Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - alan_mies

Sivuja: 1 [2]
21
Ryanair onnistui saamaan minulle jännitystä aikaan vuorokaudeksi. :shock:

Varasin ensin lennot Tampere-Lontoo-Tampere, sain varausvahvistuksen näytölle, jossa luki status : pending (suom. vireillä (?)).

En kiinnittänyt asiaan huomiota, ennenkuin olin heti perään varannut Lontoo-Rooma-Lontoo lennot, jonka varausvahvistus ilmoitti status : confirmed, mistä sain myös vahvistuksen sähköpostiin.

Heräsipä ajatus, että minulta veloitetaan jälkimmäinen lento, mutta varmuutta ensimmäisestä yhteydestä ei ollut, ennenkuin seuraavana päivänä, jolloin vahvistus saapui sähköpostiin.

Ryanairin virkailija Dublinissa ei osannut hintaan 4,50 eukkia (3 min.) kertoa, voinko olla varma, että homma onnistui. Tosin katsoessani muuta varausta -sivua järjestelmä ei olisi sallinut muutoksia kumpaankaan yhteyteen (lähtö kahden viikon päästä), samoin luottokorttiyhtiön tietojärjestelmissä oli molempien veloitusten katevaraus jo näkyvissä.

Kannattaa siis tarkistaa ensimmäisen varauksen jälkeen, tuliko vahvistus sähköpostiin, ennenkuin jatkaa. Stanstedistä pääsee melkein mihin haluaa muillakin lentoyhtiöillä, mutta Suomesta Stanstediin on niukalti edullisia yhteyksiä :D

Onneksi Rooman matka nyt toteutuu, siispä Vatikaaniin katsomaan, minkäväristä savua sikstiiniläiskappelin savupiipusta nousee...

Sivuja: 1 [2]