.

Ja onko jollaikin tietoa kuinka tiheässä huoltoasemia/bensa-asemia noilla Itä-Afrikan teillä on?. ihan vaan onko järkeä tehdä niin isoa reissua vuokra-autolla...  ???

45
Tansania / Vs: Tansania ja Malawi
« : 26.02.2009, 13:02:20 »
mitäs mahtaa maksaa sukelluskurssi Malawissa, maailman halvimmalla sukelluskurssilla?. vähän olen kuullut ristiriitaista tietoa asiasta, ja sukelluskurssille meneminen kiinnostaisi kyllä kovasti  ???

toivottavasti ei ainakaan kaada koko matkabudjettia...  ;D

46
Afrikka / Vs: Apua ja vinkkejä itä-afrikan noviisille??
« : 23.02.2009, 16:26:49 »
huh, saan mieheni rauhoittumaan kun kerron, että kyl sillä parilkympillä per päivä pärjää Afrikassa  ;D

47
Tansania / Vs: Viisumeista (erit. Tansania)
« : 15.02.2009, 17:00:29 »
Mistä kannattaa lähteä hakemaan viisumia?. Juuri varasin matkan Tansaniaan, mutta viisumin hankkimisesta ei ole mitään käryä, aikaisemmin en sellaista ole tarvinnut...  ???

48
Tansania / Vs: Tansania
« : 12.02.2009, 10:01:32 »
onhan tuo todella pitkä välimatka, ei taida 2500 km riittää... voi myös olla että käymme vain Sambian puolella kääntymässä. Sitten sen näkee mikä parhaimmalta tuntuu  ;) mutta kiitos kuitenkin vastanneelle.

49
Tansania / Vs: Tansania
« : 06.02.2009, 09:10:09 »
tarkotus olisi mennä Darista viikon aikana Livingstoneen, olla siellä viikko jonka jälkeen takaisin Dariin ja olla ehkäpä Sansibarilla viimeinen viikko...
millä kannattaa kulkea tuo Dar Es Salaam-Livingstone väli?. junalla vai bussilla?.

50
Tansania / Vs: Tansania
« : 05.02.2009, 12:40:58 »
Moi.

Osaattekos sanoa millaista keliä Tansaniassa on kesäkuussa?. Yhdestä kirjasta luin, että kesä-heinäkuu keskimäärin +21 astetta ja kuivaa. Vähän tuo lämpötila epäilytti...

Ja kaipa Sambiassa olisi sama meininki kelien puolesta, luulisin  ::)

Pari kuukautta miehen kanssa jahkailtiin mihin mennä, mutta nyt päätettiin, että lento Dar Es Salaamiin ja kuukausi Tansaniassa ja Sambiassa kierrellen.

Mutta noista keleistä, voiko olla viileämpää kuin Suomen suvessa  ???

51
Afrikka / Vs: Omatoimimatkailu Afrikassa
« : 01.02.2009, 10:50:19 »
Mitenkäs Pohjois-Afrikka? Ollaan miehen kanssa suunniteltu kesäkuuksi tällaista reissua: Hki-Portugal-Marokko-Algeria-Tunisia-Tunisiasta jollain konstilla Italiaan ja siitä junaillen kohti kotiSuomea.

Uskaltaako esim. Algeriassa reppureissailla? Ja pääseekö Tunisiasta Italiaan laivalla tai lentokoneella?

Ja mitäs veikkaatte, onko kuukausi aivan liian lyhyt aika?. Tarkoitus olisi lentää Hki-Portugal väli ja paluumatkasta kotiin voisi lentää vaikkapa Saksa-Hki välin... ???

52
Terveys ja turvallisuus / Vs: Matkalla sairastuminen
« : 15.01.2009, 09:26:59 »
Sain salmonellan ilmeisesti viime kesän Kreikan reissusta, koska join siellä vesijohtovettä. Pakki ei mennyt sekaisin, eikä muitakaan oireita ollut. Mutta kuinkas ollakkaan, Suomeen palattuani uusi työpaikkani vaati työterveystarkastuksen yhteydessä salmonellatestiä (pakkaamattomien elintarvikkeiden parissa kun työskentelen) ja selvisi että minulla oli ollut jo parin kuukauden ajan salmonella. 15 päivän antibioottikuuri ja se siitä.

Nyt vain mieltä askarruttaa, että mahtaako tulevan kevään/syksyn reissulla iskeä samainen suolistobakteeri... ei muuten väliä, onhan sitä Suomessakin, mutta työnantaja ei todellakaan tykkää...  :-\

53
Varusteet ja pakkaaminen / Vs: Kengistä vielä...
« : 02.01.2009, 13:27:53 »
itse kävelin menneenä kesänä pitkin Samoksen kukkuloita vanhat kunnon aerobic-tossut jalassa. hyvät muuten, mutta kenkien kärjet alkoivat irvistellä ja sylkivät varvasta ulos  ;D

54
Junamatkustus / Reilikysymyksiä
« : 26.11.2008, 14:30:25 »
(jospa kolmas kerta toden sanoisi... >:()

elikkäs tässä matkakuumeen kourissa tuli mieleeni kysymys, että onko mahdollista ostaa interrail global-passi kahdeksi perättäiseksi kuukaudeksi (kesä-heinä)?. vai onko euroopassa halvempaa matkailla toinen kuukausi reilikortilla ja toinen ilman korttia?.

alustava suunnitelma olisi, että Helsingistä lentäen Espanjaan ja sieltä junalla tai bussilla Portugaliin ja sieltä Marokkoon. siihen menisi ensimmäinen kuukausi (reilikortti ehkäpä turha?). toinen kuukausi menisi ranskan, italian, itävallan ja saksan kautta junaillessa takaisin kotiin.

ja selviäisikö tuosta reisusta kuukaudessa?. enpä ole vielä työpaikkani pomolle vihjaillut... ;D

55
Junamatkustus / lentäen eurooppaan, junaillen takaisin?.
« : 25.11.2008, 22:25:38 »
elikkäs tässä matkakuumeen kourissa tuli mieleeni kysymys, että onko mahdollista ostaa interrail global-passi kahdeksi perättäiseksi kuukaudeksi (touko-kesä tai kesä-heinä)?. vai onko euroopassa halvempaa matkailla toinen kuukausi reilikortilla ja toinen ilman korttia?.

alustava suunnitelma olisi, että Helsingistä lentäen Espanjaan ja sieltä junalla Portugaliin. sieltä ehkäpä Marokkoon. siihen menisi ensimmäinen kuukausi. toinen kuukausi menisi ranskan, italian, itävallan ja saksan kautta junaillessa takaisin kotiin.

ja vielä kysymys teille kokeneille: selviäisikö tuosta reisusta kuukaudessa?. enpä ole vielä työpaikkani pomolle vihjaillut...  ;D

Tämä aihe on jo pistetty kertaalleen lukkoon ja pistetään nyt toistamiseen. Junamatkustus osiosta löytyy interrail-keskusteluja, joista voit etsiä tietoa ja vinkkejä. Sieltä varmasti löytyy ketjuja, johon voi lisätä omat kysymyksesi, jos et muuten tietoa löydä. Heloriina/mode

56
rahaa säästyy uskomattoman paljon kun tekee itse ruuan (kerralla useammaksi päiväksi), ja kun pieniä ruuanjämiä on jääkaapissa, tekee niistä pizzaa. taas tulee tehtyä ruokaa kolmeksi-neljäksi päiväksi, ja kun pizzapohjankin tekee itse, ei raahaakaan pala kuin alle euro ;)

toinen hyvä vinkki on että kun tekee mieli ostaa jotakin, vaatteen, astian, kirjan, levyn jne, niin mieti asiaa yön yli. usein mieli muuttuu yön aikan.

ja kolmantena: osta kuivauskone. halvan kuivauskoneen saa 25 eurolla ja sillä kuivaat marjoja, hedelmiä ja kaikkea muuta mahdollista. karkin ja suklaan ja muun mässyn sijaan syöt näitä kuivattuja marjoja/hedelmiä jne (itsepoimittuja tai ilmaiseksi saatuja tietenkin), niin aivan varmasti kone maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin :)

57
Eurooppa / lentäen Eurooppaan, junaillen takaisin?.
« : 23.11.2008, 21:10:12 »
elikkäs tässä matkakuumeen kourissa tuli mieleeni kysymys, että onko mahdollista ostaa kaksi interrail global-passia kahdeksi perättäiseksi kuukaudeksi (touko-kesä)?. vai onko euroopassa halvempaa matkailla toinen kuukausi reilikortilla ja toinen ilman korttia?.

alustava suunnitelma olisi, että Helsingistä lentäen Espanjaan ja sieltä junalla Portugaliin. sieltä ehkäpä Marokkoon. siihen menisi ensimmäinen kuukausi. toinen kuukausi menisi ranskan, italian, itävallan ja saksan kautta junaillessa takaisin kotiin.

ja vielä kysymys teille kokeneille: selviäisikö tuosta reisusta kuukaudessa?. enpä ole vielä työpaikkani pomolle vihjaillut...  ;D

Sivuja: 1 2 [3]