Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - viatonsilli

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Egypti/Marokko talvi 2008
« : 13.10.2007, 03:51:18 »
Pohjois-Afrikka vetää puoleensa, mutta yksin ei houkuttele mennä. Löytyisikö esim. tammikuussa (tai myöhemmin talvella) reissaamaan pääsevää matkakaveria kakskytjotainvuotiaalle kyseisestä kulttuurialueesta kiinnostuneelle tytölle? Suunnitelmat ovat vielä aika epämääräisiä, mutta jonpaan kumpaan maahan tekisi mieli ja matkan kesto jotain viikon ja kolmen viikon väliltä ja budjetti jotain sellaista, että ei meininki ihan inhorealistiseksi menisi, mutta kuitenkin edullisempia vaihtoehtoja suosien...

2
Hola todos,

Madridiin mielisin muuttaa jossain vaiheessa ja oon huvikseni kurkkinut netti-ilmoituksia asunnoista... Harmi vaan, että suurin osa asuinalueiden nimistä ei sano mulle mitään! Jospa siis viitsisitte heittää jotain yleisluontoisia kuvauksia siitä, millaista on missäkinpäin Madridia. Kiitosh!

3
Varusteet ja pakkaaminen / hyönteismyrkyt
« : 17.09.2006, 22:41:56 »
Etelä-Amerikkaan menossa kohta ja suositelevat ottamaan myrkkyjä mukaan. Mitäs suosittelette? Otanko OFFia vai tarvinko jotain spesiaalimpaa? (opaskirjoissa puhutaan karkotteista joissa on korkea DEET-pitoisuus??? mikä se on?)

4
Suunnittelen tässä ensi syksyksi matkaa, joka alustavasti kulkisi reittiä Venezuela-Brasilia-Bolivia-Peru-Chile. Monenmoista ympäristöä tulisi siis käytyä läpi, ainakin ekat pari kuukautta tulisi vietettyä suht troppisissa merkeissä. Aikaisempaa kokemusta ei ko. maanosasta ole, joten kysynpä nyt, miten olette rokotuksenne, malariakuurinne ym. hoitaneet ja millaista käsiapteekkia olette matkassanne mukananne raahanneet. Myös suuntaa-antavat kustannukset investoinneista ovat tervetulleita!

5
Moikka

Kuinkas paljon iloa visa electronista on eri E-Amerikan maissa? Entäs matkashekkien kätevyys? Muutenkin valuutta-asiat  ja niiden hoituminen ko. maailmankolkassa kiinnostaa!

6
Etelä-Amerikka / Maitse pois Venezuelasta
« : 23.01.2006, 13:59:32 »
Hei fellas!

Mitkäs on mahikset poistua Venezuelasta, jos ei aio turvautua lentokoneeseen. Kolumbian raja on käsittääkseni aikamoinen danger zone, jota kannattaa vältellä. Entäs sitten Brasilian raja? Onko pelkkää viidakkoa vai kulkeeko bussit/juna?

7
Marokko / Naisena Marokossa ja majoituksesta
« : 08.02.2005, 13:15:25 »
Olen suunnittelemassa matkaa Marokkoon alkukesästä. Onko kenelläkään naispuolisella kokemusta yksin matkustamisessa ko. maassa? Vaikeuksia?

Tuon majoituspalvelun kautta en löytänyt kovinkaan montaa budjettiluokan asumusta Marokosta, onko kokemusta löytääkö halvemmat asumukset parhaiten paikan päältä ja millä hinnoilla pitäisi odottaa saavansa mitäkin? Jossain vanhassa Mondossa muistaakseni mainittiin jossain sivulauseessa, että hotellien kattoterasseilta saattaa irrota halpoja yönviettopaikkoja. Kokemuksia?

Kaikki muukin informaatio on tervetullutta...

Sivuja: [1]