Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - cha am fani

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 34
41
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 07.08.2020, 15:42:14 »
Näsijärvellä saaressa omalla kesämökillä, lasi tyhjä mutta kohtaan syödään mökin mustaherukoita

42
Vastaat TA:lle, että et hyväksy tätä ja pyydät palauttaa rahat. Jos ei onnistu, anot rahoja takaisin luottokorttiyhtiöstä. Älä peruttele itse mitään.
Lennot kannattaa ostaa sitten, kun saa matkustaa. Eikös Indonesiassa ole todella isot corona-tartunnat ?

43
Kun ei onnistu saamaan pisteillä korotusta Finskin lennolle, vaikka meno olisi Tammikuussa 2021 päädyin ostamaan seuraavan TMP-HEL-BKK-HEL-TMP pisteillä. Minulta veloitettiin 90000 pistettä ja maksettavaa tuli 49,64 euroa, lennot Tammikuu-Toukokuu, menossa business-korotusjonossa voucherilla (kultakortista)

44
Kun tulin Suomeen 31.3.2020, täytin lapun ja sitouduin olee kaksi viikkoa kotona, taksi vei. K-kaupasta tuotiin kotiin kaksi kertaa ruokaa oven taakse. Ei hinkua minnekään baariin nyt , joukkoliikennevälineitä ei tarvitse käyttää, mökille mahdollisesti menen, hiljaiseloa seuraavat puoli vuotta, toivottavasti pääsen 6.1.2021 Thaimaahan neljäksi kuukaudeksi.
Toivottavasti tautitilastot eivät lähde kasvaa, muuten voi iskeä suomalaisille kahden viikon karanteeni ulkomailla.

45
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 24.05.2020, 14:42:10 »
Minä tulin Suomeen 31.3.2020. Koko koneellinen matkustajia käytti melkein kaikki maskeja. Menin ulos viimeisten joukossa, koska minulla on näön takia avustuspalvelu. Shokki oli suuri, koska kahdella avustustyöntekijällä ei ollut maskeja. Kysyin heiltä syytä maskittomuuteen. He vastasivat, ei tarvitse käyttää, kun ei ole määrätty. Odotin pääsyä taksijonoon, kerroin asiasta kahdelle SPR:n työntekijälle, toinen sanoi, että hän puuttuu asiaan. Taksimatka useamman matkalaukun omalla tilalaksilla Valtion piikkiin Treelle (270 euroa).
Toivottavasti pääsee Tammikuussa takaisin neljäksi kuukaudeksi Cha amiin,

46
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 23.05.2020, 12:48:35 »
Itse jouduin tulee Cha amista viisi viikkoa aiemmin. Koen että olisin mielummin Cha amissa turvassa kuin Suomessa. Juttelin Skypessä kaverin kanssa, joka tulee Suomeen Heinäkuussa. Cha amissa todettu yksi tartunta. Thaimaan väkiluku pyörii jossain 65 miljoonassa, corona-kuolemia todettu 56 Thaimaassa..
Cha amissa saa 2000 thb (noin 6o euroa) sakkoa jos ei käytä maskia, uimarannalle menosta sakko on tähtitieteellinen, tuo 2000 thb on esim. siivojan viikon palkka. Itse käytin myös maskia Maaliskuun viimeisen viikon.
Kyllä Suomessa luvut olisivat olleet pienempiä, jos rajat olisivat laitettu kiinni aiemmin, lentokentillä olisi ollut lämpöskannerit, olen kaksi kertaa laittanut asiasta sähköpostia Finavialle. Vastaus oli että eivät ole asiasta vastuussa.

47
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 23.05.2020, 12:04:56 »
Itsellä tuli hölmöiltyä, kun tuli ostettua Finskin economy flexible lippu Tammikuusta Maaliskuun loppuun. Suurin shokki oli se, että joudun odottamaan palautusta saman ajan kuin muut (8 viikkoa).
Tein päätöksen luopumisesta  plussapisteistä ostamalla pisteillä Bangkokin lennon (91000).ensi vuoidelle, Veikkaan, että piste-edut huononee jatkossa. ´No menopaluulennolle olen vielä business-korotusjonossa (kultakortista + 50000 pistettä). Maksettavaa seuraavalle reissulle tuli lentoverot noin 300 euroa (TMP-HEL-BKK).

48
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 19.05.2020, 11:09:37 »
Finnair voi aloittaa lennot Heinäkuussa esim. Bangkokiin mutta ensiksi pitää Thaimaan sallia maahantulot.  Itse varaan heti neljän kk lennot, kun homma on selvä.

49
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 07.05.2020, 19:23:14 »
Kyllä minä vaihdoin MASsin BKK-KUL-BKK lennot ja AirAsian menolennon vuodella eteenpäin. Jos homma tökkii taas ensi vuonna, niin silloin haen korvausta luottokorttiyhtiöstä. Voucherit vaihdoin siis saman tien. Lisäksi ostin Finskin  HEL-BKK-HEL economy flex-lennot näiden lentojen ajaksi.

50
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 05.05.2020, 10:51:24 »
Ainakin minun tapauksessa Malaysian airlinesilla ja AirAsialla oli jonkinlainen robotti, joka lähetti vastauksia. No puhelu Suomesta Malesiaan maksoi minulle omaElisan mukaan noin kolme euroa. Kiitoksia numerovinkeistä. Jos olisin joutunut selvittää asiaa Thaimaassa, olisin pyytänyt soittaa thailadyä Malaysia  airlinesin Bangkokin toimistoon.
AirAsia palautti rahat tilille "voucherina".  Yksi takaportti rahojen saantiin on luottokorttiyhtiö, mutta ensin pitää olla yhteydessä lentoyhtiöön.
Jos joudun soittaa Thaimaan, niin silloin käytän Lineä, joka ei maksa mitään, lady käyttää sitä aina kun soittaa minulle Thaimaasta. No mobiilidataa pitää päällä.

51
Yleinen / Vs: COVID10 pandemian vaikutus matkustamiseen
« : 04.05.2020, 13:31:51 »
Hei. Itse en ole ammattilainen mutta coronasta on kokemusta. Sain veloituksetta vaihdettua Bangkokin paluun Finnairilla 31.3.2020. Minun piti thailadyn kanssa matkustaa kolmeksi yöksi Kuala lumpuriin Massilla. Lennot ja hotellin varasin viimeisen kerran no flexible. Sain vihdoin viimein soitettua Malesiaan lentoyhtiöön. Koska Mas ei palauta rahana, varasin sitten uudet lennot ensi vuoden Maaliskuulle. Marriott-hotelli palautti hotellimaksut hyvän tahdon eleenä. Thaimaan viisumisääntöjen mukaan jouduin ostaa yhden menolennon Huhtikuulle BKK-HAN. Tänään AirAsia on palauttanut AirAsian Big member tilille vastaavan summan, voimassa 3.5.2021 asti. Palautus rahana ei onnistunut.
Uuden lennon Bangkokiin ostan Finskiltä, kun tilanne selkenee. Veikkaan lentolippujen ja majoitushintojen nousua jatkossa. Pakollisiin ulkomaanpuheluihin laitan alkuun 99577, normaalisti käytämme Lineä Thaimaahan keskusteluihin.

52
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 31.03.2020, 02:32:11 »
BKK Miracle lounge, ei irronnut pistekorotusta mutta comfort penkin sain, mukavan tilava lounge

53
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 30.03.2020, 13:57:37 »
Tänään tultu Cha amista tutulla taksilla lentokenttähotelliin Lat Krabangiin, ei pysäytetty kertaakaan,
huomenna täysi kone AY 142 ja kotosuomessa Valtion piikkiin kotiin karanteeniin (yleisiä ei saa käyttää). Reissu lyheni kuukaudella, ei mahda mitään, maskeja käytetty viimeinen viikko, paluulennolle maski käyttöön myös

54
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 24.03.2020, 15:46:39 »
Hei
Kiitoksia maskikirjoituksista. Vaikka thailadyn mukaan saisi 50 viedä, niin kyllä jätän kaikki ylimääräiset hänelle, voi tulla ladylle  kuukauden kotona olo. Taksikuskini selvittää parin päivän sisällä, mitä Thaimaan valtiojohto suunnittelee.
Ehkä tulee jotain ulkonaliikkumiskieltoja Bangkokiin eli pitää mennä luultavasti edellisenä päivänä johonkin Suvarnabhumin vieressä olevaan lentokenttähotelliin Sunnuntai-iltana.
Kirjoitellaan sitten uudesta sijainnista lisää, niin ollaan oikeassa aiheessa.

55
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 24.03.2020, 05:22:08 »
Hei, vastataan sitten. Lady määräsi minut viikoksi karanteeniin vuokracondossani  Cha amissa, viimeinen päivä lento Suvarnabumilta He-Vantaalle. Cha am on mennyt tosi hiljaiseksi, hotellit tyhjiä, hiljaista iltasella , toki illalla käymme syömässä, tänään vein aamulla pyykkiä Pesulaan. Thaimaan matka lyheni viidestä kuukaudesta neljään kuukauteen, ei mahda mitään, maskeja vien vähän Suomeen, kertakäyttömaskeja käytän joka päivä viimeisen viikon. Maassa maan tavalla.

56
Olettekos kuulleet... / Vs: Qatar bans
« : 10.03.2020, 01:12:53 »
Sähköpostiin tuli tarkennus Qatarilta:
Entry to Qatar

Under the direction of government authorities of the State of Qatar, as a preventive measure to limit the spread of Coronavirus, entry to Qatar is temporarily suspended for all those travelling from the following countries: Bangladesh, China, Egypt, India, Iran, Iraq, Lebanon, Nepal, Pakistan, Philippines, South Korea, Sri Lanka, Syria and Thailand. Only those with onward connections through Hamad International Airport are accepted for travel. This decision comes as a preventive measure due to the spread of Coronavirus (COVID-19) worldwide. It affects all individuals intending to enter from these countries, including visas upon arrival, those with a residence or work permit, and temporary visitors.

57
Olettekos kuulleet... / Vs: Qatar bans
« : 09.03.2020, 05:01:48 »
Yritin etsiä tietoa myös virallisilta sivuilta, jatkolennoille voi päästä, no maahantulot varmaan kielletään Dohaan.

58
Olettekos kuulleet... / Qatar bans
« : 09.03.2020, 04:22:21 »

59
Tyhmät kysymykset / Vs: Netti Thaimaassa
« : 10.02.2020, 13:41:45 »
Hei.
Pientä pilkun viilausta alkuun, matkustat Thaimaahan. Hommaa paikallinen simmi. Itsellä Aissin 12 call, Rahan vaihto vain Thaimaassa. Täällä on monessa paikassa ilmainen wifi, omassa vuokracondossa on reititin ?, koska samassa toimii kannettavani ja suomi puhelin, raha-asioissa on vähän vaikea neuvoa, kun en tiedä minne menet ja kauanko olet reissussa. Minulla on thaitili. Itse pidän suomi-puhelinta vain huoneessa ja siinä on ulkomaan esto. Tervetuloa Thaimaahan!
Lentokentillä voi vierähtää aikaa koronaviruksen takia, vesipullo koneesta mukaan.

60
Kysymyksen aloittaja lienee jo Thaimaassa. Itse haen 30 pv lisää Helmikuun alussa. Minulla on turistiviisumi.
Mukaan Petchaburin Immigrationiin otan seuraavat dokumentit: passi, passisivusta kopio, passikuvan, kopion viisumista ja maahantuloleimasta, TM 7 täytettynä ja deperaturekortin (TM 6), 1900 thb. Mukaan lähtee myös läheinen thailady, jotta ei mene koko päivää Immissä. Kooklaamalla löytyy lisätietoa: Thai tourist visa extension.
Ensimmäisenä tulopäivänä annoin vuokraemännälle passin, hän vei sen samaan Immigrationiin, sain siihen todistuksen, että olen rekistöitynyt (receipt of notification), tämä pitää tehdä 24 t kuluessa maahantulosta, jos tulo sattuu Perjantaille, niin sitten Maanantaina (Immi kiinni La/Su). Hotelleissa asujien ei tarvitse tätä itse hoitaa.
Immigrationissa kävijöiden ei kannata koskaan hermostua virkamiesten toimintaa. Jos näin käy, voi joutua olee siellä useamman tunnin.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 34